- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Bugün geçerse kalmaz etkisi 2.guneTeşekkür ederim dün akşam 5 te olmuştum aşyı.inşallah çok yükselmez de gerek kalmaz daha almama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün geçerse kalmaz etkisi 2.guneTeşekkür ederim dün akşam 5 te olmuştum aşyı.inşallah çok yükselmez de gerek kalmaz daha almama![]()
İnşallahh inşallah sağolunBugün geçerse kalmaz etkisi 2.gune
Kızlar verilmiş sadakam varmış ,sırf boğaz derdine başıma iş açıyordum.Canım ilk defa cips istedi bir de yarın hastaneye giderken çikolatam olsun dedim.Önce sanal marketten sepete ekledim sonra neyse ya hem yürümüş olurum kendim gideyim dedim.Bizim apartmanın giriş merdiveni baya yüksek, elim kirlenmesin diye korkulukları da tutmuyorum artist gibi .İlk merdivenden ayağımı çok atmışım birden boşluğa gitti ayağım,zor toparlandım.Allah korudu.Yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum, resmen boğaz derdine bugün başıma iş açıyordum. Ordan düşsem bebek durmazdı.Aman cok dikkat edelim hareketlerimize.
Kapı süsümüz de hazır![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu son gündür yarına toparlarsınKızlar iyisinizdir umarım mesajları okuyamadım, ikinci doz bionte aşsı beni fena çarptı. Halsizlik eklem ağrıları ateş . En çok da ateş korkuttu, doktorun 39un üzeri sıkıntı dedi, çok şükür en yüksek 37.7 yi gördüm ama kırılıyo bütün vücudun,günde 6 taneye kadar parol alabilrsin dedi ikinciyi aldım. Korona veya aşı yan etksi olarak ateşi çkanınız oldmu ne gibi yöntemler uyguladnız, ıslak tülbent koydum alnıma , üşümeme rağmen üstmü örtmyorum, başka önereblceğiniz bişey varmıinsan kendi içind eğil bebeği için endşlenyormuş, olmasamıydım bu sın dozu diyorum ama inşallah uzun sürmez 38lerşn üzerne çkmaz
![]()
Aman aman verilmiş sadakan varmış cidden. Ben de kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmiş gibi her şeyi yapmaya çalışıyorum sonra da kızıyorum kendime. Hayırlısıyla bi doğursaydık da. Bizim gibi tezcanlılar için hamileliğin sonları çok zorKızlar verilmiş sadakam varmış ,sırf boğaz derdine başıma iş açıyordum.Canım ilk defa cips istedi bir de yarın hastaneye giderken çikolatam olsun dedim.Önce sanal marketten sepete ekledim sonra neyse ya hem yürümüş olurum kendim gideyim dedim.Bizim apartmanın giriş merdiveni baya yüksek, elim kirlenmesin diye korkulukları da tutmuyorum artist gibi .İlk merdivenden ayağımı çok atmışım birden boşluğa gitti ayağım,zor toparlandım.Allah korudu.Yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum, resmen boğaz derdine bugün başıma iş açıyordum. Ordan düşsem bebek durmazdı.Aman cok dikkat edelim hareketlerimize.
Çok sağol canım kendimde o gücü bulduğum gibi ılık duş alyımÇok geçmiş olsun canım inşallah bu son gündür yarına toparlarsınDuş almayı dene istersen ılık suyla. Ateş gerçekten korkutucu
Aman aman verilmiş sadakan varmış cidden. Ben de kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmiş gibi her şeyi yapmaya çalışıyorum sonra da kızıyorum kendime. Hayırlısıyla bi doğursaydık da. Bizim gibi tezcanlılar için hamileliğin sonları çok zor![]()
Ay allah korusun tutunmadan inmeyin vallahi artık göbekten önümü göremiyorum mecbur destek gerekiyor allah korumuş canım sadaka ver bari birine
Ooo süper güzel günlerde kullanın
İsmi hazırlar ne kadar şanslı biz el kol bağlı bekliyoruz doğurunca kalkışırız artık bu işlere![]()
Sağolun kızlar valla düşündükçe şükrediyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah bu son gündür yarına toparlarsınDuş almayı dene istersen ılık suyla. Ateş gerçekten korkutucu
Aman aman verilmiş sadakan varmış cidden. Ben de kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmiş gibi her şeyi yapmaya çalışıyorum sonra da kızıyorum kendime. Hayırlısıyla bi doğursaydık da. Bizim gibi tezcanlılar için hamileliğin sonları çok zor![]()
Karnımda gaz varsa çok yediysem, tuvaletimi yapamadıysam bende böyle oluyorum canım.Kızlar karnım taş gibi çok sert ya ,böyle karnım gergin olunca cok huzursuz oluyorum ,nefes alamıyorum
Ay sebebi ne bilmiyorum ama çok rahatsız edici canımKarnımda gaz varsa çok yediysem, tuvaletimi yapamadıysam bende böyle oluyorum canım.
