2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım bende buraya etiketlediklerinde gördüm senin durumunu, çok geçmiş olsunn Umarım bundan sonrası için her şey yolunda devam eder. Bebişlerimiz yaşam sınırını geçti çok şükür sadece ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi tabiki bu saatten sonra Her şey güzel olacak inşallah

benm doktoruma sürekli wp üzerinden yazıyorum. beni gece-gündüz arayablrsn diyor. gerçekten kendimi güvende hissediyorum. bence gebelik sürecinde böyle ilerlemeli

Ben de hastaneden ulaştığım için acaba iletmediler mi dedim, 2.ye aradım biz ilettik müsait olduğunda arayacaklar dedi. Yüzyüzeyken çok açıklayıcı, rahatlatıcı bir doktor, tecrübesi gayet fazla ondan çok şaşırdım. keşke ilk baştan telefon isteseydim şu an ona göre karar verirdim

İnşallah inşallah çok teşekkür ederim. 21. Hafta da olunca çok tedirgindim şimdi çok şükür 27. Haftaya geldik bile .

Gerçekten çok ciddi bir durum canım. Böyle oldu mu sınır oluyorum. Benim için de ulaşma konusu çok hassas. değiştirmekte de haklisin çözemezsene. Sonuçta acil bir durumun olabilir. Onemsemek zorundalar

Kesinlikle böyle olması gerekiyor. Ben doktorumun daha hastası değilken önceki gebeligimdeki risk için instagramdan ulaşmıştım ve direkt numarasını vermişti ciddi bir durum yaşıyorum diye. O günden sonra hamileliğine kadar muayene olmadigim halde ne sorsam döndü. Şımdı de ne zaman yazsam hemen ses kaydı atar. Asistanina aratır yoğunsa. Asla ihmal etmez. Bu çok büyük bir güven . Bizler de sonuçta keyfi bir şey için hicbir zaman rahatsız etmiyoruz. Farklı bir durum oluyor ki yazıyoruz. Bir arkadaşım erken doğum yaptı ve sancısı geldiği gün ne doktora ne asistana ulaşabildi. Sonuç olarak acilen bilmediği bir doktorda doğum yaptı. Sonra öğrendi ki doktoru güya yurt dışındaymış. Ne kadar kötü bir durum..

Ya ama amaa bu neeeee ben yicem bu kızıı güzelliğe bak maşallahh

Sağol canım benim prenseslerimizin hepsi maaşallah su gibi yandık bu kızlarla oğlanları üzer bunlar
Kucağımızda görelim inşallah
Bu arada aceleci kızım dönmüş bile baş aşağı duruyomuş artık daha yukarda hissedersin tekmeleri göbek hizasında dedi

Çok şükür daha da iyi olcaksın inşallah canım
Neyse ki bu haftaları görebildik, her uygulamada artık yaşam sınırını geçtiğimizi, allah korusun doğum olsa bile bebiklerimiz için sorun olmadığı yazıyor. Zaten onlar çookk güçlüler allahın izniyle zamanında doğcaklar inşallah

Selam güzel anneler hayırlı cumalar
Doktordan geldik 550 gr 29 cm olmuşuz
Ben de 1 ayda sadece 1,5 kg almışım neyseki iyi oldu bu
Bu arada aynı ablamıza benziyoruz tipe bakın teyzeleri
Allahım bu ne tatlılık maşallah sana minikk

Yalnız büttün kızlar maşallah poz veriyor bizim oğlanlarda kuytu köşelere saklansın Z Zynpada

Selam güzel anneler hayırlı cumalar
Doktordan geldik 550 gr 29 cm olmuşuz
Ben de 1 ayda sadece 1,5 kg almışım neyseki iyi oldu bu
Bu arada aynı ablamıza benziyoruz tipe bakın teyzeleri
oy kuzum benm ne tatlı bu veleeeet. bende 24+0 da gideceğim kaç kilo olur acaba bebik. merak ediyorum.

Ben de hep yukarda hissediyorum benim yağıztoşumda mı döndü acaba gerçi her zaman aynı yerlerde hissetmiyorum pozisyon değiştiriyor sanki

Ben de hep yukarda hissediyorum benim yağıztoşumda mı döndü acaba gerçi her zaman aynı yerlerde hissetmiyorum pozisyon değiştiriyor sanki
Aynen ya bende. Takla mi atiyo icerde napiyosa bi orda bi burda hissediyorum cok enteresan

Aynen ya bende. Takla mi atiyo icerde napiyosa bi orda bi burda hissediyorum cok enteresan
Kesin takla atıyorlar minik kuduruklar
Bu gittiğimde doktora soracağım bakalım pozisyon değiştirme sıklıkları, bu hissettiğim farklılıklar nasıl oluyor bahsetsin biraz

21+0 da 450 ydi 3 haftada 700 olurmu acaba miniğim benm. kilolar alsın anasına aldırmakla olmuyor.
Olabilir neden olmasın
Benim tırtılım 19+2de 300 gr.dı, 22+1de 500 gr. 24+0da 700gr. Büyüdükçe daha hızlı kilo almaya başladılar bizde daha hızlı almaya başladık ama olsun onlar sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…