2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
ben kendmi 50 kilolarda pek görmedim şimdiye kadar ama gebelik süreci çok başka tabiki muhakkak alacağız kiloları veririz diye düşünüyorum ya ben çok takmıyorum kilo kısmını. ayarsız gitmeyelim yeter.

Minicik canları var hiçç kıyamaamm
Bende ona giderdim aslında burda da gitmek istediğim başka bir doktor var ama uzak olduğu için gitmiyorum. İnşallah yolu bahane edip gitmediğim için pişman olmam

Hepinize teşekkür ederim, parol ictim ,aslında serum muhtemelen daha etkilidir ama esimin eve gelmesi 19 .00u buluyor o yüzden beklemeden içeyim dedim ,esim olmadan çocuğu acile götürmek istemedim her yer mikrop kaynıyor, insallah rahatlarım

O saate kadar çekmene de yazık ya iyi yaptın içmekle. Zaten hamileyim diyince paroldan başka hiçbi şey vermiyolar o yüzden seruma da denk gelirsen korkma. Doktoruma da sormuştum sıkıntı yok parolda demişti. Hamilelikte hapı da geçirdi çoğu zamann. Diyorum ya 1-2 kez çok inatçı oldu o zaman serumluk. Çok geçmiş olsun bi de tülbent ıslatıp başına sarabilirsin o da hafifletiyor. hemen hafifler inş.

Şifa olsun. Şıp diye kessin inşallah

Zaten 7 aydir yaprak dokumunde ki Hayriye gibi başımı bağlamış geziyorum ağrıdan herkes dalga geçiyor artık

Minicik canları var hiçç kıyamaamm
Bende ona giderdim aslında burda da gitmek istediğim başka bir doktor var ama uzak olduğu için gitmiyorum. İnşallah yolu bahane edip gitmediğim için pişman olmam
Erhan karaalp mi benim aklımda o vardı ama gerçekten çookk uzak ataşehirde. Doğumlarda yine karşıda hep. avrasyadan gitsek bile her an trafiğe kalma ihtimalimiz olucaktı

Erhan karaalp mi benim aklımda o vardı ama gerçekten çookk uzak ataşehirde. Doğumlarda yine karşıda hep. avrasyadan gitsek bile her an trafiğe kalma ihtimalimiz olucaktı
Evet canım nerden bildin birde furkan kayabaşoğlu var. Normal doğumuda destekledikleri için çok istiyorum ama eşim diyor ne gerek var yollarda git gel insanlar şehir dışından gelip gidiyor gerçi istanbul trafiğinde gidip gelmek, şehir dışından gidip gelmeye eş değer

İçime doğdu heralde ya aşırı uzak aşırıı bi de beylikdüzünden gelenleri paylaşıyor ya o zamanlar bi gaza geliyodum ama yok kocaelide otursak daha yakın gerçekten benim de sigortam onda geçmiyordu, eşim de geçse nolcak git gel sigorta kadar da yola verirdik diyo bi de gerçekten avrasya’ya bile güvenemedik biz bazı saatler çok yoğunluk oluyor orda da

Hoff yine neden karşıda oturmuyoruz ki diye üzüleceğim bir gün
Benim sigortam yok senin bir bahanende o var en azından
Zaten ben bu şansla ancak avrasya tünelinde doğururdum

Alllah korusun tabii ama bilinç altımız bunlarla dolu olduğu için böyle rüyalar görüyoruz bence..ben de her gün ayrı bir senaryoyla doğuma giriyorum

Kizlar bende bu gece ruyamda oglum oldugunu goruyodum ama diyorum ben kizim olacagini saniyordum kiz icin hazirlik yaptim. Odasi bile hazir napcam simdi diyorum sonra gidip mobilyaciyla konusuyorum rengi degistirebilir miyiz, benim oglum oldu diyorum olmaz diyolar kendim boyamaya kalkiyorum falan sacma sapan bi ruyaydi

Kızlar 99 gün kaldı doğuma allahım bi yandan çabucak geçsin Laçini alayım kucağıma istiyorum bir yandan da hamileliğin keyfini çıkar kız diyorum kendime. Vallaha karmakarışık duygular

Hepsiburada’da Defacto bebek ürünlerinde bir alana ikincisi yarı fiyatına indirimi vardı ben kumaşından emin olamadım daha önce Defacto çocuk ürünlerini inceleyememiştim ama ihtiyacı olan bakabilir bir de her 250 TL’ye 100 TL indirim tanımlanmıştı bana belki sizde de vardır hemen Braun Thermoscan 6520 ateşölçer aldım 584 liraya geldi heralde bir daha bu kadar düşük fiyata bulamazdım

Ahh bu rüyalar
bende de her gece bi ekşın geçen hafta uçuklandım bile

Bu gece bende aynı şekilde belim acıyo resmen. Haftalardır böyle olmamıştım noldu anlamadım. Bunlar hep yürüyüşsüzlükten gibi geliyo bana
dün gece benmde belim çok ağrıdı, biraz viksleyip sıcak su torbası iyi geldi. soğuk hava ve hareketsizliğe bağladım bende. umarm uzun sürmez.

Kızlar Zara indirime girmiş kendime 1 çöp bile almadım vay be nerde eski Larii varsa yoksa kıza doldurdum sepeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…