• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Demi😀😀😀 ama sorun yok diye herhalde ne bilim ya.Neyse haftaya damlayacağım ,sen geldin mi gene derse ne diyeceğim bilmem😁 icim rahat etmedi derim napim
Geldim kor musun dersin 😝😝 benim drum 32den sonra 2 haftada 1 cagiriyor ve doguma kadar nst ile takip ediyor.
Niye geldin derse duramam ben merak ediyorum dersin ne diyecek sanki 😄

Demi😀😀😀 ama sorun yok diye herhalde ne bilim ya.Neyse haftaya damlayacağım ,sen geldin mi gene derse ne diyeceğim bilmem😁 icim rahat etmedi derim napim
Kontrol süresinin son günü git bence canım😅
Erkenden gidersen 1 ay sonrası için yine 3 hafta bekleyeceksin😅

Kontrol süresinin son günü git bence canım😅
Erkenden gidersen 1 ay sonrası için yine 3 hafta bekleyeceksin😅
Aynen öyle yapacağım canim 9.gün gideceğim, oyle aldim randevuyu🥰

Geldim kor musun dersin 😝😝 benim drum 32den sonra 2 haftada 1 cagiriyor ve doguma kadar nst ile takip ediyor.
Niye geldin derse duramam ben merak ediyorum dersin ne diyecek sanki 😄
Demez bir sey sanmam ,isin şakası o😀 aslinda doktorumdan memnunum.İşinde gayet iyi bir hekim.Yapi olarak gerek deneyim, gerekse özgüvenden galiba ,bunun yoğurt yiyişi de böyle ,şu ayak mevzusunu demese beklerdim bir ay ama simdi üzgünüm 😁sen hareketleri takip et gerisi bende dedi .Ben ilk gebeliğimde çok pimpiriktim her tersliği kendime çektim, o yüzden kendimi doktora teslim ettim bu sefer,insallah haftaya hayirli haber alırsam, hastane 5 dakika mesafede bile değil, artık salarim😀

Normal dogumda bele o igneden yapiolar cnm sanci agri hissetmemek icin Bende normal yapma taraftariyim ya spinal ya epidural arasi gidip gelmekteyim
Biliyorum canm ama herkes ve her doğu. epidurala uygun olmayabiliyormuş. Yani bu önceden karar verilebilecek bişey değilmiş. Doktorum öyle söyledi.

Canım sen doktorun Ali Emre hoca değildi değil mi ya yazdıklarını okuyunca sanki ondan bahsediyormuşsun gibi o rahatlık, yaklaşımı falan bu kadar mı benzer 😂
Yok canım ben ona gitmiyorum, Yunus Beye gidiyorum.Ne yapalım ,uzman olan onlar bize de ne derlerse boyun eğmek düşüyor 😁ama ilk gebeligimin bana öğrettiği tek şey, olabildigince sakin olmak ve tevekkül.

Bu arada dünden beri sol göğsümün alti cok ağrıyor, ayaklar orda ittirip duruyor:olamaz:Bu 6 hafta nasıl biter Bu ağrı ile bilmem🤔

Yok canım ben ona gitmiyorum, Yunus Beye gidiyorum.Ne yapalım ,uzman olan onlar bize de ne derlerse boyun eğmek düşüyor 😁ama ilk gebeligimin bana öğrettiği tek şey, olabildigince sakin olmak ve tevekkül.
Haklısın canım neyse ki doktorların sakinliğinden bizim de kafamız rahat oluyordur belki, senin ilk tecrüben olmadığı için bunu daha iyi anlıyosundur zaten 😂

Bu arada dünden beri sol göğsümün alti cok ağrıyor, ayaklar orda ittirip duruyor:olamaz:Bu 6 hafta nasıl biter Bu ağrı ile bilmem🤔
Ben kaç haftadır o ağrıyı yaşıyorum unuttum. İlk ağrı başladığında bu nasıl geçecek, geçmezse doğuma kadar nasıl dayanacağım dedim şu an bildiğin ağrıya alıştım 😄 doktoruma sordum sağ olsun yine her şey yolunda bir sıkıntı yok dedi bekledim en azından popoyu veya ayakları oraya dayamış ondan bu ağrı der diye onu bile demedi🤦🏼‍♀️ama yine de çok seviyorum doktorumu o ayrı 💜😄

