Sagolun inşallah gönlünüzden geçen olur sizinde Eliz çok güzel bi isim, eşiniz kabul etsin siz isteyince bence..ben seçtim bzim ismi eşimde bi basta kararsız kaldı fln ,sonra iyi sen cok istiyorsun Miray olsun tabiki dediAdıyla yaşasın inşallah anlamida çok güzelmiş prensesin
Yemekten sonra çoğu zaman sert oluyor ama günün geri kalan saatinde yumoşKızlar göbüşünüz sert mi sizin de nasıl
İnşallah esimden hariç herkes Eliz olsun istiyor aslında oda sevdi ismi ama oğlumun ismini ben koyduğum için kızı kendisinin seçtiği isim olsun istiyor hayırlısı olsun ne diyelimSagolun inşallah gönlünüzden geçen olur sizinde Eliz çok güzel bi isim, eşiniz kabul etsin siz isteyince bence..ben seçtim bzim ismi eşimde bi basta kararsız kaldı fln ,sonra iyi sen cok istiyorsun Miray olsun tabiki dedi18. Hafta flndık ismiyle sesleniyoruz cok şükür bzı duysun dıye
Of tam bensinbirken de var crocs da var hemde crocslar pembee çekimde şu bohçaya konulan tüylü terlikleri giyerim dedim topuksuz düz, gerisinde crocs
Yaaa maşallah tospiğimeedaha çoook vakti var annesi döner döner ay ne güzel haftada 1 mii
Oyy maşallah tontiriğimeeya ne güzel senin iki haftaya düşürmüş bizim bir sonraki kontrolde düşecek sanırım
Yalnız olmadığıma sevindimKızlar kızlaaar bana bir el atınçocuğun doğmasına iki ay kalmış biz eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz malesef bugune kadar hep bir kızım olursa adını Eliz koyarım diye niyetlendim ama eşim istemiyor oğlumub aklına koydum senin kardeşinin adı Eliz diye oda karnıma dokunup canım kardesim elizzz diyor eşimde çocuğa ogrettin Eliz diye ben ikna olayın diye haklida başka isim onerisinde bulunuyorum bir düşüneyim diyor ben mi aceleciyim bu adamı gamsız çözemedim dün akşam Asel, Hira, İkra lina Yaren ve Ela isimlerini önerdim duseneyim diyor düşünecek tabi yine karar vermiyecek eminim buna
Oyyy kendi gibi ismi de güzelll
Valla yeter yaaa ne nazlandılar oyy
ahhh çok ciiciii olmuşşKızlar nasıl olmuş iki kedimi ve bir kuşumu da temsil eden figürler var
Oyyy kendi gibi ismi de güzelll
Valla yeter yaaa ne nazlandılar oyykapı süsü ve hastane çıkışı için erkenden karar vermek zorunda mıyız diyo. Erken dediğin 30. Haftayı bitiriyoruz dedim
ahhh çok ciiciii olmuşş
Yalnız olmadığıma sevindimçocuk iki ay sonra doğacak ben kapı süsü siparişi vereceğim isim yok ortada neden eşimle bu konuda anlaşamıyoruz o tarihi ünlü bir karakterin ismi olsun istiyor Alparslan Yavuz gibi ben daha güncel naif isimleri beğeniyorum Erdem Demir gibi Oğuz ismini de çok beğeniyorum etrafımdakiler artık dalga geçmeye başladı bekleyin büyüyünce çocuk bir kahramanlık göstersin kendi ismini kendi alsın diyorlar
Al işte demekki bütün erkekler aynı benimkide dün diyor senin karnın ne kadar şişmiş e dedim 7 aylık iki ay kaldı diyorum aaa yok ya daha fazla var diyorOyyy kendi gibi ismi de güzelll
Valla yeter yaaa ne nazlandılar oyykapı süsü ve hastane çıkışı için erkenden karar vermek zorunda mıyız diyo. Erken dediğin 30. Haftayı bitiriyoruz dedim
ahhh çok ciiciii olmuşş
Hiç sormayın doğunca yüzüne bakın ona göre yakışan isme karar verin diyen varEtraftakilerde hemen herşeyi soruyorlar zaten zaten bir karar versek size de söyleriz şaka bı yana sağlıklı olsun öncelik tabi ama isimsiz çocukda olmuyor ben oğluma yiğit ismini verdim diye sırf bu gıcıklık benimkinin
Hiç sormayın doğunca yüzüne bakın ona göre yakışan isme karar verin diyen varama bizim hatamız biz karar verdik ismi şu olacak demedikten sonra herkes konuşur durur Erkeklere göre her şey çok kolay bir ara daha vakit var ne sıkıyorsun beni diyordu
Baslamak isin yarisi bak ben mesela hepsini camasir sepetine attim 2 haftadir yikicam insİlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil
