2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben de ilk sıradakini idarelik aldım ya evde de lazım olur belki pijama giymek istemezsem diye 😅 ayy evet yaşasın gecelik kardeşliği ❤️ Hastanede birini daha görürsem o gecelikle mayıs annesi misin diye sorucam ahahahsh

Yaaa işte bu ya işte buuu 😂😂 gerçekten kafalar pırıl pırıl misssss :dondurma:
Pembiş pijmanı da gördüm o da çok tatlışş ben de yavaş yavaş hallediyorum ama karambole gibi 😂 hangi beden alcam bilmeden s alıp geçiyorum shahaha

Hastanede mayıs annesi😂😂😂😂
Yoklama alırsın sol baştan🤭
O griyi gitmek istiyorm bende hastanede
Annem görse bu ne kara kara der napsak bilmem hangisini koyucam kafam karışık

Günaydın güzeller, kandiliniz mübarek olsun ,beraat kandili çok önemliymiş, bir yıl boyunca ölecekler, doğacaklar, başımıza gelecek bir cok sey bu gece de belli oluyormuş.Allahim bize bu yılı sağlıkla kuzularimizla, mutlulukla geçirmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı kandiller hepimize🌺🌺🌺
Evet çok güzel bi gece bol bol duayla geçirelim inşallah. Aminnn amin bebişlerimize kavuşalım sağlıkla ilk dileğimiz bu🙏🙏🙏

Ben de bunları aldım kızlar . Yerleri çok güzel tavsiye ederim 😊

Eklentiler

• Screenshot_20220317-105222_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220317-105222_Trendyol.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220317-104639_LC Waikiki.jpg
    Screenshot_20220317-104639_LC Waikiki.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 49
Ben direk doğumhaneden griyle çıkmayı planlıyorum😃 sonrasında kendimi toplayınca beyaz aldğm geceliği giyeceğim fotilemek için. Bir tanede pembiş pijama takımı alt üst aldım nolur nolmaz.

Ben direk doğumhaneden griyle çıkmayı planlıyorum😃 sonrasında kendimi toplayınca beyaz aldğm geceliği giyeceğim fotilemek için. Bir tanede pembiş pijama takımı alt üst aldım nolur nolmaz.

Evet iyi fikir aslında ilk anlarda gitmek için hem koyu renk leke meke olursa götürür 🤭

Bence 60 kg ya kadar pentide S olur kalıpları dar değil. Hatta o yandan çıtçıtlı emzirme olanı denemiştim xs si bile baya oldu.
Ben 63 kg oldugumdan M/L bayağına düştüm😜
57.7 yim doğuma kadar kaç olurum acep :işsiz:en fazla 60 la girerim diye düşünüyorum 😅
Ay evet ya onun kalıbı biraz daha bol heralde bakalım nasıl durcak
kullanıcı ismini söyle çabuk dicem dhshsha
Ay annelere kalsa hiçbi şey beğenmiyolarki. Valla açık renk alıp iç gösterme riskini göze alamadım zaten ne kaldı şunun şurasında çantaları hazırlarız ufaktan.
Fistolu beyaz geceliğim kaldı ama indirim bekliyorum 18-21 arası indirim olcakmış ya güyaa. Valla 600 lere kadar çıktı içim acıyorr 😂
Ay normal doğuralım yürüye yürüye çıkalım inşşşş hayalim bu 🙏🏼 Hepimiz gri geceliğimizle atarız fotilerimizi 😂

Ben de bunları aldım kızlar . Yerleri çok güzel tavsiye ederim 😊
Ay evettt bu griyi ben de beğenmiştim ama evde hiç kullanmadığım bi sabahlığım var onda dantel falan olmadığından kombinleyemedim o yüzden daha spor olana yöneldim 😅 gerçekten hepimizin zevki aynı buna da duygulandım :cry:

