2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Merhaba bende bundan aldım görünce yazayım dedim. Civilde satılıyor daha uygun fiyata ben geçen ay 1600 e aldım çok hoşuma gitti çok güzel.
Ayy çokk teşekkür ederimm aynısı bu kadar uygun fiyata ise oradan alırım teşekkürlerhangi renkler vardı orda?

Benim de bu hafta karnim cikti yaaaa gecen hafta yoktu artık ya bismillah diyoruz.Kilo almam inşallah, yataktan cikinca bi tartilicam

akdenizoda bi tasarımlarına bayıldım bende önümüzdeki ay kesn yaptırırım artık.
bebeğim bunlar tam bir minik hanımefendi yerim annem benmde bayramlıkları saklamış. bir de ablamla aramızda 10 ay var annem ikimizede aynı giydiriyormuş aynı elbisenin iki farklı bedeni de var yani. bende ilerde giydiririm diyordum

Ayy çokk teşekkür ederimm aynısı bu kadar uygun fiyata ise oradan alırım teşekkürlerhangi renkler vardı orda?
Rica ederim ben gittiğimde stoklar tükenmişti hep sadece pembesi kalmıştı yeni modellerde gelmiştir şimdi bı bakarsın fiyat artmışsa da indirime giriyor bazen takip edersin

Çok teşekkür edrim bilgilendirdiğiniz için ben akademisyenim. Umarım sorun çıkarmazlar

Sırt ağrısı yaşayanınız var mı benim bu hafta başladı özellikle oturduğum zamanlarda çok sırt ağrısı yaşıyorum bebek büyüdüğü için heralde diye düşünüyorum ama perşembe doktor randevum var soracağım yine doktoruma nefes darlığı da yaşıyorum özellikle merdiven çıkınca hamileliğin balayısı bitti galiba benim için artık

Arkadaslar kac kilo aldınız

Kızlar benim plesantam ön dyvardaymış.Hiisediyorum bebek hareketlerini ama öyle her zaman ve sık değil.Sizin bahsettiğiniz gibi hiç değil.Plesantanın duruşuyla ilgili olabilir değil mi
Benimkide on tarafta ya kasiklarda yada bel yanlarinda hissediyorum asla karin ustu hissedilmiyor. Bide derinden hareketleri daha disaridan gorulmesinyada hissedilmesi zor ama benim dontorum normal dedi plesanta yastik gorevi goruyor dedi. Zamanla plesanta yukari cikar veya arkaya donerse daha vok hissedersin dedi. O yuzden sikinti yapmayin ki zaten bebekte sikinti yoksa 28. haftadan sonra sayimøara baslayin o haftaya kadar duzensiz olabilir diyorlar. Ama sizi cok iyi anliyorum bazen hissedemeyince insan panik oluyor

Valla nefes darligindan yasli teyzelere dondum. Ohlaya vahlaya cikiyorum. Bide ev 3 katli allahtan ben iki katiyla ilgiliyim ama o 15 basamak bile beni benden aliyor.

Evet Ya zaten çok geç hissettim.O zaman da üzülüyordum .Şimdi hissediyorum am net değil.Bekleyelim o zaman plesentanın öne çıkmasını

ikeacilar sozum size. Ikeanin ana vataninin komsusundan sesleniyorum. Corona dan kaynakli uretim 2 senedir olmadigi icin bazi malzemelerin stoklari uzun sure bos kalabilir. Burda bazi malzemelerin gelis suresi 2023 gosteriyor. O yuzden planlarinizda ikeadan bisey almak varsa buldunuz mu kacirmayin derim. Ayrica ikeanin fiyatlari isvec kronu bazinda turk lirasina cevrilmis halidir. O sebeple turkiyede dovizin surekli arttigini dusunursek ikea fiaytlarida oldukca articaktir. 2 sene once 890 krona aldigim dolap suan 1600 kron. Ve ikeada asla bu denli fiyat artisi olmaz. O yuzden alacaklilarin bilgisine

Evet Ya zaten çok geç hissettim.O zaman da üzülüyordum .Şimdi hissediyorum am net değil.Bekleyelim o zaman plesentanın öne çıkmasını
O gec hissetmek fena. Hele annemler ve kvdemler surekli hissediyormusun baskisi yormustu bir ara. Ikinci gebelik olunca daha erken bekledi herkes bizimkindede tik yoktu. Megerse plesantanin sucuymus burdaki forum sayfalarına baktım. Doğuma kadar asla dışarıdan hissedemeyen anneler bile varmış ön plesanta sebebiyle o yüzden dert etmicez artık kendimize

BenEğerki bir yere dayanmazsam asla duramıyorum sırt ağrısından hemen bi yastık bişey koymam lazım yada sırt üstü yatma ihtiyacı duyuyorum yandım ben son aylarda
Nefes nefese kalma da normal çünkü kalbimiz şuanda belki yüzde 50 daha fazla kapasiteyle hem bize hem bebeğe kan pompalamak için canla başla çalışıyormuş onun da yükü ağır yani

Bildiğim 8

Ooo o zaman 10 ay arayla 2. Gız yükleniyor muuuu
5

2 kilo vermiştim önce o 2 kiloyu geri aldım sonra 5 kilo daha aldım verdiğimi saymazsak 5 sayarsak 7
Ne yapalım artık bebiklere yarasın inşallah ama almak istemiyorum ,zaten sinirdayim. Çıtır olsam umursamazdım ama ipi sıkı tutmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…