2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Ay evet büyüdüler artık mutlaka yüzlerini göreceğiz, insan hemen görmek istiyor merak ediyor gerçekten. Ay bende dün normal kontrole giderken çikolata yedim vişne suyu içtim ama hiç oralı olmadı bizimki. Biraz keyifçi olacak herhalde sağlıklı olsunlar da dediğin gibi mutlaka göreceğiz minnoşları

Ayy sağolun çok teşekkür ederim hep iyi olsunlar inşallah

Benim de çıktı ultrasonda kalpte parlaklık ama geçecektir inanıyorum ikili test güzel gelmişti sonucu hiç kötü düşünmeye gerek yok

Y Ygttt dogavekitaplar kızlar doktor bana çok güzel açıklama yaptı zaten o yüzden hiç kuşkum yok benim

Bebişin fotoğraflarını gönderirken bunu da göndermiş bana bu arada. Biz de kendi doktorumuzla devam edicez bi sıkıntı olursa tekrar görürüm seni zaten dedi. Rutin şekilde devam muayeneye dedi inşallah hepimizinki kaybolur gider bi an önce

Baştan sona izledim canım çok güzel açıklamış

Ayy bi fındık burun dahaaaa maaaşallah prensess Gözün aydın canım
Çok sağol canımm darısı başına inşş
Oy bal surat maşallah sana nasıl güzelsin
Canım benimm güzel teyzeleriii
Güzel yüzünü göstermiş annesine prenses hafiftende tebessüm ediyo sanki minik kızz
Neler nelerrr yüzünü göstermiyo diye kızdım ona hemen ağzını açtı, anasına laf yetiştiriyo cadı
Doktor da diyo kız değil mi işte

Bende 24. Haftada gideceğim insallah hepimizin ki kaybolur doktor babada korkmamam gerektiğini söyledi ama annelik işte

İnşallah 24.haftada kontrolum var inşallah kaybolup gider bende İzmir'de prof mert kazandiya detaylı yaptırdım oda korkutmadi beni ama eğer çok endişe edrsen nipt yaptır dedi ama korkma geçer zamanla dedi tabi annelik duygusu üstün basıyor

Bir-kac ay önce 5 midye de ben yedim :) doktora sordum bir kere ye bir şey olmaz demişti

Selam kizlaar. Nakis islemeyle isim yazili tulum ariyorum. Goren duyan bilen var mi? Aldiginiz memnun kaldiginiz tavsiye edeceginiz bi yer falan varsa onerilerinize acigim

Selam kizlaar. Nakis islemeyle isim yazili tulum ariyorum. Goren duyan bilen var mi? Aldiginiz memnun kaldiginiz tavsiye edeceginiz bi yer falan varsa onerilerinize acigim
Ben bir arkadaşımın kızı için instagramda bir sayfaya yaptırmıştım memnun kaldım, sayfanın ismi esen.nakisatolyesi , eğer isterseniz mesaj olarak yaptırdığının fotoğrafını da atabilirim

Merhabalar hiç yaptırmadım ama beğenip kaydettiğim sayfalar olmuştu. Belki incelemek isterseniz isimlerini buraya bırakıyorum

Akdenizo
Rokokoevi
Nakissepetii
Hobidik

Ben bir arkadaşımın kızı için instagramda bir sayfaya yaptırmıştım memnun kaldım, sayfanın ismi esen.nakisatolyesi , eğer isterseniz mesaj olarak yaptırdığının fotoğrafını da atabilirim
Olur atabilirsiniz tabiki fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…