2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
5 dakik uzunmuş ne ki acaba o, rahim genişlemesiyle ilgilidir heralde sonuçta devam etmemişte.
Ara ara girip çıkan sancı bende de oluyor sanırım artk normal.
Ara ara olan da bu ay özellikle çok artış var ama bu ilkti. Tekrarlanmayınca önemsemedim. Ama az daha sürseydi hastanede bulacaktık kendimizi. Aklıma ilk gelen daha çantam hazır değil napacam ben oldu

Yaaa. Ben de diyorum bu değişik hareketler yaptığında ultrasondan izleyip naptığını anlayabilmeyi çok isterdim şimdi yeni yeni yan yattığımda gelip o yan tarafta el ya da ayağını sürüyor, rahatsız oldu minik beyim diyorum ah bunlar o küçücük dünyalarında neler yaşıyor kim bilir

Haftasonu burda ses soluk kesiliyor ben de biraz yürüyüşe falan çıktım, esim ve oğlum futbol oynadılar derken.Aksam oldu gene evdeyim ,bir daha covid olamam.Herkes geziyor galiba

Aynen herkes haftasonu gezmesinde
Benim biyere gidesimde yoook, halim de yok
Biraz güneş açsa kendime gelicem, güneş enerjisiyle çalışıyorum resmen

Aynen herkes haftasonu gezmesinde
Benim biyere gidesimde yoook, halim de yok
Biraz güneş açsa kendime gelicem, güneş enerjisiyle çalışıyorum resmen
Ah şu covid olmasa

Canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben bi kere sütümü sagip vermiştim ortalama ne kadar sütüm olduğunu anlamak için sende öyle yapabilirsin

Sen eşini bi sirkele bi kendine gelsin

Yada sende kop birlikte toparlanirsiniz şaka bi yana iyi olmanıza çok sevindim bi kaç gündür msj yazmamışdin bayagi merak etmiştim seni

Ayy canım benimm anca alıştım kendime geldim de elime telefon aldım fotocu fotoları yollamış onu seçmeden buraya koştum senn nasılsınnnn

Ay benim yavruşumda tam olarak tırmıklıyor gibi değil de sanki kemik gibi incecik ama sert bir şeyler sürtüyor gibi çok değişikk.
Bebeğin anne karnında ki hareketlerininde keşke açıklamalı bir anlamı olsaydı okusaydık rahatlasaydık

Günaydın herkese ,bulantılı sabahımı yürüyüş ile taçlandırdım geldim ,yumurtayı koydum ocağa. Havalar daha da soğuyacakmış, bahar gelse piknik falan yapsak ya

Günaydın herkese ,bulantılı sabahımı yürüyüş ile taçlandırdım geldim ,yumurtayı koydum ocağa. Havalar daha da soğuyacakmış, bahar gelse piknik falan yapsak ya
Bende dörtten beri ayakta olunca yürüdüm geldim bi saat. Şimdi mis bir duş sonra yumurta aynen
Benimki de o kadar parça pinçik ki. Tuvalete diye kalkıyorum geri uyumak bir zulüm oluyor sonra tam uyuyorum azıcık sonra yine tuvalet
bende tuvalet diye kalkıyorum sonra cin gibi oturuyorum ya delircem

Ay uyuyabilen hamileyim demesin zaten,ben ilk zamanlar bile adam gibi uyumadım. Ilk çocuğun uykusu bana benziyor ,uykuya hic düşkün değil, bari bu babasına benzese uykucu olsa diyorum ama buda uyumayacak gibi

Gece dörtte uyuyorum sabah sekiz dokuzda uyanıyorum dört beş saatlik uykuyla günü nasıl geçirdiğime şaşırıyorum

Ay ya koklamiyim dedim ama felaket çamaşır suyu kokladım, olmuyor çamaşır suyu olmadan banyo temizliği

Aa evet bu tirmiklamayi bende hissediyorum minnak parmaklariyla falan yapiyolardir belki bebisler cok gucluler masallah
Ayy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriim
Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeyler bazen çok savunmasız bi anımda yakalıyo beni ah diyorum resmen o minnak halleriyle neler yapıyolar ya offf bunları görememek çok üzücü
açıklama da yetmez bize kuzu görüntü şartttt ama sizinkiler onu da göstermez buna eminim Z Zynpada

Yaaa minik tırtıllarımızın adı çıktı 9a inmez 8e görüyor musun? Z Zynpada

Mutlu haftalar kızlaaar
Marta girdik diye ben hevesle güneş beklerken şiddetli kar geliyomuş
Hayattaki şansım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…