2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canim sorun her neyse sakin kalmaya çalış, kuzular artık direkt etkileniyor. Ama çokta duygusallaştık işte lekelenme devam etmemiş, çok sevindim. İnşallah hayırlı haberlerle geçer kontrolün.

Aman iyi ol da canım merak ettik bende baktım yazmamışsın hiç.. neye üzüldüysen herkesi boşver gitsin, hiçbişey için değmez anlatıp rahatlamak istersen dinleriz
Sağol canım benim. Ben kendime değilde yavruma daha çok üzülüyorum. Daha anne karnında benim üzüntüme, stresime ortak olmak zorunda kalıyor. Ağladıklarımı duyuyor. Hep bebeğime olumsuzluk yaşatmayacağım bir hamilelik yaşamak istedim ama maalesef bunu başaramadım. İnşallah doğduğunda her şey onun için hep güzel olur.
Burda güzel şeyler paylaşalım, kötü şeylere yer olmasın

Yaa çatlaklara ne iyi geliyor var mı bildiğin marka. Ona baslayim hemenn
Galiba lieracın bi serumu vardı onu sürüyolardı bi de incia’nın varmış sanırım canım
Arkadaşlar, Ela ben duş alırken bildiğiniz korkuyor ,böyle karnım iki büklüm oluyor son 3 duşumda hep aynısı oldu,çok enteresan bir durum
Benimkine de su olsun kıpır kıpırrr oluyo
Sağol teyzesiiii
Muhtemelen değildir kuzu onun belli aralıklarla gidip gelmesi gerekiyomuş bide bele vuran ağrıdan bahsediyolardı. Ay inşallah ciddi bi şey olmasında
Yaaa tam bir minnoşluk. Adıyla yaşasın teyzesinin kuzusu
Teşekkür ederiz teyzesiii merak ettik senii hiçbi şey için canını sıkmaya değmeez. Şu hamilelik hormonları yüzünden 1 üzülüceksek 10 üzülüyoruz zaten

İyi akşamlar kızlar, son 10 gündür gece uykusu nedir bilmiyorum. Kalçam ağrıyor artık yan yatmaktan. Dönemiyorum da zaten her dönüşte uyanıyorum. Bugün kar bitince kalktım ağdaya gittim, ilk başta ben gerildikçe benim oğlan da gerildi ama alıştık bitene kadar.

Kizlar iyi aksamlar. Sizlerde de artik her gun 1 2 kez adet agrisi gibi sanci oluyor mu kasiklarda??

Kizlar iyi aksamlar. Sizlerde de artik her gun 1 2 kez adet agrisi gibi sanci oluyor mu kasiklarda??
Ben de 2 gündür baya baya sancı var ,regl sancısı bu herhalde.Cunku normalde regl sancısı yasamam

Evet kasilma bunlar iste. Ben nstde ikende cikti. Hissetmistim zaten. Sizlerde de oluyo mu merak ettim
Yani boyle bıçak batması gibi ,acıyor gibi ,bilemedim.Nst ye falan da girmedim daha ama normaldir artık herhalde.

Yani boyle bıçak batması gibi ,acıyor gibi ,bilemedim.Nst ye falan da girmedim daha ama normaldir artık herhalde.
Ya bencede normaldir. Ama benim doktorum erken daha dikkat et fln dedi. Herkesin doktoru her seye normal normal diyo. Benimki de daha erken daha cok var dikkat et yorma kendini diyip duruyo

Ya bencede normaldir. Ama benim doktorum erken daha dikkat et fln dedi. Herkesin doktoru her seye normal normal diyo. Benimki de daha erken daha cok var dikkat et yorma kendini diyip duruyo
Her doktor önceki deneyimlerine göre bazı hassasiyetler ediniyor bence ,onların da korkuları ya da önlemleri buna göre şekilleniyor. Benim doktor cok pimpirik değil mesela 36 da gel bir daha dedi ,nst yede almadı

3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum
Bende yaşıyorum canım bu drumu ne yaptıysam geçmedi dudak kuruluğum Arko yağlı krem sürüp beyaz beyaz gezıyorumen cok o nemlendirdi , susuzluk ozellıkle gece uykumdan uyandırıyor o derece..

Dün çok vardı bende uzun da sürdü doğuruyor muyum acaba diye düşündüm bugün sabah biraz vardı gün içinde bir daha hiç olmadı mesela doktora sorsam eminim normal diyecek bende sorgulamayı bıraktım normaldir kesin diyip geçiyorum

Kızlar hem adet sancısı , hem karında ciddi sertleşme vs var ise bu zaten kasılma.. doktorunuza haber verın nst de bakılmalı bence.. benim doktorum bilgilendirmişti..

Kızlar günaydınnnn. Yeni oluşan çatlaklar nasıl görünüyor? Kafama takıldı. Karnımıda tam göremiyorum çatlarsam anlamam diye düşünüyorum.

Kızlar günaydınnnn. Yeni oluşan çatlaklar nasıl görünüyor? Kafama takıldı. Karnımıda tam göremiyorum çatlarsam anlamam diye düşünüyorum.

Günaydın canım
Kırmızı kırmızı çizgiler halinde oluyor sanırım ilk başta sonradan beyazlıyor

Evet kasilma bunlar iste. Ben nstde ikende cikti. Hissetmistim zaten. Sizlerde de oluyo mu merak ettim

Ay bende dünden beri oluyor bu dediğin iğnelenir gibi böle ince bi sızı şeklinde
Ama çok yordum kendimi ya bidaha bu kadar abartmayacağım sanırım ondan olmuştur dimi
Yada yorulmasak da artık olacak mı bu durum nedir

Varis gibi mi görünüyor? İnce incemi kalınmmı

Vallahi varisimde yok çatlağımda o yüzden tam görüntüyü bilmiyorum ama arkadaşımda görmüştüm baldırlarında böyle damar damar geliyodu onlar evet varis gibi denebilir kıpkırmızı çizgiler vardı

Günaydınnnnnn
Bugün 5.kilomu almışım görünüyor ama 2 gun önce 4 tü ,afedersiniz 2 gun oldu tuvalete çıkamadım ondadır diyorum herhalde 2 günde 1 kilo almamışımdır umarım. Kızımda hıçkırarak başladı güne, yürüyüş ve sabah rutinleri tamam.Simdi kahvaltı zamanı.Bu arada artık 40 lı günlerden düşüyorum

Seninki bence yorgunluktan ,abartma bak daha erken .Her gün küçük bir yer yap.Ben bugun bizim sifonyeri dökeceğim sadece ve yemek yapacağım. Yarin kitaplığı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…