- 18 Mart 2021
- 3.327
- 3.395
- 83
- 33
Yok canm agri sanci olursa daha erken haftalarda sokuyorlar zaten bu kontrol amacli 32 den sonra doktor insiyatifine gore degisiyor sokar illaki bizim muaynelerde 3 haftada 1 e dustu benimkide 19.unda ayni gunmus muaynelerimizAyy benim doktorum da bu muayenede 3 hafta dedi,inanın zaman geçmek bilmiyo yavrumu cok özlüyorum,ama sanrım bu muayeneden sonra 2 haftada 1 diyecek dye tahmın edıyorum,ama gercekten 19 unda randevun nasıl dayancam dha 1 haftası geçti L Larissa kızlar nst ye ne zaman bağlanıyoruz yani bi sancılanma vs.durumunda mı yoksa kontrol amaçlı mı?
Canım sağolun evet benim aceleci minik beklemedi suyum geldi bugün. İyiyim az ağrılar var ama... Allah sizede zamanında doğum yapmayı nasip etsin nasipten ötesi yok.Canımm şimdi gördüm bebeğine kavuşmuşsun. GözünaydınHer şey yolunda mı? Bebek iyi mi? Sen nasılsın? Devitamini
Evet canım yazacağım size aklımdasıınız. Teşekkür ederimOyyy gelmiş mi sabırsız minikk. annesine kavuşmak istemiş bi an önce demekki
Müsait olunca bizi de bilgilendir canım hayırlı olsun bebişin gözünaydınnDevitamini
Süt zaten son araştırmalarda çöp gıda olarak geçiyor canım, ben oğlumda her sabah içerdim bunda hic icmedim, belki bir kere bir kac yudum soğuk soğuk canım çekmişti, ama yumurta maalesef altın gıda, ve ben gerçekten nefret ediyorumBen de arada ara veriyorum. Normal de seviyorum ama görev gibi olunca bazen insanın canı istemiyor
Doktor bulantım için birkaç gün süt içme merak etme birkaç gün içmedin diye bir şey olmaz demişti demek ki aynısı yumurta içinde geçerli
Ne güzel bünyeymiş maşallahBen hiç sevmezdim hamilelikten önce hemde hiç nefret ederdim. Hamilelikle birlikte canım yumurta istemeye başladıher gün 2 tane yiyorum şaka gibi ama bazen ara veriyorum sürekli aynı şeyi yiyince sıkılıyo insan. Kendimizi tiksindirmesek yeterli
Yetşkinlikte süt içen tek canlı insanmış. Ve bir faydası yokmş diye okumuştum bende ama ne derece doğru bilmiyorum. Yine seviyorum diye arada içerim. Mide yanmasında ılık sütSüt zaten son araştırmalarda çöp gıda olarak geçiyor canım, ben oğlumda her sabah içerdim bunda hic icmedim, belki bir kere bir kac yudum soğuk soğuk canım çekmişti, ama yumurta maalesef altın gıda, ve ben gerçekten nefret ediyorum
Seviyorsan iç gitsin canım, afiyet şifa olsunYetşkinlikte süt içen tek canlı insanmış. Ve bir faydası yokmş diye okumuştum bende ama ne derece doğru bilmiyorum. Yine seviyorum diye arada içerim. Mide yanmasında ılık süt
Ekmekle olunca pek masum durmuyorYumurtadan be olacakah öylesine can kurban
Hayırlı uğurlu olsun canım . Çok özlemiş sizi, dayanamamış. Bir an önce toparlayın da tadını çıkarın birlikteliğin insallahhCanım sağolun evet benim aceleci minik beklemedi suyum geldi bugün. İyiyim az ağrılar var ama... Allah sizede zamanında doğum yapmayı nasip etsin nasipten ötesi yok.
Büyük parçaları ben de sona bıraktım toz olmasın diyee. Ama çantaları falan hazırla derim :)Kızlaaaar bende yıkadım herşeyi. Bugün annemle ütüleyip yetleştireceğiz. Ama aldğm herşeyi kutuda duruyor. Beşiği, arabası, ana kucağı, hamağı, yıkama seti vb. Hiç birini kurmadık toz olmasınlar diye.onlarıda mart sonu kurarız diye niyetlendim bakalım. Onları kurarkende çantamı hazırlarım diye düşnüyorum.
Ayy benim normal geliş tarihi 18-19 hep öyle cıkıyor ölçümlerde son adet tarihinr göre , cok isterdimBenimde herşey hazır ütülenecek bekliyor kalkışamadım bitürlü ütüleri yapıp çantayı ufaktan yaparım ben gerçi sizden geriyim daha vaktim var
Bgn doktor 39 hafta gibi alsak dedi kabaca bi hesap yaptı mayıs 18 19. Yada 20 gibi alabiliriz bi aksilik olmazsa dedi. Bakalım hayırlısı.
Benm mayıs sonu görünüyor diye haftam biraz daha geride sizden. Bu da benim acele etmeme engel oluyorBüyük parçaları ben de sona bıraktım toz olmasın diyee. Ama çantaları falan hazırla derim :)
Ay ben onu yerim yaa miniş ❤ ikinizde iyisiniz degilmi kac haftalik geldi acaba birden oldu sanirim sorun problem yazdgnizi hic hatrlamiyormCanım sağolun evet benim aceleci minik beklemedi suyum geldi bugün. İyiyim az ağrılar var ama... Allah sizede zamanında doğum yapmayı nasip etsin nasipten ötesi yok.
Maşallah ela bebeğeSelam kızlar, kontrolden çıktım bebisim 1970 gr olmuş.Her şey yolunda gibi ama bir dahaki geldiğinde hatirlat sağ ayağına bakacağım dedi .Ne oldu dedim plasentaya dayamış muhtemelen o yüzden eğik duruyor ama bir daha bakalim dedi.4 hafta sonra çağırdı simdi ben 4 hafta onu kafaya takarım, bir sey yok drdi ama iste ana yüreğihaftaya gene giderim ben dayanamam
Evet canım benim doktor genel olarak rahat birisi ,bir de muaynede sorun görmeyince herhalde.Ne zaman alırsınız dedim 39da dedi yani 39+ mi dedim yok tam 39da dediMaşallah ela bebeğeİki haftada bire düşmeyen doktorlar çok demekki.
2 kiloya ne kalmışSelam kızlar, kontrolden çıktım bebisim 1970 gr olmuş.Her şey yolunda gibi ama bir dahaki geldiğinde hatirlat sağ ayağına bakacağım dedi .Ne oldu dedim plasentaya dayamış muhtemelen o yüzden eğik duruyor ama bir daha bakalim dedi.4 hafta sonra çağırdı simdi ben 4 hafta onu kafaya takarım, bir sey yok drdi ama iste ana yüreğihaftaya gene giderim ben dayanamam
Aynen doktor çok önemsemedi ama benim gibi takıntılı bir kadın icin2 kiloya ne kalmışmaşallah elatoşa.
4 hafta sonra gittiğinde doğum tarihinide almış olursun artık canım.
Haklısın ama önemli bir şey olsaydı daha erken gel derdi. Ama için rahat etsin haftaya gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?