- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Evet ya bir de o var,kestiremiyoruz ki bebek tosbik mi olur ,uzun mu minyon mu.Bazi markalar cok küçük oluyor,bazıları daha iyi kalıp oluyor.Allahtan ilk bebekten marka kalıplarını biraz biliyorum.Bir de anne baba ile ilgisi de yokmuş bebek kalıbının bunu öğrendim. Bizim bir arkadaş cift ikisi de boylu poslu bebek küçük doğdu ve hızlı da büyümüyor, doktora git gel yoruldular.Aslinda ilk zaman dışındaki ihtiyaçlar için acele etmemek en doğrusu galibaBacim aman dikkat et biraz buyuk al alacaklarini. 9 aylik olacak diye 9 aylik alma sakin he. Ben yaptim o hatayi hic birini giydiremediydim
Cook guzeller hepsiguzel gunlerde giydirmk nasip olsun insallah. Hm ninkiler kalitelide gercekten hic bi sey olmuyo kiyafetlerine. E bebeginkilerde guzelde cok cekiyor ve saliyo kendini kumasi ama fiyat performans olarak super.
Ev kiyafeti olarak waikiki cok iyi yagezmelik kiyafetlerden de panco ve b&g cok seviyorum
Hayırlı uğurlu olsun ben de yaptırdım prensesime,güzel güzel giysinler inşallah,ağız tadı ileBu sayfaya yaptiriyorum ben. Bu modeli sectiminsallah saglikla giydirmek nasip olur
Benimki 1 haftada elimde oldu canım, demekki sayfasına göre de değişiyor, yoğunluk falanKizlar bu arada nakisli tulum yaptirmak isteyeniniz vardi. Ben siparis verdim. 1 aya hazirlaniyo bazi sayfalarda 2 aya hazirlaniyodu. Ona gore siparislerinizi verin he son zamanlara birakmayin yetismez sonra. Gerci daha 3 ayimiz var ama olsun
Yaaa siz hangi sayfaya yaptirdiniz ???Benimki 1 haftada elimde oldu canım, demekki sayfasına göre de değişiyor, yoğunluk falan
Fiyatlara bog bizi bacim. AydinlanalimBu sayfaya yaptiriyorum ben. Bu modeli sectiminsallah saglikla giydirmek nasip olur
Designbyasena sayfasına yaptırdım canım, daha once de kuzenlerimin falan bebeklerine hediye yaptırmıştımYaaa siz hangi sayfaya yaptirdiniz ???
Evet bn hemen aldim hepsibursdadan da 3 paket muadil posetini aldim 99 liraya kendininki cok pahali gerek yok kovanin icinede 1 top poset koymslar vallahi guzl alisveris oldu :)Kızlar ebebekte korbell bebek bezi çöp kovası 150 TL düşmüş almayı düşünenler kaçırmasın baya inmiş
Ben bu sayfaya battaniye yastik tulum bere eldiven bide boneli bere yaptirdim ekstra ki benim bebemin kafasi buyuk oluyo o yeni dogan sapkalar olmuyoFiyatlara bog bizi bacim. Aydinlanalim
Sen kaca yaptirdin?? Bi ordan fiyat almamisim heralde gormemistim o sayfayiDesignbyasena sayfasına yaptırdım canım, daha once de kuzenlerimin falan bebeklerine hediye yaptırmıştım
BenSen kaca yaptirdin?? Bi ordan fiyat almamisim heralde gormemistim o sayfayi
Benbattaniye ,eldiven,tulum ve şapka yalan olmasın 150 ye yaptirdim o kadar çok şey aldım ki fiyatlar uçuyor kafamdan.Benimki cok uygunmuş bu arada ,galiba 13 lira falanda kargo verdim.
Madem baslamadiysa iptal ettir ,simdi hesap hareketlerinden baktim, kargo dahil toplam 165 ödemişim.aaaaaa cok iyi fiyaaat kaziklanmisim
Sayfayi takibe aldim diger kiyafetleri guzelmis artik onlara nasip olur insallahBenbattaniye ,eldiven,tulum ve şapka yalan olmasın 150 ye yaptirdim o kadar çok şey aldım ki fiyatlar uçuyor kafamdan.Benimki cok uygunmuş bu arada ,galiba 13 lira falanda kargo verdim.
Ben de normalde hep kazıklanan birisiyim ama bu sefer nasıl olmuşsa uygun yaptırmışım.Evet güzel tasarımları var ,ben de memnun kaldımSayfayi takibe aldim diger kiyafetleri guzelmis artik onlara nasip olur insallah
Baslamistir belki ya ben siparis vereli oldu bi hafta falan. Neyse nasip böyleymisMadem baslamadiysa iptal ettir ,simdi hesap hareketlerinden baktim, kargo dahil toplam 165 ödemişim.
Sipariş verirken de tabi ki karşı tarafın vaktini alıyoruz, haklısınız ben olsam galiba ben de iptal ettiremezdim.Bir ay diyince dedim belki başlamamışsaBaslamistir belki ya ben siparis vereli oldu bi hafta falan. Neyse nasip böyleymisguzel bi iletisimimiz oldu iptal etmek istemem
Hersey nasi pahalanmis ya 4 yil once ogluma 10 lu set arti yastigini yaptirmistim 170 180 gibi bisey takima 25 tl de yastiga vermistimBen bu sayfaya battaniye yastik tulum bere eldiven bide boneli bere yaptirdim ekstra ki benim bebemin kafasi buyuk oluyo o yeni dogan sapkalar olmuyoo yuzden yani. Hepsi icin 400 dediler.
-hello baby collection var o sayfa yastik battaniye tulum bere eldiven icin 530 tl fiyat verdi.
-akdenizo battaniye tulum bere eldiven icin 240 tl dedi ekstra yastik icin 140 tl dedi
-nakis sepeti 10lu set icin yani battaniye zibin tulum atlet onluk vs olan set icin 525 tl dedi yastik icin ekstra 175 tl dedi
-sedef nakis evide tulum bere eldiven battaniye icin 230 tl ekstra yastik icinde 130 tl dedi.
Yanisi bende bana en uygun fiyatli olana sedef nakis evine yaptirdim1 aya yapiyo
Guzelmis valla. O zaman var miydi yaaa ben ilk kizima yaptirmamistim diyorum ki o zaman yoktu boyle seyler (3 yil once )Hersey nasi pahalanmis ya 4 yil once ogluma 10 lu set arti yastigini yaptirmistim 170 180 gibi bisey takima 25 tl de yastiga vermistimkeske abisininkini giyebilseydi
Vardi ama yeni yeniydi ve o zamana gore pahaliydi. Yani anne bebek cantalari 50 70 tlydi mesela avent cam buyuk biberonlar 40 tl falandi. Ben de o zaman baya pahaliya yaptirmisimGuzelmis valla. O zaman var miydi yaaa ben ilk kizima yaptirmamistim diyorum ki o zaman yoktu boyle seyler (3 yil once )demek ki varmis ama ben gormemisim