2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Öncelikle masallah bebisinize ne güzel büyüyorlar yavaş yavaş hepsi.
Ben oglumda epidural sezeryan oldum etrafımda olan çok insan da var ben hiç olumsuz bir yanını görmedim ameliyathaneye gideken zangir zangir titriyordum heyecan korku üşüme ne ararsan o vardı ama uyusturuldukdan sonra hemşireler senle sohbet ediyor ki bebeğin çıkması 10/15 dk çok cabuk geciyor ilk sesi ilk temas ilk kokusunu aldığın zaman herşeyi unutuyorsun mukkemel bir duygu ben çok memnun kalmıştım
Yanı genel anestesiziden çok çok iyi mesela ablam genel olmuştu on saat uyanmamisti sonra emzirememisti yani herkesin farklı olabilir ama bana sorarsan sezeryan olacaksa epidural olsun

Yaaa çok teşekkür ederiim o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız,pamuk gibi oldum şuaaan gerçekten güzel şeyler duyunca insan , neden bem de yapamıyım, o güzel anı ben de neden yaşamaktan mahrum kalıyım diyor. İnşallah bı güzel düşüncelerle epiduralden vazgeçmem , başarırım ve Cesaretlenmem de sizin de etkiniz olmuş olur ne güzek vesile olmuş olursunuz

Normal doğuma cesaretm var ama sezeryanda kesileceğimi düşünmek beni geriyor yani o sırada bayılırm diye korkuyorum ama tabi araştırmadm doktorumlada knşmadm normal doğum üzernden ilerliyoruz. Doktorun önerileri çok önemli bence Eşim girmeye istekli değil bende zorlamayacağım. Hastane ortamında zaten çok geriliyor bana sonrasında destek olabilmesi için doğumda olmaması daha iyi

Yaa çok teşekkür ederim canım sana da , vallahi ne güzel bu kadınlar kulubü iyi ki varr, internette araştrmaya kalksam bir sürü olumsuz şeyle karşlaşmaktan korktum, sizden güzel şeyler duymaya ithyacım vardı , çok iyi geldi çok sağolunhepimiz sağlıklaa , mutlulukla kavuşalım bebeklerimze inşallahh

Heyecandandir Ben spinal istiyorum ama panik atağım tutarsa oda büyük sıkıntı o yüzden bilmiyorum son anda belli olacak bakalım. Beni belden uyuştursunlar sonrada kafamı güzelleştirecek bir seyler versinler

Amin inşallah amaann internete hiç bakma baş ağrısı yazsan beyin tümörü çıkar mide ağrısı yazsan kanser çıkar internete göre

Evet canım bir şeyler yolunda gitmediğinde minicik uyutuyorlar zaten.
Benim daha önce ameliyat olmak bir kenara dikiş, kırık vs. hiçbir sıkıntım olmadı o ameliyat ortamı, kesilecek olma ihtimali beni de inanılmaz korkutuyor ve geriyor.
Ama yapcak bir şey yok bebişler bir türlü çıkmak zorundalar

Nisan anneleri de doğurmaya başlamış geliyor gelmekte olan iyice zaman azaldı daha benim hastane çantam yok ortada bari kırka kadar beklese benimki anası gibi rahat olsa
Benim de henüz hiçbir şey hazır değil ama 40a kadar da beklemesinler çok geçç

Benim de henüz hiçbir şey hazır değil ama 40a kadar da beklemesinler çok geçç
Şu an kendimce öteleyebildiğim kadar öteliyorum zihnimde doğumu hayır eninde sonunda doğuracağım Allah’ın izniyle bir şekilde ama işte doğumu düşünmeme şeklim bu aman ne olsa daha çok var diyip kendimi kandırıyorum

Ben bi kere oldum amelyat genel anestezili,o hiç korkutmuyo,bi uyanıyosun herşey bitmiş bitek ağrılarla başa çıkmak kalıyoben de normal doğumdan hep çok korkan bi insandım ,yapmama engel çıkınca bahanem olmuş oldu,kendi isteğmle szryan seçsem belki vcdan yapardm

Ya bide internette guzel seyler yasayan yazmiyor ki genelde. Basina kotu seyler gelen yaziyor. O yuzden googleda hic aratmamak lazim
Heyecandandir Ben spinal istiyorum ama panik atağım tutarsa oda büyük sıkıntı o yüzden bilmiyorum son anda belli olacak bakalım. Beni belden uyuştursunlar sonrada kafamı güzelleştirecek bir seyler versinler
Ya bence kafayi hafif guzellestirecek bi sey veriyolar. Sakinlestirici gibi. Ben oyle düşünüyorum

Seninde hakkında hayırlısı olsun canım.ben de dişime dolgu bile yaptrrken kalp çarpntısı, heycan yapan bi insanım işte beni de bu korkutuyo,ben uyurken olsun herşey istyorum.ama sakinleştrci verrz dedi doktor bugğn ,ayrntlı konşrsan rahatlyorsun biraz ,ben bugün ilk kez acaba yapabilirmym dedim kendime

Yok yok ,doktor öyle demişse hic düşünme, en kötüsü 10 snyede uyuturlar zaten damar yolun açık, bence kesinlikle denemelisin.

İşte o ağrılarla baş etmek asıl mesele bu kez tek başına olmayacaksın bir de yeni doğmuş bebeğin olcak bildiğim kadarıyla genel olduktan sonra kendine tamamen gelmeden ağrı kesici verilmiyor ama epiduralde bir süre uyuşuk devam ederken ağrı hissettiğinde hemen veriliyor.
Ay hakkımızda hayırlısı olsun gönlümüze göre, doğurmak nasip olsun inşallah

Evet canım tabi o da var , şuan sonrasndaki ağrlar hiç aklmı kurcalamyo, bi doğumu sağ sağlim atlatayım da modundayım, sırayla evet o da iyi gerçekten her ağrı hssettğnde ağrı kesci verilmesi. Amiin inşallah inşallahh

Canim kendine guven böyle paniklesme hep ben yapabilirim diye düşün kötü şeyler düşünme bebeğinin ilk anlarını düşün şurada iki ayımız falan kaldı evet ilk doğum olduğu için anlıyorum seni ama herşey çok güzel olack gun gelecek burada yazacaksın o yumuşacık yanağını yanağına koydukları anı hiç birşeye değişmeyeceğini ve kendimi bu kadar korkutmasaydim diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…