- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
ben liste yapmıştım onun üzerinden alışveriş yaptım ama tabiki baktıkça bir sürü şey çıkıyor. bi de ilk çocuk hevesiyle alıyor insan. bende çok düşündüm bu konuyuSiz böyle yazınca alınacak ne çok şey olduğunu farkettim ve benim için de güzel bir liste oluşmuş oldu aslındaBir de kaç aylık aldınız tulumları takımları filan malum nisan sonu mayıs mayıs ortası doğumlarımız ben İstanbul’da doğum yapmayı düşünüyorum mesela ama hava nasıl olur uzun kollu kısa kollu mu almalı bebeklerin vücut ısısı bizden daha düşük malum bunu düşünerek daha kalın mı alınmalı kararsız kaldım siz nasıl aldınız
Ah ne kadar çıkarsa çıksın illa ki eksik şeyler oluyorNe güzel baya bir şey çıkarmışsınız aradan ben fazla mı ağırdan aldım acaba ya diye düşünmeye başladımAslında ne alacağımı da tam bilmiyorum bebek arabasını hangi marka aldınız bu konuda çok kararsızım tecrübeli anneler ne alırsan al bir süre sonra bastona geçiyorsun diyorlar benim de travel arabalarda gözüm açıkçası beğendiklerimden de fiyatlar çok uçuk kararsız kaldım sonra bir kere oluyor dilediğimi alacağım diyorum böyle düşüne düşüne çorba oldu kafam
hahah en sevdiğimkızlaar eşlerimizle görüşmemiz lazım sanırım bu işibişeyler alırken en iisi sormamak. benm aldıklarmı koyduğum bir dolap var istifli şu an. getirip atıyorum görmüyor bile.kafam daha rahat. sorunca çıkmaza giriyoruz
tamam kuzu bir sonraki alışveriş listemde emzik,biberon ve benim ihtiyaçlarım gibi şeyler var mutlaka yazarımAy biberon konusuna ben çok uzak kaldım, alırsan yaz kuzum ona göre bakarım ben de.
canım inceledim ve oyun parkı olması dışında bi artısı yok bana göre. oyun parkı kısmını ne kadar kullanacağız? çocuklar içlerinde durmak istemiyor pek, tabiki kaliteli malzeme olsun isteriz hepimiz ama daha da önemlisi yatak bence. ben biraz fiyat performans olarak bakıyorum olaya. ikeadaki daha makul geliyor bana o yüzden. ileride genç odası gibi bi oda yaptığımzda bu kalite olayı daha önemli gibi geliyorKızlar bişey danışayım madem ben trndyoldan güzel bi beşik buldum yorumları cok olumlu,resimlerini paylasıcam 3 kademeden olusuyo yanı hem anne yanı, hem karyola hemde ilerde oyun parkı oluyor .. 3,3.5 yaşaa kdr tahatlıkla kullabılabilir yazmakta ben suan oda hemen yapmayacagım yatak odamda anne yanı istiyorum, bu beşik yarın öbürgün odasındada kullanırım dye düşündüm bi fikir verirmisiniz bilenler ama biraz pahalı fiyatı ve cok kaliteliymiş malzemesi bilemedim..https://ty.gl/7dfrgtfshp linki bu resimlerde ekliyim bi yorum yaparsanız??
