• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Neden bilmiyorum ama icimde bir his benim doğum da erken olacak gibi hissettiriyor bana ,ya da korku belkide.Ay covid sonrasi yarin ne diyecek doktor çok gerginim zaten.Sözde esim icin gec saate randevu aldım, esimde gelemiyor boş yere o saate kadar bekleyeceğim
Hastane çantan hazırsa sorun yok canım. Artık bebiklerimiz büyüdüler çok şükür. Benim daha hazır değil yarın bir şey olsa ne oğlumun ne benim hiçbir şeyim hazır değil rezil oluruz çıplak kalırız😅
Ama biz yine de zamanında doğuralım inşallah🙏🏻

Her şey yolunda diyecek hiçç merak etme🙏🏻 Ben covid olduğumda benim oğluşum daha minikti ama sorun olmamıştı büyümeye devam etmişti çok şükür. Hem yalnız değilsin bak abisi seninle gelcek☺️

Hastane çantan hazırsa sorun yok canım. Artık bebiklerimiz büyüdüler çok şükür. Benim daha hazır değil yarın bir şey olsa ne oğlumun ne benim hiçbir şeyim hazır değil rezil oluruz çıplak kalırız😅

Her şey yolunda diyecek hiçç merak etme🙏🏻 Ben covid olduğumda benim oğluşum daha minikti ama sorun olmamıştı büyümeye devam etmişti çok şükür. Hem yalnız değilsin bak abisi seninle gelcek☺️
Ay evet canım hastanede kullanacağım valizi kardeşime vermistim önceki hafta.Gecen hafta biz covid olunca gelmedi.Simdi bu haftasonu getirirse hemen ilk işim yerleştirmek.Her şeyi hazırladım ama valize yerleştirirsem icim rahat edecek.Insallah ciğerleri gelişsin de sonra ne zaman isterse gelsinler sağlıkla. Çok bekleyemeyeceğim zaten ben de biraz sıkıldım🤣

Ayy benim doktorum da bu muayenede 3 hafta dedi,inanın zaman geçmek bilmiyo yavrumu cok özlüyorum,ama sanrım bu muayeneden sonra 2 haftada 1 diyecek dye tahmın edıyorum,😌 ama gercekten 19 unda randevun nasıl dayancam dha 1 haftası geçti😔 L Larissa kızlar nst ye ne zaman bağlanıyoruz yani bi sancılanma vs.durumunda mı yoksa kontrol amaçlı mı?
Ben de 19unda gideceğim kontrole. Sonrasını heyecanla bekliyorum 😊 bu arada geçen kontrolde ben doktoruma sordum nst yi . 35 den sonra bağlayacağım dedi. Kontrol amaclı sancı durumuna bakıyorlar. Çünkü hiç fark etmesek de sancılar artabiliyormuş. Her doktorun görüşü değişiyor bu konuda. doğuma kadar hiç gerek görmeyen de var.

Ben bugün minigimin çantasını hazırlarım. Artık tamamız. Ama benim eksiklerim var hâlâ, kendime hiç-bir şey ayarlayamadım. Geçen gece bi sancım tuttu. Aklıma ilk gelen çanta hazır değil ben napacam oldu🤣 ardına çantauı hazırladım oğlusun . Şimdi kendimin de eksiklerini tamamlarsam, içim rahat edecek

Neden bilmiyorum ama icimde bir his benim doğum da erken olacak gibi hissettiriyor bana ,ya da korku belkide.Ay covid sonrasi yarin ne diyecek doktor çok gerginim zaten.Sözde esim icin gec saate randevu aldım, esimde gelemiyor boş yere o saate kadar bekleyeceğim
Bu his bende de var. Aslında şu ana kadar hep her şey yolundaydı ama nedense erken olacağını düşünüyorum. Bir de annem falan bu hafta çok korkuttu beni. Senin göbek aşağı inmiş. Bu çocuk beklemez falan deyip durdular. Beni de aldı bi telaş

Aa gerçekten mii . Sen nerden duydun neess nasıllarmış haberler iyidir inşallah 😊
Nisan annelerinde gördüm canım. Genel de oraya yazıyordu😊
Ben bugün minigimin çantasını hazırlarım. Artık tamamız. Ama benim eksiklerim var hâlâ, kendime hiç-bir şey ayarlayamadım. Geçen gece bi sancım tuttu. Aklıma ilk gelen çanta hazır değil ben napacam oldu🤣 ardına çantauı hazırladım oğlusun . Şimdi kendimin de eksiklerini tamamlarsam, içim rahat edecek
Annem temizliği bekle diye tutturdu. Bana kalsa çoktan hazırlamıştım😅
İnşallah bu hafta ayarlayacağım artık. Yağıztoşumunkiler yıkancak ütülencek, benim daha alcaklarım var🥲

Ayy allah korusun canım gününde gelsinler inşallah ya iyi yapmışsın tabi hazır olsun da. Kafa rahat olur en azından.
Geçen kızım bi laf etti dua yerine geçer bide dedim “ayy anne yeter artık bugün doğsun kardeşim” demez mi🙄
Amann Tövbe de yavrum diye nasıl atıldığımı bilemedim🥲🤭

İnşallah bu hafta ayarlayacağım artık. Yağıztoşumunkiler yıkancak ütülencek, benim daha alcaklarım var🥲

