O zaman kendine bi pideli köfte söyle bi de tahanlıBen çok acıktım ve evde pırasa var.. söyleyeceklerim bu kdr
çok mutsuzum
O zaman kendine bi pideli köfte söyle bi de tahanlıallahım deliricem aklımda sadece dışarı yemekleri var böyle bi açlık doymamazlık olamaz
Ben de etiketleri kestim yıkanmayı bekliyorlarBen de öyle düşündüm canım yine de bir sorayım dedimbugün yıkamaya başlayacaktım az gibi geldi eşyalar birkaç parça daha bişiler aldım şimdi onlar gelsin kargodan ondan sonra yıkamaya başlıcam ama gözümde büyüdü her işler bi kendi giyeceklerim kaldı onu da kredi kartının bu ay hesap kesimi olsun ondan sonra çünkü yine baya yüklendi
Bence koy canım fazladan zarar çıkmazAyyy bu da çok güzel çok zariff napıcaz bu fiyatlarla böyle
Bizim hastane kendisi veriyor sanırım biz bi şey vermeyeceğiz. Çekimde de isimli olanı giydiririz ama yedek 1 tane daha koymak gerekir mi acaba
Ayyy ne güzel olurdu dimii güç dağılımı da eşitçikolatalı kestane şekeri ve iskender için gelicem en kısa zamanda netttt
Ay bu resmen beennO zaman kendine bi pideli köfte söyle bi de tahanlıallahım deliricem aklımda sadece dışarı yemekleri var böyle bi açlık doymamazlık olamaz
Benm eşimde yemiyor diye yapmıyorum. Dün canım çekti. pırasa olsada yesem die baya söylendimBen çok acıktım ve evde pırasa var.. söyleyeceklerim bu kdr
çok mutsuzum
Benm eşimde yemiyor diye yapmıyorum. Dün canım çekti. pırasa olsada yesem die baya söylendimağzımın suyu aktı şimdide.
Öğlenleri dışardan akşamları ev yemeğiAy bu resmen beennev yemeği hariç canım hiç istenmeyecek şeyler istiyor. Pideler, dürümler, kebaplar, hamburgerler aklına gelebilecek her şey bu hafta eşimde akşam yemeklerinde yok hodri meydan dışarı yemekleri önce dışardan yemek sonra vicdan rahatlığı için ev yemeği
Ayyy çok güzel olduuBaşımın ağrısından ağlıyorum, Hayriye hanım gibi yazma ile bağladım ama çikolata işini de bırakmadım Eki Görüntüle 3023670
Canim onu esim 2 dakikada pcden çıkardı, pek vakti yokmuş tasarım yapamamış, dedim yeter, maksat boş kalmasınAyyy çok güzel olduuEmeğine sağlıkk şu pembe şey ne diye geçiyor ben de kararsızım ondan mı yapsam kendim etiket mi yapıştırsam diye
Pembe dediğin kapak mi ,sargı mı canımAyyy çok güzel olduuEmeğine sağlıkk şu pembe şey ne diye geçiyor ben de kararsızım ondan mı yapsam kendim etiket mi yapıştırsam diye
Ohh ellerine sağlıık.amiin inşallaahAtacam canim ,bitti bile ,sadece kutunun ic kapağına eşimden çıktı istedim,onu bekliyorum ,o gelir yapıştırırsam, cok icime sindi.Rabbim mutlulukla dağıtmayı nasip etsin
Ay harika olmuşşş maşallahhBaşımın ağrısından ağlıyorum, Hayriye hanım gibi yazma ile bağladım ama çikolata işini de bırakmadım Eki Görüntüle 3023670 Eki Görüntüle 3023674
Sargı sargı canımPembe dediğin kapak mi ,sargı mı canım
Yat dinlen cnm biraz daha durur bebiş kilosunu alır o zamanaKızlar selam.
2 haftanın ardından kontrolüm vardı bugün dr gittim. Karnımı görür görmez sancın mı var karnın çok sert dedi dr. Sonra ultrason bakınca deli gibi sancın var,bebek kanala girmiş açılman var doğum başlamış dedi doktor
Açıklık kontrolü için vajinal muayene istedi. Hemen doğumhane katına çıktım,bi yandan ağlıyor bir yandan dua ediyodum.
Vajinismus öyküm var,alttan muayene korkulu rüyamEbe 10 dklık denemenin sonunda yalnızca 1 parmak ile muayene edebildi..
Şükürler olsun ki 1 cm bile yokmuş açılma. Nst girdim sancı çıkmadı.Dr serum yazdı eve geldim. bebeğim 2 kg 43 cm ama henüz çok erkenÇok korkuyorum yeniden sancım olur da alttan muayene olmam gerekirse napacagim bilmiyorum ya.
Lütfen dualarınıza ben ve bebişimi de katar mısınız
Canım kurdela o ,tuhafiyeden alabilirsinSargı sargı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?