2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar çok güzelsiniz maşallah en yakın zamanda ben de çekineyim atayım

Aynen yakıtı bitmis araba gibi ,damarlarım boş gibi hissediyorum. Bütün hücrelerim ağrıyor söylemekten utanıyorum artık

Aynen yakıtı bitmis araba gibi ,damarlarım boş gibi hissediyorum. Bütün hücrelerim ağrıyor söylemekten utanıyorum artık
Hahaha aynen ya Yasli teyzeler gibi dustu benim tansiyon demeye utanir hale geldim artik sen tansiyonsun haddini bil her gunde dusme diyesim var alip karsima konusabilsem

Kızlarr daha önce alixpress den alışveriş yapan varmı çok güzel bebek elbiseleri var çok beğendim fiyatlarıda güzel ama guvensemm mi bilemedim

Canım kızlar çok güzelsiniz maşallah size
Akşam ben de atayım benimde epey çıktı karnım
Oyyy size maaşallah fıstık
Kızlar çok güzelsiniz maşallah en yakın zamanda ben de çekineyim atayım
L Larissa P Purple07 Kadindiyorki
Maşallah size bebekleriiim hepiniz birbirinizden güzelsiniiiz
herkes çok tatlı vallahi. hepimiz hamile formuna iyice bürünmüşüz maşşallah gözlerimi alamadım kızlar.
Offff akşam göbek partisi var yani
Canım kızlar herkes birbirinden güzel valla gözüm gönlüm açıldı baktıkça

Bugün doktor randevum vardı 834 gram 34 cm olmuş bebeğim çok şükür baya bir bebek görüntüsünü almıştı şaşırdık görünce tüm organları gelişti bundan sonra büyüyecek dedi ben de bebek bir tarafa toplanıyor gibi hissediyordum kasılma da oluyordu normal dedi sürekli devam eden geçmeyen bir kasılma ve ağrı olmadıkça panik yapma dedi eliyle yüzünü kapatmıştı yoksa yüzünü de görecektik baya uğraştı doktor ama göstermedi neyse bir dahaki sefere artık kısmet

İstersen bilgileri yaz tabloya da ekliyim
Yas/28
İkinci bebeğim
Cinsiyeti/kız
Kalp atışı/7.hafta
Şehir/İzmir
İsim olarak eşimle anlaşamadığımız için henüz bir ismi yok ben kazanırsam ELİZ olacak inşallaheksik varsa soylersin

Yaa bizim bebişlerin doğumu aynı gün gözüküyor benim yağıztoşumda mı bu kadar oldu yanii çok az kaldı kilolara geçicez nasılda büyüyorlarr

Arkadaşlar vajinamda sancı var resmen acıyor, ağrıyor, darbe yemiş gibi.Daha önce kemik ağrıyordu simdi direkt kasa geçti acı.Yukarı da sancı yok ama bunlar da çok enteresan şeyler vallahi.İnsan tedirgin oluyor

Yaa bizim bebişlerin doğumu aynı gün gözüküyor benim yağıztoşumda mı bu kadar oldu yanii çok az kaldı kilolara geçicez nasılda büyüyorlarr
Valla kontrole gidince siz de şaşıracaksınız ben bir aydır görmemiştim eli kolu ayağı artık normal bir bebek gibi hareket ediyor başını kaşıyor elini yüzüne götürüyor bizi çok mutlu etti çok şükür Valla bana da iki üç haftaya kilolara geçermişiz gibi geliyor

Hiç bilmiyorum valla o da rahim genişlemesiyle ilgili olabilir mi

Bi onceki kontrolunuzde bebis kac kiloydu acaba?? Yani ne kadar surede 800 kusur grama ulasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…