2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
hacı şerif çikolataları nasıl çıktı ? Ben de oradan sipariş vermeyi düşünüyorum

Gerçekten her şey dert bir sürü şey yapacağım diye güne başlıyorum içinden 1-2 tanesini ancak yapabiliyorum, asla her şeyi yapacak enerjiyi bulamıyorum
Söyledim her zaman ki gibi sorun yok bol suya devam dedi
Artık anneler günümüz, babalar günümüz yavrumuzla geçecek inşallah
Doğuma ne kadarcık kaldı ben bazen hala inanamıyorum

monurol mu kullanıyorsunuz? Bende de ishal yaptı 2 3 gündür geçmedi ?
Doktor normal mi karşıladı bu durumu ?

Kızlar hani bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri hemşireye vercez ya o kıyafetleri isimli yaptırdıklarınızı mı koyacaksınız yoksa normal bir şey mi koyacaksınız

Kızlar hani bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri hemşireye vercez ya o kıyafetleri isimli yaptırdıklarınızı mı koyacaksınız yoksa normal bir şey mi koyacaksınız
Ben normal vereceğim canım. Doğumdan sonra ilk kez bir şey giyeceği için kanlı, lekeli olma ihtimali yüksek. İlk kıyafetlerini çıkarınca fotoğraf çekmek için ya da eve geçerken isimliyi giydireceğim.
Hala isimli bir şey yaptırmadım ama yaptıracağım inşallah

Hemde nasıl güzel uludağ bembeyaz manzara enfes aa burda mı okudun sen Çık gel bebeğim iki kar topu savaşı yapalım göbüşleri çarptıra çarptıra

Ben de öyle düşündüm canım yine de bir sorayım dedim bugün yıkamaya başlayacaktım az gibi geldi eşyalar birkaç parça daha bişiler aldım şimdi onlar gelsin kargodan ondan sonra yıkamaya başlıcam ama gözümde büyüdü her işler bi kendi giyeceklerim kaldı onu da kredi kartının bu ay hesap kesimi olsun ondan sonra çünkü yine baya yüklendi

Melodinin çikolatalarına bayılırım, ben de burdan alıcam inşallah süsledikten sonra da resim atarmısın,fikir olsun
Atacam canim ,bitti bile ,sadece kutunun ic kapağına eşimden çıktı istedim,onu bekliyorum ,o gelir yapıştırırsam, cok icime sindi.Rabbim mutlulukla dağıtmayı nasip etsin

Kredi kartı diince bi fenalık geçiryorm son üç dört aydır bebişe çalıştı annesi resmen.

Ayyy bu da çok güzel çok zariff napıcaz bu fiyatlarla böyle
Bizim hastane kendisi veriyor sanırım biz bi şey vermeyeceğiz. Çekimde de isimli olanı giydiririz ama yedek 1 tane daha koymak gerekir mi acaba
Hemde nasıl güzel uludağ bembeyaz manzara enfes aa burda mı okudun sen Çık gel bebeğim iki kar topu savaşı yapalım göbüşleri çarptıra çarptıra
Ayyy ne güzel olurdu dimii güç dağılımı da eşit çikolatalı kestane şekeri ve iskender için gelicem en kısa zamanda netttt

Offfs İskender kırmızı çizgimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…