2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayy ama çok tatlııı minnoşunda aynı elbiseyle fotoğrafı olcak ne güzell

Kesinlikle ben de böyle şeylere çok değer veriyorum benim eşimin de minik bir bebitoyken giydiği ve fotoğrafının olduğu takım elbisesi var onu oğluşuma giydirmek için sabırsızlanıyorum
Oy takım elbise mi minicik takımlar giycek allahımmm

YAaaa ama buna ağlarım ne kadar şanslısın aynı kıyafetle kızını çek seninle aynı pozu olsun oyyyy
Şimdi anneme açıp çemkiricem saklaya saklaya bi sarı örme yelek gelmiş benden bugüne onu giyebildi kuzum ancak
Ben kesin saklarım herşeyi
Sende az kokoş değilmişsin hani ne kdr şık bi elbise

Kesinlikle ben de böyle şeylere çok değer veriyorum benim eşimin de minik bir bebitoyken giydiği ve fotoğrafının olduğu takım elbisesi var onu oğluşuma giydirmek için sabırsızlanıyorum
Ayyyy gerçekten mi tam delirmelik gerçekten küçük adam takım elbisesi biraz da buna duygulanıyım
Ayy ama çok tatlııı minnoşunda aynı elbiseyle fotoğrafı olcak ne güzell
ya evett ikisini yan yana koyarım dimi
annemlerin doğum günümüzde saç baş yaptırması peki?? Kızını da bi zahmet süslesin dimi ahshshsh ya dur diğer çekebildiklerimi atıyım hepsini çekemedim de annem tam bi kokoşmuş şu etekli takımı da ananem örmüş dile kolay 30 sene saklamış kadın helal olsun dedim sen de çemkirr hııı nasıl saklamazsın bak larinin annesine de

Eklentiler

• F51E8D8D-7BA8-44D5-8C4E-3598E104AA6F.jpeg
    156,4 KB · Görüntüleme: 61
  • F7F56D0D-8C5D-48B3-996B-CDF02E349B45.jpeg
    168,7 KB · Görüntüleme: 46
  • C10E5A6B-0A95-491E-8882-6D54397CD973.jpeg
    186,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 673DBB28-A4ED-4A1A-B3E3-15CB5E0DE563.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 54

Oh tamam ya senin kızın gelinliği falan da hazır bi çeyiz yaparsın tamam
Ne güzel annen özenmiş mis gbi saklamış

Yaa bunlar neeee böyleee Allahım çok güzeller ya bunun içinde minnoş bir prenses mi olacak şimdi ayrıcaa şu kahverengi takıma ayrıca öldüm bittim kalbimi bıraktım lariii

Ya valla bu cok tarz ve şık bi elbiseymis gercekten ve eskiden daha kaliteliymis bazi seyler sanki yaa valla bak ne guzel yillarca kalmis. Ne guzel saklamis annen. Digerleride cok guzelmis valla saglikla giydirirsin sende kizina insallah belki kizinda kendi kizina giydirir

Ya sana bişey sorucam kasılmayı nasıl anlıyosun ne gibi bişey oluyo mesela tarif edebilir misin?
Bu geceden beri sağ kasıgımda girip çıkan bi sancı var neyin nesi anlamadım
Benim hissettigim ayni adet agrisi gibi oluyo. Boyle bi giriyo o agri alt karnimin oralara sonra bazen hemen geciyo bazen bi kac dk suruyo gecmesi. O sekilde bi sanci
Ama bu haftalardan sonra bu sancilarin ara ara gelmesi normalmis hazirlik kasilmasi deniyo onlarada.
Onemli olan bunlarin yatip dinlenince gecip gecmemesi ve sıklığı. Bende yatip dinlenmeyle gecmedigi icin ve cok sık oldugu icin sorun var. Bende mesela 1 saat icinde 4 5 kez ve hemde yatarken oldugu oluyo, bu sıkıntı olmamasi lazim.
Ama eger sizin agrilariniz dinlenmeyle geciyosa ve sık sık tekrarlamiyosa bence bu haftalardan sonra normal artik

Bu hafta bana hepten bi patlama geldi hanıımmm
Valla benim karnimda boyle ayni bi tik daha buyuk bile olabilir biz simdiden boyleysek son 3 ayda bu karin daha ne kadar buyuyecek baciimmm bazen bakip bakip dertleniyorum daha ne kadar buyuyecek acaba diye

Ya evet bildigin sancı adet agrısı gibi girip çıkıyor sağ kasıkta sadece bir dakika boyunca mesela sancıyor sonra geçip 10 dk sonra bi daha başlıyor bu gece hep öyleydi yattım uzandım yatınca da oldu bikaç defa ama ayaktayken daha çok. Bugün ilk defa oldu biraz çömeldim dolap sildim falan acaba yordum mu ondan mı bilemedim
Napiyim geçmezse doktora sorsam mı

Evet kendinizi yorunca daha sık olmustur. Ben hep yatiyorum dr yat dedi. Bi 10 dk fln ayakta durayim hemen kasilma oluyo mesela. Bol su icin istirahat edin gecer insallah. Oyle hemen kasilma olunca bi sıkıntı olmuyo ben aylardir cekiyorum bunu endiselenmeyin yani. sizde baktiniz gecmiyo boyle devam ediyo drunuza tarif edersiniz ona gore magnezyum fln verir. Korkmayin ama stres en kotusu

Hımm tamam ozmn teşekkürler
Ben bi takip edeyim bu konuyu
Genelde hareket halindeyim olmuyodu ama bgn ilk defa öyle çömelerek iş yaptım ondan belkide.

Hımm tamam ozmn teşekkürler
Ben bi takip edeyim bu konuyu
Genelde hareket halindeyim olmuyodu ama bgn ilk defa öyle çömelerek iş yaptım ondan belkide.
Aman dikkat hamilelikte hareket iyidir sıkıntı yoksa ama yinede kendinizi yoracak hareketlerden kacinin. Inanin surekli yatmak zorunda kalmak cok kotu bi sey. Sakin sakin hayatlarinizi yasayin sonra yatmak zorunda kalmayin
Insallah yarina bi seyiniz kalmaz

Yaa bunlar neeee böyleee Allahım çok güzeller ya bunun içinde minnoş bir prenses mi olacak şimdi ayrıcaa şu kahverengi takıma ayrıca öldüm bittim kalbimi bıraktım lariii
Keşke o kahverengi takımın büyük için olanı olsa dimi kuzu çizmeyle falan ne güzel kombinlerdik
Ya evet kesinlikle katılıyorum şimdi çeşit çok arasından düzgün bi şey ara ki bulasın durumu var. Ahh inşallah canım o günleri de görürüz inşallah

Ben romatizma hastasıyım inan hareket etmesem kitlenir kalırım mahvolurum allah esirgesin mecbur bırakmasın 10 dk uzanıyorum da kalkarken dünyam yıkılıyo heryerim tutuluyo.. çok zor bişey allah yardımcınız olsun sizinde

Valla benim karnimda boyle ayni bi tik daha buyuk bile olabilir biz simdiden boyleysek son 3 ayda bu karin daha ne kadar buyuyecek baciimmm bazen bakip bakip dertleniyorum daha ne kadar buyuyecek acaba diye
Oğlumda en son ay yuvarlaniyodum esim itiyodu arkamdan kalkabileyim diye vcye gidecegim zaman tovbe yarabbim sizede masallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…