- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Geldim kor musun dersinDemiama sorun yok diye herhalde ne bilim ya.Neyse haftaya damlayacağım ,sen geldin mi gene derse ne diyeceğim bilmem icim rahat etmedi derim napim
Kontrol süresinin son günü git bence canımDemiama sorun yok diye herhalde ne bilim ya.Neyse haftaya damlayacağım ,sen geldin mi gene derse ne diyeceğim bilmem icim rahat etmedi derim napim
Aynen öyle yapacağım canim 9.gün gideceğim, oyle aldim randevuyuKontrol süresinin son günü git bence canım
Erkenden gidersen 1 ay sonrası için yine 3 hafta bekleyeceksin
Kontrol süresi kısaymış tüh bizim 14 günAynen öyle yapacağım canim 9.gün gideceğim, oyle aldim randevuyu
Demez bir sey sanmam ,isin şakası oGeldim kor musun dersinbenim drum 32den sonra 2 haftada 1 cagiriyor ve doguma kadar nst ile takip ediyor.
Niye geldin derse duramam ben merak ediyorum dersin ne diyecek sanki
Bizde 10 gün canımKontrol süresi kısaymış tüh bizim 14 gün
Biliyorum canm ama herkes ve her doğu. epidurala uygun olmayabiliyormuş. Yani bu önceden karar verilebilecek bişey değilmiş. Doktorum öyle söyledi.Normal dogumda bele o igneden yapiolar cnm sanci agri hissetmemek icin Bende normal yapma taraftariyim ya spinal ya epidural arasi gidip gelmekteyim
Canım sen doktorun Ali Emre hoca değildi değil mi ya yazdıklarını okuyunca sanki ondan bahsediyormuşsun gibi o rahatlık, yaklaşımı falan bu kadar mı benzerBizde 10 gün canım
Yok canım ben ona gitmiyorum, Yunus Beye gidiyorum.Ne yapalım ,uzman olan onlar bize de ne derlerse boyun eğmek düşüyorCanım sen doktorun Ali Emre hoca değildi değil mi ya yazdıklarını okuyunca sanki ondan bahsediyormuşsun gibi o rahatlık, yaklaşımı falan bu kadar mı benzer
Haklısın canım neyse ki doktorların sakinliğinden bizim de kafamız rahat oluyordur belki, senin ilk tecrüben olmadığı için bunu daha iyi anlıyosundur zatenYok canım ben ona gitmiyorum, Yunus Beye gidiyorum.Ne yapalım ,uzman olan onlar bize de ne derlerse boyun eğmek düşüyorama ilk gebeligimin bana öğrettiği tek şey, olabildigince sakin olmak ve tevekkül.
Ben kaç haftadır o ağrıyı yaşıyorum unuttum. İlk ağrı başladığında bu nasıl geçecek, geçmezse doğuma kadar nasıl dayanacağım dedim şu an bildiğin ağrıya alıştımBu arada dünden beri sol göğsümün alti cok ağrıyor, ayaklar orda ittirip duruyorBu 6 hafta nasıl biter Bu ağrı ile bilmem
Ya ben ilk gebeliğimde cok pimpiriktim ve sonunda negatif her şeyi kendime çektim. Genede karakter çok değişmiyor ama bunda daha çok çabalıyorum oluruna bırakmak için ,çünkü iyi bir doktora gitmek ve dediklerini yapmaktan başka benim bu bebekle ilgili değiştirebileceğim hiçbir şey yok ,en iyisi oluruna bırakmak ,özellikle İnternet araştırmalarından uzak durmakHaklısın canım neyse ki doktorların sakinliğinden bizim de kafamız rahat oluyordur belki, senin ilk tecrüben olmadığı için bunu daha iyi anlıyosundur zaten
Kesinlikle, ben de biraz anksiyetenin kıyısında sayılırım o yüzden asla araştırmıyorum burası yetiyor bana yoksa bu gebelik süreci eziyete dönerdi dediğin gibi doktora güvenip sakince geçiriyorum bu süreciYa ben ilk gebeliğimde cok pimpiriktim ve sonunda negatif her şeyi kendime çektim. Genede karakter çok değişmiyor ama bunda daha çok çabalıyorum oluruna bırakmak için ,çünkü iyi bir doktora gitmek ve dediklerini yapmaktan başka benim bu bebekle ilgili değiştirebileceğim hiçbir şey yok ,en iyisi oluruna bırakmak ,özellikle İnternet araştırmalarından uzak durmak
Dün benim de sağ göğsümün altı çok ağrıyordu. Ağrı gibi de değil sanki biraz batma gibiBu arada dünden beri sol göğsümün alti cok ağrıyor, ayaklar orda ittirip duruyorBu 6 hafta nasıl biter Bu ağrı ile bilmem
Ben normalde her şeyi araştırıp öğrenmeyi çok severim. Zamanı gelince işime yarar diye çok şey öğrenmişimdir. Ama hamilelikte asla elim araştırma yapmaya gitmiyorYa ben ilk gebeliğimde cok pimpiriktim ve sonunda negatif her şeyi kendime çektim. Genede karakter çok değişmiyor ama bunda daha çok çabalıyorum oluruna bırakmak için ,çünkü iyi bir doktora gitmek ve dediklerini yapmaktan başka benim bu bebekle ilgili değiştirebileceğim hiçbir şey yok ,en iyisi oluruna bırakmak ,özellikle İnternet araştırmalarından uzak durmak
Ben de bunu takip ediyordum kuzucum.Kızlar son eksikleri tamamlamaya başladım. Güncel indirimleri gördükçe paylaşır mısınız? Özellikle yataş bebek yatakları bazen indirime giriyordu onu kaçırdım yeniden yakalarsam çok iyi olucakBi de hastanede giyiceğim gecelik en son 320ydi şimdi 440 olmuş Çok pişmanım keşke hemen alsaydım
Kesinlikle, ben de biraz anksiyetenin kıyısında sayılırım o yüzden asla araştırmıyorum burası yetiyor bana yoksa bu gebelik süreci eziyete dönerdi dediğin gibi doktora güvenip sakince geçiriyorum bu süreciama böyle erken gelen gebelik haberleri 2 gündür uykularımı hafiften kaçırıyor onu da atlatırım inşallah
Aynen kızlar gebelikte en iyisi bilmemek.Dağ başında yaşamıyoruz ,zaten doktor kontrolundeyiz, yoksa benim gibi başımıza işler açarız (ilk gebeliğimden bahsediyorum)Ben normalde her şeyi araştırıp öğrenmeyi çok severim. Zamanı gelince işime yarar diye çok şey öğrenmişimdir. Ama hamilelikte asla elim araştırma yapmaya gitmiyorbence bu tarz konularda her şeyi bilmektense hiçbir şey bilmemek çok daha iyi hissettiriyor. Yoksa bu kadar uzun bir süreçte kontrollü ilerlemek çok zor
Kızlar son eksikleri tamamlamaya başladım. Güncel indirimleri gördükçe paylaşır mısınız? Özellikle yataş bebek yatakları bazen indirime giriyordu onu kaçırdım yeniden yakalarsam çok iyi olucakBi de hastanede giyiceğim gecelik en son 320ydi şimdi 440 olmuş Çok pişmanım keşke hemen alsaydım
Kızlaaar bende bu takımların ikisinide takip ediyordm N Neess in gönderdiği artış collection daha uygun diye onu aldım ama modelleri birebir aynı değilBen de bunu takip ediyordum kuzucum.
Bak burda 414₺
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?