2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ben sucuk yiyorum bişey olmuyor kesin bilgi ama biraz kurutuyorm pişirrken o önemli. Kokoreç hamileyken hiç yemedm midem mahvolur diye gözüm kesmedi açıkçası ama hamburger yedm kusmadım artık darısı kokoreçin başına. Benm perinatologun asistanıda yrım saat önce çikolata yiyin dedi tok gelin dedi.

talena nın 10.30 daydı randevusu hala içerde heralde meraklardayızzz
Selam kızlar ya bebeğin fotoğraflarına bakmaktan ağlamaktan yazamadım, Ali bey çok ilgili bir doktor tek tek tüm detaylarıyla inceliyor, bizim kız aşırı hareketli olduğu için bi sağ kroşe bi sol doktoru biraz uğraştırdı,kordonu ölçücek kordona tekme atıyo kız hiç durmuyo cok iyi ya dur kızım dye dye geçti muayene..dokundurtmuyo kendisine en sonunda resim alabildik cok ben gözyaşlarım pıt pıt! Bebeğim gerçekten cok saglıklı en ufak kafana bişey takılmasın hersey yolunda dedı doktorumuz tek skıntı olabılecek bılıyotsunuz kanama dolayısıyla hastanede yatmıstım, rahim ağzına yakın miyomum var sezeryan olasılığını arttırıyor rahım agzına yakın oldugundan, temkinlı olmaya devam erken doğum rıskını arttırmayalım cok kılo almayalım! Hareketler dıkkatlı ve yormadan.. bebegımız 430 gram olmuş 25 cm 21+2 deyiz, bu sekilde çok şükür bide bize güzel kızımın resmimi verdi, kabızlık içinde acılen gunde 1 olcek magnesie calcinee gönül rahatlığıyla içebilirmişiz hamileler! L Larissa N Neess

Eklentiler

• 64B0BE9C-FB29-4569-BEA2-B7E32ABDE30F.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 107

Maaşallah güzel kızz sanaa

Ahhhh bu ne güzel bi kız benim de göz yaşım pıt şuan maşallah sana ya minik hep sağlıklı ol ömrün boyunca bol bol dinlenmeye devam et o zaman canım benim hiç sıkıntı yapma sezaryensen de öyle olsun napalım sağlıkla gelsinlerde nasıl gelmek isterlerse

Ohh çok şükür minik sağlıklıymış yerinde durmadığına göre keyfide yerinde çokta güzel maşallah gözünüz aydın canım. Dikkatli olmaya devam o zaman sağlıkla kavuşunda nasıl kavuştuğunuzun bir önemi yok

Darısı başına şuan muayenedesin zaten teşekkür ederizzz güzel haberlerini bekliyoruz canım

Aynı cümleyi doktorda söyledi biZim için nasıl doğduğu önemli değil sağlıkla kucağımıza almamız , yarım saat yürüyeceksen 15 dk dinleneceksin sonra tekrar yürüyebilirsin sürekli ayakta kalmak yok yorulmak yok dedi.. 37. Haftaya atlatalım tamamdır birdha bana geleceğinizi düşünmüyorum gebelik sağlıklı ama olursa tekrar riskli bi durum haberim olsun.. Aşıyı mutlaka olunuz 3. Doz corona olmanızı asla istemem , yoğunbakımda yatan hastalarıncoğu hamile dedi.. bu şekilde şeker testini mutlaka yaptırınız o bizim için önemli dedi

Ben geldiimmmm
Kızlar çok şükür her şey yolunda 26küsür cm 485 gr çıktı minnoşum. Bizimki de nazlı çıktı göstermedi önce yüzünü tatlı molası verdik, biraz yürüdük sonra zar zor yakaladık hanımefendiyi
Bizden haberler böyle teyzeleriii inşallah hepiniz iyisinizdirr

Eklentiler

• 61E0A3F6-3200-49D1-BA95-1C0BD3CED68E.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 86
Masallah ona yaa ya bu bebelerin hepsi birbirine benziyo ayrintilida hepsi tosun yanakli bal dudakli masallah yicem ya

