Farklı tatları deneyimlesin daha çok kudursun içerde dimiiiDüş düşşş bu batağa hep nutella olmazki canım yağız bey farklı tatları da deneyimlesin
kudurur tabii kesin dondurma gibi gelmiştir hem soğuk hem tatlı of
Ben son doktor kontrolünden sonra kilomu korumayı başardımBu kadar yemek muhabbetimizin ardından grubun kilo hesaplayıcısı geldi+kac kilodasınız, arkadaşlar?
Benim tırtılım yarım dakikanın içinde hem en sağda hem en soldaBen bi dakikanın içinde hem kasığımda hem göbeğimde hissediyorm bunu ateizler açıklasın
Aaa ben de göbek deliği hizasında hissediyorum o dönmüş demek mi oluyomuş tecrübesizlikKizlar benim bebis döndü heralde hareketlerini gobek deligi hizasinda hissediyorumcok garip hareketler hissediyorum kasikta olmasindan iyi ama yinede
Tatlı bi şey yiyince hemen kıpır kıpır oluyolar ya nasıl minnoşlar allahımm tam ısırmalıklar tammmFarklı tatları deneyimlesin daha çok kudursun içerde dimiii
Ben son doktor kontrolünden sonra kilomu korumayı başardım+5le yola devam
Ah bir kavuşalım her yerleri ısırılcaakkAaa ben de göbek deliği hizasında hissediyorum o dönmüş demek mi oluyomuş tecrübesizlik
Tatlı bi şey yiyince hemen kıpır kıpır oluyolar ya nasıl minnoşlar allahımm tam ısırmalıklar tammm
Seninki fir donuyor icerde demek kiBen bi dakikanın içinde hem kasığımda hem göbeğimde hissediyorm bunu ateizler açıklasın
Ya tekme hareketleri hissediliyo ya kafa daha boyle anlik bi gerilme gibi oluyo. Tekme vur kac seklinde oluyo yaAaa ben de göbek deliği hizasında hissediyorum o dönmüş demek mi oluyomuş tecrübesizlik
Aynısını eşime dedim bende içerde depremler oluyo sankiAh bir kavuşalım her yerleri ısırılcaakk
Benim minik kuduruğum bazen ayarı kaçırıyor karnımda yer yerinden oynuyor sanki
Şu 1 haftadır özellikle çok büyüdü sanki, kıpırtılar gümbürtüye dönüyor
bence çok iyi yaptın bende perşembe günü şeker yüklemesine gidicem hazır kan veriyorken diğer şeylere de bakıcazKızlar ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama testleri üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Aklıma geldi dedim ben değerlerime baktırayım üniversiteden cuma gününe randevu aldım.
Kistler küçülmüş birz canın 2,3 haftaya %100 geçer dedi içini rahatlatmak istiyorsan da fetal dna testi yaptırabilirsin dedi yarın kan vereceğim onun için 10 güne sonuç çıkar dedi ama içimi rahatlattı baya doktor hayırlısı olsun bakalım.
Buna çok güldümBi itiraf daha ediyim bari
Beni anca siz anlarsınız
Gece nasıl sıkışmışım çişi tutuyorum rüyadayım
Rüyamda Wc ye girdim orda girince baktım bi sıcaklık oldu bendenasıl gözümü açıp yataktan fırladım bilemezsiniz kaçırıyodum resmen yakaladım ay rezillik üst baş değiştim geri yattım allahtan yatağa geçmemiş hala gülüyorum
Sordunuz mu acaba ,merak ettim?880 IU diyor d3, yarın bir arayıp sorayım, size de haber veririm mutlaka
54 le basladim 61 imBu kadar yemek muhabbetimizin ardından grubun kilo hesaplayıcısı geldi+kac kilodasınız, arkadaşlar?
Siz ayaktayken sallaniyo cunku oturunca noldu niye oturduk kalk diyoYa benim kız da gezerken keyfi yerinde heralde oturup uzandığım an hunharca başlıyor tekmeler kalk gez diyor resmenayaktayken daha az hissediyorum belkide meşgul olduğum için
Aradım ama asistanı doğumda olduğunu söyledi, tekrar aramadım ben de. Ama aklımdasınız arar aramaz söyleyeceğim sizeSordunuz mu acaba ,merak ettim?
Bende d vitamini kullanıyorum. Doktorumun tavsiyesiyle. 3. Ayın sonunda başlamıştık sanırım bizdeBen bu konuda çok uzman hekimler ile tedavi planladim.D vitamini konusunda çok hassaslar.Sadece bir dönem degil hayat boyu desteklenmesi gerektiğini söylüyorlar.Gebe kalınca da bir daha sormadım, devam ettim.Ama kendi doktorum da 3.ayda d vitamini reçete edecekti, ben kullanıyorum diyince reçeteye eklemedi.Aslinda eminim ama bebek söz konusu olunca icime bir kurt düştü
Bende. Balık ve kırmızı et yiyemiyorum. Ama Nutella, tatlılar, cips... Her öğün tüketebilirim. Sağlıklı atıştırmalık olarak sadece havuç yiyorum bol bolYaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani
herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel
Siz ayaktayken sallaniyo cunku oturunca noldu niye oturduk kalk diyobebisler sallanmayi daha anne karnin ogreniyorlar aslinda
Ve eveeeet sizin bebis gezmeyi sevecek anlasilan doguncada oturunca aglar ayaga kalkip sallayinca susar artik hazirlikli olun
Bende. Balık ve kırmızı et yiyemiyorum. Ama Nutella, tatlılar, cips... Her öğün tüketebilirim. Sağlıklı atıştırmalık olarak sadece havuç yiyorum bol bolkahvaltıda kaşarlı sucuklu tost yaparım. Yumurta süt beyaz peynir zeytin falan unuttum. Dişlerim dökülmez inşallah ama vitaminlerimi alıyorum. Efa mom OMEGA demir d vitamini kullanıyorum. İnşallah onlar korusun bebişi siz kaç kg aldınız sorması ayıp. Ben bayağı almışım da hep çikolatalardan