Evet ,bayadır döndü
Bu ne güzel:) Ben sadece tekme attığı yerden anlıyorum bu tarafa geçmiş diye:))yani kaydığını bilmiyorm ama nerde olduğunu naptığını nasıl durduğunu neler karıştırdığını az çok kestirebiliyorm
Eminim ki paylaşıp birlikte sevineceğizAy gerçekten iyi ki varsınız, bana moral oldunuz. Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberleri de paylaşırım sizlerle
Eminim ki paylaşıp birlikte sevineceğiz
Bu da benden gelsin
22+3 ten Resmen S şeklini aldım
İnşallah inşallah, hayırlı ve sağlıklı sonucumuz geldiği an sizlere yazacağım
Senin en azindan 9 a cikmis benim 8.3 buyuk 5.2 kucuk en yuksek hali dahada dustumu yerleri opmeye ramak kaliyor. Nasil yukseltiyorsum tansiyonu. Bana tuz, tuzlu maden suyu onerdiler.P Purple07 sadece kirpik demişsin çok güldüm, benim oda ağrıdı dün akşam.Dün tansiyonum en yüksek 9a çıkabildi.Halen çıkarmaya devam ediyorum, o kadar kasiliyor ki midem sonra dayak yemiş gibi yatiyorum. Başkası anlatsa sanki bir tek bu hamile ,amma da abarttı derdim ama yok valla benim gemi gitmiyor.
Kasilma yasaman cok normal. Bunlarin hepsi doguma hazirlik. Onemli olan bu kasilmalarin surekli ve duzenli( 10 dakikada bir ) gibi olmamasi onemli. Bazen psikolojik olarak bunu duzenli hissedebilirsin ozaman bir dus al gectigini farkediceksin. Arka arkaya bir kac defa daha olabilirki ben bu kasilmalari en az 7-8 haftadir hissediyorum bu seni panik etmesin emin ol gecicektir. Gecmeyen duzenli veya sancili kasilmalarda mutulaka doktorunu aramalisin. Ve eger cok sik oldugunu dusunuyorsan doktor randevuna gidene kadar gunde kac defa bu durumu yasadigini not edip doktora sorabilirsinkuzular size bişey soracağım. benim bebe 2-3 kezdir karnımın bir tarafına yığılıp kalıyor geriliyor böyle sertleşiyor gibi oluyor bir iki dk neyse sonra gevşeyip hareket etmeye başlıyor normal yerine geliyor. normalmi bu?şimdide oldu sorun sıkıntıysa hemen doktora gideceğim. ilk gebelik olunca kestiremiyorm normal mi değilmi.
yok 10 günde bir falan diyeblrm iki kez mi ne oldu zaten. çok paniklemedm ama merak ettm neden olduğunu. duş falan almama gerek olmadan bir dk nın içinde kendiliğinden geçmişti ikisinde de. yine sorarm doktorumaKasilma yasaman cok normal. Bunlarin hepsi doguma hazirlik. Onemli olan bu kasilmalarin surekli ve duzenli( 10 dakikada bir ) gibi olmamasi onemli. Bazen psikolojik olarak bunu duzenli hissedebilirsin ozaman bir dus al gectigini farkediceksin. Arka arkaya bir kac defa daha olabilirki ben bu kasilmalari en az 7-8 haftadir hissediyorum bu seni panik etmesin emin ol gecicektir. Gecmeyen duzenli veya sancili kasilmalarda mutulaka doktorunu aramalisin. Ve eger cok sik oldugunu dusunuyorsan doktor randevuna gidene kadar gunde kac defa bu durumu yasadigini not edip doktora sorabilirsin
Iste benim de en yüksek 9 olabiliyor.Tuzlu ayran içiyorum ama oda midede pek durmuyor ,devamlı çıkardığım için. Bazı günler bir tık iyiyim ama çoğu gün dayak yemiş gibi yatıyorumSenin en azindan 9 a cikmis benim 8.3 buyuk 5.2 kucuk en yuksek hali dahada dustumu yerleri opmeye ramak kaliyor. Nasil yukseltiyorsum tansiyonu. Bana tuz, tuzlu maden suyu onerdiler.
Kasilma yasaman cok normal. Bunlarin hepsi doguma hazirlik. Onemli olan bu kasilmalarin surekli ve duzenli( 10 dakikada bir ) gibi olmamasi onemli. Bazen psikolojik olarak bunu duzenli hissedebilirsin ozaman bir dus al gectigini farkediceksin. Arka arkaya bir kac defa daha olabilirki ben bu kasilmalari en az 7-8 haftadir hissediyorum bu seni panik etmesin emin ol gecicektir. Gecmeyen duzenli veya sancili kasilmalarda mutulaka doktorunu aramalisin. Ve eger cok sik oldugunu dusunuyorsan doktor randevuna gidene kadar gunde kac defa bu durumu yasadigini not edip doktora sorabilirsin
Maşallah herkes bir şık bir şık.Ayrıca karnında gayet normalBu da benden gelsin
Ya benim degisik ayaktayken bir anda basliyor midem bulaniyor carpintim basliyor boyle elden ayaktan kesiliyorum aldigim nefes yetmiyor sanki nabiz atisini gozumde hissediyorum bazen kulaklarim tikaniyorIste benim de en yüksek 9 olabiliyor.Tuzlu ayran içiyorum ama oda midede pek durmuyor ,devamlı çıkardığım için. Bazı günler bir tık iyiyim ama çoğu gün dayak yemiş gibi yatıyorum
Adına yakışır giyinenlerde bugünBu da benden gelsin
gözlerimden kalpler fışkırıyorBu da benden gelsin
22+3 ten Resmen S şeklini aldım
Canımsınız sizBekliyoruz umutlainşallah güzel haberler vereceksin inanıyorum
Bu da benden gelsin
Bu da benden gelsin24. Hafta güncellemesi
Tabiki hoşgeldinnLarissa daha önce korkularımdan bebeği düşürürsem yada başka birşey olursa diye sesizce takip ettim hep Mayıs annelerini artık 23. Hafta olduğuna göre benide aranıza eklermisin