2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İnternette bakıyorduk biz .Sonra Civil e gittik .Orada fiyatı uygundu hemde epey.İnşallah içinize sineni hemen bulursunuzBeşik ve bebek arabası seçimi çok zormuş gerçekten
Ben şu an Kırıkkale’deyim burda bebek alışverişi için alternatif yok pek yarıyıl tatilinde anneme gideceğim İstanbul’a o zaman aklımdaki tüm mağazaları gezmek istiyorum bebişin ihtiyaçları için

İyi ki doğmuş yakışıklı nice senelere inşallah
Onlar için yapılan herşeyin hazzı bambaşka,
Hep en iyisi olsun istiyor insan

Evet İstanbul’da epey seçenek var.Hem e bebek şubat indirimi yapıyormuş hep.O zaman hepsini halledersiniz

Nasıl kızım olsun istediysem artık cinsiyet tutmayınca nazı benzedi napalım

Oğlanlar zaten en çok doğum konusunda epey nazlı oluyorlarmış ya hele ilk doğumsa beklemekten ciğerimiz solmaz inşallah
Bu arada yine videoya çekmiştim iki arada bir derede minicikte olsa gözüküyor oğluşum bakıınn
Ters elini koymuş yanağına bizi baya güldürmüştü

Eklentiler

• 26AF736E-DB71-4255-9B47-E93DB79D9B95.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 57
Sorma valla bu sene erkekler kesinlikle nazlı inandim kızlar atakta hiç durmuyorlar valla buarada cidden kız bebek daha erken gelirmiş öyle bi muhabet gectı erkek bebek daha geç geliyormuş.. 41 . Haftalara kalmasıda pek istemıyormuş doktorlar, kakasını yutma vs tarzı syler oluyormuş biz kız anasıyız hele sezeryan olursa 40 a kdr bile beklemem ben heralde teyzemin kızı olmuştu doktor 39+2 de fln aldı gayet:)

Ayyyy resmen görünüyo ama nasıl tatlıı ya o el nedir peki illa göstermeyecek ya ters elini koymuş bi de bizimki de ayaklar kollar zar zor tatlıyla yürümeyle araladık yüzünü, doktor eşime “kızın yüz görümlüğü istiyo heralde” diyo

Sezo 38 de alınıyomuş genellikle baştan öyle planlandıysa tabi bakalım bizim de ilerleyen haftalarda yolumuz belli olur heralde bebişlerin pozisyonuna göre bizim durumumuza göre. Ben normalciyim ama bi durum varsa ve sezo olmam gerekirse üzülmemek için kendimi her ikisine de alıştırmaya çalışıyorum

Aynı cümleyi doktor ve asistanı kız vardı ya siyah saclı sorular soran doktorun odasında L Larissa dediki eşime bikaç tane fotoda kızın kaşlarını çatmış babası y’ yüz görümlüğü istiyo kızın takta gülsün biraz dedi ‘ güle güle cktık odadan eşimde dıyo tabi ya anası ayrı kızı ayrı isterler takarım doktor bey aklımda dıyo

Diğer tarafında da plasentası
Doktor yine neler yaptı asla çekmedi o elini nazdan ziyade inatçılık var sanki
Ayy mantıklııı minnoş işini biliyor vallahi

Hahaah evet evett eşim de şimdiden yolunu yapıyo ikisi de diyo
Eve gelirken de eşim diyo ki anasına o kadar masraf ettik kızıma dahasını yaparım artık biz 2. Plandayız talena cığım

Diğer tarafında da plasentası
Doktor yine neler yaptı asla çekmedi o elini nazdan ziyade inatçılık var sanki
Ayy mantıklııı minnoş işini biliyor vallahi
Sizde de koç burcu vardı dimi bu inadı nerde görsem tanırım şekil a ben o yüzden çocuğum boğa olsun istiyorum, kardeşim boğa ne güzel ılımlıdırr iştahlıdır hep kolay bi çocuktu. Bense hep asi inatçı bakalım artık kısmet koçu da ucundan yakalayabilir

Yaa ne güzel inşallah biz de doğuralım da bu parti telaşlarına geçelim çok heyecanlı

İyi ki doğmuş yakışıklı nice senelere inşallah
Onlar için yapılan herşeyin hazzı bambaşka,
Hep en iyisi olsun istiyor insan
Teşekkürler evet muhteşem bir duygu çocuğun etkinlikleri ile ilgilenmek ,aklına ne para geliyor ne yorgunluk.Kendime yemek yapacak mecalim yok aslında, rabbim isteyen hayal eden herkese bu mükemmel duyguları yaşatsın inşallah

Hahaah evet evett eşim de şimdiden yolunu yapıyo ikisi de diyo
Eve gelirken de eşim diyo ki anasına o kadar masraf ettik kızıma dahasını yaparım artık biz 2. Plandayız talena cığım
Evet yaa bana diyoki benim aşkımm oo artık şimdi artık ben onla oynuycam onla uyucam alcam kaçırcam kzımı gezmeye götürcem alış bunlara senle oynayamıycam daha kızma sonra bana dedim doğsunda bak ben sana napıyorım geceleri vericem kucagına beklersin pışpışlarsın artık ben azcık uyurum diyorum ay valla bgün yenidoğan görünce daha bi başka olduk ikimizde bi heyecan sorma biran evvel gelsin o günler valla

O el ne öyle yerim o eli ben! kesin ya sen ya babası böyle uyuyor ikinizden biri ters el kafa altında

Eşim koç 2 tane koçla başımdan hunim eksik olmaz valla allahım halime acır da oğluşum boğa olur inşallah çok amiinn
Sen annene çok çektirdiysen çekme sırası sana gelmiş olabilir
O el ne öyle yerim o eli ben! kesin ya sen ya babası böyle uyuyor ikinizden biri ters el kafa altında
Aaa bu hiçç aklımıza gelmemişti babası öyle uyuyor ay sanırım ben kocamdan 1 tane daha doğuracağım
Uyuyuş şekli benziyorsa uykusuda benzesin inşallah uyandırana kadar canım çıkıyor

Bizde de durumlar aynı işten gelince beni özlememişşşmişş kızını özlemiş yazları kv ve annemlerin yazlıkta geçirirdik o olmasa da ben kalırdım annemde artık kızından ayrılamazmışşş ah ah daha neler
çektirdim yalan yok annem de bana çeksin diye dua ediyo birlik olcakmış kızımla ahh herkes bana karşıı yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

Bana da 39 u tercih ediyorum ,herşey yolundaysa dedi sezaryen için

Nice mutlu yıllarınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…