2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
ben liste yapmıştım onun üzerinden alışveriş yaptım ama tabiki baktıkça bir sürü şey çıkıyor. bi de ilk çocuk hevesiyle alıyor insan. bende çok düşündüm bu konuyu çocuğun doğum kilosu çok önemli ama prematüre değilse eğer bir ay içinde yenidoğan takımlarına sığamıyor ama ben yinede biraz aldım çnkü aynı zamanda çok üstünü değiştirdiğimiz bir dönem. 1-3 aylıkları içinde ama uzun kollu aldım. onlarıda eğer gelişmiş bir bebekse 3. aya kadar giyemiyor açıkçası. ama dediğim gibi bebekten bebeğe çok farkediyor.

Ah ne kadar çıkarsa çıksın illa ki eksik şeyler oluyor halaa alacağım şeyler var.
Ağırdan almadınız tabii her şey alıp başını gittiği için bir parça bir şey alıp kenara koysak kar diye düşündüm ben ama her an her şey alınabilir hala çok vakit var
Araba konusu tam bir kaos benim aklımda cybex eezy s twist+2 modeli vardı ama başka bir kampanyaya denk gelince eşimin ısrarıyla stokke beat modelini aldık
Sizde bir an evvel karar verip noktayı koyarsınız umarım

hahah en sevdiğim ama arada ctesi kargo geliyordu yakalanıyordum geçen çarşamba toplu bi alım yaptım ama ıvır zıvırlar aradan çıktı rahatladım
Ay biberon konusuna ben çok uzak kaldım, alırsan yaz kuzum ona göre bakarım ben de.
tamam kuzu bir sonraki alışveriş listemde emzik,biberon ve benim ihtiyaçlarım gibi şeyler var mutlaka yazarım
canım inceledim ve oyun parkı olması dışında bi artısı yok bana göre. oyun parkı kısmını ne kadar kullanacağız? çocuklar içlerinde durmak istemiyor pek, tabiki kaliteli malzeme olsun isteriz hepimiz ama daha da önemlisi yatak bence. ben biraz fiyat performans olarak bakıyorum olaya. ikeadaki daha makul geliyor bana o yüzden. ileride genç odası gibi bi oda yaptığımzda bu kalite olayı daha önemli gibi geliyor tabii benim şahsi fikrim

Ya bu korbell e normal çöp poşeti olmuyormu ne farkı var kendi torbasının
kendi poşeti 3lü olarak satılıyor kuzu ve 1500 e kadar bez alıyormuş. kokuyu dışarı verip vermeme konusunda poşetin bi katkısı var mı yoksa o tamamen kovanın olayı mı bilmiyorum

Bu beşiğin yatağı yataş baby en iyilerinden yataş işbir yatak 10 cm kalınlığında kullandığı malzemede iyi bebek büyüynce yani dönmeye başlayınca aşağıya indiriyorsunuz yatağını, ama bilemedim ikea nın beşiği nasıl bir özellikte bilmiyorum ama duydum cok kullanan var.. bilgin varsa yazarmıısın L Larissa
En yakın arkadaşımm doğum yaptı dün gece buarada hastaneye bebek görmeye gidicez mecbur son dk da sezeryan oldu arkadaşım EFe bebek 3700 gram mış , emiyormuş çok heyecanlıyım aynı seyleri bizde yaşayacagız 3-4 aya canlar

bu ara sürekli doğumu düşünüyorum nedense. dönem dönem bişiylere takıyorum ben idari izin fln başlyacak ya doğum izni moduna soktu sanrıım beni.

Canım benim almayı düşündüğüm model bu. Yatağını iyi bi yerden alıcam ikeadan değil. Reflü yatağını da yataş juno aldım zaten ilk etapta onu kullanıcam 3-4 ay gibi bi süre. Fiyat 1200 dü yanlış hatırlamıyosam.
Yaa maşallahh kilosuna da arkadaşın nasıl peki? Ağrısı sancısı yoktur inş.

Eklentiler

• E002F26B-B4FC-4F61-95A4-B5F2CDC5BD3B.png
    206,3 KB · Görüntüleme: 26
  • F93B4AE3-36C2-43E5-B84C-31A1DE386A24.png
    327,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 9BF6CFBC-84F2-463B-967C-5597937B0D76.png
    338,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 76A77794-0142-46C5-97EF-0C6106E9706F.png
    316,5 KB · Görüntüleme: 22
Detaylı ultrasonu devlette yaptırmıştım. Bugün kendi doktoruma gösterdim sonuçları. Herşey yolunda şükür. 649 gram (devlette 2 gün önce 485 çıkmıştı) 28.6 cm çıktı. Gitmişken doğum için fiyat sordum. Sakarya beyhekim hastanesi sendikasız 5250,sendikalı 4500 tl dediler.

