İştahı açık olanlara bende çok özeniyorumAy evet eski halimi unuttum tamamen full enerjikbi de hamilelikte iştahı çok açık olanlara da özeniyorum inşallah 12. Haftadan sonra hafifler 16dan sonra da hiç kalmazz. Doktorum 16 sonrası için (yani 2.trimester) hamileliğin altın çağı diyor
Sevgili mayıs annelerii
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Tablomuzu oluşturup eklemeye başlıyorum
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI ŞEHİR CİNSİYET @kendimiseviyorummm 28 02.05.2022 1. 6+2 6+2 İSTANBUL N Neess 27 04.05.2022 1. 6+1 6+1 İSTANBUL @Catluna 31 06.05.2022 1. 5+0 7+0 @STvenus 40 06.05.2022 1. 4+5 6+1 KOCAELİ @Pembe Lotus 35 09.05.2022 2. 5+0 6+5 @Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 6+2 ADANA L Larissa 29 11.05.2022 1. 4+2 6+6 İSTANBUL @Atalanteda 25 17.05.2022 2. 5+4 6+3 ANKARA @ilaydaylm2 26 21.05.2022 1. 4+3 5+6 ANTALYA @Minaprenses 35 23.05.2022 1. 4+6 6+3 İSTANBUL Kadindiyorki 29 24.05.2022 1. 4+6 6+0 @Zynpada 28 25.05.2022 1. 4+5 6+5 DİYARBAKIR @hakkim 29 26.05.2022 1. 5+0 İSTANBUL @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Bana kaynanam ayva ye iyidir deyip duruyor, diyorum yok hiçbir yerde yokCanı ayva çekip eşini market market dolaştıran bir benmiyimekşi ayva çekti canım limonlu ve tuzlu
Hahahahahaha bu şaka olmalı ya canım o kadar çekiyodu ki annem bulmuş yollamış ben de eşime ballandıra ballandıra anlatıyodum ayvayı az önceCanı ayva çekip eşini market market dolaştıran bir benmiyimekşi ayva çekti canım limonlu ve tuzlu
Biz de zar zor yeşil halini buldukBana kaynanam ayva ye iyidir deyip duruyor, diyorum yok hiçbir yerde yokaha canımı çektirdin diyorum ben sana bulurum dedi ama hala tık yok
Haaydaaa hiç aklıma gelmemişti benimde canım çekti şimdiCanı ayva çekip eşini market market dolaştıran bir benmiyimekşi ayva çekti canım limonlu ve tuzlu
Benim eşim işte geç gelcek artık yarın doktordan dönüşte bizde bi şansımızı deneriz bulamazsak internetten alırız gelir ne yapalımAslında mevsimi gelmek üzere. Ama tam olmamış buralarda en azındanbi şekilde buldu eşim anlatırken bile ağzım sulandı.
Ben size kargolarım üzülmeyinBenim eşim işte geç gelcek artık yarın doktordan dönüşte bizde bi şansımızı deneriz bulamazsak internetten alırız gelir ne yapalım
Sayfaya bakınca canım balkabağı tatlısı çektiKızlaarr yıllar önce biri paylaşmıştı mevsiminde bulunmayan meyvelerin bulunduğu manav varmış ankarada bende takip etmiştim baktım oraya eylülde gelmişburaya bırakıyorum belki ihtiyacınız olur
Kargolamış kadar oldunuz teşekkür ederimBen size kargolarım üzülmeyinburda canınızı çektirdim.
Ayy dimiiSayfaya bakınca canım balkabağı tatlısı çektikeşke canımızın çektiği her şeyi yiyebilsek de alsak
Ben soğan sarımsak yiyemediğim halde canım lahmacun çekiyo ama kokusunu duyuncaAyy dimiikeşke benim canımda tatlı çekse sadece tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum
Ay inşallah allahım çok amin gerçi o zaman da kendimizi durdurmaya çalışıcaz benceBen soğan sarımsak yiyemediğim halde canım lahmacun çekiyo ama kokusunu duyuncagerçekten bende sorun var tatlı da yiyemiyorum ama görünce canım çekiyo ağzıma atınca o hayalimdeki tat olmuyo inşallah çılgınlar gibi yediğimz günler de gelir
10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördümbugün günlerdenSelizay kaçta randevuuun
ayy videoya almayı unutma eşinin de doğum günüydü bugün dimiii kutlu olsun minişiniz size güzell hediye olsun valla10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördüm
İnşallah bugün duyarsınız ben de 6+6’da duymuştum karından.10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?