- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Ben vücut kendi önlemini alır diye düşünüyorum. Yapamayınca zorlamamak lazım ama yapabiliyorkende pimpirikli değilm. Her vücut farklı, her anne, her bebiş. Önemli olan sağlıklı olmalarıBence normal seninki canım, kadınların bir çoğu gebeliklerinde normal hayatlarına devam ediyor,bir sey olmaz hepi topu kartopu.Demekki iyi hissetmişsin maşallah.Darisi başıma diyeceğim ama ilk gebeligimde hic is yapmadim bundada 7.aydan sonra umut yok gibi
Kesinlikle direkt anne beslenmesiyle ilgili değil ama yine de sağlıklı şeyler tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorum2 gündür yumurta yiyorum, gözümü kapatıp,sanki İstanbul u fethetmiş gibi hissediyorum.Gebeligin basindan beri doğru düzgün hic beslenemedim, yediklerimi zaten çıkardım. Insallah en azından bundan sonra yiyebilirim.İlk 3 ay gluten yemedim ama bu 2.trimestr cozuttum,gluten falan ne yiyebildiysem yedim.Insallah 3.trimestri de temiz beslenme ile geçiririm.Esimin arkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu, ve simdi de kilo almakta zorlanıyor. Esim cok etkilenmiş ki gardiyan gibi tepemde.Ama ben bebegin kilosunun direkt anne beslenmesi ile cok ilgili olduğuna inanmıyorum, aşırı uçlarda beslenme geriliği yoksa tabi.Ama protein gerçekten önemli, 2 gün yumurta yedim ,hemen uzman kesildim
Kesinlikle direkt anne beslenmesiyle ilgili değil ama yine de sağlıklı şeyler tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorum2 gündür yumurta yiyorum, gözümü kapatıp,sanki İstanbul u fethetmiş gibi hissediyorum.Gebeligin basindan beri doğru düzgün hic beslenemedim, yediklerimi zaten çıkardım. Insallah en azından bundan sonra yiyebilirim.İlk 3 ay gluten yemedim ama bu 2.trimestr cozuttum,gluten falan ne yiyebildiysem yedim.Insallah 3.trimestri de temiz beslenme ile geçiririm.Esimin arkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu, ve simdi de kilo almakta zorlanıyor. Esim cok etkilenmiş ki gardiyan gibi tepemde.Ama ben bebegin kilosunun direkt anne beslenmesi ile cok ilgili olduğuna inanmıyorum, aşırı uçlarda beslenme geriliği yoksa tabi.Ama protein gerçekten önemli, 2 gün yumurta yedim ,hemen uzman kesildim
Aynen diğer şeyler sonradan telafi olsa bile dişler mesela geri dönüşü olmayan hasarlar kalıyor. Benim hic dolgum bile yoktu ilk gebelikten önce, sonraki dolgularin sorunların haddi hesabi yokKesinlikle direkt anne beslenmesiyle ilgili değil ama yine de sağlıklı şeyler tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorumÖnemli olan sadece bebek beslenmesi değil anne içinde beslenme önemli. Gebelik annenin depolarından her şeyi götürebilen bir süreç biz iyi olmalıyız ki bebişte her türlü iyi olsun
Genel olarak diş sorunlarının çoğu gebelik sonrası ve emzirme süresinde yaşanıyormuş. Hepimiz bu süreçleri en az hasarla tamamlarız umarımAynen diğer şeyler sonradan telafi olsa bile dişler mesela geri dönüşü olmayan hasarlar kalıyor. Benim hic dolgum bile yoktu ilk gebelikten önce, sonraki dolgularin sorunların haddi hesabi yok
Gecmis olsun ,hareketler iyiyse sorun olmaz inşallah.Devam ederse gidersin bi kontrole ,insallah devam etmez.Benim 3 hafta önce resmen kanamam oldu ama şükür bir sey çıkmamıştı, hareketleri takip et bakalımGece nerdeyse 1 saat yürümüştük eşimle eve gelince nereye yatacağımı şaşırdım öyle bir yorulmaksabah 6da mutlaka lavaboya kalkardım ona bile kalkmamışım uzun zaman olmuştu böyle uyumayalı birde gelince farkettim minik bir lekelenme olmuş anlamadan yoruldum mu ne yaptımda oldu bilmiyorum
Hareketler normal çok şükürGecmis olsun ,hareketler iyiyse sorun olmaz inşallah.Devam ederse gidersin bi kontrole ,insallah devam etmez.Benim 3 hafta önce resmen kanamam oldu ama şükür bir sey çıkmamıştı, hareketleri takip et bakalım
Hahah yok yok ben de hareket kısıtlamasından değil hem göbüş hem mont valla eğilemedim yaşlı teyzeler gibiyimBen biraz yürekli davranıyorum sanırım inşallah bişey olmazbaya eğilip kalktm ben kar topu atarken, koşturmuş bile olablrm henüz hareketlerm aşırı kısıtlanmış değil. Ama o günlerde yakındır.
