2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
160 lira ,70 tanesi.Direkt fabrikasından, bilinen kaliteli bir marka.Hatta bu balonları cok beğendim, kurdela ve pleksiye o kadar para vermiş olmasam direkt bu şekilde kullanacaktım

Ben ucuz çikolatada gördümde bu bildiğin kokuyordu ya boşuna gitti. İsraf. Bazı şeyleri bildik yerden almak lazm.

Kızlar selam benim uzanırken bir anda kilodum taytım falan su içinde kaldı hatta koltuk bile ıslandı doktora gittim doktor amniyon sıvısı iyi dedi ama idrar ve nst istedi nstde sancı 55e kadar çıkmış ki hissettim baya idrarda da enfeksiyon çıkmış sizce 55 sancı çok mu doğum olmaz dimi?

Gecmis olsun ,geçen doktor sanırım size yatış vermişti.55 le doğum olmaz ama 55 az bir sancı değil dikkat edilmesi lazım.

Aciklik fln var mi acaba bakilmadi mi?
Yani altiniza isemissinizdir insallah o zaman, o kadar su amniyon sivisi degilse ki degildir insallah.
Bizleri haberdar edin mutlaka merak ederiz.

Aciklik fln var mi acaba bakilmadi mi?
Yani altiniza isemissinizdir insallah o zaman, o kadar su amniyon sivisi degilse ki degildir insallah.
Bizleri haberdar edin mutlaka merak ederiz.
Halimize bak ya ,inşallah altımıza işemişizdir diye dua ediyoruz Pinky93 inşallah iyisindir ,haber ver bize.

Bu arada herkese günaydın, hava baya yağmurlu ama şemsiyeyle yürüdüm, geldim.

Bende yürüyüş yapacağım ama enerjim bitik bugün☺ okuyunca gaza geldim.
Ben de önce ay yağmurlu çıkamam dedim ,sonra dedimki ne alakası var ,şemsiye diye bir şey var vurdum yola ,taktım kulaklığı.

Halimize bak ya ,inşallah altımıza işemişizdir diye dua ediyoruz Pinky93 inşallah iyisindir ,haber ver bize.

Bu arada herkese günaydın, hava baya yağmurlu ama şemsiyeyle yürüdüm, geldim.
Yürüdün yani yağmurda. benden sana binlerce tebrik canım odadan odaya gidemez oldum üşenmezden haftaya ise başlıyorum tekrar. Nasıl olacak bakalimmm

Bu sabah 5 den sonra oğluşum bol bol hıçkırınca uyku tutmadı beni de. Sabah anca uyuyabildim. Şimdi uyandım, yine hıçkırıyoruz. Bir de aynı anda tekmeler . Ah yavrucuk ❤

Yürüdün yani yağmurda. benden sana binlerce tebrik canım odadan odaya gidemez oldum üşenmezden haftaya ise başlıyorum tekrar. Nasıl olacak bakalimmm
Valla sağlık için yoksa sporu hiç sevmem

Evet ya bi de bi şey olur geri dönüşü yok böyle şeylerin napalım evlat için katlanıyoruz her şeye Allah kötüsünden korusun bunlar neki

Ben de önce ay yağmurlu çıkamam dedim ,sonra dedimki ne alakası var ,şemsiye diye bir şey var vurdum yola ,taktım kulaklığı.
Bende yağmurda yürüyorum ya takıyorum beremi giyiyorm yağmurluğumu. Çoksa şemsiye alıyorum. Burası zaten on gündür yağışlı. Yağış var diyip otursam olmaz.
Gaza geldim bende yürücem bugün
yürü bebeğim. Yollar yürümekle aşınmaz

Selam kızlar adalat içtim saniyesinde etki etti resmen çok rahatladım yattım uyumuşum şimdi uyandım. Çok iyiyim doktor açıklığa baktı açıklık yok su da iyi evdeyim. Annemi aradım uyanınca annem Ankara’da kardeşimin yanında kardeşim bu sabah üniversiteye giderken buzda kaymış düşmüş eli şişmiş. Hastaneye gitmişler umarım kırık değildir ya. Valla aile boyu nazara geldik herhalde.

Günaydın canikolaaar
Ani bir kararla doktora gidiyoruz aslında yarındı randevumuz ama hava tahminleri korkuttu riske atmayalım hiç dedim bugüne aldım dile kolaaayy 1 aydır görmüyorum yavruşumuuuu

Onunla gecmis olsun canım

Günaydın canikolaaar
Ani bir kararla doktora gidiyoruz aslında yarındı randevumuz ama hava tahminleri korkuttu riske atmayalım hiç dedim bugüne aldım dile kolaaayy 1 aydır görmüyorum yavruşumuuuu
Hadi hayırlı haberlerle ,benimde randevum yarin.Yarin esimin isi çıktı o yüzden bugüne almak istedim ama doktoruma randevu bulmak imkansız.Cok önceden almazsan randevu alamıyorsun, o yuzden kaldim.Yarin oğluşumla gideceğim

Ayy cok sasirdim yahu okadar islaklik nerden geldiki acaba iciniz gectide çiş mi kaçırdınızkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…