Nasıl bir enerjiyse bendeki tüketiyorum stoğu sadece istemem yetiyor hahahajjAh canım benim senin şansına hangi beşiği istesen stok yokbir an önce stoklar yenilensin beşikte çıksın aradan inşallah
Eveeet ben de 58'im şu ankendi doktorum değil ama gittiğim perinatolog fazla almışsın dedi moralimi bozdu ama 1 gün sürdü ben hamur işi, tatlıya devam bünye yiyip yiyip almamaya alışmış bir kere birden yediklerimden vazgeçmek zor geliyor bebeğim L Larissa kilo olarak sen de aynısın ama sen daha olman gereken noktadasın bizi temsilen
Benim porsiyonlarımda aynı hiç öyle abartı yemiyorum sadece meyve, süt, yumurta ve muz her gün tüketiyorum bide ceviz, fındık, badem vs. Ben saydıklarımın çoğunu akşam yemeğinden sonra yatana kadar yiyorumheralde o yüzden kilo oluyor. Gün içine yayarsam olmaz belki diyorum ama bilmiyorum
Hamilelikte vücut işleyiş olarak kilo almaya daha müsait oluyormuş o yüzden kilo alınıyor büyük ihtimal bizim suçumuz yokKadindiyorki Z Zynpada hakkim
Ay benimkide aynııı bazen araştırmaktan içime fenalık çöküyor keşke diyorum eşimde araştırma meraklısı olsa da oda karar verse bir şeylereVallahi hayat onlara güzel yageçen şunu mu alsak şunu mu diyorum ne biliyim sen araştırmışsındır en iyisini bilirsin diyo sıyrılıyo içinden
kuzu baktım zaten ben ahşap renkli olandan alıcaktım hiç göstermiyo bile onueşim gelsinde bi başının etini yiyim biz alana kadar bitti işte diye
Gidiyim bakiyim artık ne varsa alıcam mecbur stok sıkıntısı varsa
Ne yapalım alınanlar için yapcak bir şey yok artık kendimize hedef koyup o kiloya doğuma giderken ulaşmayı deneyeceğizİnan yemekten sonra o kadar dikkat ediyorum ki belki arada meyveyi akşama bırakıyorum ama sonuç ortada kesinlikle gebelik dönemiyle alakalı bir şekilde alınıyor
Bu benim eşim
İnşallahh güzel haberlerle geleceksin kuzuuAA o zaman ben bu salı gideceğim detaylı ultrasona bakalım perinatolog bana ne diyecekay ne yapalım artık canımız sağolsun kuşum sağlıkla gelsin bebişler elbet vereceğiz kiloları
Bu çok mantıklı çünkü ben eskisi gibi yiyorum ama kilo alıyorum. Bunu söylediğin çok iyi oldu suçumuzun olmaması çok mutlu etti beni
Öyle gerçekten kafam karışıyor bir de benim artık bir şeye karar veriyorum tamam diyorum araya zaman girince acaba bu mu olsa diye fikrim değişiyor daralıyorum öyle oluncaBu benim eşimrahatlığı beni deli ediyor. Ne indirimler yakalıyorum acele etmeyelim diye diye indirimi bırak her şey alıp başını gidiyor
Eğer tam takım bir oda yapmayacaksınız kesinlikle park yatak öneririm, ilk çocuğumda kullandım ve cok memnun kaldım simdi yine aldım
Dolap şifonyer aldım aslında ama ikea'nın beşikleri de anne yanı olarak kullanılabiliyor o yüzden acaba dolaba falan uysa daha mı iyi olur diye düşündüm bakalım artıkEğer tam takım bir oda yapmayacaksınız kesinlikle park yatak öneririm, ilk çocuğumda kullandım ve cok memnun kaldım simdi yine aldım
Evet aslında ikealar da cok güzel, devamlı ürün olduğu icin bence stok yenilenir biraz daha bekleyin benceDolap şifonyer aldım aslında ama ikea'nın beşikleri de anne yanı olarak kullanılabiliyor o yüzden acaba dolaba falan uysa daha mı iyi olur diye düşündüm bakalım artık
Acele etmeyelim de başkaları acele ediyor
Ay evet bende öyle hiiç bakmıyor valla sen daha iyi anlıyosun diyo bide uyanıklar yaAy benimkide aynııı bazen araştırmaktan içime fenalık çöküyor keşke diyorum eşimde araştırma meraklısı olsa da oda karar verse bir şeylere
Bizde de genelde stok bitmiyor indirim bitiyor
Acele etmeyelim de başkaları acele ediyorHem stok hem fiyat beni çıldırtıyor ya gerçekten. Korbell bakıyodum hatta en düşük 275 tl gördüm nedir ya çöp kovası sonuçta nasıl uçtu böyle her şey
Ay evet bende öyle hiiç bakmıyor valla sen daha iyi anlıyosun diyo bide uyanıklar ya
Acele etmeyelim de başkaları acele ediyorHem stok hem fiyat beni çıldırtıyor ya gerçekten. Korbell bakıyodum hatta en düşük 275 tl gördüm nedir ya çöp kovası sonuçta nasıl uçtu böyle her şey
Ay evet bende öyle hiiç bakmıyor valla sen daha iyi anlıyosun diyo bide uyanıklar ya
Ben korbell alacağım en başından beri o var ve memnun olmayan hiç duymadımLari kuşum e bebekte hala 149 korbell, demek zam gelecek gelmeden alalım.