Çok geçmiş olsun canım belki bi anlık zorlanmıştır bence devamı gelmeyecektir korkmaGece nerdeyse 1 saat yürümüştük eşimle eve gelince nereye yatacağımı şaşırdım öyle bir yorulmaksabah 6da mutlaka lavaboya kalkardım ona bile kalkmamışım uzun zaman olmuştu böyle uyumayalı birde gelince farkettim minik bir lekelenme olmuş anlamadan yoruldum mu ne yaptımda oldu bilmiyorum
hayatında yumurtadan nefret eden ben menemeni bile yumurtasız yiyen ben gebelikle birlikte içimden bir yumurta canavarı çıktı2 gündür yumurta yiyorum, gözümü kapatıp,sanki İstanbul u fethetmiş gibi hissediyorum.Gebeligin basindan beri doğru düzgün hic beslenemedim, yediklerimi zaten çıkardım. Insallah en azından bundan sonra yiyebilirim.İlk 3 ay gluten yemedim ama bu 2.trimestr cozuttum,gluten falan ne yiyebildiysem yedim.Insallah 3.trimestri de temiz beslenme ile geçiririm.Esimin arkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu, ve simdi de kilo almakta zorlanıyor. Esim cok etkilenmiş ki gardiyan gibi tepemde.Ama ben bebegin kilosunun direkt anne beslenmesi ile cok ilgili olduğuna inanmıyorum, aşırı uçlarda beslenme geriliği yoksa tabi.Ama protein gerçekten önemli, 2 gün yumurta yedim ,hemen uzman kesildim
Oy maşallah ne kadar güzel bir durum.Doğal olmasa bile genede yumurta altın besin olarak değerlendiriliyor canım, ben de lisede bir biyoloji incelemesinden sonra tiksindim cok zorlaniyorum yerken.Afiyet sifa olsun yavrulara inşallahÇok geçmiş olsun canım belki bi anlık zorlanmıştır bence devamı gelmeyecektir korkmaTakip et bakalım bizi de haberdar ett
hayatında yumurtadan nefret eden ben menemeni bile yumurtasız yiyen ben gebelikle birlikte içimden bir yumurta canavarı çıktıacaba eksik olduğu için mi? Her sabah 2 tane yiyordum ama şu sıra teke düşürdüm çünkü gına gelmeye başladı tabiki yiyebiliyorsak ne güzel yiyemiyorsak da çok takmaya gerek yok aman sanki yumurtalar %100 doğal mı ondan gelcek vitamin başka şeylerden mutlaka sağlanır
2 gündür yumurta yiyorum, gözümü kapatıp,sanki İstanbul u fethetmiş gibi hissediyorum.Gebeligin basindan beri doğru düzgün hic beslenemedim, yediklerimi zaten çıkardım. Insallah en azından bundan sonra yiyebilirim.İlk 3 ay gluten yemedim ama bu 2.trimestr cozuttum,gluten falan ne yiyebildiysem yedim.Insallah 3.trimestri de temiz beslenme ile geçiririm.Esimin arkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu, ve simdi de kilo almakta zorlanıyor. Esim cok etkilenmiş ki gardiyan gibi tepemde.Ama ben bebegin kilosunun direkt anne beslenmesi ile cok ilgili olduğuna inanmıyorum, aşırı uçlarda beslenme geriliği yoksa tabi.Ama protein gerçekten önemli, 2 gün yumurta yedim ,hemen uzman kesildim
Kistler küçülmüş birz canın 2,3 haftaya %100 geçer dedi içini rahatlatmak istiyorsan da fetal dna testi yaptırabilirsin dedi yarın kan vereceğim onun için 10 güne sonuç çıkar dedi ama içimi rahatlattı baya doktor hayırlısı olsun bakalım.Yok yok içinizi ferah tutun hiçbir şeyleri yoktur. Gerçi size böyle diyorum ama ben de salı gününden beri ağlamaklı geçiriyorum günleri içimin bir yanı çok rahat ama bir yanı ya varsa bir şey diyor. Nifty testini yaptırmak iyi ama beklemesi zor. Perinatologa tekrar giderseniz bana da yazın mutlaka, güzel haberlerinizi bekliyoruz
1 ay önce yine böyle bir şey olmuştu canım. Regl döngümden dolayı mı yaşıyorum anlamadım. Devam etmediği için korkmuyorum ama yine de bir tuhaf oluyor insanÇok geçmiş olsun canım belki bi anlık zorlanmıştır bence devamı gelmeyecektir korkmaTakip et bakalım bizi de haberdar ett
hayatında yumurtadan nefret eden ben menemeni bile yumurtasız yiyen ben gebelikle birlikte içimden bir yumurta canavarı çıktıacaba eksik olduğu için mi? Her sabah 2 tane yiyordum ama şu sıra teke düşürdüm çünkü gına gelmeye başladı tabiki yiyebiliyorsak ne güzel yiyemiyorsak da çok takmaya gerek yok aman sanki yumurtalar %100 doğal mı ondan gelcek vitamin başka şeylerden mutlaka sağlanır
Ben geceleri uyanıp kaşıklamıyorum ama gün içinde mutlaka kaşıklıyorumYaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani
herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel
Tam benimde aklımdan geçiyordu gidebildi mi acaba diyeK kendimiseviyorummm canım naptın gidebildin mi hastaneye?
Benim de önümüzdeki cumaydı perşembeye alındı doktorumun ameliyatı çıkmış 1 gün daha düştük geri sayımdan
Biraz önce su böreği yedim vallahi ,ama pişman değilim cok güzeldiYaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani
herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel