2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
ben mesafe seviyorum kv ile. ben hiç eşim olmadan kv vakit geçirmiyorum. bence saygı sınırında bi ilişki kmseye zarar vermez. kmse bunları yaşamaya haketmiyor ama bazen çok vericiysen suistimale açık oluyorsun ne yazıkki. tabiki takma sen aslanlaar gibi bir oğluş anası olacaksın bizi dağ bile deviremez bu saatte sonra

En iyi kv bile zor bence öyle değişik kafalar yaşıyolarki bazen biz anlamakta güçlük çekiyoruz. Ve şu gelinin ailesini kıskanma olayı hiçbi zaman bitmicek bence her ailede mutlaka oluyodur sanki oğulları bizim annemizin oğlu olacak çok meraklılar sanki allahım yarabbim
Hiiiç üzmeyin canınızı bebiş geldikten sonra 3 kişilik ailelerimizin yeri öyle farklı olacakki, kendi içimizde cebelleşicez bence sabırsızlıkla bekliyorum o günlerimizi

Kizlar selam uzun suredir yazamadim ama dun bir cirpida kac sayfa yazi okudum Herkeslerden guzel haberler geliyor cok sevindim Bizimde aralik ortasinda detaylimiz vardi hersey yolunda dedi ama kilo boy su o bu su bilmiyorum oyle soylemiyolar birsey. Ama hersey yolundaymis. L Larissa sormussun daha gerilerde Tabiki yine ilk tahmin kizdan yana oldu doktorun ama ben bi kac doktora sormadan bu sefer inanmam Bu bel ve karin alti agrilarina sebep sonuc bulamadilar ve turkiyede beni ameliyat eden doktor gerekmedikce ayaga kalkmamam gerektigini ameliyattan dolayi agrilarim oldugunu soyledi. Bende raporluyum artik evdeyim eve sardim bu aralar Son olarakta ilk oglumun ismi Ayaz kiz olursa simdiki Azra erkek olursa Ares koyucaz fikir olsun diye yazdim

Eklentiler

• 1EABE8EE-1BFF-4691-991F-B1512567A0D1.jpeg
    113,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben de fotoya bakınca kız geçti valla içimden hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikkk raporlu olmana da çok sevindim bi yandan, dinlenirsin ağrıların da hafifler inşallah hamileliğin keyfini sürersin

En güzelini yapıyorsun canım. Biz öyle yapamadık aman yalnız hissetmesin, aman üzülmesin derken yaşadıklarımız ortada.
Ay Allahım beni yolumdan şaşırtmasın kendi halimde bir oğluş annesi olayım inşallah
Kesinlikle öyle ana olacağız inşallah bizde
Olsa ne olur ben sevinirim oğlum sevilip sayılıyor diye kaldı ki benim canım annem kız kardeşimle yaşıyor oda şuan ıspartada üniversite okuyor anneciğim yalnız kalıyor. Ama kimse kimseyi anlamıyor.
Ay bizde eşimle durup durup diyoruz bu zamanları çok arayacağız ama bebeğimizle her şey nasıl da farklı olcak diye sağlık ve huzur en önemlisi gerisinin pek önemi yok

Bende L Larissa gibi kıza benzettim ağrıların dışında her şeyin yolunda olmasına sevindim bol bol dinlenin onlarda geçsin gitsin inşallah

Ben de grip mi oldum covid mi bilmiyorum boğazım acıyor baya sesim değişti burnum bir tıkanıp bir açılıyor duruma göre test veririm artık

Kızlar detaylı ultrasonda sonuç kısmında sizin neler yazıyor

Her şey yolundadır. O sana üzülme ben varım demeye çalışmış merak etme içimi ferah tut. Tabi ki kendini de çok hırpalama ama insaniz elbette böyle bir ruh halimiz de olacak. Bizim güçlü miniklerimiz var. Öyle hemen olumsuz etkilesek değiller ya.

Huzurunu bozuyorsa uzak olman kadar güzel bir şey yok. Benimki de canımı çok sıkıyordu. Büyük bir olay olmuyor ama benim çok üzüldüğüm hareketler yapıyordu. Her iyi olduğumda karşılığını bu yanlış can sıkan davranışlarla alıyordum. Basta kendimi çok yıprattım. Ondan başka derdim yoktu. Ister istemez evliliğine de yansitiyordum eşime laf sokmazsam annesiyle ilgili rahat edemiyordum. Sonra baktım görüştükçe kendimi yıpratıyorum. Eşimle konuştum olanların zaten farkındaydı. Dedim bana gidelim, ara konuş vs . Deme. Ikimizi ilgilendiren hicbir şeyi ona anlatma benim içinde olduğum şeyi bilmesini istemiyorum. Kendin ne zaman istersen git. Evimize ne zaman isterse gelsin ben sohbete muhabbete çok girmem ama ağırlarım senden uzaklaştırmak mahcup etmem. Ben de seni huzursuz etmemiş olurum. Böyle bir anlaşma yaptık. Ve bir daha ne aradım ne sordum. Bayramdan bayrama kendi aileme gidince eşime diyorum hadi gidelim ona da . Öyle gidiyorum. Onun dışında eşim gidiyor görüşüyor ben ara sor ihmal etme diyorum. Ama benim tamamen dışında artık. Ve sana tek kelimeyle şunu söyleyim huzur burda :) Basta zor oldu ama şimdi herkes alıştı. Kafam çok rahat. Kendi de artık istese de dahil olamıyor hayatıma

