- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Melodinin çikolatalarına bayılırım, ben de burdan alıcam inşallahEla nin cikolataları geldi ,paketlenmesi ,gönderimi ve tadi çok güzel. Haftasonu süslemesini de yaparim atarim buraya
hacı şerif çikolataları nasıl çıktı ? Ben de oradan sipariş vermeyi düşünüyorumKızlar internetten çikolata sipariş vermek isteyenler. Hamiş bi arkadaşım instadan madlenbebekçikolara (artu çikolata) diye bir yerden sipariş vermiş. Ben böyle çirkin bişey yemedim ömrümde kokuyor bildiğin çöp. Kız hepsini çöpe attı hacışeriften söylemek zorunda kaldı. Demem o ki internetten alacak olanlar iyi ataştırsın.
Gerçekten her şey dertEvettt anneler gününe de çoktan doğurmuş oluruzay bi duygulandım şimdi yine
Ohhhh yemek olunca acayip mutlu oluyorum valla şu dönemde her şey dert olmaya başladı zor gelmeye başladı. Keşke hepimizin bi katyası olsa
Mutlaka söyle kuzum. Kabızlık nasıl sorunsa ishal de bence sorun. yan etki yapıyor heralde, belki önereceği bi şey olur ya da ilacını değiştirir. Sonuçta sıvı kaybı. Bilgisi olsun da önemsiz derse de içimiz rahat olur.
Ayyy Bursa’ya da çok güzel yağar cidden öğrencilik zamanlarım geldi aklımaGörükle’de az mı kar topu savaşı yaptık
monurol mu kullanıyorsunuz? Bende de ishal yaptı 2 3 gündür geçmedi ?Gerçekten her şey dertbir sürü şey yapacağım diye güne başlıyorum içinden 1-2 tanesini ancak yapabiliyorum, asla her şeyi yapacak enerjiyi bulamıyorum
Söyledim her zaman ki gibi sorun yok bol suya devam dedi
Artık anneler günümüz, babalar günümüz yavrumuzla geçecek inşallah
Doğuma ne kadarcık kaldı ben bazen hala inanamıyorum
Monurol değil cefaks ben normal antibiyotik kullanıyorum. Günde 1-2 defayı geçmediği için normal kabul etti. Bol bol su içmeye devam dedi.monurol mu kullanıyorsunuz? Bende de ishal yaptı 2 3 gündür geçmedi ?
Doktor normal mi karşıladı bu durumu ?
Ben normal vereceğim canım. Doğumdan sonra ilk kez bir şey giyeceği için kanlı, lekeli olma ihtimali yüksek. İlk kıyafetlerini çıkarınca fotoğraf çekmek için ya da eve geçerken isimliyi giydireceğim.Kızlar hani bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri hemşireye vercez ya o kıyafetleri isimli yaptırdıklarınızı mı koyacaksınız yoksa normal bir şey mi koyacaksınız
Evettt anneler gününe de çoktan doğurmuş oluruzay bi duygulandım şimdi yine
Ohhhh yemek olunca acayip mutlu oluyorum valla şu dönemde her şey dert olmaya başladı zor gelmeye başladı. Keşke hepimizin bi katyası olsa
Mutlaka söyle kuzum. Kabızlık nasıl sorunsa ishal de bence sorun. yan etki yapıyor heralde, belki önereceği bi şey olur ya da ilacını değiştirir. Sonuçta sıvı kaybı. Bilgisi olsun da önemsiz derse de içimiz rahat olur.
Ayyy Bursa’ya da çok güzel yağar cidden öğrencilik zamanlarım geldi aklımaGörükle’de az mı kar topu savaşı yaptık
Ela nin cikolataları geldi ,paketlenmesi ,gönderimi ve tadi çok güzel. Haftasonu süslemesini de yaparim atarim buraya
Ben de öyle düşündüm canım yine de bir sorayım dedimBen normal vereceğim canım. Doğumdan sonra ilk kez bir şey giyeceği için kanlı, lekeli olma ihtimali yüksek. İlk kıyafetlerini çıkarınca fotoğraf çekmek için ya da eve geçerken isimliyi giydireceğim.
Hala isimli bir şey yaptırmadım amayaptıracağım inşallah
Atacam canim ,bitti bile ,sadece kutunun ic kapağına eşimden çıktı istedim,onu bekliyorum ,o gelir yapıştırırsam, cok icime sindi.Rabbim mutlulukla dağıtmayı nasip etsinMelodinin çikolatalarına bayılırım, ben de burdan alıcam inşallahsüsledikten sonra da resim atarmısın,fikir olsun
Keske paylaşabilsek teyzesiUyyy böyle bile çok şeker görünüyo hadi süsle püsle de yolla ordan bize de
O güzel cnm.hacı şerif çikolataları nasıl çıktı ? Ben de oradan sipariş vermeyi düşünüyorum
Kredi kartı diince bi fenalık geçiryorm son üç dört aydırBen de öyle düşündüm canım yine de bir sorayım dedimbugün yıkamaya başlayacaktım az gibi geldi eşyalar birkaç parça daha bişiler aldım şimdi onlar gelsin kargodan ondan sonra yıkamaya başlıcam ama gözümde büyüdü her işler bi kendi giyeceklerim kaldı onu da kredi kartının bu ay hesap kesimi olsun ondan sonra çünkü yine baya yüklendi
Sorma artık bu ay bir şey almayayım dediydim geçen gün 2 alışveriş daha yaptım ama artık kesinlikle yapmamam lazımKredi kartı diince bi fenalık geçiryorm son üç dört aydırbebişe çalıştı annesi resmen.
Ayyy bu da çok güzel çok zariff napıcaz bu fiyatlarla böyleBen bi de bu takımı çok beğendim L Larissa ama fiyatı
Cossy By Aqua Fistolu Hamile Lohusa Gecelik Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cossy By Aqua Fistolu Hamile Lohusa Gecelik Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizim hastane kendisi veriyor sanırım biz bi şey vermeyeceğiz. Çekimde de isimli olanı giydiririz ama yedek 1 tane daha koymak gerekir mi acabaKızlar hani bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri hemşireye vercez ya o kıyafetleri isimli yaptırdıklarınızı mı koyacaksınız yoksa normal bir şey mi koyacaksınız
Ayyy ne güzel olurdu dimii güç dağılımı da eşitHemde nasıl güzel uludağ bembeyaz manzara enfesaa burda mı okudun sen Çık gel bebeğim iki kar topu savaşı yapalım göbüşleri çarptıra çarptıra
Ayyy bu da çok güzel çok zariff napıcaz bu fiyatlarla böyle
Bizim hastane kendisi veriyor sanırım biz bi şey vermeyeceğiz. Çekimde de isimli olanı giydiririz ama yedek 1 tane daha koymak gerekir mi acaba
Ayyy ne güzel olurdu dimii güç dağılımı da eşitçikolatalı kestane şekeri ve iskender için gelicem en kısa zamanda netttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?