Ben şu an Kırıkkale’deyim burda bebek alışverişi için alternatif yok pek yarıyıl tatilinde anneme gideceğim İstanbul’a o zaman aklımdaki tüm mağazaları gezmek istiyorum bebişin ihtiyaçları içinİnternette bakıyorduk biz .Sonra Civil e gittik .Orada fiyatı uygundu hemde epey.İnşallah içinize sineni hemen bulursunuzBeşik ve bebek arabası seçimi çok zormuş gerçekten
Merhaba arkadaşlar ,bugün bebisim gündemden düştü, oğlumun doğum günü hazırlıklarına başladım.Covidden dolayı 2 yıldır kalabalık almıyorum ama hazırlıklar aynıseviyorum özenmeyi ,cok hoşuma gidiyor organizasyon, oğlum için olunca.Seneye kızım icin pembe konseptlere de giriş yaparim inşallah
Evet İstanbul’da epey seçenek var.Hem e bebek şubat indirimi yapıyormuş hep.O zaman hepsini halledersinizBen şu an Kırıkkale’deyim burda bebek alışverişi için alternatif yok pek yarıyıl tatilinde anneme gideceğim İstanbul’a o zaman aklımdaki tüm mağazaları gezmek istiyorum bebişin ihtiyaçları için
Nasıl kızım olsun istediysem artık cinsiyet tutmayınca nazı benzedi napalım
Oğlanlar zaten en çok doğum konusunda epey nazlı oluyorlarmış ya hele ilk doğumsa
Sorma valla bu sene erkekler kesinlikle nazlı inandim kızlar atakta hiç durmuyorlar valla
Ayyyy resmen görünüyo ama nasıl tatlııOğlanlar zaten en çok doğum konusunda epey nazlı oluyorlarmış ya hele ilk doğumsabeklemekten ciğerimiz solmaz inşallah
Bu arada yine videoya çekmiştim iki arada bir derede minicikte olsa gözüküyor oğluşum bakıınn
Ters elini koymuş yanağına bizi baya güldürmüştü
Sezo 38 de alınıyomuş genellikle baştan öyle planlandıysa tabiSorma valla bu sene erkekler kesinlikle nazlı inandim kızlar atakta hiç durmuyorlar vallabuarada cidden kız bebek daha erken gelirmiş öyle bi muhabet gectı erkek bebek daha geç geliyormuş.. 41 . Haftalara kalmasıda pek istemıyormuş doktorlar, kakasını yutma vs tarzı syler oluyormuş biz kız anasıyız hele sezeryan olursa 40 a kdr bile beklemem ben heralde
Aynı cümleyi doktor ve asistanı kız vardı ya siyah saclı sorular soran doktorun odasında L Larissa dediki eşime bikaç tane fotoda kızın kaşlarını çatmış babası y’ yüz görümlüğü istiyo kızın takta gülsün biraz dedi ‘ güle güle cktık odadan eşimde dıyo tabi ya anası ayrı kızı ayrı isterlerAyyyy resmen görünüyo ama nasıl tatlııya o el nedir peki illa göstermeyecek ya ters elini koymuş bi de bizimki de ayaklar kollar zar zor tatlıyla yürümeyle araladık yüzünü, doktor eşime “kızın yüz görümlüğü istiyo heralde” diyo
Diğer tarafında da plasentasıAyyyy resmen görünüyo ama nasıl tatlııya o el nedir peki illa göstermeyecek ya ters elini koymuş bi de bizimki de ayaklar kollar zar zor tatlıyla yürümeyle araladık yüzünü, doktor eşime “kızın yüz görümlüğü istiyo heralde” diyo
Hahaah evet evett eşim de şimdiden yolunu yapıyo ikisi de diyoAynı cümleyi doktor ve asistanı kız vardı ya siyah saclı sorular soran doktorun odasında L Larissa dediki eşime bikaç tane fotoda kızın kaşlarını çatmış babası y’ yüz görümlüğü istiyo kızın takta gülsün biraz dedi ‘ güle güle cktık odadan eşimde dıyo tabi ya anası ayrı kızı ayrı isterlertakarım doktor bey aklımda dıyo
Sizde de koç burcu vardı dimi bu inadı nerde görsem tanırımDiğer tarafında da plasentası
