2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ah canım benim O annesinin güçlü miniğiii, inan doktorlar geçicek diyorsa geçicektir. Yoksa kimse böyle bir riski göze alıp insiyatif kullanır mı hiç. İçinde kalıcağına yaptır gitsin tabiki ne var, ama o sonucu beklerken sakın kendini yiyip bitirme. Ben çoook güzel sonuçlar alıcağımıza inanıyorum gönlünü ferah tut bu zamanlarda yaptığımız stresler çok daha zararlı

Insallah hersey cok guzel cikicak hic merak etme senin en buyuk gucun onicindeki minik kalp ona guven dualarimda seninle

Mesajını okuyunca gözlerim doldu, iyi ki varsınız sizler. İnşallah inşallah

İnşallah canım benim, açıkçası bana doktorum geçen hafta söylemişti hatta perinatolog söylerse biliyorum doktorum söyledi dersin dedi ama tabi perinatolog yine de söylemek ve bu testleri önermek zorunda. Çok teşekkür ederim desteğin için

İnşallah korkuların son bulur,üzülme inşallah bir şey yoktur.Ama tabi biz ne söylesekte anne yüreği huzursuz.Rabbim ferahlık versin

Amin amin inşallah herkesin bebeği içinde de benimki sağlıklıdır. Evet gerçekten zor insanın için sıkıntı girdi mi, desteğiniz için teşekkür ederim

Doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var bu durumda hesaplama benim içinde aynı. 3 nisan doğum günüm 20 nisan tanışma yıldönümümüz, 28 nisan evlilik yıldönümümüz nisan full annecim ama sen bilirsin bayramda da gelme diyorum bu durumda en iyisi tarihini beklemesi ama o da imkansız geliyo bakalım nerde gelicek çok aşırı merak

Ay larisaam vallahi ben de stres yapmamaya çalışıyorum ama bir anda üzüldüm yani ne yalan söyleyeyim, yani ikili tarama testi, burun kemiği ve hiçbir organında sorun yok umarım nifty sonucu da temiz gelir. Kendi doktorum da yaptır artık aklında kalmasın dedi ben korkunca. İyi ki varsınız canım sizler olmasınız iyice kafamda kurup büyütürüm

Aa evet 1 gun varms aramzda Vallahi doktor ne yapacak ne diyecek bnde cok merak ediyorum daha erken diyecegi icin konusunu bile acmiyorum 30 lu haftalarda sorarim artik ufak ufak kizdirmadan belki iri olurlarsa alirlar bayramdan once 38+3 lerde falan

Canım benim içini ferah tut ben inanıyorum doktorun dediği gibi kaybolacaktır inşallah, dualarım ikinizle moralini düşürmemeye çalış doktor olumlu konuştuysa vardır bir bildiği

Canım benim içini ferah tut ben inanıyorum doktorun dediği gibi kaybolacaktır inşallah, dualarım ikinizle moralini düşürmemeye çalış doktor olumlu konuştuysa vardır bir bildiği
Canımsın sen inşallah öyle olur yine de yaptırdım testi bakalım güzel sonuçlarla inşallah, iyi ki varsınız

hiç üzülme canm emnmki temiz çıkacak ondan sonrada için rahat edecek. dualar sennle.

gulrecelim diğer grupta etiketlemişsiniz gördüm burdan yazayım dedim 5. Haftada 1 damla kahverengi lekelenmem oldu onun için vuruldum ben iğneyi ama 28. Haftada bir daha olucam. Sanmıyorum erken vurulmanın zararı olucağını. Etki süresi için 28 de vuruyolar heralde doğuma kadar etkisi geçmesin diye. Siz neden 24 de oldunuz bi sorun mu oldu? Genelde doktorlar 28 de diyorda

Bir ara çok takıyordum özellikle herkes hissediyorum demeye başladıkçaDoktor öyle bi açıklama yaptı rahatladım.Sağlıklı olsunlar da hissetmeyelim napalım

Doktorum vurdu bugün neden vurduk ki dedi bende anlamadım. Bebeğe bir etkisi olmaz mı diyorsunuz. Olmasında bir kez daha vurulurum napalım

Doktorum vurdu bugün neden vurduk ki dedi bende anlamadım. Bebeğe bir etkisi olmaz mı diyorsunuz. Olmasında bir kez daha vurulurum napalım
Yok yok merak etmeyin ben 5 haftalıkken oldum sıkıntı yok demekki. Hatta 3 ay koruyuculuğu var diye biliyorum 3 aydan sonra en ufak bi lekelenme olsa tekrar olucaktım. Olmamak daha zararlı hiç stres yapmayın

Kızlar bizim kızı gördük bugün 3 gün geride gününden ama doktor o kadar önemli değil dedi kalbindeki parlaklık duruyor ama bu çoğunlukla ileriki haftalarda geçer dedi suyum da düzelmiş normal seviyesine gelmiş çok şükür bizde durumlar böyle inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz

Ah kuzum çok sağol hatırladığın için İyiyim çok şükür birkaç şey daha oldu ama orta yolu bulduk neyse ki. Eşim de daha iyi ilaçları bitti yarın kontrole gideceğiz bakalım.
Çok sevindim orta yolu bulmanıza canım benim Ya birisinin bile modu düşük olsa hemen belli oluyor inanki inşallah bi daha tekrarlanmaz. Eşinde de bi sorun kalmamıştır inş

Geçmesi için daha vakit var kuzu ben de araştırmıştım ya ordan biliyorum genellikle 28-29 diyorlar Evet 3 gün bi şey değil maşallah prensese ne kadar çıktı kilosu boyu

Çok sevindim orta yolu bulmanıza canım benim Ya birisinin bile modu düşük olsa hemen belli oluyor inanki inşallah bi daha tekrarlanmaz. Eşinde de bi sorun kalmamıştır inş
İnşallah kuzuuhepimizin tek derdi yavruşlarımız olsun, huzurla alışverişlerimizi yapalım, bebiklerimize kavuşmayı bekleyelim

1-2 haftaya kadar geriliği bile doktorlar normal kabul ediyorlar canım 3 gün hiç önemli değil Önemli olan sürekliliği ve son haftalar aslında.
Bir daha ki kontrolde bile öne geçmiş olabilir hiç belli olmuyor
Detaylı ultrasonda bizim bacak boyumuz 1 gün geriden gidiyordu son randevuda doktora sordum hiç önemli değil kimse fabrikasyon bebekler doğurmuyor yapısı vs farklılık olabilir ölçelim bakalım dedi 2 haftada haftasından 2 gün öne bile geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…