2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Senin en azindan 9 a cikmis benim 8.3 buyuk 5.2 kucuk en yuksek hali dahada dustumu yerleri opmeye ramak kaliyor. Nasil yukseltiyorsum tansiyonu. Bana tuz, tuzlu maden suyu onerdiler.
Kasilma yasaman cok normal. Bunlarin hepsi doguma hazirlik. Onemli olan bu kasilmalarin surekli ve duzenli( 10 dakikada bir ) gibi olmamasi onemli. Bazen psikolojik olarak bunu duzenli hissedebilirsin ozaman bir dus al gectigini farkediceksin. Arka arkaya bir kac defa daha olabilirki ben bu kasilmalari en az 7-8 haftadir hissediyorum bu seni panik etmesin emin ol gecicektir. Gecmeyen duzenli veya sancili kasilmalarda mutulaka doktorunu aramalisin. Ve eger cok sik oldugunu dusunuyorsan doktor randevuna gidene kadar gunde kac defa bu durumu yasadigini not edip doktora sorabilirsin

yok 10 günde bir falan diyeblrm iki kez mi ne oldu zaten. çok paniklemedm ama merak ettm neden olduğunu. duş falan almama gerek olmadan bir dk nın içinde kendiliğinden geçmişti ikisinde de. yine sorarm doktoruma

Iste benim de en yüksek 9 olabiliyor.Tuzlu ayran içiyorum ama oda midede pek durmuyor ,devamlı çıkardığım için. Bazı günler bir tık iyiyim ama çoğu gün dayak yemiş gibi yatıyorum

Iste benim de en yüksek 9 olabiliyor.Tuzlu ayran içiyorum ama oda midede pek durmuyor ,devamlı çıkardığım için. Bazı günler bir tık iyiyim ama çoğu gün dayak yemiş gibi yatıyorum
Ya benim degisik ayaktayken bir anda basliyor midem bulaniyor carpintim basliyor boyle elden ayaktan kesiliyorum aldigim nefes yetmiyor sanki nabiz atisini gozumde hissediyorum bazen kulaklarim tikaniyor birgum boyle oldum aradan 4-5 saat gecti kendimi gayet iyi hissederken tansiyon 8-5 ti kimbilir kotuyken kacti. Ve bu durumu nerdeyse hergun yasiyorum. Gercekten cok yorucu. Umarim siz benden daha iyi durumdasinizdir

Larissa daha önce korkularımdan bebeği düşürürsem yada başka birşey olursa diye sesizce takip ettim hep Mayıs annelerini artık 23. Hafta olduğuna göre benide aranıza eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…