kendi poşeti 3lü olarak satılıyor kuzu ve 1500 e kadar bez alıyormuş. kokuyu dışarı verip vermeme konusunda poşetin bi katkısı var mı yoksa o tamamen kovanın olayı mı bilmiyorumYa bu korbell e normal çöp poşeti olmuyormu ne farkı var kendi torbasının
Bu beşiğin yatağı yataş baby en iyilerinden yataş işbir yatak 10 cm kalınlığında kullandığı malzemede iyi bebek büyüynce yani dönmeye başlayınca aşağıya indiriyorsunuz yatağını, ama bilemedim ikea nın beşiği nasıl bir özellikte bilmiyorum ama duydum cok kullanan var.. bilgin varsa yazarmıısın L Larissahahah en sevdiğimama arada ctesi kargo geliyordu yakalanıyordum geçen çarşamba toplu bi alım yaptım ama ıvır zıvırlar aradan çıktı rahatladım
tamam kuzu bir sonraki alışveriş listemde emzik,biberon ve benim ihtiyaçlarım gibi şeyler var mutlaka yazarım
canım inceledim ve oyun parkı olması dışında bi artısı yok bana göre. oyun parkı kısmını ne kadar kullanacağız? çocuklar içlerinde durmak istemiyor pek, tabiki kaliteli malzeme olsun isteriz hepimiz ama daha da önemlisi yatak bence. ben biraz fiyat performans olarak bakıyorum olaya. ikeadaki daha makul geliyor bana o yüzden. ileride genç odası gibi bi oda yaptığımzda bu kalite olayı daha önemli gibi geliyortabii benim şahsi fikrim
Canım benim almayı düşündüğüm model bu. Yatağını iyi bi yerden alıcam ikeadan değil. Reflü yatağını da yataş juno aldım zaten ilk etapta onu kullanıcam 3-4 ay gibi bi süre. Fiyat 1200 dü yanlış hatırlamıyosam.Bu beşiğin yatağı yataş baby en iyilerinden yataş işbir yatak 10 cm kalınlığında kullandığı malzemede iyi bebek büyüynce yani dönmeye başlayınca aşağıya indiriyorsunuz yatağını, ama bilemedim ikea nın beşiği nasıl bir özellikte bilmiyorum ama duydum cok kullanan var.. bilgin varsa yazarmıısın L Larissa
En yakın arkadaşımm doğum yaptı dün gece buarada hastaneye bebek görmeye gidicez mecbur son dk da sezeryan oldu arkadaşım EFe bebek 3700 gram mış , emiyormuş çok heyecanlıyımaynı seyleri bizde yaşayacagız 3-4 aya canlar
Valla bilmiyorum ki hic denemedimYa bu korbell e normal çöp poşeti olmuyormu ne farkı var kendi torbasının
Evet çocuğun kilosunu da bu haftalarda tahmin etmek çok zor zaten çocuk asıl kiloyu son aylarda alıyor deniyor gene de tedbirli olmak lazım birkaç set yenidoğan takım almayı düşünüyorum ben de ama daha çok 3-6 ay alacağım galiba geri kalanı ben de uzun kollu almak istiyorum çok sıcak olursa da birkaç kat giydirmem tek kat giydiririm diye düşünüyorumben liste yapmıştım onun üzerinden alışveriş yaptım ama tabiki baktıkça bir sürü şey çıkıyor. bi de ilk çocuk hevesiyle alıyor insan. bende çok düşündüm bu konuyuçocuğun doğum kilosu çok önemli ama prematüre değilse eğer bir ay içinde yenidoğan takımlarına sığamıyor ama ben yinede biraz aldım çnkü aynı zamanda çok üstünü değiştirdiğimiz bir dönem. 1-3 aylıkları içinde ama uzun kollu aldım. onlarıda eğer gelişmiş bir bebekse 3. aya kadar giyemiyor açıkçası. ama dediğim gibi bebekten bebeğe çok farkediyor.
Neye niyet neye kısmet olmuş güle güle günlerde kullanın valla ben almadıkça fiyatlar artıyor favorilerimdeki ürünlerin almadıkça da pişman oluyorum ama geniş bir zamanda uzun uzun araştırarak almak istediğim için de almıyorum böyle bir kısır döngüye girdimAh ne kadar çıkarsa çıksın illa ki eksik şeyler oluyorhalaa alacağım şeyler var.
Ağırdan almadınız tabii her şey alıp başını gittiği için bir parça bir şey alıp kenara koysak kar diye düşündüm ben ama her an her şey alınabilir hala çok vakit var
Araba konusu tam bir kaosbenim aklımda cybex eezy s twist+2 modeli vardı ama başka bir kampanyaya denk gelince eşimin ısrarıyla stokke beat modelini aldık
Sizde bir an evvel karar verip noktayı koyarsınız umarım
Kızlar korbell çöp kovasına çöp poşeti sorunu yaşarsanız bir kaç sayfa muadil çöp poşeti paylaşmıştı, buraya bırakıyorum aklınızda bulunsun
YerliÃöpPoÅeti 15/16lt Uyumlu Yerli Malı PoÅet -3 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YerliÃöpPoÅeti 15/16lt Uyumlu Yerli Malı PoÅet -3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
.
