- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
Ben sustum annem benden bu kaaAman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın ahhahaha
Oyy bırak o ne dün e bebekten aldım 4 tane tulum akşam sarılıp uyuyacaktım nerdeyseYa arkadaşlar kızıma 4 tane takim beğendim seneye bu zamanlar giysin diye ama cok minnoşlar,680 lira tuttu yaaaaa.Alsam diyorum 9 aylik bebek olacak bu ,almasam icimde kalirya bu kız kiyafetleri beni yoldan çıkaracak
Aman diyimHahahah gülme kriziiiikaçıyordu kaçmakta olan ....
Yaaa güzel günlerde giysin teyzesinin miniğin hepsi birbirinden tatlıOyy bırak o ne dün e bebekten aldım 4 tane tulum akşam sarılıp uyuyacaktım nerdeyse6 al 5 öde kampanyasından atlet gibi olan zıbınları da aldım toplam 200küsür tuttuu. E bebek mağazasında tekstilde 2. Ürüne %50 indirim vardı çünkü hm de de güzel indirim yakalamıştım tayt ve üstleri takım yaptım bi postası çıktı gitti
Teyzesiii öpüyoruz seniYaaa güzel günlerde giysin teyzesinin miniğin hepsi birbirinden tatlı
Bence burasi da karışmasın, lutfen uzatmayın.Evet ben kusuyorum ve zor bir hamilelik geçiriyorum.Size mükemmel gecen hamileliginizde başarılar dilerim ama unutmayın ki kimin basina ne gelir bunu sadece Allah bilir.Ben sizinle muhatap olmuyorum siz de uzak durursaniz fazlası ile mutlu olurum,burda kimseyi bu muhabbetle rahatsiz etmeye hakkınız yok .Sizi engelliyorum hicnir şeyinizi de okumuyorum.Psikolojisi bozuk olan bence sizsiniz ki burda da ayni konuyu açıp uzattınız.Mesafenizi koruyunNe kadar uzattınız iki de bir kusuyorum demeniz midemi bulandırıyor dedim ama siz kusmak da kusmak yazıklarınız görünce kusuyorum bilme.çm ne .Anladım ki sizin psikolojiniz çok bozuk
Hepsi cok güzel hayırlı uğurlu günlerde giysin.Ben bebeklik halini geçtim bu tini mini kız konseptlerine basladim onlardan kendimi alamıyorum resmen bir batak.Oglumda da cok düşkündüm kıyafete ama tartışılmaz ki kız çocuk kiyafet batağı çok daha büyükOyy bırak o ne dün e bebekten aldım 4 tane tulum akşam sarılıp uyuyacaktım nerdeyse6 al 5 öde kampanyasından atlet gibi olan zıbınları da aldım toplam 200küsür tuttuu. E bebek mağazasında tekstilde 2. Ürüne %50 indirim vardı çünkü hm de de güzel indirim yakalamıştım tayt ve üstleri takım yaptım bi postası çıktı gitti
Ohh ne iyi olmuşşKizlar bu arada bugun kontrole gittim. N Neess ayrintilidan sonraki muayneydi bu normalde ucret alincakti ya dr kontrol olsun bu dediucret almadi
Bebis 600 gr olmus kizlar. Kasilmami bu sefer ultrasonda gormedi cok sukur. Ama tarif ettiklerime gore evde oldugunu soyledi. Enfeksiyon var mi diye bi bakalim once yoksa nidilat diye bi ilac varmis tansiyon ilaciymis ama kadin dogumcular cok kullaniyormus. Erken dogumu engellemek icin veriliyoms bu ilac. Enfeksiyon yoksa bu ilaca baslicam.
Dogumu sordum benim 17 mayis gozukuyo ne zaman olur sizce dedim mayisi gorursek opup basimiza koyalim dedibaya erken dogum riskim varmiiis ama yatacagiz istirahatle duzelecegiz dedi.
Ama dedi ki bi hastamin 20. Haftasinda acilmasi oldu dedi. 38+5 oldu bebek gelismiyodu artik ama gelmiyodu da bugun ben yatirdimda dogurttum artik dedi(@Portakalimsi bak buda sana gelsin allahin izniyle seninkide duracak bak goreceksin )
Ha birde sekerim pilav vs yedigimde 150 cikiyodu. Max. Ilk bi saatte 130 cikmasi lazim yoksa bebek icin sıkıntı dedi. Bundan sonra sekeri yukselten seyler yemek yok..
Bizde durumlar boylee.
