Hoşgeldiniz ekleyeyimMerhaba herkese, başlığı takip ediyordum ancak yeni üye oldum listeye eklerseniz sevinirim22+2 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
HosbuldukHoşgeldiniz ekleyeyimşehir ve kaçıncı çocuk olduğunu yaşınızı da yazar mısınız
Bazı markaların çatlak geçirici kremleri var onlar faydalı olabilir canım. Ben de tüm göbeğime yanlarıma falan sürüyorum ama yine de tatlı tatlı kaşınıyor acaba çatlayacak demek mi buKızlar size sorum; meme altında kırmızı mor renkte çatlaklarım oluşmuş malesef heryere sürüyordum catlak kremını göğüsaltı hıc aklıma gelmemişti malesfne yapabilirm hafif hafif kaşınıyorlar birde şimdi bişeysürsemde geçseler yaa öff ne tavsiye edersinizz??
Doktorum bana lierac verdi onu sürüyorum kafam estiğindeKızlar size sorum; meme altında kırmızı mor renkte çatlaklarım oluşmuş malesef heryere sürüyordum catlak kremını göğüsaltı hıc aklıma gelmemişti malesfne yapabilirm hafif hafif kaşınıyorlar birde şimdi bişeysürsemde geçseler yaa öff ne tavsiye edersinizz??
İlk hamileligimde o kadar dikkat ettim catladi her yerim yinede genetikKızlar size sorum; meme altında kırmızı mor renkte çatlaklarım oluşmuş malesef heryere sürüyordum catlak kremını göğüsaltı hıc aklıma gelmemişti malesfne yapabilirm hafif hafif kaşınıyorlar birde şimdi bişeysürsemde geçseler yaa öff ne tavsiye edersinizz??
MaşallahGünaydın kızlar
Kontrolden geldik bebeklerin gelisimi çok iyi biri 735gr biri 675 gr kız olan yine baş aşağı duruyor
Rahim ağzı uzunluğu 34mm çok şükür kisalma olmamış
Cuma sabah tekrar çağırdı rahim ağzı uzunluğunu sabitleniyor mu? Onu takip etmemiz lazım dedi
İstirahat ve şekerine dikkat et dedi
İnş canım çok stresli gecti bu haftaMaşallahbenim de 35mm çıktı ama progestan kullanıyorum başından beri, annemin 2 doğumu da erken olduğu için hiç riske atmak istememişti doktorum biraz genetikmiş heralde bu durum. Bence şuan için çok iyiyiz 20nin altında sıkıntı başlıyormuş. İnşallah kısalmayacak canım
Ben de şeker yüklemesini şubatın ilk haftası yaptırıcam detaylıdan 4 hafta sonra gel dedi bana. Olsun canım farkedilip müdahale edilmesi de iyi bi şey sonuçta her şey bebişlerimiz içinİnş canım çok stresli gecti bu hafta
Progestani biraktirmisti Dr yeniden başladık
Dahiliye Dr insülin ignesine başlattı
Bu kızların hepsi mi zilli olur hepsi miiiiiBiz ayrıntılıdan geldiiikminiğim 450 gr 26 cm ve sağlıklı bir kız olma yolunda ilerliyor. Çok fena bir kız olacak resmen durmadı asla durmadı hem perinatolog hem kendi dr me gittm ikisindede çok zorladı doktorları. Zannediyorum doğunca peşinden koşacağım bir kızım olacak. İkiside doktorda zayıf ve hareketli olduğum için çok kolay doğuracağımı söyledi rahim uzunluğu ve suyuda iyiymiş. Beşinci covid aşısınıda ikiside ol dedi haftaya olacağım
Aşağıya ayağını kafasına geçirmiş bir zilli bırakıyorum
bu kızlar ilerde bizi zorlayacak kesinBu kızların hepsi mi zilli olur hepsi miiiiio kıpır kıpır hallerini düşününce içim gidiyo vallahii
Eller kollar bacaklar her şey kafaya çıkıyomaşallah güzelliğinee nasıl belli her şeyii
Oh hadi bakalım böyle devam etsin inşş
Çok şükür her şey yolundaymışBiz ayrıntılıdan geldiiikminiğim 450 gr 26 cm ve sağlıklı bir kız olma yolunda ilerliyor. Çok fena bir kız olacak resmen durmadı asla durmadı hem perinatolog hem kendi dr me gittm ikisindede çok zorladı doktorları. Zannediyorum doğunca peşinden koşacağım bir kızım olacak. İki doktorda zayıf ve hareketli olduğum için çok kolay doğuracağımı söyledi rahim uzunluğu ve suyuda iyiymiş. Beşinci covid aşısınıda ikiside ol dedi haftaya olacağım
ayrıntılı için gergindim biraz içim rahatladı gerçekten..Çok şükür her şey yolundaymışgözünüz aydın canım. Minik yaramazlıklar şimdiden başlamış desene maşallah ona
Gergin olmamak mümkün değil neyse ki rahatlayıp çıkıyoruz odadan çok şükürayrıntılı için gergindim biraz içim rahatladı gerçekten..
3 hafta sonra cnm 24+0 da şeker yüklemesi yapacağız dedi. zaten o gün benm idari izin içinde rapor almam gerekiyordu. hem muayane hem resmi işler hem şeker yükleme.Gergin olmamak mümkün değil neyse ki rahatlayıp çıkıyoruz odadan çok şükür
Şeker yüklemesinden bahsetti mi doktorun? Bir sonra ki muayene ne zaman?
Maşallah canım benim bebişlerimiz daha kanımızdayken yaramazlığa başlamış anlaşılan, çok şükür hep böyle sağlıklı olsunlar daBiz ayrıntılıdan geldiiikminiğim 450 gr 26 cm ve sağlıklı bir kız olma yolunda ilerliyor. Çok fena bir kız olacak resmen durmadı asla durmadı hem perinatolog hem kendi dr me gittm ikisindede çok zorladı doktorları. Zannediyorum doğunca peşinden koşacağım bir kızım olacak. İki doktorda zayıf ve hareketli olduğum için çok kolay doğuracağımı söyledi rahim uzunluğu ve suyuda iyiymiş. Beşinci covid aşısınıda ikiside ol dedi haftaya olacağım
Ya benim başka bi yerimde bişy yok şuanlık ama meme altım kasınıyo bide baktım mormor kırmızı cızgı yeni olmuş yani hafif hafif kasınıyı keske memelerede surseydım bende basından beri Lierac kullanıyorım baska yerımde bsy yok şimdilik!! Benim yan bacagımda damarlanma olmus bır ıkı yerde mavimsi sanırım varis baslangıcı bı yerde varİlk hamileligimde o kadar dikkat ettim catladi her yerim yinede genetik
Benimde alt bacaklarim catlamis
Benim de baya yoğun derecede çatladı gogsum kırmızı damar damar duruyorKızlar size sorum; meme altında kırmızı mor renkte çatlaklarım oluşmuş malesef heryere sürüyordum catlak kremını göğüsaltı hıc aklıma gelmemişti malesfne yapabilirm hafif hafif kaşınıyorlar birde şimdi bişeysürsemde geçseler yaa öff ne tavsiye edersinizz??