2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İdari izinli olunca online olaraköı çalışmaya geçiyoruz yoksa tamamenmi çalışmıyoruz?
Öğretmen misiniz yoksa başka bir kurumda devlet memuru mu bilmiyorum ama eğer öğretmenseniz geçen sene arkadaşıma canlı ders vermek istedi okulum ama riskli bir hamileliği vardı dersi yapabilecek durumu yoktu okulun bu isteği MEB’den döndü ders veremediler baya idaresi soruşturma geçirdi filan uygun bir dille hakkınızı arayın sizi çok zorlayacak bir durumsa çalışmanız öyle kolay kolay verilmez görev diye biliyorum bu gördüklerimden yola çıkarak

Selam arkadaşlar, doktorum şeker yüklemesi yapmayacağım ama açlık ve tokluk şekerine bakacağım dedi ,iki kere kan verdim ,bir de idrar verdim.Ne zamandır canım döner dürüm istiyordu ama korkudan yiyemiyordum,iyi pişmiş olmazsa temiz olmazsa diye Bugun esim yokken avmye geldim kardeşimle.Donerciye diyorum ki ben hamileyim de etimi iyi pişirseniz olur mu olur dedi sagolsun bol kızarmış ,kurumuşları koymuş .Neyse bu beni götürür baya.Herkese sağlıklı bir hafta dilerim

Kızlar bir şey soracağım size, gebelikten önce lazere gidiyordum fakat hamile kalınca bıraktım zaten nerdeyse çıkmıyordu tek tükler için gidiyordum bu aya kadar da beni idare etti fakat sanırım hormonların etkisiyle de yavaştan çıkmaya başladılar siz ne yapıyorsunuz evde lazer cihazım var ev tipi olanlardan onu kullansam mı kullanmasam mı ne yapsam karar veremedim

Bence kullanma ağda yaptır..bide lazer genelde çocuk olayını bititrdikten sonra yapılır hormonlar yeniden costurdugu için..bende geçen sene niyetine gitmiştim sonra dur bakalım dedim çocuk olur falan diye ertelemistim iyi ki de ertelemisim..

Döner miii ben her hafta 1 gün iskender yiyorum resmen onu aşeriyorum hamburger yemekten iyidir diye avutuyorum bi de kendimi ama arada onu da yiyorum aman afiyet olsun ohh
Yaa o lazer ışınları için zararlı diyolar kuzu. Benim de gebelik öncesi her şey sıfırlanmıştı, şimdi aksi gibi sadece bikini bölgesinde çıkıyor çok rahtsız etmeyecek şekilde tek tüktü. Jiletle alınca mecbur çoğaldı sanırım biraz. Hayatımda da hiç jilet kullanmamıştım belki o yüzden çoğalmıştır şimdi göbüşten zor görmeye başladım bunun sonu nereye gidicek bilmiyorum

Sana da afiyet olsun arkadaşım

Ooh yarasın canım
Benim dr da yapmayacağım dedi 25. Haftada bazı tahliller isteyeceğim sadece dedi seninki gibi olabikir bakalım inş şeker sorunu falan çıkmaz
Ben baya tatlı yiyorum ya

Ya çok gıcık bişey jilet olayı ama el mahkûm ben ağdaya gidemiyorum görmeden iş hallediyoruz vallahi bigün kendimi doğramaktan korkuyorum

Ya çok ilginç benim saçlarım yağlanmıyor
Normalde 1 güne yağlanan tel tel olan kafam bildiğin tertemiz şu hamilelikte çok sevdim

Benim de öyle ağda yapmak istemiyorum her şey başa dönecek çünkü aslında doktora sormuştum yapabilirsin ama çabuk çıkar bir zararı yok dedi ev tipi küçük lazer cihazı için özellikle ama ben emin olamadım cesaret edemedim böyle nasıl olacak bilmiyorum hiç kuzu

Hahahaha aynennn bi kaza bela açmasak bari
Ya çok ilginç benim saçlarım yağlanmıyor
Normalde 1 güne yağlanan tel tel olan kafam bildiğin tertemiz şu hamilelikte çok sevdim
ay bu bende de var hamilelikten miymişş çok sevindim iyi bi şeyin bana da vurmasına ince telli saçlarım ve gıcık olurdum bu duruma
Aslında doktor zararı yok dediyse yoktur diye düşünmek istiyorum Başka bi doktora daha sor için rahat olsun en azından kuzu

Maalesef ağda yaptırırsam şimdiye dek gittiğim seneler boşa gidecek çünkü şimdi bile tek tük çıkıyor ve uzun sürede çıkıyor ağdaya dönersem emeklerime yanarım bakalım şimdilik sadece çıkan tek tükleri jilet ile alayım madem

Öyle yapayım bebeek

Epilasyon aleti ise yaramaz mı acep bilemedim..

Kizlar bu arada bugun kontrole gittim. N Neess ayrintilidan sonraki muayneydi bu normalde ucret alincakti ya dr kontrol olsun bu dedi ucret almadi

Bebis 600 gr olmus kizlar. Kasilmami bu sefer ultrasonda gormedi cok sukur. Ama tarif ettiklerime gore evde oldugunu soyledi. Enfeksiyon var mi diye bi bakalim once yoksa nidilat diye bi ilac varmis tansiyon ilaciymis ama kadin dogumcular cok kullaniyormus. Erken dogumu engellemek icin veriliyoms bu ilac. Enfeksiyon yoksa bu ilaca baslicam.
Dogumu sordum benim 17 mayis gozukuyo ne zaman olur sizce dedim mayisi gorursek opup basimiza koyalim dedi baya erken dogum riskim varmiiis ama yatacagiz istirahatle duzelecegiz dedi.
Ama dedi ki bi hastamin 20. Haftasinda acilmasi oldu dedi. 38+5 oldu bebek gelismiyodu artik ama gelmiyodu da bugun ben yatirdimda dogurttum artik dedi ( P Portakalimsi bak buda sana gelsin allahin izniyle seninkide duracak bak goreceksin )
Ha birde sekerim pilav vs yedigimde 150 cikiyodu. Max. Ilk bi saatte 130 cikmasi lazim yoksa bebek icin sıkıntı dedi. Bundan sonra sekeri yukselten seyler yemek yok..
Bizde durumlar boylee.
Diger gruba yazip buraya yazmazsam icimde kaliyo

cnm bendede aynı durum var mayıstan snra yaza başlarken gideceğim lazere. benm bazı yerlerde baya çıktı ama jiletle idare ediyorm.

Muhtemelen canım, tam kan sayımı, idrar ,açlık, tokluk şekere bakıldı, mis gibi bir de ben ilac kullandığım için tiroitime bakıldı. Anladığım kadarı ile sorun yok sonuçlarda ama akşam üstü olsunda öyle arayayım diye bekliyorum

Ilk çocugumda diot lazer yaptiriyorum bakinca bitmis gibi duruyordu ama hamile kalınca hepsi yeniden çıkmıştı, meğersem hiçte bitmemişti.Zorla utanarak ağdaya gitmiştim, en temiz ve garantisiydi.Ikinci cocuk pek düşünmediğim için bir de araya zaten 8 yıl girdi ,alexandrite lazer yaptırdım, cikti dersem yalan olur .Ayna ile bakinca hic görünmüyor ama yoklayinca bir kac tüy geliyor elime onlari da cekiyorum bakalım inşallah 3 ay daha aynı devam eder.Dogumdan sonra 1 ya da 2 seans daha alırsam konu kapanır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…