Oyle görünüyor, gecen arkadaşımın annesi aramıştı meğer kadıncağız hastaneye arkadaşımı doğurmaya giderken bile kusarak gitmiş ben de bilmezdim bu kadar uzun sürdüğünüAmin cnm inşallah
Hadi yaaa ay doğuma kadar geçmeyecekmi senin böyle acaba valla çok zor
Cok teşekkür ederim, bundan sonra serum taktiracagim.Ilac cok az azaltti ama bugun 3 gun oldu daha yeni kesildi ağrı .Dün de L Larissa soyledi sağolsun, gerçekten eziyetM Mvikdn canım baş ağrısı konusunda tabiki öncelikle doktoruna danış aksi bişey yoksa geçmediğinde hiç beklemeden acile git parol serum taktır. Ben hamilelik döneminde 2 kere serum taktırdım. Birincisinde 3-4 gün ağrının geçmesini beklemiştim parol tablet almıştım her gün 2 kere artık fayda etmeyince acile gitmiştim serum taktılar hemmenn geçti ağrım. Normalde parol bana hiç etki etmez ama serumu şıp diye geçirdi hayret ettim. Bir de buz torbası iyi geliyor. Günlerce boş yere eziyet etmişim kendime. Aklında olsun inşallah tekrarlamaz hiç
Bende geçen hafta doktorumu değiştirdim. Kan uyuşmazlığı iğnesini 4 hafta erken yaptı. Sonra da aaaa neden yapmışız erkenden dediKızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Bende geçen hafta doktorumu değiştirdim. Kan uyuşmazlığı iğnesini 4 hafta erken yaptı. Sonra da aaaa neden yapmışız erkenden dedi
benm doktoruma sürekli wp üzerinden yazıyorum. beni gece-gündüz arayablrsn diyor. gerçekten kendimi güvende hissediyorum. bence gebelik sürecinde böyle ilerlemeliKızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Ya ne kadar ayıp böyle davranması. Söz konusu olan bir gebe. Danışacağınız şey belki size önemli gelmeyebilir o an ama çok önemli bi şey belki? Zaten bu yüzden doktora danışmıyor muyuz? Madem bu kadar yoğun olup hastasını unutuyor hasta kotası koysun o zaman. Gerçekten kötü bi durum olmuş zaten ilk günden numarasını vermeliydi. Kadın doğumda hep böyle gördüm ben. Sanki wp dan komik video göndercek halimiz yok ya yani. Umarım içinize sinen bi doktor bulursunuz en kısa zamandaKızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Bencede degistirin doktorunuzu...Kızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Bir kadın doğum doktorunun telefon numarasını vermemesini anlayamıyorum, acil bir durumda doktora ulaşamadıktan sonra ne yapayım ben o doktoru. Bence açık açık söyleyin belki de gerçekten aradığınızı söylemediler. Eğer yok veremem derse siz de kendinize ona göre bir yol çizersinizKızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Merhaba, bence de kendsinden numarasını isteyin. Hastaneden ulaşmaya çalıştığımızda, aradaki kişilerin unutması , boşlaması da devreye giriyo. Ben de hastaneyi arayp ulaşmaya çalıştğımda hiç geri dönüş alamadım ,kendisinin numarasını aldıktan sonra mesajla da arayarak da ulaşabildim. Sizin de öyle olur diye umuyorum. Ama numarasını vermek istemezse falan değiştirmek istemek de çok haklısınız,iletişim çok önemliKızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Ay rahat geçirmiş olmanıza çok sevindimmKızlar şeker yüklemesinden geliyoruuum:) çok şükür korktuğum gibi geçmedi, midem hiç bulanmadı . Öncesinde muayene oldum bebişi gördük falan filan sonra labaratuvara indim aç karnma kan aldılar , sonra hemen üstüne 75 mg lik çilekli gazlı bir içecek verdiler beş dakika içinde bitirmeniz gerek dediler, ben 1 dakikada bitirdim.çok da güzeldğ tadı açlığımı yatıştırdısonra bir saat sonra yine kaldılar,ve ondan bir saat sonra son bir kan daha aldılar bitti.ilk baştan hemşire sordu, damar yolu mu açalım yoksa her sefernde iğneyi sokmanız sıkıntı olmaz mı dersiniz dedi. İki saat damar yoluyla oturmak istemedim o orda iğne oldğnu bilmek rahatsız edyor beni , damar yolu açtırmadım bi kolumdan bir kere bir kolumdan iki kere kan aldılar.ve çok şükür şeker yüklemesini de atlatmış oldum. Sonuçlarda iyi gelir umarım.4 kilo almışım bir ayda çok 4 kg dedi,zayıf oldğun için tolere edyosun ama böyle gidersen 65 olursun minimum doğuma kadar dedi güldü buarada kızım yüüznü gösterdi burnu da geniş kızımın maşallah dedim , sudan geniş çıkıyor dedi ben de haberler böyle darısı başınıza , hepimizin her zaman sağlıkla ilerlesin herşey ve sağlıkla doğsun evlatlarımız inşallah