kendi poşeti 3lü olarak satılıyor kuzu ve 1500 e kadar bez alıyormuş. kokuyu dışarı verip vermeme konusunda poşetin bi katkısı var mı yoksa o tamamen kovanın olayı mı bilmiyorum
Canım daha öncede yazmıştım ama tekrar yazmak istedimNe güzel baya bir şey çıkarmışsınız aradan ben fazla mı ağırdan aldım acaba ya diye düşünmeye başladımAslında ne alacağımı da tam bilmiyorum bebek arabasını hangi marka aldınız bu konuda çok kararsızım tecrübeli anneler ne alırsan al bir süre sonra bastona geçiyorsun diyorlar benim de travel arabalarda gözüm açıkçası beğendiklerimden de fiyatlar çok uçuk kararsız kaldım sonra bir kere oluyor dilediğimi alacağım diyorum böyle düşüne düşüne çorba oldu kafam
Evet ben de bakmıştım hatta ama tükenmiş görünüyordu internet sitelerinde hatta Trendyol’da filan satışı yoktu ben baktığım zaman olmadı mağazaya gider bakarım diye düşünmüştüm benim de seçeneklerim arasındaCanım daha öncede yazmıştım ama tekrar yazmak istedimBen pierre cardin karma plus bebek arabası aldım.Kabin boy 25 kg kadar taşıma kapasitesi var.Çok kıvrak.Evin içinde sürüyorum bazen Çok beğendim ben hem çok yer kaplamıyor hemde taşıma kapasitesi gayet iyi.Bi bak istersen.Burdan bi arkadaş önermişti bana da
Yaaa dimiiEvet çocuğun kilosunu da bu haftalarda tahmin etmek çok zor zaten çocuk asıl kiloyu son aylarda alıyor deniyor gene de tedbirli olmak lazım birkaç set yenidoğan takım almayı düşünüyorum ben de ama daha çok 3-6 ay alacağım galiba geri kalanı ben de uzun kollu almak istiyorum çok sıcak olursa da birkaç kat giydirmem tek kat giydiririm diye düşünüyorum
Neye niyet neye kısmet olmuş güle güle günlerde kullanın valla ben almadıkça fiyatlar artıyor favorilerimdeki ürünlerin almadıkça da pişman oluyorum ama geniş bir zamanda uzun uzun araştırarak almak istediğim için de almıyorum böyle bir kısır döngüye girdimama bebeğim için yaptığım her şey ayrı bir zevk tek tek bakmak araştırmak en uygun bütçeyle en iyisini almaya çalışmak yorumları okumak hayal etmek filan belki bu yüzden de erteledim biraz annelik ne değişik bir duygu daha şimdiden
Kuzum biraz ağrısı var tabi epidural sezeryan oldu kaburgaya biraz bastırmıslar biraz kaburga ve sırt ağrısı vardı , ama bebek çok iyi maşallah doğduktan sonra 3500 tartmışlar bebeği ultrasonda braz fazla çıkabiliyormuş.. biraz ciyak ciyak ağlıyo ara sıra sonra susuyo emzikleCanım benim almayı düşündüğüm model bu. Yatağını iyi bi yerden alıcam ikeadan değil. Reflü yatağını da yataş juno aldım zaten ilk etapta onu kullanıcam 3-4 ay gibi bi süre. Fiyat 1200 dü yanlış hatırlamıyosam.
Yaa maşallahh kilosuna daarkadaşın nasıl peki? Ağrısı sancısı yoktur inş.
İnternette bakıyorduk biz .Sonra Civil e gittik .Orada fiyatı uygundu hemde epey.İnşallah içinize sineni hemen bulursunuzEvet ben de bakmıştım hatta ama tükenmiş görünüyordu internet sitelerinde hatta Trendyol’da filan satışı yoktu ben baktığım zaman olmadı mağazaya gider bakarım diye düşünmüştüm benim de seçeneklerim arasında
Yaa ne güzelMerhaba arkadaşlar ,bugün bebisim gündemden düştü, oğlumun doğum günü hazırlıklarına başladım.Covidden dolayı 2 yıldır kalabalık almıyorum ama hazırlıklar aynıseviyorum özenmeyi ,cok hoşuma gidiyor organizasyon, oğlum için olunca.Seneye kızım icin pembe konseptlere de giriş yaparim inşallah
Demekki 40+5 e kadar gelmeyince senin geleceğin yok dediKuzum biraz ağrısı var tabi epidural sezeryan oldu kaburgaya biraz bastırmıslar biraz kaburga ve sırt ağrısı vardı , ama bebek çok iyi maşallah doğduktan sonra 3500 tartmışlar bebeği ultrasonda braz fazla çıkabiliyormuş.. biraz ciyak ciyak ağlıyo ara sıra sonra susuyo emzikle) ama çokk güzeldi yavrum maşallah darısı başımıza kızlar buarada 40+5 te son dk sezeryana karar verdi dktor