Evet kuzu olabilirr burda full kanaması devam eden ama sağlıklı gebeliği devam eden arkadaşlarımız var biliyosun1 ay önce yine böyle bir şey olmuştu canım. Regl döngümden dolayı mı yaşıyorum anlamadım. Devam etmediği için korkmuyorum ama yine de bir tuhaf oluyor insan
P Purple07 ay ben nutella değilde migrostan şu lotus bisküvi kremasının başka markada muadili vardı onu almıştım başka marketlerde var mı bilmiyorum resmen ayynısı seviyosanız direk alın zevkine onu kaşıklıyorumBen geceleri uyanıp kaşıklamıyorum ama gün içinde mutlaka kaşıklıyorumnutella tam bir batak 20.haftaya kadar tiksinmelerden, iştahsızlıktan ağzıma sürmedim artık resmen canım istiyor
Bişiy olmaz kuzum sen yinere takip et bazen olur öyle. Artmassa dert etmezsin.Gece nerdeyse 1 saat yürümüştük eşimle eve gelince nereye yatacağımı şaşırdım öyle bir yorulmaksabah 6da mutlaka lavaboya kalkardım ona bile kalkmamışım uzun zaman olmuştu böyle uyumayalı birde gelince farkettim minik bir lekelenme olmuş anlamadan yoruldum mu ne yaptımda oldu bilmiyorum
hahahah kuzum o biraz oluyor tabiHahah yok yok ben de hareket kısıtlamasından değil hem göbüş hem mont valla eğilemedim yaşlı teyzeler gibiyimkat kat giyinince ayakkabımın fermuarı için bile eğilemedim yoksa bütün gün evde karınca gibiyim fıtı fıtı
Evet canım biliyorum. Bununla kalır inşallah yine. Ağrım sızımda yok çok şükürEvet kuzu olabilirr burda full kanaması devam eden ama sağlıklı gebeliği devam eden arkadaşlarımız var biliyosunSıkma canını kötü bi şey değildir ağrı sızın da yoksa
Ay onu herkes beğeniyor bir de o batağa düşmeyeyim diye alıpta denemedim hiç
Gece aklıma geldi biraz eve götüreyim de pekmezleyip yeriz bakalım nasıl oluyormuş dedim ama bi de beğenirsem canımda isterse bir daha nerden bulurum diye vazgeçtimmKarlı pekmeeez yiyen bir benmymkızım delirdi şu an tatlıdan sonra resmen kudurdu
Düş düşşş bu batağa hep nutella olmazki canım yağız bey farklı tatları da deneyimlesinEvet canım biliyorum. Bununla kalır inşallah yine. Ağrım sızımda yok çok şükür
Ay onu herkes beğeniyor bir de o batağa düşmeyeyim diye alıpta denemedim hiçama aklımda olsun denerim bakalımm
kudurur tabii kesin dondurma gibi gelmiştir hem soğuk hem tatlı ofKarlı pekmeeez yiyen bir benmymkızım delirdi şu an tatlıdan sonra resmen kudurdu
Benim şerbetli tatlıyla aram yok yoksa kalıp kalıp sütlü çikolata yiyebilirim kendimi tutmasamYaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani
herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel
Canımm sabah bir uyandım kar baya sağlam tutmuş,yollar feci gözüküyordu,riske atmaya gerek yok dedik cumaya ertelediklK kendimiseviyorummm canım naptın gidebildin mi hastaneye?
Benim de önümüzdeki cumaydı perşembeye alındı doktorumun ameliyatı çıkmış 1 gün daha düştük geri sayımdan
Riske atmayıp gitmedimmm
En iyisi canım ana yollar açık ama aralardan korkuyo insanCanımm sabah bir uyandım kar baya sağlam tutmuş,yollar feci gözüküyordu,riske atmaya gerek yok dedik cumaya ertelediklHee iyi iyi birgün bile kârdır,bebişi görmek için
Ohhhh bi ondan bi ondan yarasııınnAyyy deme çokmu güzellkBen bi de ona düşersem vay halimee. Fındık ezmesi de yiyorum bi nutella bi o
Hatta bu sabah bi uyandım ağzımın kenarında çikolata kalmış ahahahah çocuk gibi kaçıp banyoya temizlendim
Ben bi dakikanın içinde hem kasığımda hem göbeğimde hissediyorm bunu ateizler açıklasınKizlar benim bebis döndü heralde hareketlerini gobek deligi hizasinda hissediyorumcok garip hareketler hissediyorum kasikta olmasindan iyi ama yinede
Kuzum belki 5-6 yıldır yememişimdir bende ama severim gerçekten eşimde özlemiş baya yedikGece aklıma geldi biraz eve götüreyim de pekmezleyip yeriz bakalım nasıl oluyormuş dedim ama bi de beğenirsem canımda isterse bir daha nerden bulurum diye vazgeçtimm
Çok mu güzel oluyor
ohh yarasınn annem ne yedi de böyle oldum diye düşünsün dursun minnoş