Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bebeğim.Burdada az biraz yağdı. Eşim sabah işe gitti. Daha kapıdan çıkmadan beni arıyor sakın yürüyüşe çıkma her yer buz pisti diyeGünaydın kızlar, bugün üşüdüm yürüyüşte, esiyordu.Sosyal medyada gördüğüm kadari ile her yere kar falan yağmış, burda kar yok ama biraz üşüdük![]()
Buz varsa tehlikeli canım, Allah korusun .Dün hastaneden sonra watsonsda kadinlar gününden bir kac ganimet kaldıysa alayim diye girdim, tabiki istedigim hicbir şey kalmamışGünaydın bebeğim.Burdada az biraz yağdı. Eşim sabah işe gitti. Daha kapıdan çıkmadan beni arıyor sakın yürüyüşe çıkma her yer buz pisti diyebugün evde elçin demirel videoları işe eğleşme günü
![]()
Ay evet düşmüşş daha düşer mi acabaBen de bunu takip ediyordum kuzucum.
Bak burda 414₺
![]()
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İstanbulda çok güzel kar var kızlarGünaydın kızlar, bugün üşüdüm yürüyüşte, esiyordu.Sosyal medyada gördüğüm kadari ile her yere kar falan yağmış, burda kar yok ama biraz üşüdük![]()
Bende full evde yatış planlıyorumGünaydın bebeğim.Burdada az biraz yağdı. Eşim sabah işe gitti. Daha kapıdan çıkmadan beni arıyor sakın yürüyüşe çıkma her yer buz pisti diyebugün evde elçin demirel videoları işe eğleşme günü
![]()
Ah canım Allah korusun yanında hep bir şeyler olsun ağzına atmalık. Sık sık bir şeyler ye mutlaka.Buz varsa tehlikeli canım, Allah korusun .Dün hastaneden sonra watsonsda kadinlar gününden bir kac ganimet kaldıysa alayim diye girdim, tabiki istedigim hicbir şey kalmamışesime sen elindekilerle dolaşma otoparka geç ben gelirim dedim,bir baktim poşetleri arabaya koymuş, geri gelmiş,dedim ne oldu.Ne biliyim ne zaman düşeceğin belli değil diyor
benim göz kararmaları bayilmalar, şeker düşmesindenmiş bu arada.
Oohh keyif gibi keyif kuzucumAy evet düşmüşş daha düşer mi acabadaha geçen hafta 320 gördüm ya tühhh
İstanbulda çok güzel kar var kızlarburnumu bile çıkarmam dışarı eşim gelene kadar. Sonra bi yürürüz ohhh
Bende full evde yatış planlıyorumyemeğim de var ev de temiz
Bari doktorumun izle dediği doğum eğitim videosunu izliyim bende
![]()
Bence bir sey olmaz canım ama icin rahat etmiyorsa söyleKızlar ben antibiyotik kullanmaya başladım ama afedersiniz ishal gibi oluyorum mutlaka her gün. Sanırım ilaçtan dolayı. Bol su içerek desteklemeye çalışıyorum ama doktoruma söylemem gerekir mi acaba?
Maşallah,plasentaya dayamıştır merak etmeyn. Tam 39 dedi bana da , yani 38+6 ,39 diye gidiyor ya tam 39 +0 daEvet canım benim doktor genel olarak rahat birisi ,bir de muaynede sorun görmeyince herhalde.Ne zaman alırsınız dedim 39da dedi yani 39+ mi dedim yok tam 39da dedi38+ oluyor herhalde. Sonrada doğuma yaklaşmış olacak bakalim bir kere giderim herhaldd
Canım benim doktorumda çok rahat biri, ona rağmen 2 haftada bir gel artk dedi sorun olmaamsına rağmen çok şükür, bence sen hiç çeknme çok az kaldı ya doğma içim rahat etmiyo 4 hafta beklemeye ben geldim deDemiama sorun yok diye herhalde ne bilim ya.Neyse haftaya damlayacağım ,sen geldin mi gene derse ne diyeceğim bilmem
icim rahat etmedi derim napim
Bana da tam 39 da dedi ben de bir daha o tam olarak hangisi demedimMaşallah,plasentaya dayamıştır merak etmeyn. Tam 39 dedi bana da , yani 38+6 ,39 diye gidiyor ya tam 39 +0 da![]()
Ben antibiyotik kullandigim zaman doktorum probiyotik icirmisti yaninda. Bi sor belki senin doktorunda verir. Ama yine de bol su ic tabi ishal durumunda su kaybi olmasin diyeKızlar ben antibiyotik kullanmaya başladım ama afedersiniz ishal gibi oluyorum mutlaka her gün. Sanırım ilaçtan dolayı. Bol su içerek desteklemeye çalışıyorum ama doktoruma söylemem gerekir mi acaba?
Amiin inşallah beklesinler güzelce zamanlarını hayırlısıyla gelsinlerBana da tam 39 da dedi ben de bir daha o tam olarak hangisi demedimherhalde benimki de öyle olacak o zaman ,rabbim hayırla sonuçlandirsin
Ay bana 25 nisan dedi senin de 26 nisan oluyo o zaman, tam zamanlarını beklerse minnoşlar bir gün arayla doğurcazBana da tam 39 da dedi ben de bir daha o tam olarak hangisi demedimherhalde benimki de öyle olacak o zaman ,rabbim hayırla sonuçlandirsin
Evet bakalım sonuç ne olacakAy bana 25 nisan dedi senin de 26 nisan oluyo o zaman, tam zamanlarını beklerse minnoşlar bir gün arayla doğurcaz![]()
Evettt anneler gününe de çoktan doğurmuş oluruzOohh keyif gibi keyif kuzucum
Yine çok güzel kar yağdı ama benim eşim yine öğlen mesaisine gidecekGece gelcek 12ye doğru. Biz de o zaman çıkarız artık
Benim bi çorbam var yanına ıspanak yemeği ve bulgur pilavı yapacağım. Sonra ben de yatış, abur cubur yemece
Gecelikler sanırım artık düşmez ama belli de olmaz. Önümüzde özel gün de kalmadı kampanya olsun![]()
Mutlaka söyle kuzum. Kabızlık nasıl sorunsa ishal de bence sorun. yan etki yapıyor heralde, belki önereceği bi şey olur ya da ilacını değiştirir. Sonuçta sıvı kaybı. Bilgisi olsun da önemsiz derse de içimiz rahat olur.Kızlar ben antibiyotik kullanmaya başladım ama afedersiniz ishal gibi oluyorum mutlaka her gün. Sanırım ilaçtan dolayı. Bol su içerek desteklemeye çalışıyorum ama doktoruma söylemem gerekir mi acaba?
Ayyy Bursa’ya da çok güzel yağar cidden öğrencilik zamanlarım geldi aklımaTünaydın fıstıklar
Lapa lapa kar yağıyor dünkü tatil boşa gitti burda ama bugün bayağı yoğun.
Tam böyle yat havası al kahveni kitabını çek battaniyeyi kar manzarası miss
Sabah sabah yine kızıma isim derdiyle uyandım
Artık karar vermek istiyorum![]()