2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
dün gece benmde belim çok ağrıdı, biraz viksleyip sıcak su torbası iyi geldi. soğuk hava ve hareketsizliğe bağladım bende. umarm uzun sürmez.
Böyle durumlarda direk yataktan çıkıyorum ben bi süre evde turluyorum o zaman rahatlıyo biraz. Yattıkça yatak batıyo sanki. Yok yok ara ara gelip gidiyo bu bel ağrısı merak etme tecrübeliyim artık

Kızlar Zara indirime girmiş kendime 1 çöp bile almadım vay be nerde eski Larii varsa yoksa kıza doldurdum sepeti
Ben de baktım ama beğendiklerim indirimde değil, indirimdekilerden de seçemedim. İnsan indirim olunca almak istiyor ama

ben yine aldım birkaç bişey nefsimi köreltecek kadar
Doğumdan sonra çılgınlar gibi alışveriş yapıcam öyle avutuyorum kendimi
Ben de baktım ama beğendiklerim indirimde değil, indirimdekilerden de seçemedim. İnsan indirim olunca almak istiyor ama
aslında vardı ama belkide tükenmiş olabilir salopetler benim zayıf noktam hemen onlardan aldım ben
Başın nasıl oldu bu arada ilaç kesti mii? Yoksa sabaha anca mı geçtii?

Canim başım halen geçmedi,ama bir tık rahatlattı en azından,maalesef süründüren cinsten benim ağrım

Merhaba kızlar
Doktora gittik geldik
Bebekler iyi çok şükür biri 980gr digeri 1.100gr olmuş alttaki bebek rahime baskı yapmaya devam ediyormuş rahim uzunluğu 31mm çok şükür Dr her hafta kontrole devam dedi 2hafta önden gidiyor gelişimleri sularında artış yok ama bi tik fazla kaç aydır
Sebze protein agirlikli besleniyorum haftada bir gün de mutlaka bakliyat
Bizden haberler böylee

Maşallah kuzulara ben de ikiz eşiyim ikiz bir erkek kardeşim var Siz yazınca bağ kuruyorum hep ister istemez birbirlerinin en güzel arkadaşı olacaklar inşallah maşallah birli kilolara geldiler bile 250 gram vs olduğumuz günleri hatırladım zaman çabuk geçiyor benim oğlum ne kadar oldu acaba ben de daha doğru dürüst karın filan yok çıkmasını bekliyorum dört gözle bakalım hakkımızda hayırlısı

12 ocakta 53.7 olan larii bugün 26 ocak itibariyle 54.8 birden bire ne olduu bende anlamadım çok hızlı bi artış oldu @Neess M Mvikdn
Canım o nasıl tatlı bir artış öyleee 29 aralıkta 54 iken bugün 27 aralıkta 58 im ve asla her bulduğumu yemiyorum ara öğünüm bile yok, üç öğün normal yemek yiyorum , bazı günler sıfır tatlı,bası günler bir tane çikolata, nereden geliyor bu artış bilmiyorum

Ya ya çok tatlış anlaşılan yolun bundan sonrası hepimiz için yuvarlanarak devam edicek 49 kilocukların 50küsürlerle imtihanı

Ya ya çok tatlış anlaşılan yolun bundan sonrası hepimiz için yuvarlanarak devam edicek 49 kilocukların 50küsürlerle imtihanı
Ahahah vallahi öyle resmen geçen gün karda giymek için kalın bir eşofman bulamadım evde ağlıcaktım , karda yürümek istiyorum incecik hamile taytım var sadece ,başka hiçbişi olmuyo karnımı sıka sıka bitane giydim,maksimum 10 dakka yürüyebldim onla da rahatsız oldum döndüm. Hemen lcw den kalın hamile eşofmanı söyledm iki tane geldiler bugün oh dünya varmış

Ben de eski termal taytımı buldum vay be dedim belin inceliğine bak göbüş altında bırakıp üstüne kalın taytımı giydim ama o bile rahatsız etti. Kış hamilesi olmak zor evet ama yaz daha zor geliyo bana o sıcakta

Kızlar bu sitede de 3 al 1 öde vardı. Trendyolda 58tl tanesi aynı markanın. Bunnybons sitenin ismi. bana çok tatlı geldi ihtiyacı olan varsa baksın

Eklentiler

• A1414248-5ADE-4075-B96D-0A286E125B02.png
    168,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 2C7422C1-6E3F-4BA8-AE60-A9C66EC56E62.png
    202,2 KB · Görüntüleme: 40
Benim kız göbek deliğinin baya ustune çıktı akadaslar ,sanırım dikey duruyor ama kaburgalara çalışmaya başladı,dün akşamdan beri

Benim kız göbek deliğinin baya ustune çıktı akadaslar ,sanırım dikey duruyor ama kaburgalara çalışmaya başladı,dün akşamdan beri

Yaa döndü demek ayaklarıyla oraya vuracak şmdi
Kaburgaya baskı çok zor oluyo ya o ciğerlere baskı falan nefesi tıkanıyo insanın son aylar allah yardımcımız olsun

Yaa döndü demek ayaklarıyla oraya vuracak şmdi
Kaburgaya baskı çok zor oluyo ya o ciğerlere baskı falan nefesi tıkanıyo insanın son aylar allah yardımcımız olsun
Bilemedim ki kasiklarda yok artık ama genede özellikle yanlardan,böbrek hizasından o kadar ittiriyorki Allahallah diyorum resmen arkaya kadar sokuyor ayağı. Ama bayağı bayağı yukarıda artik bakalim Aksamdan beri baya üstten ittiriyor

Ben kızımda 27.hafta kontrolüne gittiğimde döndüğünü görmüştük bu haftalarda oluyor demek
Benimki daha kasıklarda çalışıyor
Yarın kontrolümüz var şükür kavuşturana 1 ay oldu ilk defa bu kadar uzundu inşallah ay yüzünü gösterir hanfendi

Hayirli haberle canim insallah.Ben yine ağzıma koydugumu çıkarmaya basladim esim gidelim diye tutturdu ama daha 13 gun var gitmek istemiyorum zirt pırt, sevmiyorum hastane ortamını.

Hayirli haberle canim insallah.Ben yine ağzıma koydugumu çıkarmaya basladim esim gidelim diye tutturdu ama daha 13 gun var gitmek istemiyorum zirt pırt, sevmiyorum hastane ortamını.

Amin cnm inşallah
Hadi yaaa ay doğuma kadar geçmeyecekmi senin böyle acaba valla çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…