Biz de Demir düşünüyoruz hatta düşünmeyi geçtik Demir diyoruz çocuğa. Birkaç kişi Demir ne o öyle maden gibi falan diye saçmladılar ama ben de çok beğeniyorum

En güzelini yapmışsın canım ister istemez evliliğimize yansıyor tabii daha önce bir çok kez kv yüzünden eşimle tartışmalar yaşadık. Bende senin gibi her iyiliğin karşılığında huzursuzluk buldum. 3 ay sonra 4,5 yıl olcak evleneli eşim geçte olsa sadece annesinin suçlu olup, huzursuzluk çıkardığının farkına vardı. Buda bir gelişme.
Eşin sana başında hak vermiş düşüncene saygı duymuş ne güzel. Bizde artık buna benzer bir yol izleyeceğiz bakalım zaman ne gösterecek

Çok ayıp ya insanlar niye böyle yapıyorlar kıymet görünce, ilgilenince şımarıp olmayacak hareketler yapıyorlar. Her şerde vardır bir hayır belki gerçekten bu eşinin bir şeyleri farketmesine vesile olur. Sen üzmemekte çalış kendini biliyorum çok zor ama boşver kayınvaliden kendi üzülsün ya ne ayıp hamile gelini üzmek. Olmayan hareketten anlam çıkartmak ne kadar anlamsız. İnşallah her şey biran önce düzelir, eşin için de geçmiş olsun canım benim.

Ilk basta kabul etmeleri zor oluyor. Ama oluyor :) benimki de başta farkındaydı annesinin ama yine de benden beklentisi oluyordu. Hadi gidelim. Hadi ara ısrarcı oluyordu. O da böyle napalim morundaydı sonunda anladi. Senin de yoluna girecek eminim. Biz de ipler benim bir önceki gebeligimde koptu. Biz bebek haberi vermeye gittik. O bi hayırlı olsun bile demeden bambaşka hesaplara girdi. Belki saçma ama 1 gün önce eşime hamileliğimde annenle tartışmaya girmek istemiyorum sanki onla bir sorun olursa bebeği kaybedecek gibi hissediyorum nolur beni yüz-göz etme demiştim. His ya.. o gün biz mutlu mutlu haber vermeye gittim. O yine beni çileden çıkardı. Eşim riskli bir hali var bak üstüne gitme dediği halde o beni zorlamaya devam etti. Ben de içinde 3 yılın neyi varsa hepsini dile getirdim. Orda sakindim ama çıkınca çok ağladım günlerce. 10 gün sonra da bebeği kaybettim. Belki nasip değildi ama. Içimde onu suçluyorum hâlâ. O günden sonra benim için de bitti. Sen Sen ol.. öyle biri için kendine de bebeğine de zarar verme.. haketmeyen yol alsın gercekten

Biz de Demir düşünüyoruz hatta düşünmeyi geçtik Demir diyoruz çocuğa. Birkaç kişi Demir ne o öyle maden gibi falan diye saçmladılar ama ben de çok beğeniyorum
Eşimde Fe demirin simgesiymiş galiba Fe diyecekler çocuğa dalga geçecekler diyor ama ne yapayım bir kere hoşuma gitti hem zaten herkes her söylediğim isme bir kulp buldu şimdiye kadar mutlaka bunun sonu yok ki önemli olan benim ne düşündüğüm bu saatten sonra

Ah canım benim bebeğin için çok üzgünüm çok şükür ki rabbim yeniden nasip etmiş bu sefer sağlıkla kavuşun inşallah bende biraz araştırdım sürekli üzgün olmak bebeğe çok zararlıymış allah korusun kalbi durabiliyormuş, organları gelişmeyi durduruyormuş, erken doğum riski oluyormuş. Allahım korusun
Ah bir bilsem, akıl sır ermiyor maalesef. Öyle tabii bundan sonra her şey daha farklı olur umarım. Çok sağol canım benim

Merhaba herkese, başlığı takip ediyordum ancak yeni üye oldum listeye eklerseniz sevinirim 22+2 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Geçmiş olsun canım. Ortada genel bir grip salgını da var. kendini kötü hissedersen bekleme riske atma hiç
Sağol canım kötü olsak da elden pek gelen yok hamile olunca ilaç içme imkanımız olmuyor ya doğal şeylerle toparlamaya çalışıyorum

Ay desinler ne yapalım dalga geçmek isteyen her işime bir şey buluyor. İnşallah eşlerimizle ortak bir karar alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…