2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
yok düzenli değil en son on gün önce olmuştur. o kasılmadan sonrada doktora gittiğimde açılmam yoktu rahim ağzı uzunluğu iyiydi kasılma vs de yoktu. öyle saat aralıklarıyla gelse zaten duramam herhalde. böyle geriliyormuş gbi bebek tuhaf bir his. ağrı yok sancı yok. toplanıp 1 dk içinde gevşeyerek normal halini alıyor.

snnki nasıl oluyor bebiş.
Tam senin tarif ettiğin gibi gerilip kendini bırakıyor sanki, ağrı yok sızı yok sadece tuhaf bir his Muayenede benim de her şey normal çıkıyor. Sık sıkta olmadığı ve ağrı sızı yapmadığı için kafamı takmadım hiç.

evet aynısı gibi. umarm bişey yoktur. ilk oldğnda kafama takmamıştım ama şimdi olunca bi merak ettm nedenini.

evet aynısı gibi. umarm bişey yoktur. ilk oldğnda kafama takmamıştım ama şimdi olunca bi merak ettm nedenini.
Vardır mutlaka bir nedeni ama önemli olacağını sanmıyorum. Kontrole gittiğimizde doktorumuza sormayı unutmayalım Ne olur ne olmaz.

Arkadaşlar bahsettiğiniz durum bu zamanlardan sonra normal.Onemli olan sıklığı, ve dinlenince ,uzanınca geçip geçmemesi.Uzaninca duzeliyorsa ve düzenli sikliklarda olmuyorsa korkmayın inşallah.

Ya siz bebeğin kaydığını hissediyor musunuz ben sadece tekme hissediyorum hiç kaymaları anlamıyorum. Inşallah normaldir canım sanmam bi sıkıntı olduğunu ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

Nedense için çok rahat şekilde hicbir sorun olmayacağını hissediyorum . Bence miniğim zaten güçlü. Sen de güçlü olup faha rahat atlatın annesi :)

Ya siz bebeğin kaydığını hissediyor musunuz ben sadece tekme hissediyorum hiç kaymaları anlamıyorum. Inşallah normaldir canım sanmam bi sıkıntı olduğunu ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
Ben de kayma yok ,tekme var

yani kaydığını bilmiyorm ama nerde olduğunu naptığını nasıl durduğunu neler karıştırdığını az çok kestirebiliyorm

Nedense için çok rahat şekilde hicbir sorun olmayacağını hissediyorum . Bence miniğim zaten güçlü. Sen de güçlü olup faha rahat atlatın annesi :)
Ay gerçekten iyi ki varsınız, bana moral oldunuz. Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberleri de paylaşırım sizlerle

Ay maaşallah ama haftana göre gayet iyi seviyede bence iç karnın geniş demek senin.
Öyle mi dersin, yok bence bu hafta herkes farketti karnın çıktı diye.Ilk gebeligim de kilo sorunum yoktu karnım çıksın diye bekleyip duruyordum ama bunda kilom sınırda olduğu icin takıntılıyım fazlasıyla, ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum.Bu hafta balon gibi şiştim.Bebisim yeterki sağlıkla büyüsün tabi ,gerisi teferruat

Yani tabi kilo olmasın da göbüş büyüse yeter bize
Bence öyle çünkü benim haftam senden küçük ama göbeğim daha büyük. Benimde ikincide böyle oldu ilkinde senin gibiydim geç çıkmıştı. Bence şuan seninki ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…