O zaman normal yükleme yapılcak demek ki. Bende merak ediyorum bakalım bu gittiğimde ne diyecek yarın 24+0 oluyoruz bizde yükleme mi yoksa şeker takibi mi yaptırcak merak ediyorum.3 hafta sonra cnm 24+0 da şeker yüklemesi yapacağız dedi. zaten o gün benm idari izin içinde rapor almam gerekiyordu. hem muayane hem resmi işler hem şeker yükleme.
evet evet cnm yükleme yapacağız. zaten bende şeker yüklemesi istiyorum. ilk gebelik olduğu için. bir de ablamda gebelik şekeri çıkmıştı ne olur olmaz baksınlar.O zaman normal yükleme yapılcak demek ki. Bende merak ediyorum bakalım bu gittiğimde ne diyecek yarın 24+0 oluyoruz bizde yükleme mi yoksa şeker takibi mi yaptırcak merak ediyorum.
Hadi bakalım bunuda sorunsuz atlatırız inşallahevet evet cnm yükleme yapacağız. zaten bende şeker yüklemesi istiyorum. ilk gebelik olduğu için. bir de ablamda gebelik şekeri çıkmıştı ne olur olmaz baksınlar.
şimdiden sonra sürün bence. lierac aldım geçen ay, nemlendirmesi çok az benm gözümde. bana yağlı güreş gibi olacakKızlar size sorum; meme altında kırmızı mor renkte çatlaklarım oluşmuş malesef heryere sürüyordum catlak kremını göğüsaltı hıc aklıma gelmemişti malesfne yapabilirm hafif hafif kaşınıyorlar birde şimdi bişeysürsemde geçseler yaa öff ne tavsiye edersinizz??
Mama bee ile baş edemezsen palmer’s markasını deneyebilirsin canım. O biraz daha uygun fiyatlısı. Normalde katı formda el değince yumuşuyor. Senin istediğin gibi güreşçi yağı gibi olmuyor ama tok bir şekilde nemli nemli oluyorşimdiden sonra sürün bence. lierac aldım geçen ay, nemlendirmesi çok az benm gözümde. bana yağlı güreş gibi olacaküzerine kantoron yağı, hindistan cevizi yağı, arifoğlunun çatlak bakım yağı gibi yağlarla destekledim hep. bu ayda mama beee isimli krem formunda çatlak kremini aldım o daha pahallı ama herkes önermiş, denemek istedim. bir de ben inanılmaz çok sürüyorum onu farkettm herkes doğuma kadar iki kutu yetti diyor benm bi ay ancak gidiyor. umarım çatlamam. annem çok çatlamadım ben diyor ama benm ergenlikten kalan minik çatlaklarım bile var, onları düşününce çatlamaya müsait oldğmu düşünüyorum.
Merhaba henüz düzene girmedi. Günü gününü tutmuyor maalesef, hareketlenir yine korkmayınKızlar bebişlerinizin hareketleri düzene girdi mi? Normalde iyice hareketlenmişti güçlü güçlü vuruyodu 2 gündür daha az hareket ediyo korkuyorum bazen sırt üstü yattığımda da rahatsız olurdu
tummy butter olarak geçiyor dimi sanki onuda görmüştüm ben bi yerlerde. doğuma kadar hepsinden deneyeceğim sanırım.Mama bee ile baş edemezsen palmer’s markasını deneyebilirsin canım. O biraz daha uygun fiyatlısı. Normalde katı formda el değince yumuşuyor. Senin istediğin gibi güreşçi yağı gibi olmuyor ama tok bir şekilde nemli nemli oluyor
benm düzenli uzun zamandır. ama çok kıyasa gitmemek lazım. her gebelik çok farklı. birkaç haftaya düzene girmiş olurKızlar bebişlerinizin hareketleri düzene girdi mi? Normalde iyice hareketlenmişti güçlü güçlü vuruyodu 2 gündür daha az hareket ediyo korkuyorum bazen sırt üstü yattığımda da rahatsız olurdu
Evet o fotoğrafınıda koyacağım buraya. Ben onunla başladım günde 1 yeterli geliyor şuanda cildim çokta kuru değil diye sanırımtummy butter olarak geçiyor dimi sanki onuda görmüştüm ben bi yerlerde. doğuma kadar hepsinden deneyeceğim sanırım.şu an çalışıyorum günde ikiye üşeniyorum çoğu zaman günde bir sürüyorum.umarım 24. haftadan sonra iki sürebilirim.
