2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Merhaba herkese, başlığı takip ediyordum ancak yeni üye oldum listeye eklerseniz sevinirim22+2 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
Hoşgeldiniz ekleyeyim şehir ve kaçıncı çocuk olduğunu yaşınızı da yazar mısınız

Kızlar size sorum; meme altında kırmızı mor renkte çatlaklarım oluşmuş malesef heryere sürüyordum catlak kremını göğüsaltı hıc aklıma gelmemişti malesf ne yapabilirm hafif hafif kaşınıyorlar birde şimdi bişeysürsemde geçseler yaa öff ne tavsiye edersinizz??

Bazı markaların çatlak geçirici kremleri var onlar faydalı olabilir canım. Ben de tüm göbeğime yanlarıma falan sürüyorum ama yine de tatlı tatlı kaşınıyor acaba çatlayacak demek mi bu

Doktorum bana lierac verdi onu sürüyorum kafam estiğinde Çok iyi olduğunu söyledi .Sanırım çatlak durumu biraz da genetik

Günaydın kızlar
Kontrolden geldik bebeklerin gelisimi çok iyi biri 735gr biri 675 gr kız olan yine baş aşağı duruyor
Rahim ağzı uzunluğu 34mm çok şükür kisalma olmamış
Cuma sabah tekrar çağırdı rahim ağzı uzunluğunu sabitleniyor mu? Onu takip etmemiz lazım dedi
İstirahat ve şekerine dikkat et dedi

İlk hamileligimde o kadar dikkat ettim catladi her yerim yinede genetik
Benimde alt bacaklarim catlamis

Maşallah benim de 35mm çıktı ama progestan kullanıyorum başından beri, annemin 2 doğumu da erken olduğu için hiç riske atmak istememişti doktorum biraz genetikmiş heralde bu durum. Bence şuan için çok iyiyiz 20nin altında sıkıntı başlıyormuş. İnşallah kısalmayacak canım

İnş canım çok stresli gecti bu hafta
Progestani biraktirmisti Dr yeniden başladık
Dahiliye Dr insülin ignesine başlattı

Biz ayrıntılıdan geldiiik miniğim 450 gr 26 cm ve sağlıklı bir kız olma yolunda ilerliyor. Çok fena bir kız olacak resmen durmadı asla durmadı hem perinatolog hem kendi dr me gittm ikisindede çok zorladı doktorları. Zannediyorum doğunca peşinden koşacağım bir kızım olacak. İki doktorda zayıf ve hareketli olduğum için çok kolay doğuracağımı söyledi rahim uzunluğu ve suyuda iyiymiş. Beşinci covid aşısınıda ikiside ol dedi haftaya olacağım
Aşağıya ayağını kafasına geçirmiş bir zilli bırakıyorum

Eklentiler

• 93A65945-96A7-4003-BE96-7DD718590B1F.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 50
İnş canım çok stresli gecti bu hafta
Progestani biraktirmisti Dr yeniden başladık
Dahiliye Dr insülin ignesine başlattı
Ben de şeker yüklemesini şubatın ilk haftası yaptırıcam detaylıdan 4 hafta sonra gel dedi bana. Olsun canım farkedilip müdahale edilmesi de iyi bi şey sonuçta her şey bebişlerimiz için

Bu kızların hepsi mi zilli olur hepsi miiiii o kıpır kıpır hallerini düşününce içim gidiyo vallahii
Eller kollar bacaklar her şey kafaya çıkıyo maşallah güzelliğinee nasıl belli her şeyii
Oh hadi bakalım böyle devam etsin inşş

bu kızlar ilerde bizi zorlayacak kesin hepimizin gebeliği inşallah. sağlıkla devam etsn.

Çok şükür her şey yolundaymış gözünüz aydın canım. Minik yaramazlıklar şimdiden başlamış desene maşallah ona

Gergin olmamak mümkün değil neyse ki rahatlayıp çıkıyoruz odadan çok şükür
Şeker yüklemesinden bahsetti mi doktorun? Bir sonra ki muayene ne zaman?
3 hafta sonra cnm 24+0 da şeker yüklemesi yapacağız dedi. zaten o gün benm idari izin içinde rapor almam gerekiyordu. hem muayane hem resmi işler hem şeker yükleme.

Maşallah canım benim bebişlerimiz daha kanımızdayken yaramazlığa başlamış anlaşılan, çok şükür hep böyle sağlıklı olsunlar da

İlk hamileligimde o kadar dikkat ettim catladi her yerim yinede genetik
Benimde alt bacaklarim catlamis
Ya benim başka bi yerimde bişy yok şuanlık ama meme altım kasınıyo bide baktım mormor kırmızı cızgı yeni olmuş yani hafif hafif kasınıyı keske memelerede surseydım bende basından beri Lierac kullanıyorım baska yerımde bsy yok şimdilik!! Benim yan bacagımda damarlanma olmus bır ıkı yerde mavimsi sanırım varis baslangıcı bı yerde var

Benim de baya yoğun derecede çatladı gogsum kırmızı damar damar duruyor ben çok istikrarlı sürmüyorum krem falan. Ama göğüs çok fena olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…