Yaaa bu ne güzellik minik hanım maşallah sana nerdeen nereyee gözün aydın canım çok şükür her şey yolundaymış ohh

ayy çok güzelsinizz maşallahh ona herşey yolunda ya harika işte ,inanılmaz güzel yakalamış ,doğumla ilgili bişey dedi mi? Tahmini vs

Masallah ona yaa ya bu bebelerin hepsi birbirine benziyo ayrintilida hepsi tosun yanakli bal dudakli masallah yicem ya
Yaaa bu ne güzellik minik hanım maşallah sana nerdeen nereyee gözün aydın canım çok şükür her şey yolundaymış ohh
ayy çok güzelsinizz maşallahh ona herşey yolunda ya harika işte ,inanılmaz güzel yakalamış ,doğumla ilgili bişey dedi mi? Tahmini vs
Yaa teşekkür ederim kızlarr ben de çok duygusalım şuan açıp açıp fotolara bakıyorum
Doğumla ilgili bi şey demedi canım, vajinal kist hariç normal doğuma engel bi durum yok dedi. Plesanta yeri falan iyiymiş.
Bu arada doktorumdan aşırııı memnun kaldım çok ilgili bi doktordu verdiğimiz her kuruşa değer. Sırf doktor değil çalışan herkes mi bu kadar ilgili olur. Bi daha yaptırcak olsam yine Ali hocaya giderdim nett. Sırf şu tatlılar için bile gidilir

Eklentiler

• BA41F52A-4BEE-4E41-A438-448395C0DCA5.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 82
Onlar tatlı ikram ediyorlar diye tatlı yemeden gelin demişler heralde canım benim oğluş yüzünü göstermeyince yürürken bana da 1 tanecik pelit çikolata vermişlerdi
Yorumlardan belliymiş meğer memnun kalmana sevindim ben pek memnun kalmadım ama yine de bebeğim sağlıklı ya çok şükür diyorum ne yapalım. Fotoğrafları nasıl verdiler?

Fotoğrafları da telefonuma yolladılar direk bi de fotoğraf baskısı verdi 2 adet büyük canım. Hahah evett kendileri veriyomuş zaten yemeye gerek yokmuş
Bi de sol tarafta bi parlaklık göründü ama hiç önemli değilmiş. Son trimesterda kaybolucak dedi. Bulgular normal olduğu için hiçbi şey ifade etmiyor dedi. Ek hiçbi şey önermiyorum rutin kontrole devam dedi. O yüzden içim rahat. Parça parça yazıyorum böyle ama daha yeni çıktık ya anca toparlıyorum

Ay insan öyle oluyor yol boyunca aynı şeyleri yaşayıp yorum yapıyoruz bizde eşimle Ohh artık bakabileceğin fotoğrafları da oldu bebişinin
Olsun canım genel de çoğu bebişin kayboluyor doktorun da söylediği gibi kaybolup gidecekmiş bak zaten son trimestera ne kaldı şunun şurasında
Kendi doktoruna randevun ne zaman?

Acayip bi duygu seni anlayabiliyorum insan büyülenmiş gibi açıp fotoğraflara bakıyo, tekrar gitmek istiyo Ali hocaya insan di mi, gayet samimi ve güleryüzlü kendisi ,ayrıca bebeğin resmini oksr güzel bi resim olarak verdiler ki, en kaliteli fotoğraf baskı kağıdına gayette büyük ,siyah beyaz resimlerdede cocugun cekımleri bar vıdeoları ,tekrar gitsem yine Ali hocaya giderimm ben memnun kaldım canım

Oy maşallah onun güzel yüzüne yaa ne güzel yüzünü yakalamak için uğraşan doktorlar . Benimki daha ben hiçbişey demeden kendisi fotoğraf falan filan işin show kısmı benim için önemli olan organlar sağlıklı mı,down riski açısından kontrol,gelişim iyi mi bunlar dedi. E ben de hiçbirine bakmayın bana önce yüzünü çekip verin demedimki güzel bir foto yakalamak için hiç uğraşmadı , 4 boyutluyu iki saniye açtı o da rapora dört boyutlu foto eklemek için hemen çekti kapadı. Kimle konuşsam yüznün fotosu için uğraşyo doktorlar ,diğer konularda memnun olmasam sinir olcam doktoruma, olamıyorum da napyım artkk sağlıkla doğsun da öyle görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…