• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayy benim doktorum da bu muayenede 3 hafta dedi,inanın zaman geçmek bilmiyo yavrumu cok özlüyorum,ama sanrım bu muayeneden sonra 2 haftada 1 diyecek dye tahmın edıyorum,😌 ama gercekten 19 unda randevun nasıl dayancam dha 1 haftası geçti😔 L Larissa kızlar nst ye ne zaman bağlanıyoruz yani bi sancılanma vs.durumunda mı yoksa kontrol amaçlı mı?
Yok canm agri sanci olursa daha erken haftalarda sokuyorlar zaten bu kontrol amacli 32 den sonra doktor insiyatifine gore degisiyor sokar illaki bizim muaynelerde 3 haftada 1 e dustu benimkide 19.unda ayni gunmus muaynelerimiz 😊

Canımm şimdi gördüm bebeğine kavuşmuşsun. Gözünaydın♥️ Her şey yolunda mı? Bebek iyi mi? Sen nasılsın? Devitamini Devitamini
Canım sağolun evet benim aceleci minik beklemedi suyum geldi bugün. İyiyim az ağrılar var ama... Allah sizede zamanında doğum yapmayı nasip etsin nasipten ötesi yok.

Kızlaaaar bende yıkadım herşeyi. Bugün annemle ütüleyip yetleştireceğiz. Ama aldğm herşeyi kutuda duruyor. Beşiği, arabası, ana kucağı, hamağı, yıkama seti vb. Hiç birini kurmadık toz olmasınlar diye.onlarıda mart sonu kurarız diye niyetlendim bakalım😋. Onları kurarkende çantamı hazırlarım diye düşnüyorum.

Ben de arada ara veriyorum. Normal de seviyorum ama görev gibi olunca bazen insanın canı istemiyor🥲
Doktor bulantım için birkaç gün süt içme merak etme birkaç gün içmedin diye bir şey olmaz demişti demek ki aynısı yumurta içinde geçerli😅
Süt zaten son araştırmalarda çöp gıda olarak geçiyor canım, ben oğlumda her sabah içerdim bunda hic icmedim, belki bir kere bir kac yudum soğuk soğuk canım çekmişti, ama yumurta maalesef altın gıda, ve ben gerçekten nefret ediyorum:sinirli:

Ben hiç sevmezdim hamilelikten önce hemde hiç nefret ederdim. Hamilelikle birlikte canım yumurta istemeye başladı 😂 her gün 2 tane yiyorum şaka gibi 😂 ama bazen ara veriyorum sürekli aynı şeyi yiyince sıkılıyo insan. Kendimizi tiksindirmesek yeterli✋🏼
Ne güzel bünyeymiş maşallah 🤭

Süt zaten son araştırmalarda çöp gıda olarak geçiyor canım, ben oğlumda her sabah içerdim bunda hic icmedim, belki bir kere bir kac yudum soğuk soğuk canım çekmişti, ama yumurta maalesef altın gıda, ve ben gerçekten nefret ediyorum:sinirli:
Yetşkinlikte süt içen tek canlı insanmış. Ve bir faydası yokmş diye okumuştum bende ama ne derece doğru bilmiyorum. Yine seviyorum diye arada içerim. Mide yanmasında ılık süt🙏🏻

Yetşkinlikte süt içen tek canlı insanmış. Ve bir faydası yokmş diye okumuştum bende ama ne derece doğru bilmiyorum. Yine seviyorum diye arada içerim. Mide yanmasında ılık süt🙏🏻
Seviyorsan iç gitsin canım, afiyet şifa olsun

Canım sağolun evet benim aceleci minik beklemedi suyum geldi bugün. İyiyim az ağrılar var ama... Allah sizede zamanında doğum yapmayı nasip etsin nasipten ötesi yok.
Hayırlı uğurlu olsun canım . Çok özlemiş sizi, dayanamamış. Bir an önce toparlayın da tadını çıkarın birlikteliğin insallahh🙏🙏