Ben tomme tipe çöp kovasıyla korbell çöp kovası arasında kaldım acaba hangisi daha az koku sızdırır
Geçen sene epey indirim olmuştu benim yakın arkadaşım bütün eksiklerini almıştı Şubat indiriminden ama tabi bu sene zamlı fiyatlardan ne olur bilemiyorum.Ben korbell alacağım en başından beri o var ve memnun olmayan hiç duymadım
Kızlar ben çoğu ihtiyacımızı e bebek şubat indirimlerine bıraktım bu kadar beklemişken şimdi almayacağım o zaman alırım diye düşündüm bakalım şansımıza ne kadar bir düşüş olcak merakla bekliyorum
Hatırladığım kadarıyla geçen sene korbell 69a falan düşmüştü sankiGeçen sene epey indirim olmuştu benim yakın arkadaşım bütün eksiklerini almıştı Şubat indiriminden ama tabi bu sene zamlı fiyatlardan ne olur bilemiyorum.
Korbell kullanan arkadaşlarım ek gıdaya kadar inanılmaz memnundu sonra hafifçe bir koku oluyor dediler benim kafam biraz o yüzden karıştı açıkçası ama tomme tipe çöp kovası kullanan hiçkimse yok etrafımda
Gerçekten öyle fiyatlar o kadar uçuk ki alsak cep yakıyor almasak olmazAcele etmeyelim de başkaları acele ediyorHem stok hem fiyat beni çıldırtıyor ya gerçekten. Korbell bakıyodum hatta en düşük 275 tl gördüm nedir ya çöp kovası sonuçta nasıl uçtu böyle her şey
Baktım aslında ama onlar da ikea'nın iki katı fiyat veriyorlar bebek bakalım artık en son öyle bir şey yapacağız gibiTatlım bunları bütün mobilya firmaları yapıyor artık hemde aynısını
Kapağı kapalıyken de çok hafif sızıntı oluyor dediler ama bence de çok dolu olursa zaten kokmama ihtimali yok. O yüzden dediğin gibi çok doldurmadan boşaltmak lazım, geçenlerde instagramda biri paylaşmıştı haramidere e bebek mağazası 2.katı outlet oradan korbell çöp kutusunu 69 liraya almışlar, gittim baktım olsaydı yazacaktım buraya ama kalmamıştı.Hatırladığım kadarıyla geçen sene korbell 69a falan düşmüştü sankinormalde çok güzel indirimler oluyordu ama bu sene her şey alıp başını gittiği için nasıl olcak çok merak ediyorum bende.
Benimde yok canım o yüzden onunla ilgili fikir söyleyemeyeceğim. Ek gıda döneminde her şeyden yemeye başladıkları için tuvaletlerini büyük insan gibi yapıyorlar tabiikoku kapak kapalıyken de geliyor muymuş? Kapalıyken gelmiyorsa idare edilir bence. Çok dolu tutmamaya çalışırsak koku sorunumuzda olmaz belki
AnaaaKapağı kapalıyken de çok hafif sızıntı oluyor dediler ama bence de çok dolu olursa zaten kokmama ihtimali yok. O yüzden dediğin gibi çok doldurmadan boşaltmak lazım, geçenlerde instagramda biri paylaşmıştı haramidere e bebek mağazası 2.katı outlet oradan korbell çöp kutusunu 69 liraya almışlar, gittim baktım olsaydı yazacaktım buraya ama kalmamıştı.