• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
5 dakik uzunmuş ne ki acaba o, rahim genişlemesiyle ilgilidir heralde sonuçta devam etmemişte.
Ara ara girip çıkan sancı bende de oluyor sanırım artk normal.
Ara ara olan da bu ay özellikle çok artış var ama bu ilkti. Tekrarlanmayınca önemsemedim. Ama az daha sürseydi hastanede bulacaktık kendimizi. Aklıma ilk gelen daha çantam hazır değil napacam ben oldu 🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsun 😅 bizim kız da bazen içerde öyle şeyler yapıyo ki canım yanıyo sanki tırmıklıyo gibi şeyler 😅 bu bebe suyun içinde değil mi diyorum nasıl yapsın diyip geçiyorum ama o kadar merak ediyorumki o anda ne yaptığını 😂
Yaaa. Ben de diyorum bu değişik hareketler yaptığında ultrasondan izleyip naptığını anlayabilmeyi çok isterdim 😅😅 şimdi yeni yeni yan yattığımda gelip o yan tarafta el ya da ayağını sürüyor, rahatsız oldu minik beyim diyorum 😂 ah bunlar o küçücük dünyalarında neler yaşıyor kim bilir 🤣

Haftasonu burda ses soluk kesiliyor😀 ben de biraz yürüyüşe falan çıktım, esim ve oğlum futbol oynadılar derken.Aksam oldu gene evdeyim ,bir daha covid olamam.Herkes geziyor galiba

Aynen herkes haftasonu gezmesinde🤩
Benim biyere gidesimde yoook, halim de yok
Biraz güneş açsa kendime gelicem, güneş enerjisiyle çalışıyorum resmen 😶‍🌫️🌞☀️

ayy kızlar neler neler olmuş çok duygulandım gözlerim dolduu

benim eşimle başım dertte çünkü biliyosunuz bu süreçte lohusaydı kendisi paso uyurdu bişiler bişiler
şimdi de lohusa depresyonunda her şeye ağlıyor kimliği geldi ağlıyor çocuk güldü ağlıyor stresten hasta oldu kıyamıyorum da tüm yük üstünde ama ne zaman duracak acaba hiçbir duygumu yaşayamıyorum resmen :d
Canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben bi kere sütümü sagip vermiştim ortalama ne kadar sütüm olduğunu anlamak için sende öyle yapabilirsin

Sen eşini bi sirkele bi kendine gelsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yada sende kop birlikte toparlanirsiniz şaka bi yana iyi olmanıza çok sevindim bi kaç gündür msj yazmamışdin bayagi merak etmiştim seni

Canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben bi kere sütümü sagip vermiştim ortalama ne kadar sütüm olduğunu anlamak için sende öyle yapabilirsin

Sen eşini bi sirkele bi kendine gelsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yada sende kop birlikte toparlanirsiniz şaka bi yana iyi olmanıza çok sevindim bi kaç gündür msj yazmamışdin bayagi merak etmiştim seni
Ayy canım benimm anca alıştım kendime geldim de elime telefon aldım fotocu fotoları yollamış onu seçmeden buraya koştum 😂♥️ senn nasılsınnnn

Çok geçmiş olsun canım neydi ki acaba ya inş gaz sancısıdır diyelim önemsiz olsun 😅 bizim kız da bazen içerde öyle şeyler yapıyo ki canım yanıyo sanki tırmıklıyo gibi şeyler 😅 bu bebe suyun içinde değil mi diyorum nasıl yapsın diyip geçiyorum ama o kadar merak ediyorumki o anda ne yaptığını 😂
Ay benim yavruşumda tam olarak tırmıklıyor gibi değil de sanki kemik gibi incecik ama sert bir şeyler sürtüyor gibi😅 çok değişikk.
Bebeğin anne karnında ki hareketlerininde keşke açıklamalı bir anlamı olsaydı okusaydık rahatlasaydık😅

Günaydın herkese ,bulantılı sabahımı yürüyüş ile taçlandırdım geldim ,yumurtayı koydum ocağa. Havalar daha da soğuyacakmış, bahar gelse piknik falan yapsak ya

Günaydın herkese ,bulantılı sabahımı yürüyüş ile taçlandırdım geldim ,yumurtayı koydum ocağa. Havalar daha da soğuyacakmış, bahar gelse piknik falan yapsak ya
Bende dörtten beri ayakta olunca yürüdüm geldim bi saat. Şimdi mis bir duş sonra yumurta aynen🤭😋
Benimki de o kadar parça pinçik ki. Tuvalete diye kalkıyorum geri uyumak bir zulüm oluyor sonra tam uyuyorum azıcık sonra yine tuvalet 😅
bende tuvalet diye kalkıyorum sonra cin gibi oturuyorum ya delircem😆

Ay uyuyabilen hamileyim demesin zaten,ben ilk zamanlar bile adam gibi uyumadım. Ilk çocuğun uykusu bana benziyor ,uykuya hic düşkün değil, bari bu babasına benzese uykucu olsa diyorum ama buda uyumayacak gibi🤣

Gece dörtte uyuyorum sabah sekiz dokuzda uyanıyorum dört beş saatlik uykuyla günü nasıl geçirdiğime şaşırıyorum

Ay ya koklamiyim dedim ama felaket çamaşır suyu kokladım, olmuyor çamaşır suyu olmadan banyo temizliği

Aa evet bu tirmiklamayi bende hissediyorum 😂 minnak parmaklariyla falan yapiyolardir belki bebisler cok gucluler masallah 😍
Ayy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriim 😍
Yaaa. Ben de diyorum bu değişik hareketler yaptığında ultrasondan izleyip naptığını anlayabilmeyi çok isterdim 😅😅 şimdi yeni yeni yan yattığımda gelip o yan tarafta el ya da ayağını sürüyor, rahatsız oldu minik beyim diyorum 😂 ah bunlar o küçücük dünyalarında neler yaşıyor kim bilir 🤣
Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeyler 😂 bazen çok savunmasız bi anımda yakalıyo beni ah diyorum resmen 😂 o minnak halleriyle neler yapıyolar ya offf bunları görememek çok üzücü 😂
Ay benim yavruşumda tam olarak tırmıklıyor gibi değil de sanki kemik gibi incecik ama sert bir şeyler sürtüyor gibi😅 çok değişikk.
Bebeğin anne karnında ki hareketlerininde keşke açıklamalı bir anlamı olsaydı okusaydık rahatlasaydık😅
açıklama da yetmez bize kuzu 😂 görüntü şartttt 😂 ama sizinkiler onu da göstermez buna eminim 😂😂 Z Zynpada

Ayy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriim 😍

Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeyler 😂 bazen çok savunmasız bi anımda yakalıyo beni ah diyorum resmen 😂 o minnak halleriyle neler yapıyolar ya offf bunları görememek çok üzücü 😂

açıklama da yetmez bize kuzu 😂 görüntü şartttt 😂 ama sizinkiler onu da göstermez buna eminim 😂😂 Z Zynpada
Yaaa😂😂 minik tırtıllarımızın adı çıktı 9a inmez 8e görüyor musun? Z Zynpada 😂😂

Mutlu haftalar kızlaaar❤️
Marta girdik diye ben hevesle güneş beklerken şiddetli kar geliyomuş😵‍💫💆‍♀️
Hayattaki şansım🤣

Back