Hos buldumTabiki hoşgeldinn
Bu da benden gelsin24. Hafta güncellemesi
Aynen yakıtı bitmis araba gibi ,damarlarım boş gibi hissediyorum. Bütün hücrelerim ağrıyorYa benim degisik ayaktayken bir anda basliyor midem bulaniyor carpintim basliyor boyle elden ayaktan kesiliyorum aldigim nefes yetmiyor sanki nabiz atisini gozumde hissediyorum bazen kulaklarim tikaniyorbirgum boyle oldum aradan 4-5 saat gecti kendimi gayet iyi hissederken tansiyon 8-5 ti kimbilir kotuyken kacti. Ve bu durumu nerdeyse hergun yasiyorum. Gercekten cok yorucu. Umarim siz benden daha iyi durumdasinizdir
Hahaha aynen yaAynen yakıtı bitmis araba gibi ,damarlarım boş gibi hissediyorum. Bütün hücrelerim ağrıyorsöylemekten utanıyorum artık
Canım kızlar çok güzelsiniz maşallah size
Akşam ben de atayım benimde epey çıktı karnım
Oyyy size maaşallah fıstık
Kızlar çok güzelsiniz maşallah en yakın zamanda ben de çekineyim atayım
Offff akşam göbek partisi var yaniherkes çok tatlı vallahi. hepimiz hamile formuna iyice bürünmüşüzmaşşallah gözlerimi alamadım kızlar.
İstersen bilgileri yaz tabloya da ekliyimLarissa daha önce korkularımdan bebeği düşürürsem yada başka birşey olursa diye sesizce takip ettim hep Mayıs annelerini artık 23. Hafta olduğuna göre benide aranıza eklermisin
Yas/28İstersen bilgileri yaz tabloya da ekliyim
Yaa bizim bebişlerin doğumu aynı gün gözüküyorBugün doktor randevum vardı 834 gram 34 cm olmuş bebeğim çok şükür baya bir bebek görüntüsünü almıştı şaşırdık görünce tüm organları gelişti bundan sonra büyüyecek dedi ben de bebek bir tarafa toplanıyor gibi hissediyordum kasılma da oluyordu normal dedi sürekli devam eden geçmeyen bir kasılma ve ağrı olmadıkça panik yapma dedi eliyle yüzünü kapatmıştı yoksa yüzünü de görecektik baya uğraştı doktor ama göstermedi neyse bir dahaki sefere artık kısmet
Tahmini doğum tarihi ne zamanYas/28
İkinci bebeğim
Cinsiyeti/kız
Kalp atışı/7.hafta
Şehir/İzmir
İsim olarak eşimle anlaşamadığımız için henüz bir ismi yok ben kazanırsam ELİZ olacak inşallaheksik varsa soylersin
10 Mayıs 2022Tahmini doğum tarihi ne zaman
Valla kontrole gidince siz de şaşıracaksınız ben bir aydır görmemiştim eli kolu ayağı artık normal bir bebek gibi hareket ediyor başını kaşıyor elini yüzüne götürüyor bizi çok mutlu etti çok şükürYaa bizim bebişlerin doğumu aynı gün gözüküyorbenim yağıztoşumda mı bu kadar oldu yanii çok az kaldı kilolara geçicez nasılda büyüyorlarr
Hiç bilmiyorum valla o da rahim genişlemesiyle ilgili olabilir miArkadaşlar vajinamda sancı var resmen acıyor, ağrıyor, darbe yemiş gibi.Daha önce kemik ağrıyordu simdi direkt kasa geçti acı.Yukarı da sancı yok ama bunlar da çok enteresan şeyler vallahi.İnsan tedirgin oluyor
Canım şunu anladım ki gebelikte her şey mübahmışHiç bilmiyorum valla o da rahim genişlemesiyle ilgili olabilir mi
Bi onceki kontrolunuzde bebis kac kiloydu acaba?? Yani ne kadar surede 800 kusur grama ulastiValla kontrole gidince siz de şaşıracaksınız ben bir aydır görmemiştim eli kolu ayağı artık normal bir bebek gibi hareket ediyor başını kaşıyor elini yüzüne götürüyor bizi çok mutlu etti çok şükürValla bana da iki üç haftaya kilolara geçermişiz gibi geliyor