Doktor yine neler yaptı asla çekmedi o elini nazdan ziyade inatçılık var sanki
Ayy mantıklıııminnoş işini biliyor vallahi
Yaa ne güzelinşallah biz de doğuralım da bu parti telaşlarına geçelim çok heyecanlı
Teşekkürler evet muhteşem bir duygu çocuğun etkinlikleri ile ilgilenmek ,aklına ne para geliyor ne yorgunluk.Kendime yemek yapacak mecalim yok aslında, rabbim isteyen hayal eden herkese bu mükemmel duyguları yaşatsın inşallahİyi ki doğmuş yakışıklı nice senelere inşallah
Onlar için yapılan herşeyin hazzı bambaşka,
Hep en iyisi olsun istiyor insan
Evet yaa bana diyoki benim aşkımm oo artıkHahaah evet evett eşim de şimdiden yolunu yapıyo ikisi de diyo
Eve gelirken de eşim diyo ki anasına o kadar masraf ettik kızıma dahasını yaparımartık biz 2. Plandayız talena cığım
O el ne öyle yerim o eli ben!Oğlanlar zaten en çok doğum konusunda epey nazlı oluyorlarmış ya hele ilk doğumsabeklemekten ciğerimiz solmaz inşallah
Bu arada yine videoya çekmiştim iki arada bir derede minicikte olsa gözüküyor oğluşum bakıınn
Ters elini koymuş yanağına bizi baya güldürmüştü
Eşim koçSizde de koç burcu vardı dimi bu inadı nerde görsem tanırımşekil a ben o yüzden çocuğum boğa olsun istiyorum, kardeşim boğa ne güzel ılımlıdırr iştahlıdır hep kolay bi çocuktu. Bense hep asi inatçı bakalım artık kısmet koçu da ucundan yakalayabilir
Aaa bu hiçç aklımıza gelmemiştiO el ne öyle yerim o eli ben!kesin ya sen ya babası böyle uyuyor ikinizden biri ters el kafa altında
Bizde de durumlar aynı işten gelince beni özlememişşşmişş kızını özlemişEvet yaa bana diyoki benim aşkımm oo artıkşimdi artık ben onla oynuycam onla uyucam alcam kaçırcam kzımı gezmeye götürcem alış bunlara senle oynayamıycam daha kızma sonra bana dedim doğsunda bak ben sana napıyorım geceleri vericem kucagına beklersin pışpışlarsın artık ben azcık uyurum diyorum ay valla bgün yenidoğan görünce daha bi başka olduk ikimizde bi heyecan sorma biran evvel gelsin o günler valla
çektirdim yalan yokEşim koç2 tane koçla başımdan hunim eksik olmaz valla allahım halime acır da oğluşum boğa olur inşallah çok amiinn
Sen annene çok çektirdiysen çekme sırası sana gelmiş olabilir
Aaa bu hiçç aklımıza gelmemiştibabası öyle uyuyor ay sanırım ben kocamdan 1 tane daha doğuracağım
Uyuyuş şekli benziyorsa uykusuda benzesin inşallahuyandırana kadar canım çıkıyor
Bana da 39 u tercih ediyorum ,herşey yolundaysa dedi sezaryen içinSezo 38 de alınıyomuş genellikle baştan öyle planlandıysa tabibakalım bizim de ilerleyen haftalarda yolumuz belli olur heralde bebişlerin pozisyonuna göre bizim durumumuza göre. Ben normalciyim ama bi durum varsa ve sezo olmam gerekirse üzülmemek için kendimi her ikisine de alıştırmaya çalışıyorum
Nice mutlu yıllarınız olsun canımMerhaba arkadaşlar ,bugün bebisim gündemden düştü, oğlumun doğum günü hazırlıklarına başladım.Covidden dolayı 2 yıldır kalabalık almıyorum ama hazırlıklar aynıseviyorum özenmeyi ,cok hoşuma gidiyor organizasyon, oğlum için olunca.Seneye kızım icin pembe konseptlere de giriş yaparim inşallah
Teşekkür ederim canım, cümlemizin yavrularımızla inşallah.Nice mutlu yıllarınız olsun canım