Ara ara olan da bu ay özellikle çok artış var ama bu ilkti. Tekrarlanmayınca önemsemedim. Ama az daha sürseydi hastanede bulacaktık kendimizi. Aklıma ilk gelen daha çantam hazır değil napacam ben oldu5 dakik uzunmuş ne ki acaba o, rahim genişlemesiyle ilgilidir heralde sonuçta devam etmemişte.
Ara ara girip çıkan sancı bende de oluyor sanırım artk normal.
Yaaa. Ben de diyorum bu değişik hareketler yaptığında ultrasondan izleyip naptığını anlayabilmeyi çok isterdimÇok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsunbizim kız da bazen içerde öyle şeyler yapıyo ki canım yanıyo sanki tırmıklıyo gibi şeyler bu bebe suyun içinde değil mi diyorum nasıl yapsın diyip geçiyorum ama o kadar merak ediyorumki o anda ne yaptığını
Haftasonu burda ses soluk kesiliyorben de biraz yürüyüşe falan çıktım, esim ve oğlum futbol oynadılar derken.Aksam oldu gene evdeyim ,bir daha covid olamam.Herkes geziyor galiba
Ah şu covid olmasaAynen herkes haftasonu gezmesinde
Benim biyere gidesimde yoook, halim de yok
Biraz güneş açsa kendime gelicem, güneş enerjisiyle çalışıyorum resmen
Canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben bi kere sütümü sagip vermiştim ortalama ne kadar sütüm olduğunu anlamak için sende öyle yapabilirsinayy kızlar neler neler olmuş çok duygulandım gözlerim dolduu
benim eşimle başım dertte çünkü biliyosunuz bu süreçte lohusaydı kendisi paso uyurdu bişiler bişiler
şimdi de lohusa depresyonunda her şeye ağlıyor kimliği geldi ağlıyor çocuk güldü ağlıyor stresten hasta oldu kıyamıyorum da tüm yük üstünde ama ne zaman duracak acaba hiçbir duygumu yaşayamıyorum resmen :d
Ayy canım benimm anca alıştım kendime geldim de elime telefon aldım fotocu fotoları yollamış onu seçmeden buraya koştumCanım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben bi kere sütümü sagip vermiştim ortalama ne kadar sütüm olduğunu anlamak için sende öyle yapabilirsin
Sen eşini bi sirkele bi kendine gelsin
Yada sende kop birlikte toparlanirsiniz şaka bi yana iyi olmanıza çok sevindim bi kaç gündür msj yazmamışdin bayagi merak etmiştim seni
Ay benim yavruşumda tam olarak tırmıklıyor gibi değil de sanki kemik gibi incecik ama sert bir şeyler sürtüyor gibiÇok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsunbizim kız da bazen içerde öyle şeyler yapıyo ki canım yanıyo sanki tırmıklıyo gibi şeyler bu bebe suyun içinde değil mi diyorum nasıl yapsın diyip geçiyorum ama o kadar merak ediyorumki o anda ne yaptığını
Ben de güneş enerjisiyle çalışıyorumAynen herkes haftasonu gezmesinde
Benim biyere gidesimde yoook, halim de yok
Biraz güneş açsa kendime gelicem, güneş enerjisiyle çalışıyorum resmen
Benimki de o kadar parça pinçik ki. Tuvalete diye kalkıyorum geri uyumak bir zulüm oluyor sonra tam uyuyorum azıcık sonra yine tuvaletUykusuz analaaar online mıuyunmuyor arkadaş bu nedir?!
Bende dörtten beri ayakta olunca yürüdüm geldim bi saat. Şimdi mis bir duş sonra yumurta aynenGünaydın herkese ,bulantılı sabahımı yürüyüş ile taçlandırdım geldim ,yumurtayı koydum ocağa. Havalar daha da soğuyacakmış, bahar gelse piknik falan yapsak ya
bende tuvalet diye kalkıyorum sonra cin gibi oturuyorum ya delircemBenimki de o kadar parça pinçik ki. Tuvalete diye kalkıyorum geri uyumak bir zulüm oluyor sonra tam uyuyorum azıcık sonra yine tuvalet
Ayy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriimAa evet bu tirmiklamayi bende hissediyorumminnak parmaklariyla falan yapiyolardir belki bebisler cok gucluler masallah
Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeylerYaaa. Ben de diyorum bu değişik hareketler yaptığında ultrasondan izleyip naptığını anlayabilmeyi çok isterdimşimdi yeni yeni yan yattığımda gelip o yan tarafta el ya da ayağını sürüyor, rahatsız oldu minik beyim diyorum ah bunlar o küçücük dünyalarında neler yaşıyor kim bilir
açıklama da yetmez bize kuzuAy benim yavruşumda tam olarak tırmıklıyor gibi değil de sanki kemik gibi incecik ama sert bir şeyler sürtüyor gibiçok değişikk.
Bebeğin anne karnında ki hareketlerininde keşke açıklamalı bir anlamı olsaydı okusaydık rahatlasaydık
YaaaAyy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriim
Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeylerbazen çok savunmasız bi anımda yakalıyo beni ah diyorum resmen o minnak halleriyle neler yapıyolar ya offf bunları görememek çok üzücü
açıklama da yetmez bize kuzugörüntü şartttt ama sizinkiler onu da göstermez buna eminim Z Zynpada
Hahahhaha yağıztoşum ve diğer bebitomuz mimlendii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?