Ah canım benimKızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
Insallah hersey cok guzel cikicak hic merak etme senin en buyuk gucun onicindeki minik kalp ona guven dualarimda seninle
Canım benim burda bir çok kez denk geldim önce kist gözüküp sonradan kaybolup giden. Doktorunda söylemiş bak kaybolmama ihtimali olsa boşa ümit verir miydi hiç.
İçini ferah tut tertemiz gelcek sonuçlar inşallah allahın izniyle
İnşallah korkuların son bulur,üzülme inşallah bir şey yoktur.Ama tabi biz ne söylesekte anne yüreği huzursuz.Rabbim ferahlık versin
Doğum tarihlerimiz arasında 1 gün varAy bnde ondan korkuyorum 1 mayis arife 27 nisanda biz tam 38+0 olacagiz arifeye kadar alirim dermi acaba cok muallak zamadayim bayramdan sonraki gun 39+1 olacak bekletirmi alirmi diye dusunup duruyorum konusmadimda hc bu konuyu bayramda sanci gelir eder ekip kıtlığı yasarim diye korku basiyo vallahi bide sanci gelmesin bana duymak istemiyorum fobim var alsin direk esimle ikimiz de panik atakli insaniz hastaneye gidene bayiliriz
Ah canım benimO annesinin güçlü miniğiii, inan doktorlar geçicek diyorsa geçicektir. Yoksa kimse böyle bir riski göze alıp insiyatif kullanır mı hiç. İçinde kalıcağına yaptır gitsin tabiki ne var, ama o sonucu beklerken sakın kendini yiyip bitirme. Ben çoook güzel sonuçlar alıcağımıza inanıyorum gönlünü ferah tut bu zamanlarda yaptığımız stresler çok daha zararlı
Aa evet 1 gun varms aramzda Vallahi doktor ne yapacak ne diyecek bnde cok merak ediyorum daha erken diyecegi icin konusunu bile acmiyorum 30 lu haftalarda sorarim artik ufak ufak kizdirmadanDoğum tarihlerimiz arasında 1 gün varbu durumda hesaplama benim içinde aynı. 3 nisan doğum günüm 20 nisan tanışma yıldönümümüz, 28 nisan evlilik yıldönümümüz nisan full annecim ama sen bilirsin bayramda da gelme diyorum bu durumda en iyisi tarihini beklemesi ama o da imkansız geliyo bakalım nerde gelicek çok aşırı merak
Canım benim içini ferah tut ben inanıyorum doktorun dediği gibi kaybolacaktır inşallah, dualarım ikinizle moralini düşürmemeye çalış doktor olumlu konuştuysa vardır bir bildiğiKızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
Canımsın sen inşallah öyle olur yine de yaptırdım testi bakalım güzel sonuçlarla inşallah, iyi ki varsınızCanım benim içini ferah tut ben inanıyorum doktorun dediği gibi kaybolacaktır inşallah, dualarım ikinizle moralini düşürmemeye çalış doktor olumlu konuştuysa vardır bir bildiği
hiç üzülme canm emnmki temiz çıkacak ondan sonrada için rahat edecek. dualar sennle.Kızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
Bir ara çok takıyordum özellikle herkes hissediyorum demeye başladıkçaO gec hissetmek fena. Hele annemler ve kvdemler surekli hissediyormusun baskisi yormustu bir ara. Ikinci gebelik olunca daha erken bekledi herkes bizimkindede tik yoktu. Megerse plesantanin sucuymusburdaki forum sayfalarına baktım. Doğuma kadar asla dışarıdan hissedemeyen anneler bile varmış ön plesanta sebebiyle o yüzden dert etmicez artık kendimize
Doktorum vurdu bugün neden vurduk ki dedi bende anlamadım. Bebeğe bir etkisi olmaz mı diyorsunuz. Olmasında bir kez daha vurulurum napalımgulrecelim diğer grupta etiketlemişsiniz gördüm burdan yazayım dedim 5. Haftada 1 damla kahverengi lekelenmem oldu onun için vuruldum ben iğneyi ama 28. Haftada bir daha olucam. Sanmıyorum erken vurulmanın zararı olucağını. Etki süresi için 28 de vuruyolar heralde doğuma kadar etkisi geçmesin diye. Siz neden 24 de oldunuz bi sorun mu oldu? Genelde doktorlar 28 de diyorda
Yok yok merak etmeyin ben 5 haftalıkken oldum sıkıntı yok demekki. Hatta 3 ay koruyuculuğu var diye biliyorum 3 aydan sonra en ufak bi lekelenme olsa tekrar olucaktım. Olmamak daha zararlı hiç stres yapmayınDoktorum vurdu bugün neden vurduk ki dedi bende anlamadım. Bebeğe bir etkisi olmaz mı diyorsunuz. Olmasında bir kez daha vurulurum napalım
Ay inşallah canım benim, sağolun vallahi iyi ki varsınız bana moral oldunuzhiç üzülme canm emnmki temiz çıkacak ondan sonrada için rahat edecek. dualar sennle.
Ah kuzum çok sağol hatırladığın için
Çok sevindim orta yolu bulmanıza canım benimAh kuzum çok sağol hatırladığın içinİyiyim çok şükür birkaç şey daha oldu ama orta yolu bulduk neyse ki. Eşim de daha iyi ilaçları bitti yarın kontrole gideceğiz bakalım.
Geçmesi için daha vakit var kuzu ben de araştırmıştım ya ordan biliyorum genellikle 28-29 diyorlarKızlar bizim kızı gördük bugün 3 gün geride gününden ama doktor o kadar önemli değil dedi kalbindeki parlaklık duruyor ama bu çoğunlukla ileriki haftalarda geçer dedi suyum da düzelmiş normal seviyesine gelmiş çok şükürbizde durumlar böyle inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz
İnşallah kuzuuÇok sevindim orta yolu bulmanıza canım benimYa birisinin bile modu düşük olsa hemen belli oluyor inanki inşallah bi daha tekrarlanmaz. Eşinde de bi sorun kalmamıştır inş
1-2 haftaya kadar geriliği bile doktorlar normal kabul ediyorlar canım 3 gün hiç önemli değilKızlar bizim kızı gördük bugün 3 gün geride gününden ama doktor o kadar önemli değil dedi kalbindeki parlaklık duruyor ama bu çoğunlukla ileriki haftalarda geçer dedi suyum da düzelmiş normal seviyesine gelmiş çok şükürbizde durumlar böyle inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz