Sabah kahvaltı yapıp gelin demişti,cıkolata fln yemeyin bi brdak vişne suyu içtim ,ekstra tatlı yememe gerek kalmadı.. doktorlar bi sekılde fotograf alıyorlar canm merak etme,bundan sonraki muayenelerde ztn net belirgin olucak yüzleri illaki verir sizin minnoş ta
Ayy sağolun çok teşekkür ederimBenimde öyle oldu canım. Tetanoz aşısı olalı 10gün oluyo. Aşıdan sonraki gün hareketliydi. Sonraki 3-4 gün hafif hareketler şeklinde oldu. Sonrasında çok daha güçlü tekmelerle sahalara döndü oğluşumArtık gece uykumdan uyandırıyo o kadar kuvvetli yani merak etme canım
Y Ygttt
Baştan sona izledim canım çok güzel açıklamışY Ygtttdogavekitaplar kızlar doktor bana çok güzel açıklama yaptı zaten o yüzden hiç kuşkum yok benim
Bebişin fotoğraflarını gönderirken bunu da göndermiş bana bu arada. Biz de kendi doktorumuzla devam edicez bi sıkıntı olursa tekrar görürüm seni zaten dedi. Rutin şekilde devam muayeneye dedi inşallah hepimizinki kaybolur gider bi an önce
Çok sağol canımm darısı başına inşşAyy bi fındık burun dahaaaamaaaşallah prensess Gözün aydın canım
Canım benimmOy bal surat maşallah sana nasıl güzelsin
Neler nelerrr yüzünü göstermiyo diye kızdım ona hemen ağzını açtı, anasına laf yetiştiriyo cadıGüzel yüzünü göstermiş annesine prenses hafiftende tebessüm ediyo sanki minik kızz
Bende 24. Haftada gideceğim insallah hepimizin ki kaybolur doktor babada korkmamam gerektiğini söyledi ama annelik işte
İnşallah 24.haftada kontrolum var inşallah kaybolup gider bende İzmir'de prof mert kazandiya detaylı yaptırdım oda korkutmadi beni ama eğer çok endişe edrsen nipt yaptır dedi ama korkma geçer zamanla dedi tabi annelik duygusu üstün basıyorY Ygtttdogavekitaplar kızlar doktor bana çok güzel açıklama yaptı zaten o yüzden hiç kuşkum yok benim
Bebişin fotoğraflarını gönderirken bunu da göndermiş bana bu arada. Biz de kendi doktorumuzla devam edicez bi sıkıntı olursa tekrar görürüm seni zaten dedi. Rutin şekilde devam muayeneye dedi inşallah hepimizinki kaybolur gider bi an önce
Hiç sıkmayın canınızı, doktorrlar neler görüyor gerçekten de. Geçicektir diyorlarsa geçicektirBende 24. Haftada gideceğim insallah hepimizin ki kaybolur doktor babada korkmamam gerektiğini söyledi ama annelik işte
İnşallahHiç sıkmayın canınızı, doktorrlar neler görüyor gerçekten de. Geçicektir diyorlarsa geçicektir
Ya peki senin güzelliğine ne demeliGünaydın güzel anneler bi suredir okuyamiyorum pek hepinize göbecikli bir fotomla günaydın demek geldi icimden
Günaydın güzel anneler bi suredir okuyamiyorum pek hepinize göbecikli bir fotomla günaydın demek geldi icimden
Yaaaa çokk tesekkur ediyorum utandirdiniz beniYa peki senin güzelliğine ne demeliay kocaman bi maşallahhh size
Ay ay çok mutlu oldum yorumlariniza cok cok tesekkur ediyorumAyy maaşallah anne kız bu ne güzellik
Bir-kac ay önce 5 midye de ben yedim :) doktora sordum bir kere ye bir şey olmaz demiştiBaşıma bi şey gelmicekse geçen pazar çeyrek kokoreç yedim3 tane de midye of yazarken hala canım çekiyo. Ama bunları hamilelikte ilk kez yedim aynı porsiyon şeklinde 1 kez daha yerim heralde daha yolun yarısını yeni geçtik N Neess @Kadindiyorki @Zynpada hakkim
Ben bir arkadaşımın kızı için instagramda bir sayfaya yaptırmıştım memnun kaldım, sayfanın ismi esen.nakisatolyesi , eğer isterseniz mesaj olarak yaptırdığının fotoğrafını da atabilirimSelam kizlaar. Nakis islemeyle isim yazili tulum ariyorum. Goren duyan bilen var mi? Aldiginiz memnun kaldiginiz tavsiye edeceginiz bi yer falan varsa onerilerinize acigim
Merhabalar hiç yaptırmadım ama beğenip kaydettiğim sayfalar olmuştu. Belki incelemek isterseniz isimlerini buraya bırakıyorumSelam kizlaar. Nakis islemeyle isim yazili tulum ariyorum. Goren duyan bilen var mi? Aldiginiz memnun kaldiginiz tavsiye edeceginiz bi yer falan varsa onerilerinize acigim
Olur atabilirsiniz tabiki fikir olurBen bir arkadaşımın kızı için instagramda bir sayfaya yaptırmıştım memnun kaldım, sayfanın ismi esen.nakisatolyesi , eğer isterseniz mesaj olarak yaptırdığının fotoğrafını da atabilirim