- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Soguk maden suyuna limon sıkın ve içinYa kızlar bende bgn kızartma tarzı yedim yemez olaydım ciğerim yanıyo sanki bu ne böyleeee
Soguk maden suyuna limon sıkın ve içinicinizi ferahlatacak ve rahatlayacaksiniz bende cok ise yariyor insallah sizde de yarar yani
Görürüz canım inşallah,benim kız sabahları açken en çok hareketli oluyor hatta kalk ye anne der gibi vuruyo sürekli yiyene kadar, yedikten sonra uykuya geçiyoAh aç karnına nasıl görcez bakalım görebilcek miyiz yavruşları
Benim özel muayenehane olduğu için kanda orda alınıyor onlar lab.a gönderiyor. Ben de arayıp öğreneceğim bakalım nasıl olcakmış
Ahahahha öylesin valla canım yaÇok öngörülü bi kadınım ya görüyo musun
Ahhh hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gel canım benim tadı neyli denk gelcek acaba ve ve gidebilcek misin hava berbat
Hastaneden hastaneye mi değişiyor acaba yoksa ne gelirse onu mu veriyolarLimonlu içenler çok rahat geçiriyormuş canım bakalım bize neli gelcek
Hiçç bilmiyorum belki hepsinden vardır rastgele veriliyordurHastaneden hastaneye mi değişiyor acaba yoksa ne gelirse onu mu veriyolarBen çilekten tinsindimm inş çilekli gelmez diye dua ediyorum
Aramızda 1 gün var bende yarın 99a düşüyorumSelam arkadaşlar, geri sayımda 2 basamaklı sayılara düşmemin şerefine ,kızıma seneye bu zamanlar giymesi icin cok guzel ciciler aldım. Biraz tuzlu oldu ama ne yapayım ,icimde kalacaktı. İnsallah rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Ben d vitamini yıllardır, duzenli kullaniyorum.D vitamininin zeka geriliği yaptığını hic duymadim ama kullandığınız ilacın içeriğinde farkli bir etken madde mi var acaba ,bilemedimKızlar ellerimde uyuşma ve bacaklarda kramp için doktorum kalsiyum yazmıştı. Az önce eşim aldı geldi. İlaç calcimax-d3. Prospektüsünde fazla miktarda D vitamini içerdiği için bebeklerde zeka geriliği yapabilir yazıyor. Doktoruma çok güveniyorum ama böyle de yazınca kullanmakta tereddüt ettim. Bu ilacı kullanan ya da bilen var mı?
Insallah, sağlıkla göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider,amin arkadaşım.Senin geri sayımında hayırlı uğurlu olsunAramızda 1 gün var bende yarın 99a düşüyorumhem mutluyum hem duygulu bundan sonrası çok çabuk geçiyormuş öyle söylüyorlar
O zaman inşallah seneye bu zamanlar üzerinde görmekte kısmet olur
Ben de bilemedim hiç duymamıştım daha önce böyle birşey. Açıklamada yazan bu. Doktor verdi sonuçta bir bildiği vardır diye kullandım bu akşamBen d vitamini yıllardır, duzenli kullaniyorum.D vitamininin zeka geriliği yaptığını hic duymadim ama kullandığınız ilacın içeriğinde farkli bir etken madde mi var acaba ,bilemedimöyle bir sey olsa vay halimize.Ama çoğu doktor artik d vitamini veriyor ,bilemedim
Aynen canım tehlikeye atmayalım kendimiziAhahahha öylesin valla canım yaya evet bi bakıcaz sabah kalkıp duruma, bizim hastane araba ile beş dakika norrmalde, kendi aracmzla gitmeyiz ama taksiler eğer çalşyo olursa taksyle gidelim diye düşündük,ama bu gece de aşırı yağar ve buzlanma falan olursa sabah arar iptal ederim cuma gününe falan alırım randvyu diye düşündüm
ya şu midemin bulandığı dönemlerde yemiştim buzluk tadı gibi gelmişti taze alınmış çilekHiçç bilmiyorum belki hepsinden vardır rastgele veriliyordur
Anaağğ çilekten tiksinilir mi
Ben bi bakıcam limonlu değilse limonlu var mı diye soracağım
Selam arkadaşlar, geri sayımda 2 basamaklı sayılara düşmemin şerefine ,kızıma seneye bu zamanlar giymesi icin cok guzel ciciler aldım. Biraz tuzlu oldu ama ne yapayım ,icimde kalacaktı. İnsallah rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
D vitamini oranı kac acaba?Bence yarın doktorunuzu bir arayın. NormLde d vitamini cok zor yükselen bir değer ama bu markada mi fazla var bilemedim.Sorun içiniz rahat etsin ,bana da yazarsanız sevinirimBen de bilemedim hiç duymamıştım daha önce böyle birşey. Açıklamada yazan bu. Doktor verdi sonuçta bir bildiği vardır diye kullandım bu akşam
Ben de bunlara bayildim, ben de bakayimBide şunlar var ablalı kardeşli
880 IU diyor d3, yarın bir arayıp sorayım, size de haber veririm mutlakaD vitamini oranı kac acaba?Bence yarın doktorunuzu bir arayın. NormLde d vitamini cok zor yükselen bir değer ama bu markada mi fazla var bilemedim.Sorun içiniz rahat etsin ,bana da yazarsanız sevinirim
Bu butigi cok begendim ama isimli setimi yaptırdım. Hastane çıkışımda yeterli sayıya ulaştı ama 3 ay civari bir seyler yaptırırım buradadaBide şunlar var ablalı kardeşli