Amin sağlıkla doğsunlar ama ben de böyle diyorum, günlerini doldursunlar inşallahBen bugün bir bunaldım ya neden bilmiyorum ,duam yanlış gitmesin ama artık doğsa diyorum.Yani şu 1.5 ay çabucak geçse, zorlanmaya başladım galiba .Ilk çocuğumda bebeği merak ettiğim için çabuk doğsa diyordum bunda da hamilelik artık bitsin diye diyorum ,rabbimin gücüne gitmesin tabi sağlıkla nihayete ersin.
Yaaa bu hafta yağmur yağış hatta kar bile yağdı benm sulu işlerle olan bütün hevesm gittiHemen kaaalk heemennnnnzaten yıkaması kuruması katlamasıı. Bi de ben yıkamadan önce makine temizleyicisiyle makineyi temizledim. İlk heves işte analıqq
bende midemdem çok bunaldım. Her yediğim zararlı şey bana bulantı ve mide yanması olarak geri dönüyor. Ama canm zararlı bişeylerde istiyor. Tam bir kaosBen bugün bir bunaldım ya neden bilmiyorum ,duam yanlış gitmesin ama artık doğsa diyorum.Yani şu 1.5 ay çabucak geçse, zorlanmaya başladım galiba .Ilk çocuğumda bebeği merak ettiğim için çabuk doğsa diyordum bunda da hamilelik artık bitsin diye diyorum ,rabbimin gücüne gitmesin tabi sağlıkla nihayete ersin.
Senin mide akıllıymış en azından benimki ne zaman yararlı bir sey yesem anında çıkarıyor. Eşim delirecek sırf bana özel et aliyor ,ya da yaptırıp getiriyor ,ben hoooop klozete.Dun de nar suyu getirdi aman yarabbim çok kötü çıktı, diyorki vay arkadaş bu nedir ya diyor.Ama zararlı seyler yiyim hic kusmuyorumYaaa bu hafta yağmur yağış hatta kar bile yağdı benm sulu işlerle olan bütün hevesm gittibide haftam szden geride diye biraz salmş olabilirim
bende midemdem çok bunaldım. Her yediğim zararlı şey bana bulantı ve mide yanması olarak geri dönüyor. Ama canm zararlı bişeylerde istiyor. Tam bir kaossabah arkdşlarmla kahvaltıya gittm şimdi bulantıyla yatıyorum iki seksen
Hahah çok güldümSenin mide akıllıymış en azından benimki ne zaman yararlı bir sey yesem anında çıkarıyor. Eşim delirecek sırf bana özel et aliyor ,ya da yaptırıp getiriyor ,ben hoooop klozete.Dun de nar suyu getirdi aman yarabbim çok kötü çıktı, diyorki vay arkadaş bu nedir ya diyor.Ama zararlı seyler yiyim hic kusmuyorum
Ben de mide bulantısından çok bunaldım. Bir süre her şey gayet güzeldi son zamanlarda tekrar nüksetti.Ben bugün bir bunaldım ya neden bilmiyorum ,duam yanlış gitmesin ama artık doğsa diyorum.Yani şu 1.5 ay çabucak geçse, zorlanmaya başladım galiba .Ilk çocuğumda bebeği merak ettiğim için çabuk doğsa diyordum bunda da hamilelik artık bitsin diye diyorum ,rabbimin gücüne gitmesin tabi sağlıkla nihayete ersin.
Ya allah affetsin. Sıkıldım, keşke herşeyi yiyebilsem bende.Benim mide maaşallah kuyu gibi ne yesem alıyor ben ne oluyorumbuldummmm Obur şirin
benm ilaçtannmı kaynaklanıyor bilmiyorum.demir ilacını günde üç kere içiyorum hepsini akşam alma olasılığım yokBen de mide bulantısından çok bunaldım. Bir süre her şey gayet güzeldi son zamanlarda tekrar nüksetti.
Doktorum bazı kan testleri istemişti ciğerlerde ki olabilecek rahatsızlıktan dolayı mı acaba diye çok şükür değerlerim normal çıkmış. Demir ilacını 3 gün içmedim biraz daha iyiydim sanki.
Ama ilaca geri başladım. Bulantı yapmasın diye gece yatarken içiyorum zaten en başından beri.
Bir de sıkıntı streste tetikliyor sanki gebelikten önce de öyle olurdu hep
Valla kusmadigim sanirim bir hafta olmadi benim ,artık öylesine hem bunaldım hem kanıksadım, hayırlısıyla bitsin diye beklıyorum, cok bunaldım Allah affetsinBen de mide bulantısından çok bunaldım. Bir süre her şey gayet güzeldi son zamanlarda tekrar nüksetti.
