Normal olunca en azindan deneyecek olanlar mayısı bekler bence.Ama benim gibi sezeryancilar ve tarihi mayıs başı olanlar ,bayramdan önce Nisan da doğurur büyük ihtimalBende nisana daha yakınım ama ilk doğum ve erkek bebek olunca normali beklersem belki 40.haftayı doldururuz diyorum
En son, ilk baş hiçç belli olmuyor valla diğer topiklerde denk geldim herkes sırasız doğuruyor
2,5 tu en son bi haftadır ölçülemedim belki 3 türArkadaslar kac kilo aldınız
Bebekler suyu ,plasentasi 1.5tur diye düşünüyorum en az2,5 tu en son bi haftadır ölçülemedim belki 3 tür
Yenilmedim sordum 235+20 tl kargo diyo.Kızlar şu isimli hastane çıkışını da @zahrada bebeshome sayfasına yaptırdı instadan. 180 ödedi. Battaniye yastık falan her şeyi var. Nakış değil ama baskı ama çok beğenmişti kumaşını da baskı kalitesini de
Benimde en geç 4 mayıs gözüküyor araya bayram gireceği için benim şansıma yavruşum bayramda gelmeye kalkarNormal olunca en azindan deneyecek olanlar mayısı bekler bence.Ama benim gibi sezeryancilar ve tarihi mayıs başı olanlar ,bayramdan önce Nisan da doğurur büyük ihtimal
Aslında yine iyi ya fiyat bence. Bazı 5 parça hastane çıkışları bu fiyattan fazlaYenilmedim sordum 235+20 tl kargo diyo.
Tulum eldiven sapka yastik battaniye 180
Tulum eldiven sapka battaniye 160
Tulum eldiven sapka 110
Ben ogluma tam takim aldigim icin buna oyle almicam. Kullanilmiyo cogu parcasi. Hastanede en rahati tulum. 5 tulum 5 badi beni kurtarir. Biri de isimli olsun dimiAslında yine iyi ya fiyat bence. Bazı 5 parça hastane çıkışları bu fiyattan fazla
Valla nefes darligindan yasli teyzelere dondum. Ohlaya vahlaya cikiyorum. Bide ev 3 katli allahtan ben iki katiyla ilgiliyim ama o 15 basamak bile beni benden aliyor.
Merdiven çıkmak normal doğumu kolaylaştırıyor diyorlar çıkıyorum iniyorum elimden geldiğince ama nefes nefese kalıyorum hayır bebek biraz daha büyüyüp kilo aldığında ne olacak hiç bilmiyorum ben Covid geçirdim acaba ondan mı öyle oluyor diye düşünüyordum sormak istedim sizlerde de olunca rahatladım normal demek ki diyeBenEğerki bir yere dayanmazsam asla duramıyorum sırt ağrısından hemen bi yastık bişey koymam lazım yada sırt üstü yatma ihtiyacı duyuyorum yandım ben son aylarda
Nefes nefese kalma da normal çünkü kalbimiz şuanda belki yüzde 50 daha fazla kapasiteyle hem bize hem bebeğe kan pompalamak için canla başla çalışıyormuş onun da yükü ağır yani
Bildiğim 8
kendisi 450 suyuyla bir olsa 500 de artan kan basıncı ıbık gıbık şeyler olabilir diye kaba hesap yapıyorum.benm ana menüde değişen hiç bişeyim yok sdce sağlıklı besleneceğim diye yediğim ekstra şeyler var. süt, yoğurt gibi kuruyemiş gibi meyve gibi. ara öğün ekledim bir sürü. alıyorsam onlardan alıyorum.Bebekler suyu ,plasentasi 1.5tur diye düşünüyorum en az
oy kuzu senin haftan baya önden bana göre. erkek çocuklar daha geç geliyor diyorlar bayram önü sevindirir belki siziBenimde en geç 4 mayıs gözüküyor araya bayram gireceği için benim şansıma yavruşum bayramda gelmeye kalkargeldi mi gelecek mi stresi çok korkunç bence normal olcaksa bayrama kadar gelsin bitsin gitsin inşallah
Gidişata göre bir bayram planı yapacağız bakalım daha aylar öncesinde doktora sormuştum da kızmıştı daha çok var bu kadar plancı olma zamanı gelince konuşuruz diye
Birde benim oğlumun kafası 1 hafta önden gidiyorinşallah normal doğuma engel olcak kadar büyük değildir.