Aramızda 2 gün var bebişş ne kadar olmuşşKızlar şeker yüklemesinden geliyoruuum:) çok şükür korktuğum gibi geçmedi, midem hiç bulanmadı . Öncesinde muayene oldum bebişi gördük falan filan sonra labaratuvara indim aç karnma kan aldılar , sonra hemen üstüne 75 mg lik çilekli gazlı bir içecek verdiler beş dakika içinde bitirmeniz gerek dediler, ben 1 dakikada bitirdim.çok da güzeldğ tadı açlığımı yatıştırdısonra bir saat sonra yine kaldılar,ve ondan bir saat sonra son bir kan daha aldılar bitti.ilk baştan hemşire sordu, damar yolu mu açalım yoksa her sefernde iğneyi sokmanız sıkıntı olmaz mı dersiniz dedi. İki saat damar yoluyla oturmak istemedim o orda iğne oldğnu bilmek rahatsız edyor beni , damar yolu açtırmadım bi kolumdan bir kere bir kolumdan iki kere kan aldılar.ve çok şükür şeker yüklemesini de atlatmış oldum. Sonuçlarda iyi gelir umarım.4 kilo almışım bir ayda çok 4 kg dedi,zayıf oldğun için tolere edyosun ama böyle gidersen 65 olursun minimum doğuma kadar dedi güldü buarada kızım yüüznü gösterdi burnu da geniş kızımın maşallah dedim , sudan geniş çıkıyor dedi ben de haberler böyle darısı başınıza , hepimizin her zaman sağlıkla ilerlesin herşey ve sağlıkla doğsun evlatlarımız inşallah
Canım sen beni etiketlemişsin ama babam hiç bildirim ya da başka birşey gelmedi. Benim telefonda sıkıntı var sanırım uygulamaya bişey oldu bende bilmiyorum. Şimdi bi aklıma geldi gireyim dedim de öyle gördümKizlar bu arada bugun kontrole gittim. N Neess ayrintilidan sonraki muayneydi bu normalde ucret alincakti ya dr kontrol olsun bu dediucret almadi
Bebis 600 gr olmus kizlar. Kasilmami bu sefer ultrasonda gormedi cok sukur. Ama tarif ettiklerime gore evde oldugunu soyledi. Enfeksiyon var mi diye bi bakalim once yoksa nidilat diye bi ilac varmis tansiyon ilaciymis ama kadin dogumcular cok kullaniyormus. Erken dogumu engellemek icin veriliyoms bu ilac. Enfeksiyon yoksa bu ilaca baslicam.
Dogumu sordum benim 17 mayis gozukuyo ne zaman olur sizce dedim mayisi gorursek opup basimiza koyalim dedibaya erken dogum riskim varmiiis ama yatacagiz istirahatle duzelecegiz dedi.
Ama dedi ki bi hastamin 20. Haftasinda acilmasi oldu dedi. 38+5 oldu bebek gelismiyodu artik ama gelmiyodu da bugun ben yatirdimda dogurttum artik dedi( P Portakalimsi bak buda sana gelsin allahin izniyle seninkide duracak bak goreceksin )
Ha birde sekerim pilav vs yedigimde 150 cikiyodu. Max. Ilk bi saatte 130 cikmasi lazim yoksa bebek icin sıkıntı dedi. Bundan sonra sekeri yukselten seyler yemek yok..
Bizde durumlar boylee.
Diger gruba yazip buraya yazmazsam icimde kaliyo
Nasıl oldunuz? Her şey yolundadır umarımCanım sen beni etiketlemişsin ama babam hiç bildirim ya da başka birşey gelmedi. Benim telefonda sıkıntı var sanırım uygulamaya bişey oldu bende bilmiyorum. Şimdi bi aklıma geldi gireyim dedim de öyle gördüm
Ya hiç birinizden haberim yok okuyacağım inşallah mesajların hepsini. Ondan sonraki süreçte açılmam devam etti dikişe rağmen doktor da hani iyi konuşmadı kendimi kapattım biraz iyi değildim. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. Hafta geçtikçe umudum artıyor. Sizler nasılsınız hakkınızı helal edin hiç birinize dönemedim. Bana ne bildiri geldi ne başka birşey uygulamada da gözükmedi. Ben internet safariden girdim de öyle gördüm şimdi..Nasıl oldunuz? Her şey yolundadır umarım
Yaa çok sevindim çok rahat geçmesine çilekliden korkutmuşlardı amaKızlar şeker yüklemesinden geliyoruuum:) çok şükür korktuğum gibi geçmedi, midem hiç bulanmadı . Öncesinde muayene oldum bebişi gördük falan filan sonra labaratuvara indim aç karnma kan aldılar , sonra hemen üstüne 75 mg lik çilekli gazlı bir içecek verdiler beş dakika içinde bitirmeniz gerek dediler, ben 1 dakikada bitirdim.çok da güzeldğ tadı açlığımı yatıştırdısonra bir saat sonra yine kaldılar,ve ondan bir saat sonra son bir kan daha aldılar bitti.ilk baştan hemşire sordu, damar yolu mu açalım yoksa her sefernde iğneyi sokmanız sıkıntı olmaz mı dersiniz dedi. İki saat damar yoluyla oturmak istemedim o orda iğne oldğnu bilmek rahatsız edyor beni , damar yolu açtırmadım bi kolumdan bir kere bir kolumdan iki kere kan aldılar.ve çok şükür şeker yüklemesini de atlatmış oldum. Sonuçlarda iyi gelir umarım.4 kilo almışım bir ayda çok 4 kg dedi,zayıf oldğun için tolere edyosun ama böyle gidersen 65 olursun minimum doğuma kadar dedi güldü buarada kızım yüüznü gösterdi burnu da geniş kızımın maşallah dedim , sudan geniş çıkıyor dedi ben de haberler böyle darısı başınıza , hepimizin her zaman sağlıkla ilerlesin herşey ve sağlıkla doğsun evlatlarımız inşallah