2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Jilet ile alma ,jilet coşturuyor,bu tıbbi eldivenler var ya ,eger tek tukse eline ondan tak hemen cekiyor ve geç çıkıyor, kesinlikle tavsiye ederim

Jilet ile alma ,jilet coşturuyor,bu tıbbi eldivenler var ya ,eger tek tukse eline ondan tak hemen cekiyor ve geç çıkıyor, kesinlikle tavsiye ederim
Maalesef bazı bölgelerde hormonlardan sanırım eldivenle alınacak kadar az değil bacak kol çok çıkmadı zaten onları idare edebiliyorum fakat en önemli bölgede artmaya başladı bakalım artık

Hadi inşallah iyidir hepsi
Kan sayımı bende yeni yaptırdım 9 a düşmüş ilaca ramen doktora yolladım ikiye çıkardı demir hapını

Merhaba bende bundan aldım görünce yazayım dedim. Civilde satılıyor daha uygun fiyata ben geçen ay 1600 e aldım çok hoşuma gitti çok güzel.

Maalesef bazı bölgelerde hormonlardan sanırım eldivenle alınacak kadar az değil bacak kol çok çıkmadı zaten onları idare edebiliyorum fakat en önemli bölgede artmaya başladı bakalım artık
O zaman jilettense ağdayı tavsiye ederim genede siz bilirsiniz tabi

Hadi inşallah iyidir hepsi
Kan sayımı bende yeni yaptırdım 9 a düşmüş ilaca ramen doktora yolladım ikiye çıkardı demir hapını
Gecmis olsun canim ,benimki 11 çıktı, cok iyi degil ama cok kötü de degil.İnşallah seninkide düzelir, diğer değerlerim de iyi çıktı şükür

Yan grup yine karışmakta, bayılajaaam
Sözüm meclisten dışarı kızlar ama bu kadar aksi ve alıngan bir kitleyi daha önce bir arada görmedim gerçekten
Bir kişi birine bişey yazıyor onun adı tartışma oluyor hadi o alıngan peki senin yaptığın ne oluyo şimdi.. gormediysen girme bı daha dicem ama burası herkese ait isteyen istediği yere yazabiliyo hoşlanmayan yazmaz e lafta taşımaz yani..söyleyin söyleyin lafları insanlar kızınca karşılık verince aman aksi aman alıngan kusura bakma aynı rengin lacivertini yaptın şuanda ..söylemezsem catlardim diğer tarafta da hep aynı muhabbet afedersiniz bı sidik yarışı senin beben mi hareketli sen mi hareketlisin kimseye bişey soylenmiyo hakkaten yildim ha

Maalesef orda seviyeyi aşağıya çeken bir kaç kişi vardı ,asla girmem derken burayı buldum ,mutluyum

Maalesef orda seviyeyi aşağıya çeken bir kaç kişi vardı ,asla girmem derken burayı buldum ,mutluyum
Aynı kişiler buraya da orayada yazıyo ki canım görmemeye çalışıyrm gorenede alttan almaya çalışıyorum ama yok..neyse bı sure yazilanlari okumak iyi gelecek çok saçma sapan yerlere doğru gidiyor sohbetler,konuşulması gerekenler konusulmuyoda çok saçma şeyler konusuluyo artık

Öyle mi ,onu görmedim iyiki de görmedim, halbuki kusma muhabbetini bile istemeyenler vardı.Orasi gebelik topiğinden çıktı zaten o yüzden uzun süredir girmiyorum

Yine kimseye kişisel bir laf etmediğim halde bana yürüyorsunuz ya pes.. sende orda geril gel bana saldır.. neyse ben polemik istemiyorum burada. Karışmıyorım zaten kimsenin muhabbetine diğer gruba yazmıyorum bile.. şurda sohbetine değer verdiğim bikaç kişi var eğlenmeyi bilen. Nasıl herkes her istediğini söylüyor ya bende kendi fikrimi söylüyorum. Siz de katılmıyorsanız yorum yapmayın mesajıma mecbur değilsiniz.

Orda gerilenlerden değilim tartışmaya girenlerden de değilim..saldirdigimda yok demek istediğim aksi işte gerilen diyosunuz ama hem orda sohbete girmediginiz halde gelip burda gülerek bu şekilde anlatıyorsunuz..e cevap verilince de zorunuza gidiyo şimdi oradaki insanları hep gergin aksi deyip kenara cekilemezdin zaten ya hiç yorum yapmayacağım yada ben cevap verince bana kizmayacaktin e bende orda olduğum için bana da cevap verme hakkı düştü..neyse daha fazla tartisamiycam sadece söylemek istedim hani biseyi ya içinde tutucan yada yorum yaparsan da cevaplarıni okuycan..

Hayır karışmayacaktım da bi şeyler söylemek istedim. Zaten inanın kaostan kaçıp bu grubu kurduk 3-5 kişi kendi çapımızda takılıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. Kimsenin de kimseye alındığı kırıldığı yok aman Allah bozmasın diyorum Hiç kalabalık gruba yazmıyorum fikir alamıyorum olayını da yaşamıyorum gerçekten az ama öz fikir oluyor çok şükür. Burda her dk bi gerilim olmadığına göre aynı kişiler yazmıyor.
Dilekbltylmz1 P Purple07 o yüzden boşverelim biz güzel muhabbetimize bakalım cağnım mayıs annelerim güzel annelerim bana istediğinizi söyleyin ben alınmam yüklenin lariye

Kimseye yüklenmek için yazmadım canım sadece laf taşımak gibi bide gülerek yazılmış ay içimde tutamadim söylemek istedim..hep oraya girmiyosa ordakileride sorun etmesin ben bile o gerilime girmeyip gerileni idare etmeye çalıştım ama artık yok tovbee..ben okurum sizleri burdan okumaya devam

Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın ahhahaha

Öyle mi ,onu görmedim iyiki de görmedim, halbuki kusma muhabbetini bile istemeyenler vardı.Orasi gebelik topiğinden çıktı zaten o yüzden uzun süredir girmiyorum
Ne kadar uzattınız iki de bir kusuyorum demeniz midemi bulandırıyor dedim ama siz kusmak da kusmak yazıklarınız görünce kusuyorum bilme.çm ne .Anladım ki sizin psikolojiniz çok bozuk

Ya arkadaşlar kızıma 4 tane takim beğendim seneye bu zamanlar giysin diye ama cok minnoşlar,680 lira tuttu yaaaaa.Alsam diyorum 9 aylik bebek olacak bu ,almasam icimde kalir ya bu kız kiyafetleri beni yoldan çıkaracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…