Evet çocuğun kilosunu da bu haftalarda tahmin etmek çok zor zaten çocuk asıl kiloyu son aylarda alıyor deniyor gene de tedbirli olmak lazım birkaç set yenidoğan takım almayı düşünüyorum ben de ama daha çok 3-6 ay alacağım galiba geri kalanı ben de uzun kollu almak istiyorum çok sıcak olursa da birkaç kat giydirmem tek kat giydiririm diye düşünüyorum

Neye niyet neye kısmet olmuş güle güle günlerde kullanın valla ben almadıkça fiyatlar artıyor favorilerimdeki ürünlerin almadıkça da pişman oluyorum ama geniş bir zamanda uzun uzun araştırarak almak istediğim için de almıyorum böyle bir kısır döngüye girdim ama bebeğim için yaptığım her şey ayrı bir zevk tek tek bakmak araştırmak en uygun bütçeyle en iyisini almaya çalışmak yorumları okumak hayal etmek filan belki bu yüzden de erteledim biraz annelik ne değişik bir duygu daha şimdiden

kendi poşeti 3lü olarak satılıyor kuzu ve 1500 e kadar bez alıyormuş. kokuyu dışarı verip vermeme konusunda poşetin bi katkısı var mı yoksa o tamamen kovanın olayı mı bilmiyorum

Deneyelim bakalım şu poşetlerden sağol cnm bende var arkadaşım verdi ama ilk kullanıcam kendininki indirim bulamazsak bunu deneriz

Canım daha öncede yazmıştım ama tekrar yazmak istedimBen pierre cardin karma plus bebek arabası aldım.Kabin boy 25 kg kadar taşıma kapasitesi var.Çok kıvrak.Evin içinde sürüyorum bazen Çok beğendim ben hem çok yer kaplamıyor hemde taşıma kapasitesi gayet iyi.Bi bak istersen.Burdan bi arkadaş önermişti bana da

Evet ben de bakmıştım hatta ama tükenmiş görünüyordu internet sitelerinde hatta Trendyol’da filan satışı yoktu ben baktığım zaman olmadı mağazaya gider bakarım diye düşünmüştüm benim de seçeneklerim arasında

Yaaa dimii çok şükür rabbim bizlere de nasip etti
Teşekkür ederim kullandığımız günleri de göreceğiz inşallah
Aklınızda fikir oluştuğunda almak çok kolay hemen pıt pıt alınıyor

Kuzum biraz ağrısı var tabi epidural sezeryan oldu kaburgaya biraz bastırmıslar biraz kaburga ve sırt ağrısı vardı , ama bebek çok iyi maşallah doğduktan sonra 3500 tartmışlar bebeği ultrasonda braz fazla çıkabiliyormuş.. biraz ciyak ciyak ağlıyo ara sıra sonra susuyo emzikle ) ama çokk güzeldi yavrum maşallah darısı başımıza kızlar buarada 40+5 te son dk sezeryana karar verdi dktor

Merhaba arkadaşlar ,bugün bebisim gündemden düştü, oğlumun doğum günü hazırlıklarına başladım.Covidden dolayı 2 yıldır kalabalık almıyorum ama hazırlıklar aynı seviyorum özenmeyi ,cok hoşuma gidiyor organizasyon, oğlum için olunca.Seneye kızım icin pembe konseptlere de giriş yaparim inşallah

İnternette bakıyorduk biz .Sonra Civil e gittik .Orada fiyatı uygundu hemde epey.İnşallah içinize sineni hemen bulursunuzBeşik ve bebek arabası seçimi çok zormuş gerçekten

Yaa ne güzel inşallah biz de doğuralım da bu parti telaşlarına geçelim çok heyecanlı

Demekki 40+5 e kadar gelmeyince senin geleceğin yok dedi ayy nazlı oğlan ya nazlıııı biri plesantasına yapışır N Neess biri kıpır kıpır olur foti vermez ölçümleri zor yaptırır Z Zynpada bu sene nazlı oğlanlar senesi heralde bizim kızlardan nazlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…