Kesinlikle katiliyorum bizzat 2 aylik bebegimle norvecten izmire izmirden erdege gezi turuna cikmistim. Imkanlar el verse bu yazda biyerlere tatile gidesim vardi ama bu sene kir popiskonu otur durumundayim esimin is durumundan artik seneye cikaririm acisini2 2.5 aylik cocukla heryere gidilir duzeni oturmus olur azbucuk zaten ki ev ortami sonucta dağ basina gitmiyorsunuz ya nolacak ben oglumda uyumaz etmez diye arkadaslarimla bulusmazdim uyku saatlerinde 2. Olunca insan akillaniyormus suan heryere giderim gittigim yerde uyusun uyumazsada keyfi bilir nodunda takiliyorum bi rahatlik bi relaxlik sormayin
Eger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimcaŞimdi çıktık teyzesi 1400 gr olmuş boyu da 42 cm. Ama ters duruyor doktor döner dedi inşallah döner de Üzmez benionun dışında her şey yolunda şükürler olsun iki haftada bire düşürdü bizim kontrolleri
Valla ben ilkinde crocslari bol spor geceligimi gecirdim ustume relax mod onBebişim bakmaz kusuruma yaa
HasTane ahalisine falan ne bilim
Benim basindan beri 8/5 ve bu durumlari ne yazikki surekli yasiyorum. Soda icmemi tavsiye etmislerdi. Cok ise yaramadi ama hic yoktan iyidir dedim. Bide hizli hareket etmemeye calis oda bir anda dusmesine sebep oluyor.Ya kızlar benim tansiyonum bastan beri, 9,10,11 bandında hatta daha düşük olduğu zamanlarda oldu.Yattigim yerde bile icim çekiliyor gibi oluyor ,basim dönüyor, derdim ne anlamadım.Covidin ilk gününden beri basladi buda ,devamli icim çekiliyor gibi oluyor anlamadım,cok yıpratıcı bir sey ,asla ayakta duramıyorum anlamadım
Ara ara hep vardi ama bir haftadır sabit kaldı gibi ,anlamadım, sebebini .Tansiyonum çoğu zaman eskiye göre cok daha iyi halbuki.Baslamak isin yarisi bak ben mesela hepsini camasir sepetine attim 2 haftadir yikicam ins
Kesinlikle katiliyorum bizzat 2 aylik bebegimle norvecten izmire izmirden erdege gezi turuna cikmistim. Imkanlar el verse bu yazda biyerlere tatile gidesim vardi ama bu sene kir popiskonu otur durumundayim esimin is durumundan artik seneye cikaririm acisini
Eger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimcaBende benimki donmesin ters kalsin diye duaciyim
Valla ben ilkinde crocslari bol spor geceligimi gecirdim ustume relax mod on
Benim basindan beri 8/5 ve bu durumlari ne yazikki surekli yasiyorum. Soda icmemi tavsiye etmislerdi. Cok ise yaramadi ama hic yoktan iyidir dedim. Bide hizli hareket etmemeye calis oda bir anda dusmesine sebep oluyor.
Hahaha 5 ay kala olan rahatlığımız kalp bizBunlar gebeliği 9 değil 19 ay sanıyolar heralde fil miyiz neyiz
Benim eşim de daha 5 ay var bana bez aldırıyorsun diyo5 ay derken dedim
Tamam bana 10 yıldr hamileymişim gibi geliyor yalan değil de sen ne yaşadında böyle hissediyosun
Ay hepsi aynı hepsiiii ama 30 dan sonrası çok hızlı geçicek gibiAl işte demekki bütün erkekler aynı benimkide dün diyor senin karnın ne kadar şişmiş e dedim 7 aylık iki ay kaldı diyorum aaa yok ya daha fazla var diyor
2 günde yıkadıım, ütüleme kısmına geçmedimBaslamak isin yarisi bak ben mesela hepsini camasir sepetine attim 2 haftadir yikicam ins
Kesinlikle katiliyorum bizzat 2 aylik bebegimle norvecten izmire izmirden erdege gezi turuna cikmistim. Imkanlar el verse bu yazda biyerlere tatile gidesim vardi ama bu sene kir popiskonu otur durumundayim esimin is durumundan artik seneye cikaririm acisini
Eger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimcaBende benimki donmesin ters kalsin diye duaciyim
Valla ben ilkinde crocslari bol spor geceligimi gecirdim ustume relax mod on
Benim basindan beri 8/5 ve bu durumlari ne yazikki surekli yasiyorum. Soda icmemi tavsiye etmislerdi. Cok ise yaramadi ama hic yoktan iyidir dedim. Bide hizli hareket etmemeye calis oda bir anda dusmesine sebep oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?