Valla ben 1000 ünite üstünden her 10 kiloya bir damla olacak şekilde 7 damla kullanıyorum. Yani günde 7 bin ünite oluyor.Hakkimizda hayırlısı, bakalım doktorunuz ne söyleyecek ama öyle bir kac gun kullanmak ile zaten hicbir şey olmaz.Ben yaklaşık 3 yıldır bu şekilde kullaniyorum880 IU diyor d3, yarın bir arayıp sorayım, size de haber veririm mutlaka
Bu butigi cok begendim ama isimli setimi yaptırdım. Hastane çıkışımda yeterli sayıya ulaştı ama 3 ay civari bir seyler yaptırırım buradada
Mevlüt yapmam covidden dolayı, düğün var ama ona da bebeği götürmek istemiyorum kalabalığa, gene covidden dolayıÇok şık gerçekten içim gitti hepsine
Evet mevlüt falan düşünüyosan ozamana da yaptırabilirsin yada başka özel bigüne.
Ben daha pek bişey almadım hastane çıkışı böyle bişey alıcam sanırım biriktirip duruyorum modelleri bakalım nasıl seçicem
1000mg/880 IU yazıyor ama değer olarak bilmiyorum pek açıkçası. Siz uzun zamandır kullandığınız için daha hakimsinizdirValla ben 1000 ünite üstünden her 10 kiloya bir damla olacak şekilde 7 damla kullanıyorum. Yani günde 7 bin ünite oluyor.Hakkimizda hayırlısı, bakalım doktorunuz ne söyleyecek ama öyle bir kac gun kullanmak ile zaten hicbir şey olmaz.Ben yaklaşık 3 yıldır bu şekilde kullaniyorum
Ben bu konuda çok uzman hekimler ile tedavi planladim.D vitamini konusunda çok hassaslar.Sadece bir dönem degil hayat boyu desteklenmesi gerektiğini söylüyorlar.Gebe kalınca da bir daha sormadım, devam ettim.Ama kendi doktorum da 3.ayda d vitamini reçete edecekti, ben kullanıyorum diyince reçeteye eklemedi.Aslinda eminim ama bebek söz konusu olunca icime bir kurt düştü1000mg/880 IU yazıyor ama değer olarak bilmiyorum pek açıkçası. Siz uzun zamandır kullandığınız için daha hakimsinizdir
Mevlüt yapmam covidden dolayı, düğün var ama ona da bebeği götürmek istemiyorum kalabalığa, gene covidden dolayıgorumceme bırakacağım, bakar herhalde 2,3 saat. Anne tarafından en yakın kuzenim evleniyor ama covidden cok korkuyorum.Bir mucize olsa bu hastalık gecse
Bebişlerimizin yüzü suyu hürmetine yarabbim,inşallahİnşallah bitip gider şu bela mayıstan sonra yaa
Boyle kuru kuru olmaz ama fotograf isteriz neler aldinSelam arkadaşlar, geri sayımda 2 basamaklı sayılara düşmemin şerefine ,kızıma seneye bu zamanlar giymesi icin cok guzel ciciler aldım. Biraz tuzlu oldu ama ne yapayım ,icimde kalacaktı. İnsallah rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Heh cilek dediniz dediniz canim cilek istedi heeeHiçç bilmiyorum belki hepsinden vardır rastgele veriliyordur
Anaağğ çilekten tiksinilir mi
Ben bi bakıcam limonlu değilse limonlu var mı diye soracağım
Aayy kusura bakmayınBoyle kuru kuru olmaz ama fotograf isteriz neler aldin
Heh cilek dediniz dediniz canim cilek istedi heee
Gelsin, atarım canımBoyle kuru kuru olmaz ama fotograf isteriz neler aldin
Heh cilek dediniz dediniz canim cilek istedi heee
Hahahah bizdede aynı durum var bu nasıl kartopu savaşı dıyo eşim tek taraflı sen vuruyosub ben sana atamıyorum korkumdantalena canımcım ben biraz yuvarlanmış olabilirim kar görünce dayanamıyorum. Eşim uyuyorken teee uzaktaki fırına falan yürüdüm dün kara basmak bana çok keyif veriyor kırt kırt. Geldiğimde aldğm ekmekler soğumuştu ama olsun kahvaltıdan sonrada eşimle kar savaşı yaptık ama o kızına kıyamadığı için sadece ben savaştm
Yok yerden asla o bendede yok korkuyorum sitenın bahcesınde yuksek yerden aldım valla
Ben biraz yürekli davranıyorum sanırım inşallah bişey olmaz
Bence normal seninki canım, kadınların bir çoğu gebeliklerinde normal hayatlarına devam ediyor,bir sey olmaz hepi topu kartopu.Demekki iyi hissetmişsin maşallah.Darisi başıma diyeceğim ama ilk gebeligimde hic is yapmadim bundada 7.aydan sonra umut yok gibiBen biraz yürekli davranıyorum sanırım inşallah bişey olmazbaya eğilip kalktm ben kar topu atarken, koşturmuş bile olablrm henüz hareketlerm aşırı kısıtlanmış değil. Ama o günlerde yakındır.
Benim doktorum da kendisi direkt açlık ve tokluk şekerine baktı yükleme yapmadı sanırım orda sorun olsa yapacaktı.Şükür sorun çıkmadıKızlarr günaydın 24. Haftadan bugün normalde şeker yüklemem vardı ama ben istemedim oglumdada yaptırmamıstim doktorda açlık tokluk kanı alalim dedi kanları verdik öğleden sonra sonuçlar çıkacak bakalımbebeğimde 28 cm 570 Gr olmuş sağlığıda iyi şükür darısı tüm anne adayları ve bebislerimize olsun