Canim sorun her neyse sakin kalmaya çalış, kuzular artık direkt etkileniyor. Ama çokta duygusallaştık işte
Sağol canım benim. Ben kendime değilde yavruma daha çok üzülüyorum. Daha anne karnında benim üzüntüme, stresime ortak olmak zorunda kalıyor. Ağladıklarımı duyuyor. Hep bebeğime olumsuzluk yaşatmayacağım bir hamilelik yaşamak istedim ama maalesef bunu başaramadım. İnşallah doğduğunda her şey onun için hep güzel olur.Aman iyi ol da canım merak ettik bende baktım yazmamışsın hiç.. neye üzüldüysen herkesi boşver gitsin, hiçbişey için değmezanlatıp rahatlamak istersen dinleriz
Galiba lieracın bi serumu vardı onu sürüyolardı bi de incia’nın varmış sanırım canımYaa çatlaklara ne iyi geliyor var mı bildiğin marka. Ona baslayim hemenn
Benimkine de su olsun kıpır kıpırrr oluyoArkadaşlar, Ela ben duş alırken bildiğiniz korkuyor ,böyle karnım iki büklüm oluyor son 3 duşumda hep aynısı oldu,çok enteresan bir durum
Sağol teyzesiiiiL Larissa isim nihayet bulunmuş adıyla gelsin benim prensesim
N Neess kuzum nasılsın iyi misin?
Bu ara çok giremedim girdiğim okuduğum kadarıyla haberdarım hepinizden
Ben de son yarım saattir sağ kasığımda regl ağrısı yaşıyorum sebebi nedir sizce doğum sancısı mıdır diye korkuyorum ilk iki ay dışında hiç regl ağrısına benzer bir ağrı yaşamamıştım çünkü
Teşekkür ederiz teyzesiiiYaaatam bir minnoşluk. Adıyla yaşasın teyzesinin kuzusu
Ben de 2 gündür baya baya sancı var ,regl sancısı bu herhalde.Cunku normalde regl sancısı yasamamKizlar iyi aksamlar. Sizlerde de artik her gun 1 2 kez adet agrisi gibi sanci oluyor mu kasiklarda??
Evet kasilma bunlar iste. Ben nstde ikende cikti. Hissetmistim zaten. Sizlerde de oluyo mu merak ettimBen de 2 gündür baya baya sancı var ,regl sancısı bu herhalde.Cunku normalde regl sancısı yasamam
Yani boyle bıçak batması gibi ,acıyor gibi ,bilemedim.Nst ye falan da girmedim daha ama normaldir artık herhalde.Evet kasilma bunlar iste. Ben nstde ikende cikti. Hissetmistim zaten. Sizlerde de oluyo mu merak ettim
Ya bencede normaldir. Ama benim doktorum erken daha dikkat et fln dedi. Herkesin doktoru her seye normal normal diyo. Benimki de daha erken daha cok var dikkat et yorma kendini diyip duruyoYani boyle bıçak batması gibi ,acıyor gibi ,bilemedim.Nst ye falan da girmedim daha ama normaldir artık herhalde.
Ya bencede normaldir. Ama benim doktorum erken daha dikkat et fln dedi. Herkesin doktoru her seye normal normal diyo. Benimki de daha erken daha cok var dikkat et yorma kendini diyip duruyo
Bende yaşıyorum canım bu drumu ne yaptıysam geçmedi dudak kuruluğum Arko yağlı krem sürüp beyaz beyaz gezıyorum3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum
Dün çok vardı bende uzun da sürdü doğuruyor muyum acaba diye düşündüm bugün sabah biraz vardı gün içinde bir daha hiç olmadı mesela doktora sorsam eminim normal diyecek bende sorgulamayı bıraktım normaldir kesin diyip geçiyorumKizlar iyi aksamlar. Sizlerde de artik her gun 1 2 kez adet agrisi gibi sanci oluyor mu kasiklarda??
Kızlar günaydınnnn. Yeni oluşan çatlaklar nasıl görünüyor? Kafama takıldı. Karnımıda tam göremiyorumçatlarsam anlamam diye düşünüyorum.
Varis gibi mi görünüyor? İnce incemi kalınmmıGünaydın canım
Kırmızı kırmızı çizgiler halinde oluyor sanırım ilk başta sonradan beyazlıyor
Evet kasilma bunlar iste. Ben nstde ikende cikti. Hissetmistim zaten. Sizlerde de oluyo mu merak ettim
Varis gibi mi görünüyor? İnce incemi kalınmmı
Seninki bence yorgunluktan ,abartma bak daha erken .Her gün küçük bir yer yap.Ben bugun bizim sifonyeri dökeceğim sadece ve yemek yapacağım. Yarin kitaplığı meselaAy bende dünden beri oluyor bu dediğin iğnelenir gibi böle ince bi sızı şeklinde
Ama çok yordum kendimi ya bidaha bu kadar abartmayacağım sanırım ondan olmuştur dimi
Yada yorulmasak da artık olacak mı bu durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?