2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
O zaman kendine bi pideli köfte söyle bi de tahanlı 😂 allahım deliricem aklımda sadece dışarı yemekleri var böyle bi açlık doymamazlık olamaz :cry:

Aynen kuzum yaaaa 🥴
yani şuan aklımdan geçenleri saysam burdan fizana yol olur ve asla içinde sulu faydalı bi yemek yok😋🤣🤣

Ben de öyle düşündüm canım yine de bir sorayım dedim 😊 bugün yıkamaya başlayacaktım az gibi geldi eşyalar birkaç parça daha bişiler aldım şimdi onlar gelsin kargodan ondan sonra yıkamaya başlıcam ama gözümde büyüdü her işler 😅 bi kendi giyeceklerim kaldı onu da kredi kartının bu ay hesap kesimi olsun ondan sonra çünkü yine baya yüklendi 😬
Ben de etiketleri kestim yıkanmayı bekliyorlar😅
Şimdiden ana olduk önce yavrumuzunkiler en son kendimize🥲🥲
Ben de kendime bir şey almadım daha. Kartlar aldı başını gitti nasıl zamana denk geldi bebikler😅 hedefim 1 nisana kadar bütün alınacakların ve hazırlıkların tamamlanmış olması💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Sonra huzurla oğluşumu beklemek istiyorum🙏🏻🙇🏻‍♀️

Ayyy bu da çok güzel çok zariff napıcaz bu fiyatlarla böyle 🤦🏻‍♀️

Bizim hastane kendisi veriyor sanırım biz bi şey vermeyeceğiz. Çekimde de isimli olanı giydiririz ama yedek 1 tane daha koymak gerekir mi acaba

Ayyy ne güzel olurdu dimii güç dağılımı da eşit :KK70:çikolatalı kestane şekeri ve iskender için gelicem en kısa zamanda netttt 😂
Bence koy canım fazladan zarar çıkmaz 😊

O zaman kendine bi pideli köfte söyle bi de tahanlı 😂 allahım deliricem aklımda sadece dışarı yemekleri var böyle bi açlık doymamazlık olamaz :cry:
Ay bu resmen beenn🥺🥺🥺 ev yemeği hariç canım hiç istenmeyecek şeyler istiyor. Pideler, dürümler, kebaplar, hamburgerler aklına gelebilecek her şey🤤🤤🤤 bu hafta eşimde akşam yemeklerinde yok hodri meydan dışarı yemekleri🥲🥲😂 önce dışardan yemek sonra vicdan rahatlığı için ev yemeği😬🙈👻

Benm eşimde yemiyor diye yapmıyorum. Dün canım çekti. pırasa olsada yesem die baya söylendim😆 ağzımın suyu aktı şimdide.

Aiiyy kıyamam sana yollayım hemen adresini verde🙄
Hayatta canımın çekmicegi şey şu pırasa sanırım o yzden rahatça yazıp geçmişim pardon şekerim🤭

Kızlar selam.
2 haftanın ardından kontrolüm vardı bugün dr gittim. Karnımı görür görmez sancın mı var karnın çok sert dedi dr. Sonra ultrason bakınca deli gibi sancın var,bebek kanala girmiş açılman var doğum başlamış dedi doktor🥺
Açıklık kontrolü için vajinal muayene istedi. Hemen doğumhane katına çıktım,bi yandan ağlıyor bir yandan dua ediyodum.
Vajinismus öyküm var,alttan muayene korkulu rüyam 😢 Ebe 10 dklık denemenin sonunda yalnızca 1 parmak ile muayene edebildi..
Şükürler olsun ki 1 cm bile yokmuş açılma. Nst girdim sancı çıkmadı.Dr serum yazdı eve geldim. bebeğim 2 kg 43 cm ama henüz çok erken😓 Çok korkuyorum 🥺yeniden sancım olur da alttan muayene olmam gerekirse napacagim bilmiyorum ya.
Lütfen dualarınıza ben ve bebişimi de katar mısınız 🤲🏻

Başım çok kötü ,gene migrenim tuttu:KK43:

Başımın ağrısından ağlıyorum, Hayriye hanım gibi yazma ile bağladım ama çikolata işini de bırakmadım
20220311_183530.jpg
20220311_183828.jpg

Ay bu resmen beenn🥺🥺🥺 ev yemeği hariç canım hiç istenmeyecek şeyler istiyor. Pideler, dürümler, kebaplar, hamburgerler aklına gelebilecek her şey🤤🤤🤤 bu hafta eşimde akşam yemeklerinde yok hodri meydan dışarı yemekleri🥲🥲😂 önce dışardan yemek sonra vicdan rahatlığı için ev yemeği😬🙈👻
Öğlenleri dışardan akşamları ev yemeği 😂 ben haftasonları yemek yapmıyorum prenseslik mod açılıyorrr 😂 of eşim yemeğe gelmese sürekli dışardan söylerim kesin. Bi de kışın yapıcak şey de kısıtlı ya x2 eziyet resmen.

Ayyy çok güzel olduu 👏🏼👏🏼👏🏼 Emeğine sağlıkk😍 şu pembe şey ne diye geçiyor ben de kararsızım ondan mı yapsam kendim etiket mi yapıştırsam diye
Canim onu esim 2 dakikada pcden çıkardı, pek vakti yokmuş tasarım yapamamış, dedim yeter, maksat boş kalmasın

Kızlar selam.
2 haftanın ardından kontrolüm vardı bugün dr gittim. Karnımı görür görmez sancın mı var karnın çok sert dedi dr. Sonra ultrason bakınca deli gibi sancın var,bebek kanala girmiş açılman var doğum başlamış dedi doktor🥺
Açıklık kontrolü için vajinal muayene istedi. Hemen doğumhane katına çıktım,bi yandan ağlıyor bir yandan dua ediyodum.
Vajinismus öyküm var,alttan muayene korkulu rüyam 😢 Ebe 10 dklık denemenin sonunda yalnızca 1 parmak ile muayene edebildi..
Şükürler olsun ki 1 cm bile yokmuş açılma. Nst girdim sancı çıkmadı.Dr serum yazdı eve geldim. bebeğim 2 kg 43 cm ama henüz çok erken😓 Çok korkuyorum 🥺yeniden sancım olur da alttan muayene olmam gerekirse napacagim bilmiyorum ya.
Lütfen dualarınıza ben ve bebişimi de katar mısınız 🤲🏻
Yat dinlen cnm biraz daha durur bebiş kilosunu alır o zamana🥰

Back