2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Düş düşşş bu batağa hep nutella olmazki canım yağız bey farklı tatları da deneyimlesin

kudurur tabii kesin dondurma gibi gelmiştir hem soğuk hem tatlı of
Farklı tatları deneyimlesin daha çok kudursun içerde dimiii
Bu kadar yemek muhabbetimizin ardından grubun kilo hesaplayıcısı geldi +kac kilodasınız, arkadaşlar?
Ben son doktor kontrolünden sonra kilomu korumayı başardım +5le yola devam

Ben bi dakikanın içinde hem kasığımda hem göbeğimde hissediyorm bunu ateizler açıklasın
Benim tırtılım yarım dakikanın içinde hem en sağda hem en solda
Herkesin bebeğinin başı ya yukarda ya aşağıda benmki yan duruyor heralde ya sağda ya solda
Kasıkta hissettiğim çok nadir. O zaman da elektrik çarpıyormuş gibi oluyor

Kizlar benim bebis döndü heralde hareketlerini gobek deligi hizasinda hissediyorum cok garip hareketler hissediyorum kasikta olmasindan iyi ama yinede
Aaa ben de göbek deliği hizasında hissediyorum o dönmüş demek mi oluyomuş tecrübesizlik
Farklı tatları deneyimlesin daha çok kudursun içerde dimiii

Ben son doktor kontrolünden sonra kilomu korumayı başardım +5le yola devam
Tatlı bi şey yiyince hemen kıpır kıpır oluyolar ya nasıl minnoşlar allahımm tam ısırmalıklar tammm

Aaa ben de göbek deliği hizasında hissediyorum o dönmüş demek mi oluyomuş tecrübesizlik

Tatlı bi şey yiyince hemen kıpır kıpır oluyolar ya nasıl minnoşlar allahımm tam ısırmalıklar tammm
Ah bir kavuşalım her yerleri ısırılcaakk
Benim minik kuduruğum bazen ayarı kaçırıyor karnımda yer yerinden oynuyor sanki
Şu 1 haftadır özellikle çok büyüdü sanki, kıpırtılar gümbürtüye dönüyor

Ben de hem kasığımda hem göbek deliğimde hissediyorum başı aşağıda ayakları yukarda demişti doktor en son gittiğimde ama doktor yeri geniş daha çok döner demişti

Ben bi dakikanın içinde hem kasığımda hem göbeğimde hissediyorm bunu ateizler açıklasın
Seninki fir donuyor icerde demek ki
Ya tekme hareketleri hissediliyo ya kafa daha boyle anlik bi gerilme gibi oluyo. Tekme vur kac seklinde oluyo ya tepikler gobek deligi hizasindaysa donmustur heralde ama daha doner dururlar yani kesin bi pozisyon almazlar

Kızlar ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama testleri üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Aklıma geldi dedim ben değerlerime baktırayım üniversiteden cuma gününe randevu aldım.

Aynısını eşime dedim bende içerde depremler oluyo sanki
Bazen diyorum kızım biraz kibar ol nazik ol bu nasıl vurmak pat küt
Kızlar ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama testleri üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Aklıma geldi dedim ben değerlerime baktırayım üniversiteden cuma gününe randevu aldım.
bence çok iyi yaptın bende perşembe günü şeker yüklemesine gidicem hazır kan veriyorken diğer şeylere de bakıcaz

Ya benim kız da gezerken keyfi yerinde heralde oturup uzandığım an hunharca başlıyor tekmeler kalk gez diyor resmen ayaktayken daha az hissediyorum belkide meşgul olduğum için

Ay çok sevindim, inşallah fetal dna sonuçlarımız da temiz gelir de rahat bir oh çekeriz. Güzel haberlerini bekliyorum

Buna çok güldüm bakalım daha neler yaşayacağız

Doktorun muayenehanesinden aradılar bugün Perşembe tekrar detaylı ultrason kontrolüne bekliyoruz diye. Sürpriz oldu valla ohh en az yarım saat izlicez oğluşumu gün sayarken erkene çekildi görüş günümüz

Ya benim kız da gezerken keyfi yerinde heralde oturup uzandığım an hunharca başlıyor tekmeler kalk gez diyor resmen ayaktayken daha az hissediyorum belkide meşgul olduğum için
Siz ayaktayken sallaniyo cunku oturunca noldu niye oturduk kalk diyo bebisler sallanmayi daha anne karnin ogreniyorlar aslinda
Ve eveeeet sizin bebis gezmeyi sevecek anlasilan doguncada oturunca aglar ayaga kalkip sallayinca susar artik hazirlikli olun

Bende d vitamini kullanıyorum. Doktorumun tavsiyesiyle. 3. Ayın sonunda başlamıştık sanırım bizde

Yaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani

herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel
Bende. Balık ve kırmızı et yiyemiyorum. Ama Nutella, tatlılar, cips... Her öğün tüketebilirim. Sağlıklı atıştırmalık olarak sadece havuç yiyorum bol bol kahvaltıda kaşarlı sucuklu tost yaparım. Yumurta süt beyaz peynir zeytin falan unuttum. Dişlerim dökülmez inşallah ama vitaminlerimi alıyorum. Efa mom OMEGA demir d vitamini kullanıyorum. İnşallah onlar korusun bebişi siz kaç kg aldınız sorması ayıp. Ben bayağı almışım da hep çikolatalardan

Aaa hayret kime çekmiş ki anası hiç sevmez gezmeyi

Vallahi zararlı ne varsa benimde canım çekiyo ama frenliyorum faydalı şeyleride zorla da olsa yiyorum süt ve yumurta sabahları zorla.. onun dışında çikolatalı şeylere yada tatlıya hayır diyemiyorum.. sütü de zorla nesquikle içiyorum inanırmısın yoksa ağzıma süt sürmezdim En son 8 kg almıştım 2 haftadır tartılmadım cuma günü dr da tartılıcam çıkacak herşey ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…