benm bacaklarm fln çok kuru ama karnım çok kuru değil. bundanda alayım bakayım. hepsinden deneyeceğim sanrm. günde iki yapsak zaten baya engellemiş oluruz diye düşünüyorum. bi de ne kdar kilo aldğnda çok önemli tabi. çatlamada.Evet o fotoğrafınıda koyacağım buraya. Ben onunla başladım günde 1 yeterli geliyor şuanda cildim çokta kuru değil diye sanırımkarınlar birden büyüyor ya hiç ya da en az hasarla atlatırız umarım bu çatlak konusunu
Merhaba herkese, başlığı takip ediyordum ancak yeni üye oldum listeye eklerseniz sevinirim22+2 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
Ne stresli bir şeymiş yaa hareket edene kadar hareket etsin diye bekliyosun şimdi de çok etmiyo diye endişe ediyosunMerhaba henüz düzene girmedi. Günü gününü tutmuyor maalesef, hareketlenir yine korkmayın
Doğru söylüyosunuz inşallahbenm düzenli uzun zamandır. ama çok kıyasa gitmemek lazım. her gebelik çok farklı. birkaç haftaya düzene girmiş olur
Ben de büyüklerinden almştım. Bundan almadığıma pişmanım. Sonradan gördüm bunu. Daha iyi bence bu , işine yarar umarım:)Kızlar 2-3 gündür geceleri doğru düzgün uyuyamıyorumyarı uyur yarı uyanık sağa sola dönmekten içim şişiyor. Bu sabah 5 buçukta lavaboya kalktım önceden hemen uyurdum ne güzel uyuyana kadar yarım saat 1 saat geçiyor nerdeyse. Sabah 7den sonra düzgün uyuyabiliyorum.
Belki rahat edemediğim için uyuyamıyorumdur diye e bebekten şöyle bir hamile destek yastığı almıştım pazar günü indirimden, bugün geldi. Bakalım bu gece uyuyabilcek miyim
Diğer büyükler gibi değil daha portatif bir şey almak isteyipte büyük olduğu için almayanlar vardı size de fikir olsun belki bakmak istersiniz
Bende ilk defa gördüm. Olsun, önemli olan rahat edebilmek hangisi olduğunun bir önemi yokBen de büyüklerinden almştım. Bundan almadığıma pişmanım. Sonradan gördüm bunu. Daha iyi bence bu , işine yarar umarım:)
Ben de 2-3 gecedir uyuyamıyorum, uykum geliyor aslında yatağa girdiğimde ama uykuya dalmak uzun sürüyor, bir dene bakalım bebek memnun kalırsan ben de alayım ondanKızlar 2-3 gündür geceleri doğru düzgün uyuyamıyorumyarı uyur yarı uyanık sağa sola dönmekten içim şişiyor. Bu sabah 5 buçukta lavaboya kalktım önceden hemen uyurdum ne güzel uyuyana kadar yarım saat 1 saat geçiyor nerdeyse. Sabah 7den sonra düzgün uyuyabiliyorum.
Belki rahat edemediğim için uyuyamıyorumdur diye e bebekten şöyle bir hamile destek yastığı almıştım pazar günü indirimden, bugün geldi. Bakalım bu gece uyuyabilcek miyim
Diğer büyükler gibi değil daha portatif bir şey almak isteyipte büyük olduğu için almayanlar vardı size de fikir olsun belki bakmak istersiniz
Bacaklarının arasına mutlaka yastık koy ama bence en çok o rahatlatıyor. Ben yastığımla bütünleşiyorum resmenKızlar 2-3 gündür geceleri doğru düzgün uyuyamıyorumyarı uyur yarı uyanık sağa sola dönmekten içim şişiyor. Bu sabah 5 buçukta lavaboya kalktım önceden hemen uyurdum ne güzel uyuyana kadar yarım saat 1 saat geçiyor nerdeyse. Sabah 7den sonra düzgün uyuyabiliyorum.
Evet aynı canım uykum var ama uyuyamıyorumBen de 2-3 gecedir uyuyamıyorum, uykum geliyor aslında yatağa girdiğimde ama uykuya dalmak uzun sürüyor, bir dene bakalım bebek memnun kalırsan ben de alayım ondan
Yastık koymayıda denerim canım. Aslında rahatsız hissetmiyorum ama belki faydası olurBacaklarının arasına mutlaka yastık koy ama bence en çok o rahatlatıyor. Ben yastığımla bütünleşiyorum resmen
Sanki o daha rahat hissettiriyor ben salonda uzanırken tv izlerken bile koyuyorum iyi geliyor belime falan sankiEvet aynı canım uykum var ama uyuyamıyorumİnşallah fayda eder yoksa daha şimdiden böyle uyku sorunları yaşarsak ileri ki haftalarda ne yapacağız
Yastık koymayıda denerim canım. Aslında rahatsız hissetmiyorum ama belki faydası olur