Kuzuuu temizliği bekleme bak kaç posta yıka katla ütüle derken leş gibi toz hav oluyor inan batıyor heryer. Sen önden o işleri bitir üstüne temizlik olur miss gibi🙏

Ben de 19unda gideceğim kontrole. Sonrasını heyecanla bekliyorum 😊 bu arada geçen kontrolde ben doktoruma sordum nst yi . 35 den sonra bağlayacağım dedi. Kontrol amaclı sancı durumuna bakıyorlar. Çünkü hiç fark etmesek de sancılar artabiliyormuş. Her doktorun görüşü değişiyor bu konuda. doğuma kadar hiç gerek görmeyen de var.
Bende bu gittiğimde sorucam Nst yi bakalım ne dicek, bundan sonra iki haftada bir mi gideceksiniz peki doktor ne dedi , artık son aylardayız sık sık görmek istiyorum yavrumu haliyle 😌3 hafta sonra gel deyince en son uzun geldi cok bana , bde yavrum yüzünnü eliyle kapttı hep zor yarısını gorebıldım mutlu mu keyfı yerınde mı anlıyorum sanki yüz ifadesinden🙂

Ayy allah korusun canım gününde gelsinler inşallah ya iyi yapmışsın tabi hazır olsun da. Kafa rahat olur en azından.
Geçen kızım bi laf etti dua yerine geçer bide dedim “ayy anne yeter artık bugün doğsun kardeşim” demez mi🙄
Amann Tövbe de yavrum diye nasıl atıldığımı bilemedim🥲🤭
Ay aman aman. Zamanında gelsinler. Iyi dualar iyi enerjiler saçalım etrafa 😍😊😊 kardeşini özlemiş merak ediyor demek ki ablası. Inşallah doğunca da bu performansı gösterir ilgi konusunda 😍🤣

Kizlaar erken dogum olursa bebise biz evden ne vericez ki ciplak kuveze koymuyolar mi?
Erken dogum olmasi durumunda bi kendi kiyafetlerimiz lazim degil mi? Yani bilmedigimden soruyorum. Erken dogum yapmis annelerimiz bi anlativerse ne lazim oluyo diye. Ona gore canta icin acele edelim veya etmeyelim.

Bende bu gittiğimde sorucam Nst yi bakalım ne dicek, bundan sonra iki haftada bir mi gideceksiniz peki doktor ne dedi , artık son aylardayız sık sık görmek istiyorum yavrumu haliyle 😌3 hafta sonra gel deyince en son uzun geldi cok bana , bde yavrum yüzünnü eliyle kapttı hep zor yarısını gorebıldım mutlu mu keyfı yerınde mı anlıyorum sanki yüz ifadesinden🙂
Bu gidişimde kontroller düşecek diye umuyorum. En son yine 1 ay demişti. 19unda randevumuz işte. O zaman 2 ya da 3 haftaya düşürür galiba artık. ama düşsün kontroller. Çok özlüyor insan çok haklısın. Bizimkini şu ana kadar hep gördük. Sırtı dönükken doktor baya zorlayıp dondurdu bize. Ama her gittiğimde de görebileyim diye dua ediyorum. Çok güzel bi duygu 2 saniyelik bile olsa 😍❤❤

Kızlar kaç derecede kaç dakikalık programda yıkamayı tavsiye edersiniz, makinamde bebek programı yok, ılk bas kurutma ıle yapmasammı diye düşündüm, havalrda hep bi kara hep bi buzzz söylee bi güneş açamadı rahat rahat sere sere kurutayım😌

Ay aman aman. Zamanında gelsinler. Iyi dualar iyi enerjiler saçalım etrafa 😍😊😊 kardeşini özlemiş merak ediyor demek ki ablası. Inşallah doğunca da bu performansı gösterir ilgi konusunda 😍🤣

Amin canım🙏
İnşallh bnde bekliyorum aynı performansı ama bu heves kaç gün sürer bilmiyorım🤣
anneeeeaaa al şunu başımdaaaaan lar ne zaman başlar acaba tahminen 🙄😆

Ben de temizliği en son yaptırayım diyorum. Maşallah evim iki günde hiç temizlenmemiş gibi oluyor 🤣🤣 ben neyse ki yıkama ütülemeleri bitirdim. Içim o konuda rahatladı 🤣 sen fe yavaştan başla bence . Biz annemle yaptık. Sağolsun bana hicbir şey yaptırmadı aştı kuruttu ütülerdi. Kurumuş mu diye birkaç kez gidip bakmak, kuruyanları toplamak, ve dolaba yerleştirmek. Bu bile yorucuydu. En son kendimi uyumuş buldum, o arada baktım bitirmiş annem kalanları 🤣🤣

Kızlar kaç derecede kaç dakikalık programda yıkamayı tavsiye edersiniz, makinamde bebek programı yok, ılk bas kurutma ıle yapmasammı diye düşündüm, havalrda hep bi kara hep bi buzzz söylee bi güneş açamadı rahat rahat sere sere kurutayım😌

Ben 40 derece de yıkadım normal pamuklu programda. Bende yok öyle bebe ayarı.
Kurutmada da 40 dklık kısa programa attım dolap kuruluğunda hassas seçeneğini seçtim. Çeken olmadı allahtan.

Ben günlük yıkamaya attım canım. 30 derece yarim saat. Zaten kirli değil. Tozu gitsin diye atıyoruz diye düşündüm.

Back