Öyle dönünce bi daha öteki gelişe dönmüyo muu normal doğum pozisyonuna girmiş mi oluyor yaniii kafamda deli sorularrrSağol canım benim prenseslerimizin hepsi maaşallah su gibiyandık bu kızlarla oğlanları üzer bunlar
Kucağımızda görelim inşallah
Bu arada aceleci kızım dönmüş bile baş aşağı duruyomuş artık daha yukarda hissedersin tekmeleri göbek hizasında dedi
Bir ısırıkla kurtulamazlaarr
Biz geçen gün eşimin yeğeniyle puzzle yaptık, allahım dedim bi an önce doğsa kızım büyüse de onla puzzle yapsakBir ısırıkla kurtulamazlaarro minicik eller, o minicik ayaklar, o minicik parmaklar tek tek ısırılcaakk
Ay bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiiiminicik bir can gelcek evimize
Sağlıcakla görelim o günleri inşallah
ben bunu sürekli düşünüp heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum. miniğim benm. alacaklarmn çoğunu internetten alıyorum kargo geldiğinde bile açıp kullandığımı hayal ediyorum. içime aşırı ponçik biri kaçtıBir ısırıkla kurtulamazlaarro minicik eller, o minicik ayaklar, o minicik parmaklar tek tek ısırılcaakk
Ay bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiiiminicik bir can gelcek evimize
Sağlıcakla görelim o günleri inşallah
gerçekten anlamadın mı ya bana birkaç yıldır hamileymişim gibi geliyorBiz geçen gün eşimin yeğeniyle puzzle yaptık, allahım dedim bi an önce doğsa kızım büyüse de onla puzzle yapsak
Bu tarif edilemez bi heyecan ya gerçekten bazen diyorum 15 hafta nasıl geçicek, sonra diyorum 25 hafta nasıl geçti bak hiçbi şey anlamadım
Ah daha neler neler diyenler var berbattı çok kötü oldum içerken vs. Gözünüz korkmasın, bir dikişte içtim bana göre çok lezzetliydi. Size de öyle gelir lıkır lıkır içersiniz inşallahAy rahat geçirmiş olmanıza çok sevindimmsonuçlarda normal çıkar umarım darısı başımıza inşallah
Çilekli çok bayıyor demişlerdi demek ki baymayadabiliyormuş
Allahım daha az kilo almayı nasıl başarıcazz
Yıllarca almaya çalıştım şimdi de almamaya çalışmak
Valla hiçbi şey anlamadımgerçekten anlamadın mı ya bana birkaç yıldır hamileymişim gibi geliyor
900 küsürlü bişi dedi hep küsüratları unutuyorumAramızda 2 gün var bebişş ne kadar olmuşş
ben bunu sürekli düşünüp heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum. miniğim benm. alacaklarmn çoğunu internetten alıyorum kargo geldiğinde bile açıp kullandığımı hayal ediyorum. içime aşırı ponçik biri kaçtı
İnsan kötü günleri hemen unutuyorValla hiçbi şey anlamadımo mide bulantısı olan günlerde ama 1 gün 1 asır gibi geliyodu onları bile unuttum gitti vay pollynna lari
Ohh gözünüz aydın bunu da atlattınız çok sevindimAh daha neler neler diyenler var berbattı çok kötü oldum içerken vs. Gözünüz korkmasın, bir dikişte içtim bana göre çok lezzetliydi. Size de öyle gelir lıkır lıkır içersiniz inşallahsonuçlar da geldi doktorum yorumladı, açlık yüksekmiş biraz şeker yüklemesnden sonrakler normalmiş, sen yine de dyedklerine dikkat et ve yürüyüş yap dedi,kardan bayadır hiç yürümüyodum inşallah bugün başlıcam Böyle dikkat edeblirsem bundan sonra ayda 4 almam inşallah diye düşünyorm L Larissa
Ohh maşallah900 küsürlü bişi dedi hep küsüratları unutuyorumgelişimi güzel dedi ,boy da 35 cm olmuş sizin ne zamandı muayene haftaya mı
Yok yok ulaşılmaz doktor şu dönemde bizim icin cok zor istedigi kadar iyi olsun baska birtane iyi bulun ben doktoruma her an her fakika ulasabliyorum benim icin o cok onemli direk degistirin gitsin numarasini vermeyi kabul etmezseYeni doktorunuzla uyum içinde ilerlersiniz inşallah. Şu süreçte insan biraz özen bekliyor, onu da bulamadık malesef
ben hamileliği hiç sevmedim bulantı olmamasına rağmen. ben kısıtlanmaya gelemiyorum, hareketli biriyim. şimdi hem yavaşladım hem yediğim içtiğim gezdiğim yürüdüğüm herşey kısıtlanıyor. bana daral geliyor yavaştan.Valla hiçbi şey anlamadımo mide bulantısı olan günlerde ama 1 gün 1 asır gibi geliyodu onları bile unuttum gitti vay pollynna lari
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahOhh gözünüz aydın bunu da atlattınız çok sevindim
Yürüyüşleri düzenli yaparsak kiloyu da kontrol edebileceğimizi düşünüyorum
Ohh maşallah
Bizim 2 şubattı şeker yüklemesi ve muayene olcak ama mümkünse 5 şubata alacağım haftaya cumartesi 27+3 oluyoruz artık 1 kilo olur diye düşünüyorum bakalım
göbek değil bebek showKızlar bu da benden göbek showkiloların haddi hesabı yok zaten artık aman iyi olsunlar yeterki
bende takipteym ocak anneleri bitti şubattaym marttan doğuran varmı bilmiyorumKızlar az önce bir Şubat annelerine bakayım öylesine dedim maşallah doğuran dogurana hemen hemen hepsi doğurmuş Mart ve Nisan anneleri var sırada ondan sonrada biz inşallah bı an onların yazdıklarını görünce heyecanlandım