Ay evet eski halimi unuttum tamamen full enerjik bi de hamilelikte iştahı çok açık olanlara da özeniyorum inşallah 12. Haftadan sonra hafifler 16dan sonra da hiç kalmazz. Doktorum 16 sonrası için (yani 2.trimester) hamileliğin altın çağı diyor
İştahı açık olanlara bende çok özeniyorum ağız tadıyla birşey yemeyi öyle çok özledim ki en çok tatlı birşeyler yemeyi özledim sırf zorunluluktan birşeyler yemek çok kötü Hamileliğin altın çağı sabırsızlıkla bekleniyoorr bizi çok bekletmesin bir an önce gelsin
Kızlaarr yıllar önce biri paylaşmıştı mevsiminde bulunmayan meyvelerin bulunduğu manav varmış ankarada bende takip etmiştim baktım oraya eylülde gelmiş buraya bırakıyorum belki ihtiyacınız olur
Kızlaarr yıllar önce biri paylaşmıştı mevsiminde bulunmayan meyvelerin bulunduğu manav varmış ankarada bende takip etmiştim baktım oraya eylülde gelmiş buraya bırakıyorum belki ihtiyacınız olur
Ben soğan sarımsak yiyemediğim halde canım lahmacun çekiyo ama kokusunu duyunca gerçekten bende sorun var tatlı da yiyemiyorum ama görünce canım çekiyo ağzıma atınca o hayalimdeki tat olmuyo inşallah çılgınlar gibi yediğimz günler de gelir
Ben soğan sarımsak yiyemediğim halde canım lahmacun çekiyo ama kokusunu duyunca gerçekten bende sorun var tatlı da yiyemiyorum ama görünce canım çekiyo ağzıma atınca o hayalimdeki tat olmuyo inşallah çılgınlar gibi yediğimz günler de gelir
İnşallah bugün duyarsınız ben de 6+6’da duymuştum karından.
Bir de ben doktora gittiğimde 9+5 hesapladı ama ultrasonda 10+1 göründü haftasıyla uyumlu göründü yine de nasıl oluyor diye insanın kafası karışıyor