2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

AA o zaman ben bu salı gideceğim detaylı ultrasona bakalım perinatolog bana ne diyecek ay ne yapalım artık canımız sağolsun kuşum sağlıkla gelsin bebişler elbet vereceğiz kiloları

Bu çok mantıklı çünkü ben eskisi gibi yiyorum ama kilo alıyorum. Bunu söylediğin çok iyi oldu suçumuzun olmaması çok mutlu etti beni

Ay benimkide aynııı bazen araştırmaktan içime fenalık çöküyor keşke diyorum eşimde araştırma meraklısı olsa da oda karar verse bir şeylere
Bizde de genelde stok bitmiyor indirim bitiyor

İnan yemekten sonra o kadar dikkat ediyorum ki belki arada meyveyi akşama bırakıyorum ama sonuç ortada kesinlikle gebelik dönemiyle alakalı bir şekilde alınıyor
Ne yapalım alınanlar için yapcak bir şey yok artık kendimize hedef koyup o kiloya doğuma giderken ulaşmayı deneyeceğiz daha erken ulaşmamak için bol bol dua edeceğim
Benim gittiğim perinatolog hiç kiloma bakmadı kiloyla ilgili bir şey söylemedi demek ki kilom gayet normal

Bu benim eşim rahatlığı beni deli ediyor. Ne indirimler yakalıyorum acele etmeyelim diye diye indirimi bırak her şey alıp başını gidiyor

İnşallahh güzel haberlerle geleceksin kuzuu

Bu benim eşim rahatlığı beni deli ediyor. Ne indirimler yakalıyorum acele etmeyelim diye diye indirimi bırak her şey alıp başını gidiyor
Öyle gerçekten kafam karışıyor bir de benim artık bir şeye karar veriyorum tamam diyorum araya zaman girince acaba bu mu olsa diye fikrim değişiyor daralıyorum öyle olunca

Eğer tam takım bir oda yapmayacaksınız kesinlikle park yatak öneririm, ilk çocuğumda kullandım ve cok memnun kaldım simdi yine aldım

Eğer tam takım bir oda yapmayacaksınız kesinlikle park yatak öneririm, ilk çocuğumda kullandım ve cok memnun kaldım simdi yine aldım
Dolap şifonyer aldım aslında ama ikea'nın beşikleri de anne yanı olarak kullanılabiliyor o yüzden acaba dolaba falan uysa daha mı iyi olur diye düşündüm bakalım artık

Dolap şifonyer aldım aslında ama ikea'nın beşikleri de anne yanı olarak kullanılabiliyor o yüzden acaba dolaba falan uysa daha mı iyi olur diye düşündüm bakalım artık
Evet aslında ikealar da cok güzel, devamlı ürün olduğu icin bence stok yenilenir biraz daha bekleyin bence

Acele etmeyelim de başkaları acele ediyor Hem stok hem fiyat beni çıldırtıyor ya gerçekten. Korbell bakıyodum hatta en düşük 275 tl gördüm nedir ya çöp kovası sonuçta nasıl uçtu böyle her şey
Ay benimkide aynııı bazen araştırmaktan içime fenalık çöküyor keşke diyorum eşimde araştırma meraklısı olsa da oda karar verse bir şeylere
Bizde de genelde stok bitmiyor indirim bitiyor
Ay evet bende öyle hiiç bakmıyor valla sen daha iyi anlıyosun diyo bide uyanıklar ya

Lari kuşum e bebekte hala 149 korbell, demek zam gelecek gelmeden alalım.

Ben tomme tipe çöp kovasıyla korbell çöp kovası arasında kaldım acaba hangisi daha az koku sızdırır

Tatlım bunları bütün mobilya firmaları yapıyor artık hemde aynısını

Lari kuşum e bebekte hala 149 korbell, demek zam gelecek gelmeden alalım.

Ben tomme tipe çöp kovasıyla korbell çöp kovası arasında kaldım acaba hangisi daha az koku sızdırır
Ben korbell alacağım en başından beri o var ve memnun olmayan hiç duymadım
Kızlar ben çoğu ihtiyacımızı e bebek şubat indirimlerine bıraktım bu kadar beklemişken şimdi almayacağım o zaman alırım diye düşündüm bakalım şansımıza ne kadar bir düşüş olcak merakla bekliyorum

Geçen sene epey indirim olmuştu benim yakın arkadaşım bütün eksiklerini almıştı Şubat indiriminden ama tabi bu sene zamlı fiyatlardan ne olur bilemiyorum.

Korbell kullanan arkadaşlarım ek gıdaya kadar inanılmaz memnundu sonra hafifçe bir koku oluyor dediler benim kafam biraz o yüzden karıştı açıkçası ama tomme tipe çöp kovası kullanan hiçkimse yok etrafımda

Hatırladığım kadarıyla geçen sene korbell 69a falan düşmüştü sanki normalde çok güzel indirimler oluyordu ama bu sene her şey alıp başını gittiği için nasıl olcak çok merak ediyorum bende.
Benimde yok canım o yüzden onunla ilgili fikir söyleyemeyeceğim. Ek gıda döneminde her şeyden yemeye başladıkları için tuvaletlerini büyük insan gibi yapıyorlar tabii koku kapak kapalıyken de geliyor muymuş? Kapalıyken gelmiyorsa idare edilir bence. Çok dolu tutmamaya çalışırsak koku sorunumuzda olmaz belki

Gerçekten öyle fiyatlar o kadar uçuk ki alsak cep yakıyor almasak olmaz

Kapağı kapalıyken de çok hafif sızıntı oluyor dediler ama bence de çok dolu olursa zaten kokmama ihtimali yok. O yüzden dediğin gibi çok doldurmadan boşaltmak lazım, geçenlerde instagramda biri paylaşmıştı haramidere e bebek mağazası 2.katı outlet oradan korbell çöp kutusunu 69 liraya almışlar, gittim baktım olsaydı yazacaktım buraya ama kalmamıştı.

Anaaa kaç defa gittim hiç outlet katına bakmadım artık her gittiğimde bende bakacağım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…