Kızlaaaar bende yıkadım herşeyi. Bugün annemle ütüleyip yetleştireceğiz. Ama aldğm herşeyi kutuda duruyor. Beşiği, arabası, ana kucağı, hamağı, yıkama seti vb. Hiç birini kurmadık toz olmasınlar diye.onlarıda mart sonu kurarız diye niyetlendim bakalım😋. Onları kurarkende çantamı hazırlarım diye düşnüyorum.
Büyük parçaları ben de sona bıraktım toz olmasın diyee. Ama çantaları falan hazırla derim :)

Benimde herşey hazır ütülenecek bekliyor kalkışamadım bitürlü ütüleri yapıp çantayı ufaktan yaparım ben gerçi sizden geriyim daha vaktim var

Bgn doktor 39 hafta gibi alsak dedi kabaca bi hesap yaptı mayıs 18 19. Yada 20 gibi alabiliriz bi aksilik olmazsa dedi. Bakalım hayırlısı.
Ayy benim normal geliş tarihi 18-19 hep öyle cıkıyor ölçümlerde son adet tarihinr göre , cok isterdim😔 ama sezeryan olucak sanırm biraz daha öne çekilir tarihim.bakalım bize ne diycek doktormuz

Ay ben onu yerim yaa miniş ❤ ikinizde iyisiniz degilmi kac haftalik geldi acaba birden oldu sanirim sorun problem yazdgnizi hic hatrlamiyorm

Selam kızlar, kontrolden çıktım bebisim 1970 gr olmuş.Her şey yolunda gibi ama bir dahaki geldiğinde hatirlat sağ ayağına bakacağım dedi .Ne oldu dedim plasentaya dayamış muhtemelen o yüzden eğik duruyor ama bir daha bakalim dedi.4 hafta sonra çağırdı simdi ben 4 hafta onu kafaya takarım, bir sey yok drdi ama iste ana yüreği 😔 haftaya gene giderim ben dayanamam

Selam kızlar, kontrolden çıktım bebisim 1970 gr olmuş.Her şey yolunda gibi ama bir dahaki geldiğinde hatirlat sağ ayağına bakacağım dedi .Ne oldu dedim plasentaya dayamış muhtemelen o yüzden eğik duruyor ama bir daha bakalim dedi.4 hafta sonra çağırdı simdi ben 4 hafta onu kafaya takarım, bir sey yok drdi ama iste ana yüreği 😔 haftaya gene giderim ben dayanamam
Maşallah ela bebeğe🧿İki haftada bire düşmeyen doktorlar çok demekki.

Maşallah ela bebeğe🧿İki haftada bire düşmeyen doktorlar çok demekki.
Evet canım benim doktor genel olarak rahat birisi ,bir de muaynede sorun görmeyince herhalde.Ne zaman alırsınız dedim 39da dedi yani 39+ mi dedim yok tam 39da dedi 😀 38+ oluyor herhalde. Sonrada doğuma yaklaşmış olacak bakalim bir kere giderim herhaldd

2 kiloya ne kalmış😍 maşallah elatoşa.
4 hafta sonra gittiğinde doğum tarihinide almış olursun artık canım.
Haklısın ama önemli bir şey olsaydı daha erken gel derdi. Ama için rahat etsin haftaya gidersin.

2 kiloya ne kalmış😍 maşallah elatoşa.
4 hafta sonra gittiğinde doğum tarihinide almış olursun artık canım.
Haklısın ama önemli bir şey olsaydı daha erken gel derdi. Ama için rahat etsin haftaya gidersin.
Aynen doktor çok önemsemedi ama benim gibi takıntılı bir kadın icino_O Allahim cümlemizin yavrusunu korusun.Fotografta vermedi gene plasenta ön duvardaymiş bizimki de anasi gibi yüzüstü yatmis

Back