Doktorum bazı kan testleri istemişti ciğerlerde ki olabilecek rahatsızlıktan dolayı mı acaba diye çok şükür değerlerim normal çıkmış. Demir ilacını 3 gün içmedim biraz daha iyiydim sanki.
Ama ilaca geri başladım. Bulantı yapmasın diye gece yatarken içiyorum zaten en başından beri.
E bebekten baby me almıştım çok güzel kokuyo canım bi bakarsın istersenAhh ahh sorma ne heyecann bi de duygu patlaması yaşanıyor sık sıkk ağlamalı
Green clean aldım bi daha asla almambence çok fena kokuyor hiç hoşuma gitmedi, valla kimyasalsa kimyasal diyip dalin alcam heralde devamında
Senin sesin çıkmıyo kaç gündürr iyi misin kuzuuBen de mide bulantısından çok bunaldım. Bir süre her şey gayet güzeldi son zamanlarda tekrar nüksetti.
ayy bakayım valla nefret ettim deterjandanE bebekten baby me almıştım çok güzel kokuyo canım bi bakarsın istersen
100 ü geçerse biraz yükselmiş oluyor heralde canım nabzımızın yüksek olması normalmiş gebelikteYaa benimde dünden beri başım ağrıyor
Bugün acaba tansiyonmu dedim ölçtüm 10 7 çıktı nabız 100 normal dimi gebelikte kaç olursa yüksek deniyor biliyormusunıuz. Nabız yüksek aslında otururken bu seviyede
Senin sesin çıkmıyo kaç gündürr iyi misin kuzuu
ayy bakayım valla nefret ettim deterjandan
100 ü geçerse biraz yükselmiş oluyor heralde canım nabzımızın yüksek olması normalmiş gebelikteBenim de tansiyon hep öyle seyrediyor
İyiyim kuzucum sağol. Biraz keyfim yok gibiydi. Dün tahlil sonuçlarım için aradılar kan testlerim normal ama idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış. Bu sefer antibiyotik yazdı doktorSenin sesin çıkmıyo kaç gündürr iyi misin kuzuu
ayy bakayım valla nefret ettim deterjandan
100 ü geçerse biraz yükselmiş oluyor heralde canım nabzımızın yüksek olması normalmiş gebelikteBenim de tansiyon hep öyle seyrediyor
Nabız değerinden hiç anlamıyorum, ben tansiyoncuyumOtururken 100 se gezerken düşünemiyorum o zaman kaça vuruyo bu nabız doktora sorayım bari zaten azcık bi yürüyeyim nefes nefese kalıyorum ya
Demir ilacı günde 3 tane mi içiyorsun canım, benim hemoglobin 11 cikti ama demirim çok düşük, bir tane iciyorum günde, doktorumda bir sey demiyor ,iyi diyor bilemedim.Normalde ilk çocuğumda hamileyken saçlarım falan çok güçlenmişti bunda halen püskül gibi geziyorum.Dokulmesi bile tam geçmedi, genel olarak anemi değerinde gezerim zatenYa allah affetsin. Sıkıldım, keşke herşeyi yiyebilsem bende.
benm ilaçtannmı kaynaklanıyor bilmiyorum.demir ilacını günde üç kere içiyorum hepsini akşam alma olasılığım yokona rağmen kansızlığım var zaten.
Benim de hemoglobin 12 çıkmış ama ferritin baktırmamış doktorumDemir ilacı günde 3 tane mi içiyorsun canım, benim hemoglobin 11 cikti ama demirim çok düşük, bir tane iciyorum günde, doktorumda bir sey demiyor ,iyi diyor bilemedim.Normalde ilk çocuğumda hamileyken saçlarım falan çok güçlenmişti bunda halen püskül gibi geziyorum.Dokulmesi bile tam geçmedi, genel olarak anemi değerinde gezerim zaten
Benim demir bomboş 5 çıktı değer, bildiğin boşBenim de hemoglobin 12 çıkmış ama ferritin baktırmamış doktorumDeğerlerin güzel dediler
İyiyim kuzucum sağol. Biraz keyfim yok gibiydi. Dün tahlil sonuçlarım için aradılar kan testlerim normal ama idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış. Bu sefer antibiyotik yazdı doktorOna başlayacağım bakalım iyi gelir inşallah.
Senin akıntın ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?