Haklısın canım neyse ki doktorların sakinliğinden bizim de kafamız rahat oluyordur belki, senin ilk tecrüben olmadığı için bunu daha iyi anlıyosundur zaten 😂
Ya ben ilk gebeliğimde cok pimpiriktim ve sonunda negatif her şeyi kendime çektim. Genede karakter çok değişmiyor ama bunda daha çok çabalıyorum oluruna bırakmak için ,çünkü iyi bir doktora gitmek ve dediklerini yapmaktan başka benim bu bebekle ilgili değiştirebileceğim hiçbir şey yok ,en iyisi oluruna bırakmak ,özellikle İnternet araştırmalarından uzak durmak😆

Ya ben ilk gebeliğimde cok pimpiriktim ve sonunda negatif her şeyi kendime çektim. Genede karakter çok değişmiyor ama bunda daha çok çabalıyorum oluruna bırakmak için ,çünkü iyi bir doktora gitmek ve dediklerini yapmaktan başka benim bu bebekle ilgili değiştirebileceğim hiçbir şey yok ,en iyisi oluruna bırakmak ,özellikle İnternet araştırmalarından uzak durmak😆
Kesinlikle, ben de biraz anksiyetenin kıyısında sayılırım o yüzden asla araştırmıyorum burası yetiyor bana yoksa bu gebelik süreci eziyete dönerdi dediğin gibi doktora güvenip sakince geçiriyorum bu süreci 😂 ama böyle erken gelen gebelik haberleri 2 gündür uykularımı hafiften kaçırıyor onu da atlatırım inşallah😂

Kızlar son eksikleri tamamlamaya başladım. Güncel indirimleri gördükçe paylaşır mısınız? Özellikle yataş bebek yatakları bazen indirime giriyordu onu kaçırdım yeniden yakalarsam çok iyi olucak 🤦🏻‍♀️ Bi de hastanede giyiceğim gecelik en son 320ydi şimdi 440 olmuş 🤦🏻‍♀️ Çok pişmanım keşke hemen alsaydım

Eklentiler

• 3E1414F7-4F93-435B-A85B-C3E6A6D0048F.png
    3E1414F7-4F93-435B-A85B-C3E6A6D0048F.png
    457,5 KB · Görüntüleme: 54
Dün benim de sağ göğsümün altı çok ağrıyordu. Ağrı gibi de değil sanki biraz batma gibi🤷🏻‍♀️Neresini dayadı bilmiyorum ama neyse ki sabit kalmıyor sık sık pozisyon değiştiriyor😅

Ben normalde her şeyi araştırıp öğrenmeyi çok severim. Zamanı gelince işime yarar diye çok şey öğrenmişimdir. Ama hamilelikte asla elim araştırma yapmaya gitmiyor😅 bence bu tarz konularda her şeyi bilmektense hiçbir şey bilmemek çok daha iyi hissettiriyor. Yoksa bu kadar uzun bir süreçte kontrollü ilerlemek çok zor🥲

Kızlar son eksikleri tamamlamaya başladım. Güncel indirimleri gördükçe paylaşır mısınız? Özellikle yataş bebek yatakları bazen indirime giriyordu onu kaçırdım yeniden yakalarsam çok iyi olucak 🤦🏻‍♀️ Bi de hastanede giyiceğim gecelik en son 320ydi şimdi 440 olmuş 🤦🏻‍♀️ Çok pişmanım keşke hemen alsaydım
Ben de bunu takip ediyordum kuzucum.
Bak burda 414₺

Kesinlikle, ben de biraz anksiyetenin kıyısında sayılırım o yüzden asla araştırmıyorum burası yetiyor bana yoksa bu gebelik süreci eziyete dönerdi dediğin gibi doktora güvenip sakince geçiriyorum bu süreci 😂 ama böyle erken gelen gebelik haberleri 2 gündür uykularımı hafiften kaçırıyor onu da atlatırım inşallah😂

Ben normalde her şeyi araştırıp öğrenmeyi çok severim. Zamanı gelince işime yarar diye çok şey öğrenmişimdir. Ama hamilelikte asla elim araştırma yapmaya gitmiyor😅 bence bu tarz konularda her şeyi bilmektense hiçbir şey bilmemek çok daha iyi hissettiriyor. Yoksa bu kadar uzun bir süreçte kontrollü ilerlemek çok zor🥲
Aynen kızlar gebelikte en iyisi bilmemek.Dağ başında yaşamıyoruz ,zaten doktor kontrolundeyiz, yoksa benim gibi başımıza işler açarız (ilk gebeliğimden bahsediyorum):anneadayı:

Ben de bunu takip ediyordum kuzucum.
Bak burda 414₺

Kızlaaar bende bu takımların ikisinide takip ediyordm N Neess in gönderdiği artış collection daha uygun diye onu aldım ama modelleri birebir aynı değil 😊 benzer.

Back