O güncellleme bana geleli 2 hafta oldu ,adım atamaz hale gelmiştim doktor agırlık merkezi değiştiği için bel fıtığı tarzı agrı yapar bel fıtıgından bıle suphelendıler neyseki hamileliğe baglı mekanik ağrıymış,belini asla zorlama ben zorlamışım 2 hafta yattım agrıdan canımKızlar bugün de yeni bir güncellemeyle geldim
Ayakta biraz fazla kaldığımda belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ağrıyorev işide mi yapamayacağım artık
![]()
Aynı benn günlerdir böyleydi cok fenaydım gaz skısması buyuk abdest yapamadıysam onun aksamı cok cok fena oluyorumKızlar karnım taş gibi çok sert ya ,böyle karnım gergin olunca cok huzursuz oluyorum ,nefes alamıyorum
Kuzum idrar yolu enfeksiyonu olabılır bnde cıddı agrı kasıklarda ve yanma olmustu vajınada eger varsa acılen tedavı edılmesi gerek dye blıyorum bence doktorunla hemen konuş bekleme..Bir güncelleme de benden gelsin. Gece tuvalete sıkıştım uyandım mesanede baskı var . Kalkayım dedim. Alt karın ve vajina da bir yanma ve sanci. Iki büklüm oldum. Ayağımın üstüne basamiyorum o kadar şiddetli bir ağrı ki anlatamam. Tekrar olursa doktorla konuşacağım nedir diye ama yaşadığım en şiddetli acıydı . Sezeryandan sonra ayağa kalkınca ilk ağrı çok kötü oluyor diyorlar ya acaba o bu mu diye hissettim fenaydı.
Teşekkür ederim canımmAy allah korusun tutunmadan inmeyin vallahi artık göbekten önümü göremiyorum mecbur destek gerekiyor allah korumuş canım sadaka ver bari birine
Ooo süper güzel günlerde kullanın
İsmi hazırlar ne kadar şanslı biz el kol bağlı bekliyoruz doğurunca kalkışırız artık bu işlere![]()
Teşekkür ederim canımmbence artık siz de ismine karar verin de minik bilsin adını
son ay bi gaza geleceksiniz ben eminim
![]()
Eyvaaah. Ablamız dişliÇok moralim bozuk ya her güne bu huzursuzlukla uyanıyorum son dakka artık bıkıp saçma beğenmedigim bişey koymaktan korkuyorum
Ben tek isim düşünüyorum bide akşam kızım tutturdu benim madem iki ismim varsa onada iki koyun yoksada benimkini sildir istemiyorum iki isim diyoişler iyice karıştı bizde
Eyvaaah. Ablamız dişlivalla ben hep derdim ki iki isim asla koymam
iki isim koyanlara zaten birini kullanacaklar ne gerek var derdim . Sonra baktım ki iki isim koymuşuz
![]()
Evet artık devamlı böyle şeyler olacak ,gec bile kalmış. Bazılarında nadiren rahat geçiyorDurduk yere kasıklarımda tuhaf bi ağrı hassasiyet var gibi bundan sonra böyle mi olacak sizlerde de oluyor mu![]()
Sağol canımEvet artık devamlı böyle şeyler olacak ,gec bile kalmış. Bazılarında nadiren rahat geçiyor