2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İnşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız bu süreci rabbim yavrularımızı bağışlasın bize

Kızlar test yaptırdım ama negatif çıktım ama öyle bir üşütmüşüm ki üç gündür öksürük geçmedi bebeğe zararı olmuyordur inşallah salı günü randevum var doktora

Çok şükür başka dertlerimiz olmasın hiçç
Zaten fitlik göreceli sizin boyunuz 1.70lerde diye hatırlıyorum sağlıklı olduktan sonra 60larla da gayet fit hissedilir.
Benim kv 110 kilolara çıkmıştı yediklerine dikkat ederek 92lere kadar düştü kendini inanılmaz fit hissediyordu, tığ gibi oldum diye
Ay mide bulantısı aynı beenn hemmen iştahsızlık+bulantı orada beliriverirdi günlerce
Anneciğine maşallah benim annem çok almış inşallah ben o kadar almam

Evet boyum 172 napalım insallah seneye bu zamanlar bi dertlere gireriz ,şimdilik önemli olan bebişler

Bende şimdiden eğitimlere katılıyorum daha önce de bahsetmiştim ilk adımlarım aptamil uygulamasında eğitmenler hamilelik, doğum, bebek bakımı, emzirme vs. her türlü konuda sık sık online eğitim düzenliyorlar çok güzel şeyler paylaşıyorlar Soru-cevapta oluyor gayet verimli geçiyor.
İbbnin uygulamasıda çok güzelmiş ilk defa duydum İnşallah ihtiyacımız olmaz ama yine de aklımda canım sağol

Ayy seneye bu zamanlar minnoşlar 8-9 aylık olcaklar allah kısmet ederse bakalım neler konuşuyor olacağız
Evet esimle hep aynı hayali kuruyoruz,masada mama sandalyesinin yerini falan konuşuyoruz, en tatlı, tosbik, ısırmalık zamanlar olacak rabbim nasib ederse

Sağolasın canım ,ay ilk gebeliğimde o çömezlikle hic kahve falan içmezdim hafta sonu içerken eşim dedi ki ilk cocukta içmezdin bunda da içmesen mi dedi, vicdan yaptırdı bana ,tamam dedim içmiyim madem

Ya kahve ben de içiyorum vallahiilkini hatırlamıyorum napıyodum ama şimdiki kadar kahveci değilimdir şimdi içmesem canım çekiyor
Günde bi fincan içebilirsin dedi doktorum

Aynen sürekli bakılmadıkça destek verenlerimiz olur diye düşünüyorum
Aa ilk kez duydum ibb nin uygulamasını kesinlikle faydalanmak isterim. Bazen hastanedeki hemşireler yeterli olmuyor biraz şans işi o çünkü. İnşallah hepimize çok çok ilgili hemşireler denk gelir de orda da stres olmayız

Geçmiş olsun canım geçer inşallah gerek kalmaz serum iyi gelmiştir

Ya kahve ben de içiyorum vallahiilkini hatırlamıyorum napıyodum ama şimdiki kadar kahveci değilimdir şimdi içmesem canım çekiyor
Günde bi fincan içebilirsin dedi doktorum
Ben ilkinde hic icmedim bir kere oturmada komşular zorla içirmişti o zaman da fincanın yarısını bırakmıştım korkudan normalde çok kahve sever bir insanim bunda da her gün olmasa da içiyordum, esim ilkine gösterdiğin hassasiyeti buna göstermiyorsun gibisinden beni vurunca e dedim iyi içmiyim napim

ben belki allah nasip ederse ikinci çocuk için biraz pasife çekileblrm ancak şu an çok istekli değilim. ama bunları henüz ayrıntılı düşünüp değerlendirmedim dediğim gibi hayat yaşayarak öğrendiğim gördüğümüz bişey. peşin hükümlü olmak istemiyorum.
kendi işini yaparken bebiş bakmak daha kolay gerçekten. bazen eşime diyorum ben istifa edeym beni sen al işyerine diye kabul etmiyor kafana göre gelirsn sen işe diyor şimdi işim olmasa bile 17:00'a kadar şu kırmızı koltukta oturuyorum bazen çok saçma geliyor o psk bana
geçen emzirme videosu izledm sonra emziriyordum rüyamda eşime anlattım neden emmesnki dio meme reddi die bişey var diyorum herşey bzm başımıza gelmez diyor ama kesn benm başıma gelir

kahvede mi içmiceeezzzzzz. zaten sabah sütle yumurtayla kahvaltı yapmaktan bana gına geldi şu hamilelik işini hiç sevmedm ben ya. gereksiz bir duygusallık, yeme içmeye sürekli dikkat et, hareketlern zaten kısıtlansın, merdiven çıkınca tıkan zorrr zooor

Bence de yahu ben ilkinde inanılmaz pimpiriktim bu sefer elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum.Baktim esimin zoruna gidiyor neyse dedim icmiyim madem ,kızı çok kıymetli eşimin oğlana her şeye dikkat ettin gibi söyleyince neyse dedim tamam icmiyim

benm eşim yeme içme konusunda benden rahat ama o da ani hareket edince falan çok kızıyor yada çok ev işi vs yapıp kendmi yorduğumda kızıyor..

Nesss sen bensiiin galibaa ben de hep o kilolardaydım evlenene kadar 49-50 arasıydım hep, evlendikten sonra 52-53 kiloda kaldım uzuun bir süre en son 54 oldum hamile kaldım üstüne şu an baskülde gördüğüm kilolar beni hayrete düşürüyor sonra hamileyim olur o kadar diyorum

Al benden de o kadar 48-49 kiloyla evlendim, 52-53 arasına çıkmıştım. Tatile gittim 53,5-54 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 58 kiloydum son kontrolde ama ben kendimi çok şiş hissediyorum hareketlerim kısıtlanmış gibi Eski kilolarıma döner miyim acaba sorusu hep aklımda
Ama benim doktoruma kalsa çok iyi çok iyisin diyip duruyor, moral bozmak yok diyorum ben de kendime

Ben de burun aspiratörüyle serum fizyolojik aldım geçen gün eşim bu ne diyo e dedim burnu tıkanırsa kullanıcaz. Nerden biliyosun tıkanıcağını diyo hayır yani bunu bilmek için dünyanın sırrını çözmeye gerek yok ama erkekler aşırı düz mantık aşırıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…