Daha ileri hafta da olanların kafası, bebek büyüdükçe haftasıyla uyumlu kalmış öyle de olabiliyormuş
23+6 ve +9 la yola devamArkadaslar kac kilo aldınız
Ben de normal doğum istiyorum ama nasip tabi bu işler belli olmuyor malumBenimde en geç 4 mayıs gözüküyor araya bayram gireceği için benim şansıma yavruşum bayramda gelmeye kalkargeldi mi gelecek mi stresi çok korkunç bence normal olcaksa bayrama kadar gelsin bitsin gitsin inşallah
Gidişata göre bir bayram planı yapacağız bakalım daha aylar öncesinde doktora sormuştum da kızmıştı daha çok var bu kadar plancı olma zamanı gelince konuşuruz diye
Birde benim oğlumun kafası 1 hafta önden gidiyorinşallah normal doğuma engel olcak kadar büyük değildir.
Daha ileri hafta da olanların kafası, bebek büyüdükçe haftasıyla uyumlu kalmış öyle de olabiliyormuş
Ay bnde ondan korkuyorum 1 mayis arife 27 nisanda biz tam 38+0 olacagiz arifeye kadar alirim dermi acaba cok muallak zamadayim bayramdan sonraki gun 39+1 olacak bekletirmi alirmi diye dusunup duruyorum konusmadimda hc bu konuyu bayramda sanci gelir eder ekip kıtlığı yasarim diye korku basiyo vallahi bide sanci gelmesin bana duymak istemiyorum fobim var alsin direk esimle ikimiz de panik atakli insaniz hastaneye gidene bayilirizBayramda ve arefesinde doğurmayalım da başka bi şey istemiyorum
Benimde duyduğum kadarıyla erkek bebişler genel olarak geç geliyormuşBen de normal doğum istiyorum ama nasip tabi bu işler belli olmuyor malumBir arkadaşımın kırkıncı haftada hala başlamamıştı doğumu sezeryana aldılar artık ordan erkek bebekler geç geliyor algım var ama tabi bu işler de hiç belli olmaz bir de bayram var tabi doktorum izinde olur mu doğuma gelir mi hepsi soru işareti ben de soruyorum bunları konuşmak için erken daha diyor ama acaba beni mi geçiştiriyor doktor bilmiyorum babası da arefe doğmuş oğlu da kesin bayramda doğmaya kalkar diyorum kendi kendime
Ay inşallah bayrama kalmadan gelsin oğluşum bizi çok bekletmesinkendisi 450 suyuyla bir olsa 500 de artan kan basıncı ıbık gıbık şeyler olabilir diye kaba hesap yapıyorum.benm ana menüde değişen hiç bişeyim yok sdce sağlıklı besleneceğim diye yediğim ekstra şeyler var. süt, yoğurt gibi kuruyemiş gibi meyve gibi. ara öğün ekledim bir sürü. alıyorsam onlardan alıyorum.
oy kuzu senin haftan baya önden bana göre. erkek çocuklar daha geç geliyor diyorlar bayram önü sevindirir belki sizi
Ben geçen haftalarda sormuştum bu haftalarda normal ya da sezeryan olup olmayacağı hakkında bir tahmininiz oluyor mu diye son haftalarda muayene etmeden bir şey söylemem çok zor dedi her şey normal giderken birden ekstra bir durumda olabiliyor sonra biz suçlanıyoruz ama böyle demiştiniz diye dedi doktorda haklı olarak bir de hastanın isteği çok önemli dedi normal doğurmayacağım diye gelen hastaya sancısı da olsa yeterli açılması da olsa normal doğum yaptıramıyorsunuz anneler kendini şartlamasa her şey daha kolay olacak demişti doktorumBenimde duyduğum kadarıyla erkek bebişler genel olarak geç geliyormuşEvrene bol bol olumlu mesajlar göndereceğiz belki bizim oğluşlar bizi çok bekletmezler
30. Haftalara gelelim de konuşacağız artık. Görümcem de bu doktora gidiyordu bebek iri kafası büyük dedi takılma vs. Olmasın diye sezaryen önerdi. Bize ne önerilcek bakalım
Ben oraya aylardır girmiyorumYan grup yine karışmakta, bayılajaaam
Sözüm meclisten dışarı kızlar ama bu kadar aksi ve alıngan bir kitleyi daha önce bir arada görmedim gerçekten
Insallah hersey cok guzel cikicak hic merak etme senin en buyuk gucun onicindeki minik kalp ona guven dualarimda seninleKızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
Canım benim burda bir çok kez denk geldim önce kist gözüküp sonradan kaybolup giden. Doktorunda söylemiş bak kaybolmama ihtimali olsa boşa ümit verir miydi hiç.Kızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
İnşallah korkuların son bulur,üzülme inşallah bir şey yoktur.Ama tabi biz ne söylesekte anne yüreği huzursuz.Rabbim ferahlık versinKızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar