• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın kızlar, bugün üşüdüm yürüyüşte, esiyordu.Sosyal medyada gördüğüm kadari ile her yere kar falan yağmış, burda kar yok ama biraz üşüdük 🥰

Günaydın kızlar, bugün üşüdüm yürüyüşte, esiyordu.Sosyal medyada gördüğüm kadari ile her yere kar falan yağmış, burda kar yok ama biraz üşüdük 🥰
Günaydın bebeğim.Burdada az biraz yağdı. Eşim sabah işe gitti. Daha kapıdan çıkmadan beni arıyor sakın yürüyüşe çıkma her yer buz pisti diye🥲 bugün evde elçin demirel videoları işe eğleşme günü🤭🤪

Günaydın bebeğim.Burdada az biraz yağdı. Eşim sabah işe gitti. Daha kapıdan çıkmadan beni arıyor sakın yürüyüşe çıkma her yer buz pisti diye🥲 bugün evde elçin demirel videoları işe eğleşme günü🤭🤪
Buz varsa tehlikeli canım, Allah korusun .Dün hastaneden sonra watsonsda kadinlar gününden bir kac ganimet kaldıysa alayim diye girdim, tabiki istedigim hicbir şey kalmamış 😆 esime sen elindekilerle dolaşma otoparka geç ben gelirim dedim,bir baktim poşetleri arabaya koymuş, geri gelmiş,dedim ne oldu.Ne biliyim ne zaman düşeceğin belli değil diyor🤣🤣🤣 benim göz kararmaları bayilmalar, şeker düşmesindenmiş bu arada.

Ben de bunu takip ediyordum kuzucum.
Bak burda 414₺

Ay evet düşmüşş daha düşer mi acaba 😅 daha geçen hafta 320 gördüm ya tühhh
İstanbulda çok güzel kar var kızlar 🙊 burnumu bile çıkarmam dışarı eşim gelene kadar. Sonra bi yürürüz ohhh 😂
Bende full evde yatış planlıyorum 😂 yemeğim de var ev de temiz ✋🏼 Bari doktorumun izle dediği doğum eğitim videosunu izliyim bende 😂

Buz varsa tehlikeli canım, Allah korusun .Dün hastaneden sonra watsonsda kadinlar gününden bir kac ganimet kaldıysa alayim diye girdim, tabiki istedigim hicbir şey kalmamış 😆 esime sen elindekilerle dolaşma otoparka geç ben gelirim dedim,bir baktim poşetleri arabaya koymuş, geri gelmiş,dedim ne oldu.Ne biliyim ne zaman düşeceğin belli değil diyor🤣🤣🤣 benim göz kararmaları bayilmalar, şeker düşmesindenmiş bu arada.
Ah canım Allah korusun yanında hep bir şeyler olsun ağzına atmalık. Sık sık bir şeyler ye mutlaka.

Ay evet düşmüşş daha düşer mi acaba 😅 daha geçen hafta 320 gördüm ya tühhh

İstanbulda çok güzel kar var kızlar 🙊 burnumu bile çıkarmam dışarı eşim gelene kadar. Sonra bi yürürüz ohhh 😂

Bende full evde yatış planlıyorum 😂 yemeğim de var ev de temiz ✋🏼 Bari doktorumun izle dediği doğum eğitim videosunu izliyim bende 😂
Oohh keyif gibi keyif kuzucum😍
Yine çok güzel kar yağdı ama benim eşim yine öğlen mesaisine gidecek😅 Gece gelcek 12ye doğru. Biz de o zaman çıkarız artık🥲
Benim bi çorbam var yanına ıspanak yemeği ve bulgur pilavı yapacağım. Sonra ben de yatış, abur cubur yemece🤪

Gecelikler sanırım artık düşmez ama belli de olmaz. Önümüzde özel gün de kalmadı kampanya olsun🙇🏻‍♀️

Günaydın kızlar heryere kar yağdı Antalya’ya soğuğu vurdu sanırım esip duruyor 😬 nasılsınız ?

Kızlar ben antibiyotik kullanmaya başladım ama afedersiniz ishal gibi oluyorum mutlaka her gün. Sanırım ilaçtan dolayı. Bol su içerek desteklemeye çalışıyorum ama doktoruma söylemem gerekir mi acaba?