57.7 yim doğuma kadar kaç olurum acep :işsiz:en fazla 60 la girerim diye düşünüyorum 😅
Ay evet ya onun kalıbı biraz daha bol heralde bakalım nasıl durcak

kullanıcı ismini söyle çabuk dicem dhshsha
Ay annelere kalsa hiçbi şey beğenmiyolarki. Valla açık renk alıp iç gösterme riskini göze alamadım zaten ne kaldı şunun şurasında çantaları hazırlarız ufaktan.
Fistolu beyaz geceliğim kaldı ama indirim bekliyorum 18-21 arası indirim olcakmış ya güyaa. Valla 600 lere kadar çıktı içim acıyorr 😂

Ay normal doğuralım yürüye yürüye çıkalım inşşşş hayalim bu 🙏🏼 Hepimiz gri geceliğimizle atarız fotilerimizi 😂
Benim annem de gri gecelikle üşürsün diye tutturdu😅 sanki kara kışta, soğukta doğuracağız🥲🥲
Gri gecelikle foto atma fikri şahane😅 sezaryen olursakta yürüyüş yaparken çeker atarız artık ne yapalım🙈🤪

Bence 60 kg ya kadar pentide S olur kalıpları dar değil. Hatta o yandan çıtçıtlı emzirme olanı denemiştim xs si bile baya oldu.
Ben 63 kg oldugumdan M/L bayağına düştüm😜
Ben de 63üm ama s aldım🤓 yorumlara göre xs almak gerekiyordu hatta😅 ama ben o kadar abartmadım neyse ki🥲

Dogumhaneden hastane önlüğüyle çıkarsınız ama çıkınca giyersiniz anca soyuyolar herkesi o uesil mavi seyleri giydiriyorlar 🙈

Dogumhaneden hastane önlüğüyle çıkarsınız ama çıkınca giyersiniz anca soyuyolar herkesi o uesil mavi seyleri giydiriyorlar 🙈
Artık bi çok kişi elbisesiyle çıkıyor 🙋🏻‍♀️ İnşallah bize de normal ve güzel doğum nasip olur da bizde öyle çıkarız 🙏🏼

Benim annem de gri gecelikle üşürsün diye tutturdu😅 sanki kara kışta, soğukta doğuracağız🥲🥲
Gri gecelikle foto atma fikri şahane😅 sezaryen olursakta yürüyüş yaparken çeker atarız artık ne yapalım🙈🤪
Benimki de banyo desteğine taktı 😂 onda yıkanmazmış, küvet lazımmış küvetin içine konurmuş anca bu destek. Bebek üşürmüş falan filan bi sürü şey. Diyorum açarım sonuna kadar peteği ısıtırım banyoyu, yetmezse elektrikli ısıtıcı bile takarım ısıtırım ne var ısıtmakta. En son alındı sen bilirsin diyerekten 😂

Ahaha evet kuzuu madem aldık hepimiz o fotiler atılacaakk. Bugün 32. Hafta göbüşünü çekicem 🥺

7FBE7F02-3E38-4E6C-A803-C1647A7AF946.jpg

Kızlar bu nasıl sizce Artıştan bişi alanınız oldu mu güzel modeller görünüyor

Benm doktorumda herkes geceliğiyle çıkıyor normal doğumlarda. Hatta doulamla doktorum biz seni sabunlu suyla silip süslemeden çıkarmayız dediler🙈 ama sezeryan olursa önden bebeği göndeririz sen arkadan önlükle olur dediler. Ben yinede ikisinede hazırlıklıyım☺️

Benm doktorumda herkes geceliğiyle çıkıyor normal doğumlarda. Hatta doulamla doktorum biz seni sabunlu suyla silip süslemeden çıkarmayız dediler🙈 ama sezeryan olursa önden bebeği göndeririz sen arkadan önlükle olur dediler. Ben yinede ikisinede hazırlıklıyım☺️
Ne guzelmis 4.5 sene önce tabi benim gorduklerim nornal olanda sezeryan olanda önlük giyiyordu böyle olması cok iyiymis 😊

Back