- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
yok düzenli değil en son on gün önce olmuştur. o kasılmadan sonrada doktora gittiğimde açılmam yoktu rahim ağzı uzunluğu iyiydi kasılma vs de yoktu. öyle saat aralıklarıyla gelse zaten duramam herhalde. böyle geriliyormuş gbi bebek tuhaf bir his. ağrı yok sancı yok. toplanıp 1 dk içinde gevşeyerek normal halini alıyor.Canım tarif ettigin kasılma.. kasılma yasiyorsun arada olması normal diyorlar ama duzenli oluyorsa vakit kaybetmeden git son aylarda daha sık oluyor bu durum belli saat araliklariyla geliyorsa direk haber et doktoruna erken dogum falan olmasin açılmana falan bakar nst ye sokar doktor ihmal edilcek bi konu degil bi takip et bakalm kasılmada karnın bi yere toplanir yumru gbi sertlesir şekli şemali falan degisir karninin sonra gevser bazen beraberinde agrida olabilir olmayabilirde
snnki nasıl oluyor bebiş.Çok nadir benim bebikte yapıyor canım uzun sürmediği için önemsemedim inşallah önemli bir şey değildir
Tam senin tarif ettiğin gibi gerilip kendini bırakıyor sanki, ağrı yok sızı yok sadece tuhaf bir hissnnki nasıl oluyor bebiş.
evet aynısı gibi. umarm bişey yoktur. ilk oldğnda kafama takmamıştım ama şimdi olunca bi merak ettm nedenini.Tam senin tarif ettiğin gibi gerilip kendini bırakıyor sanki, ağrı yok sızı yok sadece tuhaf bir hisMuayenede benim de her şey normal çıkıyor. Sık sıkta olmadığı ve ağrı sızı yapmadığı için kafamı takmadım hiç.
Vardır mutlaka bir nedeni ama önemli olacağını sanmıyorum. Kontrole gittiğimizde doktorumuza sormayı unutmayalımevet aynısı gibi. umarm bişey yoktur. ilk oldğnda kafama takmamıştım ama şimdi olunca bi merak ettm nedenini.
1şubatta gideceğim ben. sorarım bebeğim.Vardır mutlaka bir nedeni ama önemli olacağını sanmıyorum. Kontrole gittiğimizde doktorumuza sormayı unutmayalımNe olur ne olmaz.
Bende 2sinde gidecektim ama eşim o gün izin almış olcak cumartesi gidelim de pazarla birleştirmiş oluruz diye düşündük iptal edip 5ine alacağım sanırım randevuyu1şubatta gideceğim ben. sorarım bebeğim.
Çok komik ama bu cümleyi kullanmış insanım
Ya siz bebeğin kaydığını hissediyor musunuzkuzular size bişey soracağım. benim bebe 2-3 kezdir karnımın bir tarafına yığılıp kalıyor geriliyor böyle sertleşiyor gibi oluyor bir iki dk neyse sonra gevşeyip hareket etmeye başlıyor normal yerine geliyor. normalmi bu?şimdide oldu sorun sıkıntıysa hemen doktora gideceğim. ilk gebelik olunca kestiremiyorm normal mi değilmi.
Nedense için çok rahat şekilde hicbir sorun olmayacağını hissediyorum . Bence miniğim zaten güçlü. Sen de güçlü olup faha rahat atlatın annesi :)Kızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
Ben de kayma yok ,tekme varYa siz bebeğin kaydığını hissediyor musunuzben sadece tekme hissediyorum hiç kaymaları anlamıyorum. Inşallah normaldir canım sanmam bi sıkıntı olduğunu ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
yani kaydığını bilmiyorm ama nerde olduğunu naptığını nasıl durduğunu neler karıştırdığını az çok kestirebiliyormYa siz bebeğin kaydığını hissediyor musunuzben sadece tekme hissediyorum hiç kaymaları anlamıyorum. Inşallah normaldir canım sanmam bi sıkıntı olduğunu ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
Ay gerçekten iyi ki varsınız, bana moral oldunuz. Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberleri de paylaşırım sizlerleNedense için çok rahat şekilde hicbir sorun olmayacağını hissediyorum . Bence miniğim zaten güçlü. Sen de güçlü olup faha rahat atlatın annesi :)
Öyle mi dersin, yok bence bu hafta herkes farketti karnın çıktı diye.Ilk gebeligim de kilo sorunum yoktu karnım çıksın diye bekleyip duruyordum ama bunda kilom sınırda olduğu icin takıntılıyım fazlasıyla, ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum.Bu hafta balon gibi şiştim.Bebisim yeterki sağlıkla büyüsün tabi ,gerisi teferruatAy maaşallahama haftana göre gayet iyi seviyede bence iç karnın geniş demek senin.
Öyle mi dersin, yok bence bu hafta herkes farketti karnın çıktı diye.Ilk gebeligim de kilo sorunum yoktu karnım çıksın diye bekleyip duruyordum ama bunda kilom sınırda olduğu icin takıntılıyım fazlasıyla, ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum.Bu hafta balon gibi şiştim.Bebisim yeterki sağlıkla büyüsün tabi ,gerisi teferruat