Diger gruba yazip buraya yazmazsam icimde kaliyo
Ay o elbiseler dizaltı kurdeleli çoraplar falan mı yoksaHepsi cok güzel hayırlı uğurlu günlerde giysin.Ben bebeklik halini geçtim bu tini mini kız konseptlerine basladim onlardan kendimi alamıyorum resmen bir batak.Oglumda da cok düşkündüm kıyafete ama tartışılmaz ki kız çocuk kiyafet batağı çok daha büyükAllah yardim etsin.Dün de aracla kaza yaptım iyi ki büyük bir sey degil ama ordanda 5 bine yakın masraf cikti.Yapacak bir şey yok yeterki sağlık olsun,rabbim olmayanlara ,az olanlara yardım etsin.Bu yazımı okuyan beni zengin sanacak sadece memurum valla
Buna ek olarak posetleri cok pahali icinde gelen refilden baska orjinal almayin dolapta turk mali uretenler var oraya gore daha uygun bi bakin guzellerKızlar ebebekte korbell bebek bezi çöp kovası 150 TL düşmüş almayı düşünenler kaçırmasın baya inmiş
Aynen onlar yaaaa ben ikinci çocuğu düşünmezken bile avmlerde onlari alip sepete koyardım.Illaki birine hediye ederim diyeAy o elbiseler dizaltı kurdeleli çoraplar falan mı yoksaben de şu asıl lazım olan alıncakları bi alıyım da sonra zevkini çıkara çıkara alıcam onları
Ya çok geçmiş olsun önemli bi şey değildir inş. Valla bizim de öyle her yerden masraf çıkıyo alıştık artık
Kimseye yüklenmek için yazmadım canım sadece laf taşımak gibi bide gülerek yazılmış ay içimde tutamadim söylemek istedim..hep oraya girmiyosa ordakileride sorun etmesin ben bile o gerilime girmeyip gerileni idare etmeye çalıştım ama artık yok tovbee..ben okurum sizleriburdan okumaya devam
Hayır karışmayacaktım da bi şeyler söylemek istedim. Zaten inanın kaostan kaçıp bu grubu kurduk 3-5 kişi kendi çapımızda takılıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. Kimsenin de kimseye alındığı kırıldığı yok aman Allah bozmasın diyorumHiç kalabalık gruba yazmıyorum fikir alamıyorum olayını da yaşamıyorum gerçekten az ama öz fikir oluyor çok şükür. Burda her dk bi gerilim olmadığına göre aynı kişiler yazmıyor.
Dilekbltylmz1 P Purple07 o yüzden boşverelim biz güzel muhabbetimize bakalım cağnım mayıs annelerim güzel annelerim bana istediğinizi söyleyin ben alınmam yüklenin lariye
Karismadim ki yazdiysan cevap verene de kizmiycan dedim..ki zaten ben bu zamana kadar kimseyle tartışmadim tartışan olduğunda yumuşatmak için araya girdim..seninde yapman gereken oraya yazmakti gelip buraya yazmama ne lüzum vardı ordakileri yazsaydin gerginsiniz aksisiniz kavgacisiniz diye.. e kapandı konu söylenen söylendi başka söyleyecek birşeyim yokYa sen benim nerde ne yapacağıma karışamazsın. Güleceğim tabi komik çünkü. Sen bence Git oraya seni gerene cevabını ver öyle rahatla, ha orda veremiyosun burda bana mı geçiyor nazın. Laf taşımak nedir herkese açık forum burası oraya yazan burayıda okuyor merak etme. Kimseden gizli fiskos yapmıyoruz. Kimseden çekinsek herkesi idare ederiz pış pışlarız o da bende yok üzgünüm. Kendin diyosun yıldım bıktım diye demekki aşikar bi sorun var sende dile getir rahatla bence.
Herneyse.. yok sinirlenmicem diyorum olmuyor. Maksadını aştı burası
PuhahahahahhaAman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın ahhahaha
Bacim aman dikkat et biraz buyuk al alacaklarini. 9 aylik olacak diye 9 aylik alma sakin he. Ben yaptim o hatayi hic birini giydiremediydimYa arkadaşlar kızıma 4 tane takim beğendim seneye bu zamanlar giysin diye ama cok minnoşlar,680 lira tuttu yaaaaa.Alsam diyorum 9 aylik bebek olacak bu ,almasam icimde kalirya bu kız kiyafetleri beni yoldan çıkaracak
Cook guzeller hepsiOyy bırak o ne dün e bebekten aldım 4 tane tulum akşam sarılıp uyuyacaktım nerdeyse6 al 5 öde kampanyasından atlet gibi olan zıbınları da aldım toplam 200küsür tuttuu. E bebek mağazasında tekstilde 2. Ürüne %50 indirim vardı çünkü hm de de güzel indirim yakalamıştım tayt ve üstleri takım yaptım bi postası çıktı gitti
Söylediğin iyi oldu ben de sorayım o zamanKizlar bu arada nakisli tulum yaptirmak isteyeniniz vardi. Ben siparis verdim. 1 aya hazirlaniyo bazi sayfalarda 2 aya hazirlaniyodu. Ona gore siparislerinizi verin he son zamanlara birakmayin yetismez sonra. Gerci daha 3 ayimiz var ama olsun