2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın kızlar beni kızım bugünde yedi gibi uyandırdı. Tepiklernden hala uykuya dalamadım resmen içimde deprem oluyor. bu çocuk 22. Haftada böyleyse 38 de beni devirir doğduktan sonra zaten benm ölmüşüm

Ohh maaşallah bende akşam uzun zamandan sonra ilk defa 3 e kdr falan oturdum ayy resmen uyumuyomuş bu zilli geceleri aynı seninki gibi tekmeler uçuşuyor uykuda anlamıyorum demek

Ohh maaşallah bende akşam uzun zamandan sonra ilk defa 3 e kdr falan oturdum ayy resmen uyumuyomuş bu zilli geceleri aynı seninki gibi tekmeler uçuşuyor uykuda anlamıyorum demek
Kızlar benim plesantam ön dyvardaymış.Hiisediyorum bebek hareketlerini ama öyle her zaman ve sık değil.Sizin bahsettiğiniz gibi hiç değil.Plesantanın duruşuyla ilgili olabilir değil mi

Kızlar benim plesantam ön dyvardaymış.Hiisediyorum bebek hareketlerini ama öyle her zaman ve sık değil.Sizin bahsettiğiniz gibi hiç değil.Plesantanın duruşuyla ilgili olabilir değil mi

Benim plasentamda öndeydi şimdiye kadar çok net değildi yada aralıklıydı ama artk daha belirgin özellikle ayaklarıyla yaptıgı vurma net hissediliyor taa en aşagıda ama kasıkta. yukarıdakileri bende pek hissedemiyorum

Ben bugün oynaşırken ayağının nerde oldğnu gözümle gördüm resmen kasığıma dayadı ayağını. Bu ilk defa oluyor. Bende çok şaşırdm gerçekten. Kilom az yağ tabakam ince diye mi oluyor bilmiyorum ama ben herşeyi çok hissediyorm. Umarm bu problem olmaz

Bugün uygulamada tam da böyle yazıyordu muhtemelen o sebeple daha az hissediyorsunuz

Eklentiler

• D93A7E55-194B-417D-8FE8-AEF94371F77D.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar yeni bakabildim yazılanlara. Ben de alışveriş konusunda fikir olsun diye aldıklarımı yazayım size bebek arabası prego pronto aldım travel sistem, park yatak prego san diego, dolap ve şifoniyer pierre cardin, bebel telsizi weewell, biberon ve emzik avent, bebek bakım çantası uni baby, reflu yatağı brilliant, küvet maşrapa setini katlanabilir aldım, 4takım yeni doğan kıyafet aldım 6 takım kadar 0 3 ay bunlar uzun kol. Sonraki dönem için kısa kola başlayacağım. Uzunlar 1 ay yeter diye düşündüm. 3 parca muslin örtü aldım. Bi tane nohut battaniye . Banyo havlusu, 15 tane kadar da zıbın aldım. Herkes en çok zıbın al deyip durdu. 15 tane ağız bezi, 2 paket alt açma bezi, 2 tane yastıklı alt değiştirme takımı.Şimdilik alışveriş kısmı bu kadar. :)

Evet en aşağıda böyle bi kımıldama gibi hissediyorum.Yukarılarda hiç hissetmedim daha.Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah en önemlisi o

Bu arada kızlar 24. Hafta idari izin raporu alan varsa aranızda paylaşabilir misiniz
Ben de bu hafta alacağım.Doktoruma söyledim perşembe günü 24.haftalık hamiledir diye bi belge verecek.Dilekçe yazacağım bu belgeyi de ekleyip teslim edeceğim

Ben de bu hafta alacağım.Doktoruma söyledim perşembe günü 24.haftalık hamiledir diye bi belge verecek.Dilekçe yazacağım bu belgeyi de ekleyip teslim edeceğim
24 haftalıktır yazısı yeterli oluyor değil mi ekstra bir şeye gerek yoktur. Teşekkür ederim

Ben bu hafta alacağım aslında 25.haftam ama okulun kapanmasını bekledim sene sonu iş ve işlemlerini aksatmamak için aldığımda paylaşırım sizinle
Benim de salı günü doluyor 24um. Normalde haftayı kapatacaktım ama covid vakaları var iş yerinde oldukça fazla. Biraz korkuyorum beklemeyim dedim

24 haftalıktır yazısı yeterli oluyor değil mi ekstra bir şeye gerek yoktur. Teşekkür ederim
Evet doktorun verdiği belge birde idareye dilekçe yazacağız bu belgeyi de ekleyeceğiz .İdare bu şekilde söyledi perşembe yapacağım bende

Benim de salı günü doluyor 24um. Normalde haftayı kapatacaktım ama covid vakaları var iş yerinde oldukça fazla. Biraz korkuyorum beklemeyim dedim
İdari izinli olunca online olaraköı çalışmaya geçiyoruz yoksa tamamenmi çalışmıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…