2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben vücut kendi önlemini alır diye düşünüyorum. Yapamayınca zorlamamak lazım ama yapabiliyorkende pimpirikli değilm. Her vücut farklı, her anne, her bebiş. Önemli olan sağlıklı olmaları

Kesinlikle direkt anne beslenmesiyle ilgili değil ama yine de sağlıklı şeyler tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorum Önemli olan sadece bebek beslenmesi değil anne içinde beslenme önemli. Gebelik annenin depolarından her şeyi götürebilen bir süreç biz iyi olmalıyız ki bebişte her türlü iyi olsun

Kesinlikle direkt anne beslenmesiyle ilgili değil ama yine de sağlıklı şeyler tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorum Önemli olan sadece bebek beslenmesi değil anne içinde beslenme önemli. Gebelik annenin depolarından her şeyi götürebilen bir süreç biz iyi olmalıyız ki bebişte her türlü iyi olsun

Aynen diğer şeyler sonradan telafi olsa bile dişler mesela geri dönüşü olmayan hasarlar kalıyor. Benim hic dolgum bile yoktu ilk gebelikten önce, sonraki dolgularin sorunların haddi hesabi yok

Gece nerdeyse 1 saat yürümüştük eşimle eve gelince nereye yatacağımı şaşırdım öyle bir yorulmak sabah 6da mutlaka lavaboya kalkardım ona bile kalkmamışım uzun zaman olmuştu böyle uyumayalı birde gelince farkettim minik bir lekelenme olmuş anlamadan yoruldum mu ne yaptımda oldu bilmiyorum

Aynen diğer şeyler sonradan telafi olsa bile dişler mesela geri dönüşü olmayan hasarlar kalıyor. Benim hic dolgum bile yoktu ilk gebelikten önce, sonraki dolgularin sorunların haddi hesabi yok
Genel olarak diş sorunlarının çoğu gebelik sonrası ve emzirme süresinde yaşanıyormuş. Hepimiz bu süreçleri en az hasarla tamamlarız umarım

Gecmis olsun ,hareketler iyiyse sorun olmaz inşallah.Devam ederse gidersin bi kontrole ,insallah devam etmez.Benim 3 hafta önce resmen kanamam oldu ama şükür bir sey çıkmamıştı, hareketleri takip et bakalım

Gecmis olsun ,hareketler iyiyse sorun olmaz inşallah.Devam ederse gidersin bi kontrole ,insallah devam etmez.Benim 3 hafta önce resmen kanamam oldu ama şükür bir sey çıkmamıştı, hareketleri takip et bakalım
Hareketler normal çok şükür Geceden beri tekrarlamadı, takip edeceğim bakalım devamı gelcek mi

Hahah yok yok ben de hareket kısıtlamasından değil hem göbüş hem mont valla eğilemedim yaşlı teyzeler gibiyim kat kat giyinince ayakkabımın fermuarı için bile eğilemedim yoksa bütün gün evde karınca gibiyim fıtı fıtı

Çok geçmiş olsun canım belki bi anlık zorlanmıştır bence devamı gelmeyecektir korkma Takip et bakalım bizi de haberdar ett
hayatında yumurtadan nefret eden ben menemeni bile yumurtasız yiyen ben gebelikle birlikte içimden bir yumurta canavarı çıktı acaba eksik olduğu için mi? Her sabah 2 tane yiyordum ama şu sıra teke düşürdüm çünkü gına gelmeye başladı tabiki yiyebiliyorsak ne güzel yiyemiyorsak da çok takmaya gerek yok aman sanki yumurtalar %100 doğal mı ondan gelcek vitamin başka şeylerden mutlaka sağlanır

Oy maşallah ne kadar güzel bir durum.Doğal olmasa bile genede yumurta altın besin olarak değerlendiriliyor canım, ben de lisede bir biyoloji incelemesinden sonra tiksindim cok zorlaniyorum yerken.Afiyet sifa olsun yavrulara inşallah

Oh yarasın bebişe inşallah
Ya bende bunları kendimiz için gibi düşünüyorum bebek bizden herşeyi alıp besleniyor ama vitamin eksiklikleri bizde kayıplara yol açmasın diye yiyoruz mecbur.
Ama bir de bebeğin ilerideki beslenme alışkanlıklarını etkiler diye duymuştum annenin gebelikte tüketip tüketmedikleri, yani bi şekilde tadına bakıyorlar yediklerimizin sanırım

Benim de tokluk 72 açlık 83 çıktı doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı ben de yaptırma taraftarı değildim ama bilmiyorum ki ileride bebek için bir sorun olur mu çok dikkat ediyorum gerçi tatlı tüketmemeye çalışıyorum meyve ile oldum olası aram yoktur benim zorla yemiş olmak için yiyorum yediğim zamanda ama bende de ekmeğe düşkünlük var ekmek olmazsa yemek yemiş olmuyorum sanki öyle hissediyorum onu da azaltırsam belki daha sağlıklı atlatırım bu süreci dikkat edersen bir sorun yaşamazsın dedi doktorum önemli olan bu süreçte protein ağırlıklı beslenmen dedi bakalım hayırlısı

Kistler küçülmüş birz canın 2,3 haftaya %100 geçer dedi içini rahatlatmak istiyorsan da fetal dna testi yaptırabilirsin dedi yarın kan vereceğim onun için 10 güne sonuç çıkar dedi ama içimi rahatlattı baya doktor hayırlısı olsun bakalım.

Yaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani

herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel

1 ay önce yine böyle bir şey olmuştu canım. Regl döngümden dolayı mı yaşıyorum anlamadım. Devam etmediği için korkmuyorum ama yine de bir tuhaf oluyor insan

Yaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani

herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel
Ben geceleri uyanıp kaşıklamıyorum ama gün içinde mutlaka kaşıklıyorum nutella tam bir batak 20.haftaya kadar tiksinmelerden, iştahsızlıktan ağzıma sürmedim artık resmen canım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…