Kızlar ben antibiyotik kullanmaya başladım ama afedersiniz ishal gibi oluyorum mutlaka her gün. Sanırım ilaçtan dolayı. Bol su içerek desteklemeye çalışıyorum ama doktoruma söylemem gerekir mi acaba?
Bence bir sey olmaz canım ama icin rahat etmiyorsa söyle

Tünaydın fıstıklar🌺
Lapa lapa kar yağıyor dünkü tatil boşa gitti burda ama bugün bayağı yoğun.
Tam böyle yat havası al kahveni kitabını çek battaniyeyi kar manzarası miss💃💙
Sabah sabah yine kızıma isim derdiyle uyandım
Artık karar vermek istiyorum:KK42:

Evet canım benim doktor genel olarak rahat birisi ,bir de muaynede sorun görmeyince herhalde.Ne zaman alırsınız dedim 39da dedi yani 39+ mi dedim yok tam 39da dedi 😀 38+ oluyor herhalde. Sonrada doğuma yaklaşmış olacak bakalim bir kere giderim herhaldd
Maşallah,plasentaya dayamıştır merak etmeyn. Tam 39 dedi bana da , yani 38+6 ,39 diye gidiyor ya tam 39 +0 da 😁😁

Demi😀😀😀 ama sorun yok diye herhalde ne bilim ya.Neyse haftaya damlayacağım ,sen geldin mi gene derse ne diyeceğim bilmem😁 icim rahat etmedi derim napim
Canım benim doktorumda çok rahat biri, ona rağmen 2 haftada bir gel artk dedi sorun olmaamsına rağmen çok şükür, bence sen hiç çeknme çok az kaldı ya doğma içim rahat etmiyo 4 hafta beklemeye ben geldim de😁

Maşallah,plasentaya dayamıştır merak etmeyn. Tam 39 dedi bana da , yani 38+6 ,39 diye gidiyor ya tam 39 +0 da 😁😁
Bana da tam 39 da dedi ben de bir daha o tam olarak hangisi demedim😀 herhalde benimki de öyle olacak o zaman ,rabbim hayırla sonuçlandirsin

Ben antibiyotik kullandigim zaman doktorum probiyotik icirmisti yaninda. Bi sor belki senin doktorunda verir. Ama yine de bol su ic tabi ishal durumunda su kaybi olmasin diye

Oohh keyif gibi keyif kuzucum😍
Yine çok güzel kar yağdı ama benim eşim yine öğlen mesaisine gidecek😅 Gece gelcek 12ye doğru. Biz de o zaman çıkarız artık🥲
Benim bi çorbam var yanına ıspanak yemeği ve bulgur pilavı yapacağım. Sonra ben de yatış, abur cubur yemece🤪

Gecelikler sanırım artık düşmez ama belli de olmaz. Önümüzde özel gün de kalmadı kampanya olsun🙇🏻‍♀️
Evettt anneler gününe de çoktan doğurmuş oluruz 😢 ay bi duygulandım şimdi yine 😢
Ohhhh yemek olunca acayip mutlu oluyorum valla şu dönemde her şey dert olmaya başladı zor gelmeye başladı. Keşke hepimizin bi katyası olsa 😂😂
Mutlaka söyle kuzum. Kabızlık nasıl sorunsa ishal de bence sorun. yan etki yapıyor heralde, belki önereceği bi şey olur ya da ilacını değiştirir. Sonuçta sıvı kaybı. Bilgisi olsun da önemsiz derse de içimiz rahat olur.
Tünaydın fıstıklar🌺
Lapa lapa kar yağıyor dünkü tatil boşa gitti burda ama bugün bayağı yoğun.
Tam böyle yat havası al kahveni kitabını çek battaniyeyi kar manzarası miss💃💙
Sabah sabah yine kızıma isim derdiyle uyandım
Artık karar vermek istiyorum:KK42:
Ayyy Bursa’ya da çok güzel yağar cidden öğrencilik zamanlarım geldi aklıma :cry: Görükle’de az mı kar topu savaşı yaptık 😂

Ela nin cikolataları geldi ,paketlenmesi ,gönderimi ve tadi çok güzel. Haftasonu süslemesini de yaparim atarim buraya🥰

Eklentiler

• 20220311_140630.jpg
    20220311_140630.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 53
Back